מרכיבים (20 מנות):
240 גרם ביסקוויטים
90 גרם חמאה, רכה או קרה
90 גרם (1/2 כוס) סוכר
1.5 כף ברנדי
3.5 כפות קקאו
2/3 כוס חלב 3% שומן
קוקוס טחון לעיטור
אופן ההכנה:
1. מפוררים ביסקוויטים במעבד מזון.
2. ממיסים חמאה בקערה גדולה במיקרוגל.
3. מוסיפים סוכר, ברנדי, קקאו וחלב לקערת החמאה ומערבבים עד לקבלת מרקם אחיד.
4. מוסיפים את הביסקוויטים המרוסקים/טחונים לתערובת ומערבבים עד לקבלת מסה אחידה.
5. יוצרים כדורים בעזרת הידיים, מניחים בצלחת וטובלים בצלחת ובה קוקוס. מאחסנים במקרר עד מעט לפני ההגשה.
בתיאבון =)