חומרים למנה אחת:
3 ביצים
15 מ”ל שמנת מתוקה מסדרת השף הלבן
מלח ופלפל שחור טחון
מעט חמאת תנובה לטיגון (מומלץ מזוקקת)
25 גרם גבינת "גליל רוקפור"
40 גרם גבינת אמנטל
40 גרם גבינת "עדי ברי"
20 גרם גבינת "גבע פרמזן" של תנובה
אופן ההכנה:
» טורפים ביצים עם שמנת, מלח ופלפל.
» ממיסים חמאה במחבת ויוצקים את הבלילה. מערבבים אותה בעזרת לקקן חסין חום או כף עץ, עד שהיא מתחילה “להיתפס” על תחתית המחבת.
» מפזרים מעל גבינות ומקפלים לשניים.
» הופכים על צלחת ומגישים חם.
קרדיט לאתר השף הלבן