Pokemon GO
מציג תוצאות 1 עד 6 מתוך 6
  1. היכל התהילה
    גם הדיון הזה חוזר
    האם אתם מאמינים בקיום חיים בכוכבים אחרים?
    אם היו חייזרים והם היו מגיעים לכד"א [כדור הארץ] לדעתכם היו מתקיימים יחסי אורח-מארח או יחסים עויינים, כלומר תקיפה או מלחמה?
    האם אתם חושבים שהדורות הבאים של בני האדם בכד"א יתיישבו בכוכב אחר [כדוגמאת מאדים] וינטשו את כדור הארץ?
    אם היו חייזרים, על מה לדעתכם הם היו מתבססים? [כמו שהאדם על פחמן והחרקים על סידן, או שמה על יסוד אחר..]

2. היורתמים לא תמיד מנצחים
    שם: רמז- לא טראנקס
    דבר ראשון: אני מאמין שיש חיים על כוכבים אחרים, הבעיה היא שהמדענים לא מסכימים להוציא את הראש מהקופסה... הם אומרים "אין באף כוכב אחר מים, חמצן, או טמפרטורה מתאימה, לכן אין חיים", בעוד שכבר 60 שנה רצים להם מול העיניים סרטים מצויירים וכאלה שנוצרו עם שחקנים, שבהם חייזרים לא זקוקים לחמצן/מים והם מסוגלים לשרוד בחום/קור קיצוני.
    אני אומר, אם החייזרים התפתחו בכוכב סופר חם שיש בו מלא כספית, ואוזון (רק דוגמא), אז אני מאמין שהם יתפתחו בתור יצורים ששורדים בתנאים חמים במיוחד, שותי כספית ונושמי אוזון... המדענים לא חושבים על זה...

אני לא חושב שהיצורים האלו היה מגיעים בכלל לכדוה"א...

לא, כמו שהמדענים אומרים, אין באף כוכב אחר (בינתיים) תנאים שמתאימים לנו.

אני לא מבין בדברים האלה, לכן אני לא יודע על מה החייזרים יתבססו...

מגל שים את זה בחתימה זה כזה אתה
    ~אלון 2015

סקילה זה אח
    I will eat you all! Num Num Num Num!

STM= system to manage

3. משתמש מנוסה
    שם: אייל
    ברור שיש חייזרים כי לפי תיאוריה מסוימת שאני לא זוכר את שמה לכל דבר יש דבר כמוהו אז אם אצלנו יש חיים צריכים להיות חיים במקום אחר בגלקסיה. יחסי שלום: יכול להיות שנתפתח בשלום ואז נחיה בשלום אבל אם ישאר יאיר לפיד אז תשכח מזה. לדעתי הם היו מתבססים על סידן.
    תתרמו ותצילו חיים של מישהו,אפילו תרומה מעטה של 14 שקל http://www.uxv.co.il/neomi/

גם אני מאמין בתגובות בונות

תזכו בפרסים שווים עם נקודות תהילה!

שינוי כינוי עכשיו בזכות צמ"ח!

"There can be no ugly woman, there can only be not enough vodka"

4. Hail Hydra
    שם: סופר עומר
    זה לא שאלה אם נחנו מאמינים, זה השאלה מתי נבין שיש חיים.. אני לא הולך להיכנס לכל הראיות וההוכחות, אבל אני רק אומר לכם שבערוץ ההיסטוריה יש תכניות רבות שמסבירות על זה.
    מה שבטוח, זה שהם יותר מתפתחים ממנו, שוב, מראיות מוצקות..
    Super Omer

הפורום מסוכן, אבל לא כשעומר כאן
    סופר-עומר מעל כולם
    סופר-עומר אח בדם
    סופר עומר לא פוחד כלל
    סופר עומר סופר עומר
    ציטוט פורסם במקור על ידי DiviLon~ צפה בהודעה
    omer FTW

Spoiler ספוילר

5. משתמש מנוסה
    מה שמגל אמר... בערך.

חייזרים יש, והם לא פועלים על מה שאנחנו חושבים. הם יכולים להיות דברים שאנחנו לא מצליחים לדמיין אותם, ואין לנו יכולת לתאר אותם. כשאתה מתאר חייזר אתה תגיד "יש לו שמונה רגליים", אבל מי אמר שיש לו בכלל רגליים? יכול להיות שיש לו אצ'רפופו, שבזמן שאני מנסה לדמיין מה זה אני טועה. כי לא יהיה על זה בסיס אדם. הם לא יתקיימו על ידי דברים שאדם אמר, אלא דברים שאנחנו לא יכולים לחשוב עליהם. המראה יהיה מראה שגם שנראה אותם, לא נוכל לתאר אותם. לא יהיה להם המצאות שבכלל אדם חושב או עושה, ולאו דווקא שהם לא יהיו חיה שנמצאת במקום אחר, ולא יצורים סופר חכמים שביכולתם להיות כמו אדם+. לא יהיה להם ראש, לא מוח, והם לא ידברו למשל דרך כוח המחשבה. כי לאו דווקא שלהם יהיה כוח מחשבה.

6. NYO HO HO
    שם: עמית.
    האם אתם מאמינים בקיום חיים בכוכבים אחרים? כן,אפשרי.יש היום הרבה כוכבים שמיקומם מהשמש דומה ב99.9% מזה של כדור הארץ, מיקום המאפשר קיום מים נוזליים ויצירת חיים.
    אם היו חייזרים והם היו מגיעים לכד"א לדעתכם היו מתקיימים יחסי אורח-מארח או יחסים עויינים, כלומר תקיפה או מלחמה?אני הייתי חושב שכן, החייזרים יוכלו לחיות כאן בשלום איתנו אלא אם כן אין להם משהו שהם רוצים מאיתנו.
    האם אתם חושבים שהדורות הבאים של בני האדם בכד"א יתיישבו בכוכב אחר [כדוגמאת מאדים] וינטשו את כדור הארץ? בטוח שהדורות הבאים ינטשו את כדוה"א וזה כבר מוכח.לאט לאט כדור הארץ מאבד ממשאביו ההכרחיים (כמו מתכת ונפט) ואנחנו צריכים אותם לייצור חשמל וכ'ו.אל כן נס"א מחפשים עכשיו כוכבים שדומים במיקומם מהשמש לכדור הארץ על מנת שנוכל לחיות שם.
    אם היו חייזרים, על מה לדעתכם הם היו מתבססים? [כמו שהאדם על פחמן והחרקים על סידן, או שמה על יסוד אחר..] דבר ראשון כותבים שמע.דבר שני, הם,לפי דעתי, יתבססו על פחמן כמונו משום שכנראה השלד שלהם הוא לא פלג גופם החיצוני(כמו בחרקים) אלא פנימי כמו אצלנו בני האדם והחיות.
    NYO HO HO BITCH

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •