Pokemon GO
עמוד 10 מתוך 16 ראשוןראשון ... 89101112 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 136 עד 150 מתוך 229
  1. blue To My Bones
    שם: Noawsomeness
    אתה מעודד את סרפריור ובאמת מננצח! אתה מכניס את מונפרנו למכונה והוא זוהר כמו הפוקדור של סנאיבי(אין המון מה לכתוב).
    "חזק!!!יש לי סרפיריור ואינפרייניפ!הגיע הזמן לאימונים!" אומר ואצא רכוב על סרפיריור לחפש אימון טוב.

נ.ב:אתה יכול לארגן לי קרב נגד פוקימון מים{לא משנה איזה}ואז אני אלכוד אותו.ואז תשתמש בפרס שקיבלתי{פתחתי את עמוד 10} כדי לפתח אותו.

2. משתמש מנוסה
    שם: אייל
    ציטוט פורסם במקור על ידי bugoji1 צפה בהודעה
    "חזק!!!יש לי סרפיריור ואינפרייניפ!הגיע הזמן לאימונים!" אומר ואצא רכוב על סרפיריור לחפש אימון טוב.

אתה לוחץ על התפתחות ואז אתה רואה מתוך הפוקדור החדש, אינפרנייפ (
    ) שרירי ואז אתה רואה את "מכון הקרבות של בילי ג'ו" ושומע מהאחות ג'וי שמכון הקרבות הוא אבל יהיה כמה מאמנים,וכשמנצחים את הבוס מקבלים פוקימון שאפשר בעזרת אבן התפתחות,לפתח אותו לפוקימון אחר שונה כמו איווי אבל ההתפתחויות ממש שונות אחת מן השנייה.

מזל טוב! מונפרנו התפתח לאינפרנייפ (
    )
    תתרמו ותצילו חיים של מישהו,אפילו תרומה מעטה של 14 שקל http://www.uxv.co.il/neomi/

גם אני מאמין בתגובות בונות

תזכו בפרסים שווים עם נקודות תהילה!

שינוי כינוי עכשיו בזכות צמ"ח!

"There can be no ugly woman, there can only be not enough vodka"

3. עמיטריד.
    שם: עמיטריד
    מרכוס אומר לך "לך, אתה תהיה תוספת נהדרת ולכן תצטרף מהר".
    "טוב"אומר למרכס בקול בטוח "אני הולך ביי אבא" אומר "אהה... אני מתכוון מרכוס" אומר ואצה מהבית

על הכניסה לבית אני רואה את (http://www.pokemonelite2000.com/wp-c...011/03/053.gif) של מרכוס "שלום לך חתול מפגר" אומר לו "מעולם לא אהבתי אותך" אומר ואמשיך ללכת "היי" אומר לעצמי מתי שהגעתי לחצי מהדרך למעבדה "מי זה הפוקימון הזה?" אשאל ואתחיל להיתכרב עליו לפתע התעופף באוויר (http://www.pokemonelite2000.com/wp-c...011/03/016.gif) "אהה ססתם מעפן" אמשיך בדרכי עד שעגיע לפתך הדלת של המעבדה "היי מה זה שם" אשאל ואסתכל הצידה ואראה (http://www.pokemonelite2000.com/wp-c...011/03/240.gif) "ממ..." אומר "אותך שווה ללקוד תישאר כאן עד שאחזור" אגיד לפוקימון ואכנס למעבדה "שלום פרופסור תן לי את צ'יקוריטה ואת כל הציוד שלי" אדרוש

כמו תמיד. עמיטריד.

4. משתמש מנוסה
    ציטוט פורסם במקור על ידי ~Len Kagamine~ צפה בהודעה
    "טוב"אומר למרכס בקול בטוח "אני הולך ביי אבא" אומר "אהה... אני מתכוון מרכוס" אומר ואצה מהבית

על הכניסה לבית אני רואה את (http://www.pokemonelite2000.com/wp-c...011/03/053.gif) של מרכוס "שלום לך חתול מפגר" אומר לו "מעולם לא אהבתי אותך" אומר ואמשיך ללכת "היי" אומר לעצמי מתי שהגעתי לחצי מהדרך למעבדה "מי זה הפוקימון הזה?" אשאל ואתחיל להיתכרב עליו לפתע התעופף באוויר (http://www.pokemonelite2000.com/wp-c...011/03/016.gif) "אהה ססתם מעפן" אמשיך בדרכי עד שעגיע לפתך הדלת של המעבדה "היי מה זה שם" אשאל ואסתכל הצידה ואראה (http://www.pokemonelite2000.com/wp-c...011/03/240.gif) "ממ..." אומר "אותך שווה ללקוד תישאר כאן עד שאחזור" אגיד לפוקימון ואכנס למעבדה "שלום פרופסור תן לי את צ'יקוריטה ואת כל הציוד שלי" אדרוש
    המגבי ההוא הולך אחריך כאילו אתה אבא שלו ואז כשהפרופסור אומר לך לפני שהוא מסתובב "טוב, דביל קטן מה תרצה?" ואתה רואה שאחרי המשפט הזה, מגבי יורה להביור ענק ששורף כמעט את כל המעבדה ואז מעלים את כל הלהבות בשנייה. הפרופסור נותן לך בפחד את כל החפצים למסע שלך ואז אתה הולך לכיוון דרך 1 כשמגבי איתך.
    תתרמו ותצילו חיים של מישהו,אפילו תרומה מעטה של 14 שקל http://www.uxv.co.il/neomi/

5. עמיטריד.
    ציטוט פורסם במקור על ידי מאסטר ליאון צפה בהודעה
    המגבי ההוא הולך אחריך כאילו אתה אבא שלו ואז כשהפרופסור אומר לך לפני שהוא מסתובב "טוב, דביל קטן מה תרצה?" ואתה רואה שאחרי המשפט הזה, מגבי יורה להביור ענק ששורף כמעט את כל המעבדה ואז מעלים את כל הלהבות בשנייה. הפרופסור נותן לך בפחד את כל החפצים למסע שלך ואז אתה הולך לכיוון דרך 1 כשמגבי איתך.

"ואו" אומר ואסתכל על מגבי "רוצה להיצתרף אלי לחבוש את העולם?" אשאל ואזרוק אליו פוקדור כדי ללכוד אותו

אם נלכד: "יש" אומר לכדתי אותו "צאו" אוצי את שני הפוקימונים שלי "בוא נראה מה פוקידע אומר אליכם ומה המתקפות שלכם" אומר ואחבן את הפוקידה לפוקימונים שלי

אם לא נלקד: "אז אתה לא רוצה מה.." אמלמל לאצמי "טוב אני לא שואל אותך" אומר ואתפוס אבן ואזרוק אליו כדי להחליש אותו

כמו תמיד. עמיטריד.

6. blue To My Bones
    אתה לוחץ על התפתחות ואז אתה רואה מתוך הפוקדור החדש, אינפרנייפ (
    ) שרירי ואז אתה רואה את "מכון הקרבות של בילי ג'ו" ושומע מהאחות ג'וי שמכון הקרבות הוא אבל יהיה כמה מאמנים,וכשמנצחים את הבוס מקבלים פוקימון שאפשר בעזרת אבן התפתחות,לפתח אותו לפוקימון אחר שונה כמו איווי אבל ההתפתחויות ממש שונות אחת מן השנייה.

מזל טוב! מונפרנו התפתח לאינפרנייפ (

"אני רק מקווה שבילי ג'ו יכול להתמודד עם הפסדים..." אומר ואלך לכיוון המכון.

נ.ב:לקחת את הרעיון,הה?רק תיתן קרדיט.

7. משתמש מנוסה
    "אני רק מקווה שבילי ג'ו יכול להתמודד עם הפסדים..." אומר ואלך לכיוון המכון.

נ.ב:לקחת את הרעיון,הה?רק תיתן קרדיט.
    *אמרת

אתה הולך לשם ורואה את אלוף המחוז ומנהיג המכון שאומר "טוב אז בוא נילחם?".

(:[/U][/B]
    )

"ואו" אומר ואסתכל על מגבי "רוצה להיצתרף אלי לחבוש את העולם?" אשאל ואזרוק אליו פוקדור כדי ללכוד אותו

אם נלכד: "יש" אומר לכדתי אותו "צאו" אוצי את שני הפוקימונים שלי "בוא נראה מה פוקידע אומר אליכם ומה המתקפות שלכם" אומר ואחבן את הפוקידה לפוקימונים שלי

אם לא נלקד: "אז אתה לא רוצה מה.." אמלמל לאצמי "טוב אני לא שואל אותך" אומר ואתפוס אבן ואזרוק אליו כדי להחליש אותו
    מגבי לא נתפס אבל מכניס את עצמו לפוקדור ואתה מוציא את 2 הפוקימונים שלך: הפוקידע נותן לך רשימה של המתקפות של שניהם ואתה רואה רשימה של המתקפות ואת הפוקידע שלהם: בקול נשי מתכתי צ'יקוריטה:

"צ'יקוריטה, פוקימון צפרדע העשב(נראה לי) צ'יקוריטה היא פוקימון שאוהב אנשים ויעזור להם בכל דבר, בכל שנה יש פסטיבל הלבלוב שמוקדש לפוקימוני עשב ובמיוחד להתחלתיים מסוג עשב כמו בלבאזור וצ'יקוריטה, צורות הבאות:בייליף ומגניום, מין:נקבה, מתקפות:דחיפה,התקלה,שריטה,קרן סולארית,זרע עלוקה,כדור אנרגיה,קליעת זרעים,יום שמשי,עלי תער ועלים קסומים,משיכה וקרן על גובה: כרבע מנער בגיל 10."

מגבי:

"מגבי,פוקימון דינוזאור האש(נראה לי), מגבי אוהבים אנשים וממש חזקים הם ממש מומלצים למאמנים שהתחילו את מסעם לא מזמן ומגבים בעלי כוח חזק מאוד כבר בצורתם הראשונה, צורות הבאות: מאגמאר ומאגמורטאר, מין:זכר, מתקפות:להביור,גיצים,זנב ברזל, התקלה,דחיפה,שריטה,גחלת,התפרצות מגמה,קרן על,טעינת להבה,הדהמה,פיקוס אנרגיה,גלגל להבה ויתגלו בהמשך."

8. עמיטריד.
    מגבי לא נתפס אבל מכניס את עצמו לפוקדור ואתה מוציא את 2 הפוקימונים שלך: הפוקידע נותן לך רשימה של המתקפות של שניהם ואתה רואה רשימה של המתקפות ואת הפוקידע שלהם: בקול נשי מתכתי צ'יקוריטה:

"צ'יקוריטה, פוקימון צפרדע העשב(נראה לי) צ'יקוריטה היא פוקימון שאוהב אנשים ויעזור להם בכל דבר, בכל שנה יש פסטיבל הלבלוב שמוקדש לפוקימוני עשב ובמיוחד להתחלתיים מסוג עשב כמו בלבאזור וצ'יקוריטה, צורות הבאות:בייליף ומגניום, מין:נקבה, מתקפות:דחיפה,התקלה,שריטה,קרן סולארית,זרע עלוקה,כדור אנרגיה,קליעת זרעים,יום שמשי,עלי תער ועלים קסומים,משיכה וקרן על גובה: כרבע מנער בגיל 10."

מגבי:

"מגבי,פוקימון דינוזאור האש(נראה לי), מגבי אוהבים אנשים וממש חזקים הם ממש מומלצים למאמנים שהתחילו את מסעם לא מזמן ומגבים בעלי כוח חזק מאוד כבר בצורתם הראשונה, צורות הבאות: מאגמאר ומאגמורטאר, מין:זכר, מתקפות:להביור,גיצים,זנב ברזל, התקלה,דחיפה,שריטה,גחלת,התפרצות מגמה,קרן על,טעינת להבה,הדהמה,פיקוס אנרגיה,גלגל להבה ויתגלו בהמשך."
    "מגניב" אומר "טוב נלך" הורה לפוקימונים שלי ולך לכיבון דרך 1

*מה המתקפות שלהם עכשיו? ותערוך את הפוקימונים שליואת המידע של הפוקידע וגם את המפה!

כמו תמיד. עמיטריד.

9. משתמש מנוסה
    "מגניב" אומר "טוב נלך" הורה לפוקימונים שלי ולך לכיבון דרך 1

*מה המתקפות שלהם עכשיו? ותערוך את הפוקימונים שליואת המידע של הפוקידע וגם את המפה!
    *תשקיע יותר ותמרח, את המפה אחר כך וערכתי אותם כבר

אתם הולכים לכיוון דרך 1 ורואים רשרוש בשיחים.

10. עמיטריד.
    ציטוט פורסם במקור על ידי מאסטר ליאון צפה בהודעה
    *תשקיע יותר ותמרח, את המפה אחר כך וערכתי אותם כבר

אתם הולכים לכיוון דרך 1 ורואים רשרוש בשיחים.
    "היי" אומר "מה זה שם?" אסתקל על ציקו (השם החדש של ציקוריטה) ואגיד "ציקו תשתמשי בדחיפה על הסיח"

אין מה להשקיע אם השה"ם לא משקיע ובפוקימונים שלי לא רשמתה את מגבי וכל המתקפות שרשמת יש להם כבר זה לא חכם במיוחד להתחיל עם קרן על תעשה שהם גם לומדים ואז כחול שהם מתעמנים על המתקפה המתקפה חזקה יותר

כמו תמיד. עמיטריד.

11. blue To My Bones
    *אמרת

אתה הולך לשם ורואה את אלוף המחוז ומנהיג המכון שאומר "טוב אז בוא נילחם?".
    "בכיף!מה דעתך על קרב זוגות?"

אם הוא מסכים:"סרפריור,תשתמשי במטאור על ובקרן סולארית!אינפרייניפ,תשתמש בהתפרצות מגמה ואז בלהביור!"

אם לא:"אינפרייניפ צא!תנסה לשלב להביור וקרן על!"

12. משתמש מנוסה
    "בכיף!מה דעתך על קרב זוגות?"

אם הוא מסכים:"סרפריור,תשתמשי במטאור על ובקרן סולארית!אינפרייניפ,תשתמש בהתפרצות מגמה ואז בלהביור!"

אם לא:"אינפרייניפ צא!תנסה לשלב להביור וקרן על!"
    בילי ג'ו אומר "בסדר אז נעשה קרב זוגות" ומוציא סקווירטל וצ'ימצ'אר שהופכים במהירות לאינפרנייפ ולבלאסטויז שלא נפגעים כלל מהמתקפות שלך. ( ל ו ל )

*אני לא יכול וערכתי מה שאני יכול חוץ מזה בקרוב אתה תבין למה שמתי המון מתקפות...

ציקו נכנס לשיחים בזמן הדחיפה ויוצאים משם עוד שני צ'יקוריטות נוספות חוץ מציקו שלך.

13. משתמש מנוסה
    הוא אומר לך בצחוק "תשאל את כולם ותראה שאין למחתרת מכשיר כזה ותזכור שיש משימת התנקשות היום, תהיה שם ותפסיק להיטפל לבובה שלי" ואתה רואה שזאת בובה נוספת, ממכשיר הקשר אתה שומעע קול "עוד שעה יהיה משימת התנקשות, כולם להשתתף".
    "אני רוצה פגישה עם מרכוס, לא איתך. פקיד זוטר." אני אומר לו, ומתחיל ללכת. "לאן להגיע?" אני שואל דרך מכשיר הקשר ומוציא את אברה. "תשגר אותי לשם." אני אומר לו, מחכה לשיגור ולאחר מכן מכניס אותו לפוקדור.
    --
    השמאלי.

14. עמיטריד.
    ציקו נכנס לשיחים בזמן הדחיפה ויוצאים משם עוד שני צ'יקוריטות נוספות חוץ מציקו שלך.
    "גרוע" אומר "ביג (השם של מגבי) חסל אותם בגחלת" אומר ולאחר שסרף להם את הצורה אמשיך בדרכי "מאנין מתי המשימה שלי" אומר בקול

כמו תמיד. עמיטריד.

15. משתמש מנוסה
    ציטוט פורסם במקור על ידי master lion צפה בהודעה
    "אני רוצה פגישה עם מרכוס, לא איתך. פקיד זוטר." אני אומר לו, ומתחיל ללכת. "לאן להגיע?" אני שואל דרך מכשיר הקשר ומוציא את אברה. "תשגר אותי לשם." אני אומר לו, מחכה לשיגור ולאחר מכן מכניס אותו לפוקדור.
    --
    השמאלי.
    ג'וזף אומר לך "טוב, אני לא זוטר אבל אני יודע איפה מרכוס, היום הבן של מרכוס התחיל את המסע שלו אז הכתובת תחכה לך אחרי משימת ההתנקשות" ואתה שומע במכשיר הקשר "להתנקש באטחת מהמנהיגות של המחתרת" . אברה משגר אותך לבסיס סודי של המחתרת(הכפר אמזון, הגעת אליו מוקדם) ושם אתה רואה את דון, אחת מהמנהיגות של המחתרת()).

עמוד 10 מתוך 16 ראשוןראשון ... 89101112 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •