טוב, אז ככה, אני פתחתי חנות שתפעל לרוב בימי שישי שבת.
רשימות:
אני קונה:
ראיקוזה (הכי חשוב)
זוהרים
סינדקוויל
ההתחלתיים של הדור שלישי הראשון
אגדיים חופשי
מוכר:
כמעט את כל הפוקימונים
חפצים
(רק במשחקי שחור ולבן)
טוב, אז ככה, אני פתחתי חנות שתפעל לרוב בימי שישי שבת.
רשימות:
אני קונה:
ראיקוזה (הכי חשוב)
זוהרים
סינדקוויל
אגדיים חופשי
מוכר:
כמעט את כל הפוקימונים
חפצים
(רק במשחקי שחור ולבן)
ספוילר
ספוילר
ספוילר
אם ג'סטין ביבר יקפוץ מבניין,50% יהיו מבועתים,40% יצעקו:"קפוץ!",ו9% יבינו את הפוטנציאל הכלכלי ויפתחו דוכן פופקורן.העתק את זה אם אתה מהאחוז שיבין שפופקורן זה מצמיא ויפתח דוכן שתייה.
יש לי-
סינדקוויל
מה אתה יכול לתת עליהם?
מנהלת פורום חת''מ ושרשורים מה12\11\13-13\3\25 ומנהלת פורום ספרות מה 13\3\25-תאריך שאני לא זוכרת, משהו לרביעי 2013
הפוקימונים האהובים עליי:
ספוילר
סינדוקייל וכל התחלתיים של דור 3
אני אתן לך אותם בתמורה למנצ'לקס,לוטד ו Persim Berry\lum Berry
אמ.... ארכאוס או אזלף יש לך?
מנהלת פורום חת''מ ושרשורים מה12\11\13-13\3\25 ומנהלת פורום ספרות מה 13\3\25-תאריך שאני לא זוכרת, משהו לרביעי 2013
הפוקימונים האהובים עליי:
ספוילר
ספוילר
ספוילר
ספוילר
אם ג'סטין ביבר יקפוץ מבניין,50% יהיו מבועתים,40% יצעקו:"קפוץ!",ו9% יבינו את הפוטנציאל הכלכלי ויפתחו דוכן פופקורן.העתק את זה אם אתה מהאחוז שיבין שפופקורן זה מצמיא ויפתח דוכן שתייה.
אתם לא קולטים שה"ארכאוס" הזוהר שהוא מנסה להביא לכם מזוייף ? ארכאוס ניתן להשיג רק באיוונט והוא אף פעם לא היה זוהר , הוא משתמש ב Pokesav ... אל תתנו לאנשים סתם לרמות אתכם >_>
אין לך מושג אל מה אתה מדבר יש לי אחד אמיתי וקיבלתי אותו מהחלפה אז תשתוק ותפסיק להכפיש את שמי!!!
ספוילר
ספוילר
ספוילר
יש לך zoura? אם כן אני יכול להביא לך virizion רמה 45
שם: Nadav
קוד: 4857-1643-3647
מתוך חוקי פורום פוקימון ברשת הWi-Fi:
שים לב לתאריך התגובה האחרונה בנושא לפני שאתה מגיב.12. אסור לפרסם הודעה בנושא שההודעה האחרונה שכתובה בו היא מלפני יותר משבועיים.
דבר כזה מכונה "הקפצה" והוא אסור למעט נושאים נעוצים.
כל שאר המקרים אסורים בהחלט.
וקרא חוקים!
ננעל.
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)