Pokemon GO
עמוד 2 מתוך 6 ראשוןראשון 1234 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 16 עד 30 מתוך 79
  1. משתמש מנוסה
    שם: אייל
    ציטוט פורסם במקור על ידי Kaiser צפה בהודעה
    Itachi

מאסטר ליאון
    גוממון אומר לך:"אני עדיין לא יכול לחזור לעולם הדיגיטלי,אני עוד לא מוכן,אנחנו צריכים להיות חזקים מאוד,אני צריך להיות איקקומון לפחות בשביל שנתחיל את המסע שלנו בעולם הדיגיטלי,אהה שכחתי,אתה לא יודע מה זה איקקומון,בעולם הדיגיטלי,לדיג'ימונים יש רמות,אני רמת טירון,אני הופך להיות איקקמון שהוא רמת אלוף".

.
    *תגיד, למרות שאין לגומאמון מגה בסידרה, תוכל להפוך אותו בשלב המגה לויקאמון(אתן לך תמונה שלו)?

אומר לו בנימה רגועה יותר "בסדר אז יש לי רעיון, אני לא נראה ככה בין לילה אז נעשה לך מה שעשיתי כדי להפוך לקול". ואז אלך איתו לביתי כשהוא מוחבא בתיק הגיטרה שלי, ואתן לו שם שוקולד.

*זה קצר כי אני מגיב עכשו כדי להישאר בקצב וכי אין לי זמן לכתוב תגובה ארוכה מאוד.
    תתרמו ותצילו חיים של מישהו,אפילו תרומה מעטה של 14 שקל http://www.uxv.co.il/neomi/

גם אני מאמין בתגובות בונות

תזכו בפרסים שווים עם נקודות תהילה!

שינוי כינוי עכשיו בזכות צמ"ח!

"There can be no ugly woman, there can only be not enough vodka"

2. Surgeon of Death
    והתחלנו:

יצאתם מהבית והתחלתם להסתובב ברחובות,קול מסתורי מדבר אליכם:"העולם הדיגיטלי זקוק לך",אתם נזכרים שדיברנו בחדשות לפני כמה חודשים על מדען בשם ג'יי טירוסה שעבד על מתקן שהביא אותו לעולם מקביל,עולם שנמצא ברשת המחשבים,העולם הדיגיטלי,אותו מדען נעלם בצורה מסתורית מאוד,אתם הולכים בעקבות הקול ופוגשים יצור מוזר שמסתכל עליך ואומר לך:"חיכיתי לך".
    "מ..ה מה אתה?" אומר לכיוון היצור המוזר "אתה סוג של חיה?,איך אתה מדבר" אומר,במחשבה שאני חולם חלום מוזר במיוחד והשעון המעורר עומד לצלצל בכל רגע

3. משתמש מנוסה
    שם: alien
    מאסטר ליאון
    *תראה את התגובה שלי בנו''ד
    אתה נותן לגוממון שוקולד ומכניס אותו לתיק הגיטרה שלך,אתה רואה נערה צעירה יוצאת מהמכולת השכונתית,היא מסתכלת עליך במבט מסתורי,אתה רואה מהכיס שלה מכשיר D3 ורוד,שהיא קולטת שאתה רואה את ה-D3 היא מסתלקת מהמקום במהירות,אתה שומע את גוממון מהתיק של הגיטרה שאומר לך:"אתה יודע שב-D3 אפשר לאחסן את הדיג'ימונים שלך?".

!!Sniper!!
    היצור יוצא מין הצללים ואתה רואה סוג של לטאה אדומה-כתומה,הוא אומר לך:"אני הוא אגומון,אני מפלצת דיגיטלית או דיג'ימון,אני נשלחתי לעולם הזה בשביל לחפש בן אדם מסוים מאוד שיעזור לי לשחרר את העולם שלי מפני העריץ המשוגע 'קיסר הדיג'ימונים'" אגומון מגיש לך מכשיר אדום-כתום,הוא אומר לך:"זה ה-D3,המכשיר שבו אתה יכול לשלוט בי בעזרתו".

4. Surgeon of Death
    !Sniper!!
    היצור יוצא מין הצללים ואתה רואה סוג של לטאה אדומה-כתומה,הוא אומר לך:"אני הוא אגומון,אני מפלצת דיגיטלית או דיג'ימון,אני נשלחתי לעולם הזה בשביל לחפש בן אדם מסוים מאוד שיעזור לי לשחרר את העולם שלי מפני העריץ המשוגע 'קיסר הדיג'ימונים'" אגומון מגיש לך מכשיר אדום-כתום,הוא אומר לך:"זה ה-D3,המכשיר שבו אתה יכול לשלוט בי בעזרתו".
    "קיסר הדיגימונים?" אומר בשאלה,עדין מחכה לשעון המעורר,לאחר מכן אשאל את היצור המוזר "איך אני מפעיל את המכשיר הזה? ובכלל מה אני קשור לכל הענין?" אשאל וראשי יתמלא שאלות

5. משתמש מנוסה
    מאסטר ליאון
    *תראה את התגובה שלי בנו''ד
    אתה נותן לגוממון שוקולד ומכניס אותו לתיק הגיטרה שלך,אתה רואה נערה צעירה יוצאת מהמכולת השכונתית,היא מסתכלת עליך במבט מסתורי,אתה רואה מהכיס שלה מכשיר D3 ורוד,שהיא קולטת שאתה רואה את ה-D3 היא מסתלקת מהמקום במהירות,אתה שומע את גוממון מהתיק של הגיטרה שאומר לך:"אתה יודע שב-D3 אפשר לאחסן את הדיג'ימונים שלך?".

!!Sniper!!
    אומר לו בכעס ואנמיך את קולי כי אני לא רוצה שיחשבו שהשתגעתי, "ברור שלא! שכחת שאני לא מכיר דיג'ימונים" ואז אוסיף, "טוב, מצטער על שכעסתי, חברים? ואיך מכניסים אותך ל D3?". מיד לאחר מכן אבדוק אם יש זכר לנערה הזאת ואם היא הוציאה את הדיג'ימון שלה.

*טוב אני הולך עכשו, ביי
    תתרמו ותצילו חיים של מישהו,אפילו תרומה מעטה של 14 שקל http://www.uxv.co.il/neomi/

6. NYO HO HO
    שם: עמית.
    Itachi
    ויימון הולך שני צעדים אחורה,הוא אומר לך בקול שקט ומפחד:"בגלל שאני מפחד ממנו אני לא רוצה ללכת לשם,אני עדיין לא מוכן לחזור,אני לא ראוי להיות ויימון,ויימון האגדי של דיוויס יהיה מאוכזב ממני,אבל מה הסיכויים שיצא ממני,אקס ויימון,פלאדרמון או אפילו ריירדמון,אני סתם עוד דיג'ימון עלוב!" נשמע קול מסתורי שאומר:"אז אתה טמר אני מבין".
    "מי זה שם?" אומר ואסתכל מסביב.תוך כדי אני אכווץ את עיני כדי שאוכל לראות טוב יותר מי מפריע לי."לך תתחבא במקום קרוב ומהר,שבני אדם אחרים לא יראו אותך." אלחש לוימון.'אני אוצי מהוימון הזה משהו יותר טוב מכל מה שהוא הזכיר,הוא יהיה יותר טוב מהוימון האפס של הדיוויס האגדי הלוזר הזה.'
    NYO HO HO BITCH

7. משתמש מנוסה
    !!Sniper!!
    אגומון מסתכל עליך ואומר לך:"הכל אמיתי,זה לא חלום,אני לא יודע איך מפעילים את המכשיר הזה,אתה אמור לדעת את זה,ולמה זה דווקא אתה,תשאל את הגורל שלך לא אותי" אתה שומע קול לא מוכר שאומר:"אני חושב שאני יודע" אתה מסתובב ואתה רואה נער מבוגר ממך בשנתיים בעל שיער חום גבוה במיוחד.

מאסטר ליאון
    *ביי
    אתה הולך אחריי הנערה,אתה מגיע לסמטה חסרת מוצא,אתה מסתובב ואתה רואה את אותה נערה,היא תופסת אותך בגרון,למרות שאתם באותו גיל,היא הרבה יותר חזקה ממך,היא אומרת לך:"מי אתה?" אחרי זה היא מסתכלת על הכיס שלך והיא רואה את ה-D3 שלך,היא משחררת אותך ואומרת לך:"מי השותף שלך?".

Itachi
    אתה רואה נער בגילך,בעל שיער בלונדיני,הוא אומר לך:"תוציא את השותף שלך,אני מאתגר אותך לקרב טמרים" הוא מוציא D3 ירוק שממנו יוצא סוג של דיג'ימון בצורת זחל,הוא אומר לך:"תכיר את וורמון,הדיג'ימון החזק ביותר בעולם!".
    Spoiler ספוילר

ShotGun
    תגיב להתחלה

8. Surgeon of Death
    !!Sniper!!
    אגומון מסתכל עליך ואומר לך:"הכל אמיתי,זה לא חלום,אני לא יודע איך מפעילים את המכשיר הזה,אתה אמור לדעת את זה,ולמה זה דווקא אתה,תשאל את הגורל שלך לא אותי" אתה שומע קול לא מוכר שאומר:"אני חושב שאני יודע" אתה מסתובב ואתה רואה נער מבוגר ממך בשנתיים בעל שיער חום גבוה במיוחד.
    "מי אתה?" אומר לנער,בהפתעה שהוא מבין מה קורה "מה אתה יודע? תסביר לי,אני מבולבל מכל הענין הזה" אומר לו ואחכה באופן נמרץ ביותר לתשובה

9. NYO HO HO
    שם: עמית.
    Itachi
    אתה רואה נער בגילך,בעל שיער בלונדיני,הוא אומר לך:"תוציא את השותף שלך,אני מאתגר אותך לקרב טמרים" הוא מוציא D3 ירוק שממנו יוצא סוג של דיג'ימון בצורת זחל,הוא אומר לך:"תכיר את וורמון,הדיג'ימון החזק ביותר בעולם!".
    "אתה רציני?הוימון שלי אוכל את התולעת הזאת לארוחת בוקר,מקיא אותה ואוכל אותה שוב לקינוח!" אומר לנער הזה.לאחר מכן אגיד לוימון:"קדימה,צא וימון!תשתמש באגרוף אש על התולעת המפגרת הזאת!"
    NYO HO HO BITCH

10. היכל התהילה
    יצאתם מהבית והתחלתם להסתובב ברחובות,קול מסתורי מדבר אליכם:"העולם הדיגיטלי זקוק לך",אתם נזכרים שדיברנו בחדשות לפני כמה חודשים על מדען בשם ג'יי טירוסה שעבד על מתקן שהביא אותו לעולם מקביל,עולם שנמצא ברשת המחשבים,העולם הדיגיטלי,אותו מדען נעלם בצורה מסתורית מאוד,אתם הולכים בעקבות הקול ופוגשים יצור מוזר שמסתכל עליך ואומר לך:"חיכיתי לך".
    ''ממ.. מ.. מה אתה..?!'' אפלוט מפי בבהלה, מהסס.
    ''זה בטח סיוט!'' אצבוט את עצמי, עד שאבין שזה חסר תועלת.
    'מאיפה הוא מכיר אותי?' אשאל את עצמי במחשבותיי.

11. משתמש מנוסה
    !!Sniper!!
    הנער אומר לך:"אני כמוך" הוא מוציא מהכיס שלו D3 צהוב-חום,הוא מחייך ואומר:"כל מי שקיבל D3 הוא 'מתמודד',מספר המתמודדים לא יוגבל,המטרה של כל מתמודד היה להפוך לשליט הדיג'ימונים החדש וליצור שלום בעולם הדיגיטלי" אגומון אומר לך:"אבל בשביל זה אנחנו צריכים להביס את 'קיסר הדיג'ימונים' המרושע" הנער אומר לך:"רוצה קרב קטן שנתאמן,אני טאי אגב".

Itachi
    ויימון מחייך ואומר:"בכיף",את הראש שלו מקיפה להבה אדומה,ויימון מזנק לכיוונו של וורמון,וורמון מצליח להתחמק והוא משתמש במתקפה 'קוץ רעיל',וורמון יורה מפיו קוץ שנראה מלא בחומר סגול מוזר,הקוץ פוגע בכתפו של ויימון,ולאט לאט החומר הסגול מתרוקן מהמהבחנה,אתה רואה שויימון מתחיל להנדנד מצד לצד.

ShotGun
    היצור יוצא מהצללים,הוא דומה לזאב,אולי כלב,אבל זה לא יכול להיות בגלל שיש לו קרן צהובה על מצחו,פרווה כחולה עם פסים צהובים,הוא אומר לך:"אני גבומון,אני מה שנקרא 'מפלצת דיגיטלית' או דיג'ימון,אני בא מעולם אחר,מהעולם הדיגיטלי,בן אדם משוגע ומרושע שמכנה את עצמו 'קיסר הדיג'ימונים' מנסה לשלוט בעולם שלי,יצאתי לעולם האנושי בשביל לחפש את מי שיעזור לי,ואתה זה שנבחר" הוא מושיט לך מכשיר כחול כהה הוא אומר לך:"זה ה-D3,מכשיר שבעזרתו תוכל לשלוט בי".

12. Surgeon of Death
    !!Sniper!!
    הנער אומר לך:"אני כמוך" הוא מוציא מהכיס שלו D3 צהוב-חום,הוא מחייך ואומר:"כל מי שקיבל D3 הוא 'מתמודד',מספר המתמודדים לא יוגבל,המטרה של כל מתמודד היה להפוך לשליט הדיג'ימונים החדש וליצור שלום בעולם הדיגיטלי" אגומון אומר לך:"אבל בשביל זה אנחנו צריכים להביס את 'קיסר הדיג'ימונים' המרושע" הנער אומר לך:"רוצה קרב קטן שנתאמן,אני טאי אגב".
    "טוב" אומר,כבר פחות מבולבל ואסקור את תהמכשיר 'מענין איזה דיגימון יש לו 'אחשוב ואחכה שהקרב יתחיל

13. היכל התהילה
    היצור יוצא מהצללים,הוא דומה לזאב,אולי כלב,אבל זה לא יכול להיות בגלל שיש לו קרן צהובה על מצחו,פרווה כחולה עם פסים צהובים,הוא אומר לך:"אני גבומון,אני מה שנקרא 'מפלצת דיגיטלית' או דיג'ימון,אני בא מעולם אחר,מהעולם הדיגיטלי,בן אדם משוגע ומרושע שמכנה את עצמו 'קיסר הדיג'ימונים' מנסה לשלוט בעולם שלי,יצאתי לעולם האנושי בשביל לחפש את מי שיעזור לי,ואתה זה שנבחר" הוא מושיט לך מכשיר כחול כהה הוא אומר לך:"זה ה-d3,מכשיר שבעזרתו תוכל לשלוט בי".
    ''מה..?'' אביט בו בהלם ''מכל האנשים בעולם, איך אני נבחרתי?''
    אבחן את המכשיר בעיון ואשאל את גאבומון ''אתה יכול להסביר לי איך משתמשים בדבר הזה?''

14. משתמש מנוסה
    [COLOR=red!![/COLOR]
    [COLOR=#ff0000]

מאסטר ליאון
    *ביי
    אתה הולך אחריי הנערה,אתה מגיע לסמטה חסרת מוצא,אתה מסתובב ואתה רואה את אותה נערה,היא תופסת אותך בגרון,למרות שאתם באותו גיל,היא הרבה יותר חזקה ממך,היא אומרת לך:"מי אתה?" אחרי זה היא מסתכלת על הכיס שלך והיא רואה את ה-D3 שלך,היא משחררת אותך ואומרת לך:"מי השותף שלך?".
    Spoiler ספוילר

ShotGun
    תגיב להתחלה
    *איתי צריך להודות לי על שעזרתי לו לבחור דיג'ימון,הממף...

אענה לה בפחד קל ואז אזכר בכמה תנועות שלמדתי, כשהייתי ילד ושהייתי הכי חזק מהאחים שלי, שהם בכלל בני 17 ו19 "גומאמון, וכדאי שתזכרי ששנינו טיימרים ושאיקקומון בטח הכי חזק!" ואטיח בה אגרוף בנקודת התורפה שחיפשתי.

*אפשר שגומאמון יהפוך ליותר ממסלול התפתחות אחד, או שזה כמו במ"ת הקודם שלך?
    נערך לאחרונה על ידי Odin Borson, 03-28-2012 בשעה 11:07 AM

15. משתמש מנוסה
    !!Sniper!!
    הוא מוציא דיג'ימון שדומה לארמידל,הוא אומר לך:"זה ארמידילומון,דיג'ימון משוחרר,הוא חלק ממשפחת 'רוחות טבע',הוא ברמת טירון אז נגד האגומון שלך זה יהיה קרב הוגן,אבל בגלל שארמידילמון שלי יותר מאומן,אז הוא יכול להפוך לאנקילומון,שהוא דיג'ימון חזק מאוד,אבל אני אלחם יחד עם ארמידילומון,מה דעתך חבר?" אתה שומע קול קטן שאומר:"בשמחה" זה ארמדילומון.
    Spoiler ספוילר

ShotGun
    גבומון מושך בכפתיו ואומר:"האמת,אין לי מושג,האנג'מון שנתן לי את ה-D3,אנג'מון זה דיג'ימון ברמת אלוף שמתפתח מפטמון,דיג'ימון חזק ביותר,בכל מקרה,הוא אמר שהאדם המיועד שאיתו אני אצא למסע ידע מה צריך לעשות" אתה שומע קול של בת שאומר:"כל זה נחמד,אבל צריך גם להיות חזק בשביל להבין מה-D3 עושה,נכון פסייצ'מון" אתה שומע קול נוסף של בת שאומר:"נכון מאוד!" אתה רואה נערה צעירה ואיתה דיג'ימון שדומה מאוד לגבומון,אך הבטן שלה ורודה וציפורניה ירוקות.
    Spoiler ספוילר

מאסטר ליאון
    *המסלולים זה רק אם יש לדיג'ימון יש כמה התפתחויות,לגממון יש רק התפתחות אחת,אז אין לו מסלולים.
    הנערה אומרת:"איקקומון הוא דיג'ימון חזק מאוד,אבל איטי מאוד על היבשה,וגם,אתה טמר חדש,אז אין הרבה סיכויים שאין לך איקקומון,השותף שלי הוא פגסוסמון,דיג'ימון ברמת שריון\ארמור,חזק ביותר,לא כדאי להתעסק איתנו".
    Spoiler ספוילר

עמוד 2 מתוך 6 ראשוןראשון 1234 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •