הוא לא אמר לי להפסיק לחפור לו!
הוא לא אמר לי להפסיק לחפור לו!
כמו תמיד. עמיטריד.
מצטער חברים, פרשתי =(
ליצירת קשר: סקייפ ohadklein11 או מסן ohadklein11@gmail.com
עדיף סקייפ =)
אם תרצו לראות את סיבת הפרישה:
ספוילר
מנהלת פורום חת''מ ושרשורים מה12\11\13-13\3\25 ומנהלת פורום ספרות מה 13\3\25-תאריך שאני לא זוכרת, משהו לרביעי 2013
הפוקימונים האהובים עליי:
ספוילר
איתי,מתי אני נלחם נגדך?
מצטער חברים, פרשתי =(
עדיף סקייפ =)
ספוילר
הוא לא אמר לי להפסיק לחפור לו ואני לא ידעתי כי הוא לא אמר לי אבל אני הייי מודע לזה שאני חופר בגלל זה אני התנצלתי הרבה
הוא מחפס את הריבים האלה ואני לא אומר שאני לא אשם אני אשם כי אני חופר אבל ויש אבל גדול אני התנצלתי הרבה על זה שאני חופר וזה לא מפריע לי שהוא מתאלם ממני זה מפריע לי שהוא אמר עלי דברים שאנשים מאולם לא אמרו לי בחיים ואז בגלל מי שאני אז הוא לא מדבר איתי ומתאם ממני למרות שאני התנצלתי
חוץ מזה די פסדר
כמו תמיד. עמיטריד.
התנצלות לא עוזרת, אם תתחיל ליישם את הסליחות שלך ותתחיל לתקן את הדרך שלך, יעזור.
אני בהחלט 'מחפס'(מחפש) את הריבים האלו, או יותר נכון הם מחפשים אותי, כי מישהו מסוים חלק איתי את ההאשמות האלו שלך נגדו והייתי חייב להיות בצד שלו כי הוא יותר אדיר אז... זהו בערך.
חוץ מזה, אמרת לי שאמרו עליך דברים הרבה יותר גרועים, ולפני כמה דקות אמרת שאתה מתעצבן כי הוא מתעלם, לא? מה הוא כבר אמר שיפגע בעמיטריד, מלך החבלות?
או שאני אמרתי? ואם כן, מה בדיוק אמרתי שפגע במי שקרא לי 'הומו מציק' ללא סיבה?
מצטער חברים, פרשתי =(
עדיף סקייפ =)
ספוילר
תתרמו ותצילו חיים של מישהו,אפילו תרומה מעטה של 14 שקל http://www.uxv.co.il/neomi/
גם אני מאמין בתגובות בונות
תזכו בפרסים שווים עם נקודות תהילה!
שינוי כינוי עכשיו בזכות צמ"ח!
"There can be no ugly woman, there can only be not enough vodka"
מה זה הספאם הזה של המיאו?? אפילו בשביל נאד זה ספאם.
מצטער חברים, פרשתי =(
עדיף סקייפ =)
ספוילר
מצטער חברים, פרשתי =(
עדיף סקייפ =)
ספוילר
אתה יודע שהיתה סיבה טובה ליקרוא לך כך ואם אתה לא יודע אז זה בעיה שלך כן אמרו עלידברים הרבה הרבה יותר גרועים אבל אני התעצבנתי ממנו כי גיליתי שהוא לא אמיתי הוא יכול להגיד שאני ילד מיוחד באופי ושניה אחרי זה לא לדבר איתי בגלל האופי שלי?!?! ואני ממש לא מלך החבלות הסיבה היחידה שקיבלתי את הכינוי הזה מאלון שהוא הצבוע השני עם לא הבנת זה בגלל שחפרתי אבל הכינוי לא מפריע ליאני די אוהב אותו ולמה אתה מדבר בשם מגל אני רוצה לשמוע אותו ולא את השליך שלו
כמו תמיד. עמיטריד.
אני 'שליך'? איו, מה זה בכלל?
מי אמר ש'מיוחד' באופי זה דווקא טוב? סתם עובדה- אנשים שלא רוצים לפגוע באוטיסטים או חולי נפש אומרים 'הוא מיוחד'. אז אתה מיוחד =)
קיבלת את הכינוי הזה מאלון? מוזר, אמרתי את זה בלי לשמוע ממשהו את זה, המצאתי את זה הרגע O.o
וכל מי שכבר לא חבר שלך צבוע? אז העולם כולו צבוע בעצם? פשש מגניב!
כל העולם צבוע ורק עמית שחור לבן XD
מצטער חברים, פרשתי =(
עדיף סקייפ =)
ספוילר
כמו תמיד. עמיטריד.
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)