חמוף
ציטוט מויקיסדרת ספין-אוף
ב-22 ביולי 2010, הוכרז לראשונה בכנס הקומיקס השנתי קומיק-קון שסדרת ספין-אוף של "Avatar: The Last Airbender" נמצאת בשלבי פיתוח באולפני ערוץ ניקלודאון ומתוכננת לצאת לשווקים במהלך שנת 2012.[1][2] ב-27 ביולי 2010 הודיעה רשת ניקלודאון כי הסדרה תעלה לראשונה לשידור בארצות הברית בנובמבר 2011.[3]
בהפקת הסדרה מעורבים מייקל דנטה דימרטיני ובראיין קונייצקו, יוצרי ומפיקי הסדרה המקורית. השם של הסדרה החדשה הינו "Avatar: Legend of Korra" (בתרגום חופשי לעברית: "אווטאר: האגדה של קורה"). סדרת הספין אוף החדשה תהיה מיני סדרה בעלת 25 פרקים אשר עלילתה מתרחשת באותו היקום הבדיוני של הסדרה המקורית, שבעים וחמש שנים מאוחר יותר.[4]
עלילת הסדרה תתמקד באווטאר קורה, הגלגול הבא אחרי אנג. קורה היא נערה בת 17 משבט המים הדרומי שלמדה את כישופיהם של אומות המים, האש והאדמה, אך לא את כשפי האוויר - אותם תלמד ממאסטר טנזין, שהוא בנם של אוואטר אנג וקטרה. בשביל להמנע מחזרה על העלילה מהסדרה המקורית, הרפתקאותיה של קורה יערכו בעיר רפובליק סיטי ("עיר הרפובליקה"), מקום בו אנשים מכל האומות חיים יחדיו. הקונפליקט העיקרי הוא בין כשפי האומות השונות וארגון הטרור המחתרתי של העיר, הEqualists (שהם אנשים ללא יכולת לכשף), המנסה לעורר מהפכה נגד הכשפים. מנהיגם נקרא אמון, הוא עוטה מסכה המסתירה את פניו והוא נלחם בטכניקת חסימת צ'י, כמו חלק מחברי הארגון (וכמו טאי לי מהסדרה המקורית). חלק מהEqualists נלחמים בעזרת חליפת שיריון שכוחותיה אינם ידועים.![]()
פרישה
מה הכל בגלל השם?
נו באמת
פרישה
ספין-אוף (מאנגלית: Spin-off) או סדרה-בת, הוא תוכנית טלויזיה, תוכנית רדיו, משחק מחשב או יצירה אחרת שדמויות או אלמנטים המשמשים בה כציר מרכזי נלקחו מיצירה קיימת. הספין-אוף אף יכול לערב מעבר בין מדיה אחת לשנייה.
מצטער זה כן עונה על ההגדרה D:
פרישה
מצטער, אבל באותה מידה ואפילו יותר זה עונה על הגדרה של המשך..
והנה הגדרה מאנגלית, הרבה יותר נורמלי: In media, a spin-off is a radio program, television program, video game, or any narrative work, derived from one or more already existing works, that focuses, in particular, in more detail on one aspect of that original work
הדגשתי לך מה שאני רוצה להסביר..
כמובן שהסדרה הזאת עכשיו מתייחסת לסדרה הקודמת, אבל לא לפרטי פרטים על משהו אחד ויחיד, אלא ממשיכה את העלילה ומקדמת את הצופים. כמו שכבר אמרתי, אנג מת, יש אווטאר חדש, הרי שזה המשך של העלילות בעולם הזה, ולא כניסה לפרטי פרטים למשהו שהיה קיים בעונה של אנג. אני אכתוב ככה, זה בדיוק כמו שתגיד לי ש"נארוטו שיפודן" זה ספין אום של "נארוטו"..
חמוף
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)