לפני הסיפור: מכיוון שרציתי להראות עקרון ממ"ת מסוים שאעשה כנראה לא בקרוב, אז כתבתי סיפור עם העיקרון. נראה עם הוא יגרום לכם לרצות להירשם...
הקדמה
השמים זרחו באור בוהק ומבריק על האדמה הרקובה עטופת הגפנים. חשבתי שבעוד רגע, כשהיצור המגעיל שנראה כפסולת יהרוג אותי. תמיד כשאנחנו מחכים לדברים הם נראים יותר מפחידים ממה שהם, אבל אצלי זה נראה מפחיד פחות. תמיד חשבתי שכשאהיה גיבור, אז אציל את כולם ולא אפחד משום דבר אבל זה שקר, אני פוחד מהמון דברים גם עכשו כשאני גיבור על: האליוס(המלכים הרשעים ששולטים בעולם הזה), מפלצות או בשמם של העולם הזה: טיירואים ,מאימא שלי, מריומה(כל מי שמכיר אותו יודע, למרות שהוא חבר שלך הוא די מפחיד לפעמים. כמו עם קסם עריפת הראש שלו), אבל הכי מפחיד, זה היום ההוא, היום הראשון שלי כמאלף .
[FONT="Arial Black"] אם תהיתם מה זה מאלף אז הנה ההסבר הרגיל בלי ספר החוקים: מאלף יכול לעבור בין המימד של בני האדם, למימד של הטיירואים שנקרא סייברקוורז. בסייברקוורז הטיירואים מסתובבים חופשי, אבל למרות שזה טוב, כמה מהם פורצים לכדור הארץ ולוקחים משם אנשים למטרותיהם השונות. כל טיירו מקבל אנרגיה מלבו של בן אדם, יש כאלה שלוקחים את אנרגיית החיים של הבן אדם אבל הם מעטים מאוד. יש לכל אחד מהטיירואים רמות:
הרמה הראשונה:רענן, תמיד אותו אחד:דארקוי(ראש שחור, עטוף במעטפת מוזרה, עיניים צהובות בלי אישונים, 2 אוזניים קטנות ומוזרות, ואין לו עוד חלקים חוץ מהראש הזה).
הרמה השנייה: אימונים, הטיירו גודל, יוצא מהעטיפה שלו ואז הוא בדרך כלל עדיין ראש, אבל שמזכיר את רמת הטירון קצת ויש יוצאים מן הכלל.
הרמה השלישית:טירון, הרמה הקבועה שבדרך כלל הטיירו נמצא בו, יש כאלה הנוהגים לקרוא לרמה זו ילד.
הרמה הרביעית:גנרל, כשהטיירו מקבל מספיק כוח הוא עובר את הטירון\ילד. תמיד הטירון גודל ומקבל כוחות ואיברים לא חשובים כל כך חדשים.
הרמה החמישית: מאסטר, הטיירו מקבל איברים חדשים, בדרך כלל מתאימים לסמל שבגללו התפתחת, או בגלל שעברת מוטציה ממכירת הנשמה לשטן.
הרמה השישית:קיסר או בשמו העדיף "אמפרור", הרמה האחרונה בהתפתחות רגילה למי שחזק מספיק. הטיירו עובר שינוי מכל החלקים ליצור אחד שמתאים להם.
הרמה השביעית:התפרצות או "אמפרור מתפרץ", מקבלים אנרגיה חדשה צורה חדשה.
הרמה השמינית:אביר, בעזרת חתיכת שריון, סמל משוריין, או ביצת שריו קטנה ואפילו חלק נשמה של לוחם עתיק, הופכים לרמה הזאת ומקבלים את השריון שלה.
הרמה התשיעית:שוגון, אף אחד לא יודע איך הופכים לרמה הזאת, אבל הופכים אז ללוחם עתיק.
הרמה העשירית:יש לה שם שונה אצל כל אחד, בקיצור היא הופכת אותך לאפל.
כל מאלף יכול ליצור עיגול מוזר כדי לסרוק דברים ולקבל עליהם מידע, או לגלות טיירואים בעולמנו, חוץ מזה אפשר גם למקד איתו את הטיירו או כל דבר אחר. העיגול הזה נקרא "סורק". כל מאלף יכול לשנות את בגדיו לבגדי המאלפים או לכל בגד אחר בעזרת מכשיר מסוים(אני לא זוכר, סליחה). למאלפים יש אזיקים מיוחדים שתופסים כל דבר וכובלים אותו בשלשלאות ברזל, יש לכל מאלף שוט מיוחד, יש כמובן חכה למקרים תת ימיים ומשקפת כמובן.
כל זה התחיל כשנלחמתי ביצור ההוא, אותו יצור רקוב ומגעיל שקורא לעצמו גופ.
מדריך הפרקים:
ספוילר