עם כל הכבוד למפגשים בין אפואל ניקוסיה לריאל מדריד, בין צ'לסי לבנפיקה ובין מארסיי לבאיירן מינכן, האירוע המרכזי של רבע גמר ליגת האלופות יהיה מחר ב-20:45 על הדשא בסן סירו, כאשר מילאן תארח את אלופת אירופה, ברצלונה.
מלבד העובדה שמדובר באלופות של המדינות שלהן ובקבוצות בעלות מסורת בליגת האלופות, יהיה מדובר גם במפגש נוסף בין מאמן ברצלונה, פפ גוארדיולה, לחלוץ מילאן, זלאטן איברהימוביץ'.
השניים שיתפו פעולה, כאשר גוארדיולה הביא את השבדי לקאמפ נואו ב-2009, אך זה נגמר בטונים צורמים. החלוץ עזב אחרי עונה אחת, כאשר הוא דאג להבהיר כמה הוא לא מחבב, בלשון המעטה, את המאמן ואף קרא לו 'פילוסוף' באופן מלגלג.
איברהימוביץ' נשאל במסיבת העיתונאים לקראת המשחק אם ילחץ את ידו של גוארדיולה וענה: "אני לא יודע. מה שקרה, קרה. האם יש לנו בעיות אחד עם השני? לו יש הבעיות שלו ולי את שלי. ז'ואן לאפורטה אמר שהם עשו טעות כשהם החתימו אותי? זה לא מה שהוא אמר כשהוא החתים אותי".
על המשחק אמר החלוץ: "אני יודע מה האיכות שלי ושל החברים שלי לקבוצה ולכן אני לא מודאג. כל הקבוצה צריכה לשחק מושלם כדי לנצח. אנחנו משחקים נגד הקבוצה הטובה ביותר, אבל אין לנו מה להפסיד. אנחנו צריכים לשחק שני משחקים מושלמים, כי בארסה היא הקבוצה הטובה בעולם והיא הראתה את זה בחמש השנים האחרונות לאף קבוצה אין איכות כמו שיש לבארסה, גם לא לריאל מדריד".
הקבוצה האחרונה שהצליחה להדיח את ברצלונה מליגת האלופות היתה היריבה העירונית של מילאן, אינטר בעונת 2009/10. האם הרוסונרי ינקטו בטקטיקה דומה לנראזורי? למאמן מילאן, מסימיליאנו אלגרי, תשובה ברורה: "אנחנו לא יכולים לשחק כמוהם, בגלל האופי של השחקנים שלי. כפי שהוכח מול יובנטוס, הקבוצה הזו לא מסוגלת להגן בצורה טובה".
http://www.one.co.il/Article/197429.html
להמשיך הכתבה, קרדיט מלא לוואן.
אחרי שזלאטן תקף מאוד את בארסה ובמיוחד את מסי ופפ, אני חושב שאין לט מה להתבייש מלהגיד שהוא לא ילחץ את היד, אני אשמח אם מילאן תנצח מחר את בארסה חח.
מה דעתכם?.