המחזור ה-30 בליגה האנגלית ייצא מחר (שבת) לדרך כשבמוקד מנ'צסטר סיטי תוכל לחזור לפחות זמנית לפסגת הטבלה כשתצא ב-19:30 למשחק חוץ באיצטדיון בריטניה מול סטוק סיטי.
החבורה של רוברטו מנצ'יני במקום השני בטבלה עם 69 נקודות, נקודה פחות ממנצ'סטר יונייטד שתארח רק ביום שני בערב את פולהאם. כובש שער הניצחון ב-1:2 מול צ'לסי, סמיר נאסרי, מקווה שההכרעה תגיע ממש לרגעי הסיום, או יותר נכון למחזור ה-36 אז יארחו הסיטיזנס את יונייטד באיתיחאד.
"אתה יודע מה, אני מקווה שהם ינצחו את כל המשחקים שלהם עד המשחק מולנו (מחזור 36), זה יהיה נפלא לאוהדים וגם עבורינו. ברור שהם יהיו שם עד הסוף, יש להם את הניסיון ומנג'ר שזכה בכל תואר אפשרי ב-25 השנה האחרונות. עדיף להיות ריאליסטיים ולא להשלות את עצמנו".
ומה עם מאמנו רוברטו מנצ'יני שהשווה אותו לצ'אבי ואנדרס אינייסטה? "לא יודע לגבי זה, אני עוד לא ברמה הזאת. קשה לי להגיד שאהיה כמו אינייסטה, אבל יש לי ביטחון בכדורגל שלי ואני עוד יכול להשתפר". חברו להתקפה, סרחיו אגוארו, אמר לפני המשחק: "ברור לנו שיהיה שם קשה, אבל אין לנו פחד מול אף קבוצה".
להמשך הכתבה:
http://www.one.co.il/Article/197195.html
קרדיט מלא לוואן.
חבל לי שצ'לסי כנראה לא תהיה במאבק, אבל מעניין לראות מי תנצח במאבק בין המנצ'סטריות ומי תזכה בליגה, אני חושב שיונייטד כי יש לה יותר נסיון מסיטי.
מה דעתכם?.