שקד, מה שם המשתמש שלך בps3?
פורסם במקור על ידי Responsible אהה, בהצלחה בזה , זה מעצבן לתרגם, גם אני ניסיתי פעם לנארוטו. כן, אני גם די משקיע וצריך להסתדר עם הטמטומים לפעמים O: פורסם במקור על ידי יאיר לפיד מלך! שקד, מה שם המשתמש שלך בps3? theSOABman אם זכור לי נכון (ורוב הסיכויים שכן..)
חמוף
פורסם במקור על ידי Sakurai Tomoki כן, אני גם די משקיע וצריך להסתדר עם הטמטומים לפעמים O: theSOABman אם זכור לי נכון (ורוב הסיכויים שכן..) כן, יש מילים שאתה לא יודע איך לתרגם ומצבים מטומטמים שיש.
בברכה אבי, מנהל ספורט ודיבורים בדימוס ומשתמש וותיק בהווה חתימה בשיפוצים.
פורסם במקור על ידי Responsible כן, יש מילים שאתה לא יודע איך לתרגם ומצבים מטומטמים שיש. אני יודע הכל בדרך כלל, מקסימום יש גוגל..
שקד יש לך את הבאטמן החדש?
שקד יגבר מה קורה
פרישה
שחר תפתח כבר את המ"ת!
פורסם במקור על ידי Sakurai Tomoki אני יודע הכל בדרך כלל, מקסימום יש גוגל.. צודק בזה, אבל לפעמים יש כאלה מילים שאתה לא יודע איך לתרגם. שחר מה קורה?.
לא כעת
היי כולם
פורסם במקור על ידי Angelamon היי כולם מה קורה עומר?.
בסדר אבי,ואיתך?
פורסם במקור על ידי יאיר לפיד מלך! שקד יש לך את הבאטמן החדש? לחבר שלי יש, לקחתי לו וסיימתי פורסם במקור על ידי NapTime שקד יגבר מה קורה מה קורה יא שמנמן, כפרה עליך שחר D: פורסם במקור על ידי Responsible צודק בזה, אבל לפעמים יש כאלה מילים שאתה לא יודע איך לתרגם. שחר מה קורה?. לפעמים, לעיתים רחוקות D:
פורסם במקור על ידי Angelamon בסדר אבי,ואיתך? סבבה, שקד - חחח בליץ' שלך נגמר .
פורסם במקור על ידי Responsible סבבה, שקד - חחח בליץ' שלך נגמר . עדיין לא נגמרה האנימה והמנגה ממשיכה אז סתום..
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)
תקנון הפורום