חומרים ל-18 מאפים:
1 חבילה ריבועי בצק עלים
למלית:
1 שקית (500 גרם) גבינת "כנען" 5% מסדרת השף הלבן
40 גרם (1/2 שקית) אינסטנט פודינג וניל
1 כפית תמצית וניל
3 ביצים
2 כפות סוכר קליפה מגוררת מ-1/2 לימון
להגשה:
150 גרם פטל קפוא
30 גרם שקדים פרוסים

אופן ההכנה:
» מחממים תנור ל-180 מעלות.
» מניחים ריבועי בצק עלים בתבנית מרופדת בניר אפייה. מסמנים ריבוע פנימי וסביבו שוליים בני 1 ס"מ בכל ריבוע בעזרת סכין חד.
» מקציפים את חומרי המלית לקבלת מלית חלקה.
» עורמים במרכז הריבוע המסומן כף מלית גבינה. מסדרים מעל פטל ומפזרים שקדים.
» אופים 20 דקות, עד שהבצק אפוי וזהוב, הגבינה מתייצבת והשקדים מזהיבים.
קרדיט לאתר השף הלבן