פורסם במקור על ידי אלבזון aqua כן אני גולש שם הרבה, שלח לי פרטית,אני אשמח להכיר עוד חבר לתחביב... דודי וואי,דיברתי איתך גם הרבה,בזמנו,זה היה כשרק נכנסתי לפורום,אני זוכר שכעסת על משהו ודיברתי איתך הפרטי, היית פקח וניהלת איזה פורום לא?..
טל,מנהל לשעבר של פורום מכוניות וכלי רכב ושל פורום חתימות ולוגואים.
פורסם במקור על ידי NapTime וחדשים יש? לא נראה לי שיש פה מישהו שלא הכרתי ><" יש איזה 3-4 חדשים שלא הכרת. איתי - תאמין לי גם אני חחח.
בברכה אבי, מנהל ספורט ודיבורים בדימוס ומשתמש וותיק בהווה חתימה בשיפוצים.
פורסם במקור על ידי SportMan דודי תן את המסן שלך, יש לי מסן חדש ואין לי אותך. אין לי מסן... ♣DarkStyle♣ כן חחח היתי פקח ומנהל פורום דיבורים שמרד באלכס ופרש
בברכה, דודי מנהל פורום דיבורים ופקח בדימוס (שמרגיש אפליה כי הוא לא בהיכל התהילה).
פורסם במקור על ידי NapTime וחדשים יש? לא נראה לי שיש פה מישהו שלא הכרתי ><" יש הרבה MASTER PO מאסטר ליאון ~LEN KAGAMINE~ RIN KAGAMINE ♣Gogeta ssj4♣ TTRRTTE ויש עוד..
פורסם במקור על ידי ShotGun יש הרבה MASTER PO מאסטר ליאון ~LEN KAGAMINE~ RIN KAGAMINE ♣Gogeta ssj4♣ TTRRTTE ויש עוד.. אחד אני לא מכיר מפה..
קרדיט ענק לרועי!
פורסם במקור על ידי Barney Stinson אין לי מסן... ♣DarkStyle♣ כן חחח היתי פקח ומנהל פורום דיבורים שמרד באלכס ופרש היה לך לפני שנה, נטשת אותו?.
וכולם פעילים בנו"דים או במשחקי תפקידים, אין שם משתמשים שסתם נרשמו ולא החלפתי איתם מילה אף פעם
משעמם
פורסם במקור על ידי SportMan היה לך לפני שנה, נטשת אותו?. כן חחח אני זוכר שחוקקתי את חוק המשעמם בנו"ד וכולם מרדו בי חחחח
פורסם במקור על ידי Barney Stinson כן חחח אני זוכר שחוקקתי את חוק המשעמם בנו"ד וכולם מרדו בי חחחח בעיקר אלבזון XD. הערתי לו כל הזמן על זה כמנהל דיבורים.
פורסם במקור על ידי SportMan בעיקר אלבזון XD. הערתי לו כל הזמן על זה כמנהל דיבורים. עצוב שהורידו אותו, זה חוק שמונע ספאם ברור.
איזה? חוק המשעמם?
פורסם במקור על ידי ShotGun איזה? חוק המשעמם? כן חחחח גם צריכים פה מנהל לדיבורים
פורסם במקור על ידי Barney Stinson כן חחחח גם צריכים פה מנהל לדיבורים אתה מוזמן ;)
יש מנהל
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)
תקנון הפורום