טוב אני אלך לקרוא עוד קצת..
טוב אני אלך לקרוא עוד קצת..
אתה יכול להמשיך עם השמות אם בא לך..
חמוף
זאת הייתה העונה בין הטובות, קהל היעד היה כמובן לילדים אך לא הגזימו בכל מקרה, כשהיא הגיעה היא הביאה אלמנטים חדשים שלא נראו, האנימציה הייתה מספיקה והעלילה מתאימה. כמו כן, גם הדמויות לא היו שטוחות אלה יותר עגולות ויותר מתאימות אחת לשנייה.
מתוך 10 הייתי נותן לעונה הזאת לפחות 7-8
חמוף
חמוף
אוקיי,עכשיו האחרון שיש לי רעיון,דדמן וונדרלנד
אנימה טובה+ אפילו, אבל לא הייתי הולך ומתלהב עליה הרבה. הרעיון עצמו נחמד מאוד והדמויות והאנימציה נראים בסדר, אבל תמיד יש הרגשה של חוסר. הדמויות היו די שטוחות יחסית לאנימות אחרות שאני מכיר ולא הרגשתי שכל האלמנטים מעבירים באמת מה שהיוצר רצה מהם להעביר לצופים.
אני בשמחה רבה הייתי נותן 8.5 לפחות.
חמוף
אני אדרג מעצמי.
מבחינת אנימציה-כעיניים של אנימטור בדימוס אני יכול להגיד-האנימציה הכי טובה שדיג'ימון ידעה כולל קרוס וורס.האנימציה הדיגיטלית באמת שיפרה את המצב והחזירה קצת את הקטע של מה שהיה באדוונצ'רס(שניהם), וגם האחידות שלא רק לדמויות הראשיות יש אנימציית מחשב.
עלילה-מורכבת ומסובכת.מעולה!למרות שהסוף קצת מאכזב שהכל מסתדר בסוף ואבא של מרקוס חוזר לחיים(שנראה לי עדיין לא הגיוני), העלילה הייתה נפלאה.הקטע שהם מערבים גם את העולם האנושי וגם את העולם הדיגיטלי היה מצוין.אהבתי גם שהם הראו את נקודת המבט של העולם הדיגיטלי בכל זה(מקינן או איך שלא קוראים לו בגרסא היפנית).
שירים-מנקודת מבט של מוזיקאי,פעם ראשונה שיש שירים(חוץ מבאדוונצ'רס 2,השיר פתיחה סוס!) ממש טובים!שירי רוק אמיתיים וטובים,כמו שאני אוהב.
למרות זאת אני נותן 9.6 כי קינן מעצבן אותי.
ליאור!!!פרק של קרוס וורס לדבר עכשיו!!!
NYO HO HO BITCH
כמה אתה נותן לוואן פיס? *סמיילי תוהה*
חזרתי, אבל אני תכף אלך
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)