מספר מנות (תלוי לפי גודל המחבת)
מצרכים:
4 ביצים
2 כוסות חלב
1.5 כוסות מים
2 כפות שמן
4 כפות סוכר
כפית מלח
אופן ההכנה:
*להקציף את הביצים, הסוכר והמלח עד לקבלת קצף.
*להוסיף חלב, מים, שמן ולערבב היטב
*לאחר מכן,יש להוסיף את הקמח ולערבב כך שלא ישארו גושים.
*לחמם את המחבת ולמרוח בקצת שמן.
*לשפוך בזהירות את העיסה הנוזלית (בשכבה דקה) לתוך המחבת,לאחר שהצד הראשון מקבל קצת צבע (זהבהב יש להפוך את החביתיה כך שלא תקרע).
*אם החביתה הראשונה לא יצאה טוב-לא להיבהל, נסה שוב וביתר זהירות!
בתאבון!!!
קרדיט לשף האלוף שפירסם את זה בשף הלבן