כינוי בפורום:bugoji1
שם במשחק( כך הפנה אליכם):נועם{זה גם השם הפרטי!}
גיל(13~15):13{אני אוטוטו עושה בר מצווה!}
תמונה:
רקע(5~7 שורות):"תיזהר!"קראתי לחברי,דקס.זה תמיד קורה לנו.דווקא היום אני ודקס נקלענו לתוך קרב בין המחתרת וצוות רוקט.ואז דקס נטש אותי.הסתכלתי הצידה וראיתי את דקס עולה על אוטובוס.רצתי לאוטובוס,אבל הנהג אמר לי שאין מקום,ונסע.הסתובבתי,וראיתי את החייל מצוות רוקט."אתה תשלם את המחיר על שהתערבת!אלקטאבאז,תותח חשמל!"התכופפתי.לפתע,ראיתי משהו אדום לבן.זה היה פוקדור."תשתמש בזה,ילד!"שמעתי את האדם מן המחתרת. "לא!" אמרתי לחייל מצוות רוקט,והרמתי את הפוקדור. "עכשיו אתה תשלם את המחיר!פוקימון,צא!" הפוקדור נפתח וזהר באור ירוק-לבן כזה.ואז הפוקימון יצא.זה היה סניבי. "יו,סניבי!זה חתיכת פוקימון!" אמרתי. "סניבי,הצלפת גפן!" סניבי נקש באצבעותיו,ושני גפנים יצאו מן האדמה והעיפו את החייל ואלקטאבאז."זה לא הסוף!" הוא אמר וברח עם אלקטאבאז. "אנחנו עוד נחסל אותכם,המחתרת!" חשבתי לעצמי."המחתרת?מעניין..." הסתובבתי והתחלתי ללכת,ואז הרגשתי נגיעה בכתפיי."היי!" זה היה האיש מהמחתרת. "אתה תפקדת טוב במיוחד!יש לך ניסיון?" רציתי לענות,אבל הוא דיבר שוב. "יודע מה?זה לא משנה!אתה תפקדת מצוין,ילד!שמור לעצמך את סניבי!ותחשוב עלינו!אתה תהיה תוספת מצוינת למחתרת..." הוא אמר.הסתובבתי והתחלתי ללכת.ואז הסתובבתי. "המחתרת?" חיפשתי את האיש אבל זה היה מאוחר. "מה הוא אמר?" ניסיתי להיזכר. "אתה יודע לאן להגיע...ככה הוא אמר..."
צד:מחתרת{כי רע זה לא הצד שלי}
פוקימון התחלתי:סניבי
פוקימונים:
סרפריור
(

)
מתקפות:התקלה,שריטה,קרן סולארית,זרע עלוקה,כדור אנרגיה,קליעת זרעים,יום שמשי,עלי תער, עלים קסומים, משיכה,קרן על,זנב ברזל, מטאור על.(החלטתי לפנק אותך)
אינפרנייפ
מתקפות:להביור,גיצים,זנב ברזל, התקלה,דחיפה,שריטה,גחלת,התפרצות מגמה,קרן על,טעינת להבה והשאר יתגלו בהמשך.