ברצלונה ומילאן נפרדו הערב (רביעי) ב-0:0 בסן סירו במשחק הראשון ברבע גמר ליגת האלופות והעבירו את ההכרעה לשבוע הבא, אז ייפגשו למשחק הגומלין בקאמפ-נואו.

אלופת איטליה ואלופת אירופה לא הצליחו להכניע זו את זו במשחק שהיה רווי מצבים במחצית הראשונה אך דעך בשנייה. ליונל מסי, שמציג עונה חלומית והפך לאחרונה למלך השערים של ברצלונה בכל הזמנים, נראה עצבני במחצית השנייה ואף נזף במחליף כריסטיאן טייו שפרץ באגף שמאל ולא מסר לו.

ברצלונה דרשה שני פנדלים: פעם אחת בהתקלות של אלכסיס סאנצ'ס עם השוער כריסטיאן אביאטי ופעם שנייה אחרי שג'מאל מסבאח משך בחולצתו של קרלס פויול בתוך הרחבה.

מסי אמר בסיום: "הגיע לנו לנצח, אבל היה משחק קשה בגלל המגרש ובגלל שמילאן קבוצה חזקה. כל קבוצה יכולה לעלות לשלב הבא".

השוער ויקטור ואלדס זעם על השופט: "הוא זה שמחליט אם לשרוק או לא, מעייף לדבר על זה. מהעמדה שלי לא ראיתי אם היה פנדל או לא".

"הקבוצה תעבוד קשה כדי לעבור לשלב הבא. חשוב להבקיע שערי חוץ. לא עשינו זאת ונצטרך לעבוד קשה יותר בקאמפ-נואו, במיוחד בהגנה. נהיה חייבים להשיג ניצחון".

גם למאמן ברצלונה, פפ גוארדיולה, הייתה ביקורת על השופטים: "במה עוזרים השופטים שעומדים על יד הרחבות אם הם לא רואים שני פנדלים ברורים? קשה להכריע משחק מול מילאן כבר במפגש הראשון. הם זכו בשבעה גביעי אירופה ומרוצים מ-0:0. זה אומר הכל".

מנגד, זלאטן איברהימוביץ' אמר: "היו לנו הזדמנויות להבקיע, אבל לא הצלחנו לכבוש. למרות זאת, התוצאה טובה מאוד עבורנו ואני אופטימי לקראת הגומלין".

מאמן מילאן, מאסימיליאנו אלגרי, אמר: "שיחקנו עם הרבה אנרגיה במחצית הראשונה. אנחנו צריכים להיות מרוצים כי הגומלין פתוח לגמרי. יהיה קשה בספרד, אבל התוצאה הזאת נותנת לנו בטחון". הרגע המרגש של המשחק שייך לזלאטן איברהימוביץ', שביקש למסור את חולצתו לאריק אבידל שממתין לניתוח להשתלת כבד.

http://www.one.co.il/Article/197504.html
להמשך הכתבה קרדיט מלא לוואן.

היה אחלה משחק מצוין אבל אני חושב שבארסה הייתה גרועה מפני שאלכסיס לא זז ואז שמסי מאחוריו אלכסיס חוסם לו את המרחב לעשות את הדברים שהוא נחשב "לשחקן הכי טוב" ומסי אתמול גרוע. בשבוע הבא אני מקווה שמילאן תעשה תיקו או ניצחון (קשה באיצטדיון המכוער שלהם).

מה דעתכם?.