מוס שוקולד לבן וגבינה בנגיעת לימון

מצרכים עבור 2 מנות דואט:
120 גרם שוקולד לבן עם עוגיות
100 מ"ל שמנת מתוקה 32% עם הפקק! מסדרת השף הלבן
1 חלבון ביצה
1 לימון טרי שטוף היטב
1 כף גדושה גבינה לבנה 5% תנובה
1 כף אבקת סוכר
דובדבנים מסוכרים

אופן ההכנה:
1. מעבירים את השוקולד לצלחת.
2. ממיסים את השוקולד במיקרוגל לדקה עד שיתרכך ומצננים מעט.
3. בקערה בינונית בעלת תחתית מעוגלת טורפים היטב את השמנת לקצף חזק.
4. בקערה שנייה טורפים את החלבון לקצף חזק.
5. מעבירים את קצף החלבון אל קערת השמנת המוקצפת ומוסיפים מעל את השוקולד המומס הצונן.
6. מוסיפים לקערה את הגבינה הלבנה ואבקת הסוכר.
7. מגרדים דק מעל הקצפת בעזרת פומפיה מעט גרידת קליפת לימון.
8. בעזרת כף רחבה מקפלים ביחד את הכל למוס עדין.
9. מעבירים את תערובת הקצפת למקרר לשעה וחצי לפחות.
10. מחלקים את המוס הקר לכוסות אישיות בינוניות, מוסיפים מעל 2-3 דובדבנים מסוכרים.
11. מגישים קר וזוללים
קרדיט לאתר השף הלבן