Pokemon GO
מציג תוצאות 1 עד 5 מתוך 5
  1. היכל התהילה
    האם אתם רוצים לפגוש דמות מצויירת מסדרת טלוויזיה כלשהי? איזו? מאיזו סדרה?
    האם אתם רוצים לפגוש דמות מקומיקס כלשהו? איזו? מאיזה קומיקס?
    האם אתם רוצים לפגוש דמות ממנגה כלשהי? איזו? מאיזו מנגה?
    האם אתם רוצים לפגוש דמות מאנימה כלשהי? איזו? מאיזו אנימה?
    איך הייתם מתנהלים במפגש עם הדמויות האלו? על מה הייתם מדברים איתם? באיזה יחס הייתם פונים אליהם? מה הייתם שואלים אותן?

דיון פורה

2. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    שם: לי
    האם אתם רוצים לפגוש דמות מצויירת מסדרת טלוויזיה כלשהי? כן איזו? אנג מאיזו סדרה? מאווטאר-כשף האוויר האחרון.
    האם אתם רוצים לפגוש דמות מקומיקס כלשהו? לא איזו? מאיזה קומיקס?
    האם אתם רוצים לפגוש דמות ממנגה כלשהי?כן איזו? ריוגה מאיזו מנגה? Pokémon RéBURST
    האם אתם רוצים לפגוש דמות מאנימה כלשהי? כן איזו? לופי אנימה?[/I] וואן פיס
    איך הייתם מתנהלים במפגש עם הדמויות האלו? היתי מבקש מהם חתימה וקצת מתרגש לפגוש את כל הדמויות האלו.
    על מה הייתם מדברים איתם? היתי שואל אותם כל מיני שאלות כמו: מה נשמע? תוכל לקחת אותי לעולם שלך לראות את הנבלים שלך? לראות איך אתה נלחם.?
    באיזה יחס הייתם פונים אליהם? היתי פונה אליהם כאילו שהם חברים מוכרים שלי.
    מה הייתם שואלים אותן? ראה סעיף " על מה היתם מדברים איתם

אחלה דיון
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]

Spoiler ספוילר

<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
    העם דורש וינר חברתי!

3. student of Gakuen Alice
    שם: אליס
    האם אתם רוצים לפגוש דמות מצויירת מסדרת טלוויזיה כלשהי? איזו? מאיזו סדרה?

אנג מהסדרה אווטר

האם אתם רוצים לפגוש דמות מאנימה כלשהי? איזו? מאיזו אנימה?

איצ'יגו מ''טוקיו מיו מיו

איך הייתם מתנהלים במפגש עם הדמויות האלו? על מה הייתם מדברים איתם? באיזה יחס הייתם פונים אליהם? מה הייתם שואלים אותן?

אנג- הייתי שואלת את אנג איך הייתה ההרגשה להיות ניצוד, לברוח ככה, הייתי שואלת אותו גם מה קרה לאמא של צוקו, איך הייתה ההרגשה להיכלא ולברוח כל פעם, לחבור עם האוייב ולישון על ידו מבלי לפחד, איך ההרגשה שאומה שלמה, ארץ שלמה רוצה במותך, ושהרבה אחרים מאשימים אותך בזה שנעלמת למאה שנה.
    ובנוסף איך זה היה שתקפו אותם כל הזמן בזמן לא צפוי והם היו צריכים לחשוב מהר ומיד איך ולאן לברוח

איצ'יגו-הייתי שואלת את איצ'יגו איך ההרגשה להיות אחת מהטוקיו מיו מיו, איך זה להילחם בחייזרים ואיך היא הרגיש ה שגילתה שקישו מאוהב בה, ואיך הצליחה להתמודד בכלל עם המוות של קישו, ועם העובדה שנאלצה לתקוף את אהוב לבה.
    מנהלת פורום חת''מ ושרשורים מה12\11\13-13\3\25 ומנהלת פורום ספרות מה 13\3\25-תאריך שאני לא זוכרת, משהו לרביעי 2013

הפוקימונים האהובים עליי:
    Spoiler ספוילר

4. NYO HO HO
    שם: עמית.
    האם אתם רוצים לפגוש דמות מצויירת מסדרת טלוויזיה כלשהי? כן! איזו? יש כ"כ הרבה,אני לא יכול להחליט!
    האם אתם רוצים לפגוש דמות מקומיקס כלשהו?לא.
    האם אתם רוצים לפגוש דמות ממנגה כלשהי? לא.
    האם אתם רוצים לפגוש דמות מאנימה כלשהי? כן! איזו? סאסקה,רין או קאקאשי. מאיזו אנימה? נארוטו ואאו נו אקסרוסיסט(מגרש השדים הכחול).
    איך הייתם מתנהלים במפגש עם הדמויות האלו? מת מהערצה. על מה הייתם מדברים איתם? מנסה לבצע איתם טכניקות חדשות(סאסקה וקאקאשי) ועם רין על החיים שלו כבן של השטן. באיזה יחס הייתם פונים אליהם? רגיל. מה הייתם שואלים אותן? שאלות היפוטתיות על העלילה.
    NYO HO HO BITCH

5. מנהל פורום ספורט לשעבר
    האם אתם רוצים לפגוש דמות מצויירת מסדרת טלוויזיה כלשהי? אם לא לא הייתי מגיב איזו? אממ נארוטו, טובי ואיצ'יגו מבליץ'. מאיזו סדרה? נארוטו ובליץ
    האם אתם רוצים לפגוש דמות מקומיקס כלשהו? איזו? מאיזה קומיקס? לא
    האם אתם רוצים לפגוש דמות ממנגה כלשהי? איזו? מאיזו מנגה? לא
    האם אתם רוצים לפגוש דמות מאנימה כלשהי? נארוטו, טובי ואיצ'יגו מבליץ' מאיזו אנימה? נארוטו ובליץ'.
    איך הייתם מתנהלים במפגש עם הדמויות האלו?

עם נארוטו - שואל אותו איך תגמר העלילה, מבקש שהוא ילמד אותי את הטנטקית שינוי הצורה (כל צורה, לא הבת שלו חח).

עם טובי - הייתי אומר לו לא לוותר על חזונו, אני מעריץ את התחכום והחוכמה שיש לו, הייתי מבקש ממנו איך להיות כמו שהוא יכול להיות חסין מפגיעות.

עם איצ'יגו -הייתי מבקש ממנו ללמד אותו איך להלחם בחרב ולהפוך להיות שיניגאמי אמיתי .

על מה הייתם מדברים איתם? פירטתי למעלה . באיזה יחס הייתם פונים אליהם? רגיל, הם לא מיוחדים או משהו מה הייתם שואלים אותן? סעיף למעלה.
    בברכה אבי, מנהל ספורט ודיבורים בדימוס ומשתמש וותיק בהווה

חתימה בשיפוצים.

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •