מצרכים:
2 שמנת מתוקה.
1 גבינה לבנה (מומלץ סקי).
1 חבילת שוקולד חלב.
1 שקית סוכר וניל.
1 פודינג וניל.
1 תבנית.
1 ביסקוויטים.
חלב.
כפית נס קפה.
אופן ההכנה:
*מכניסים לתבנית
1 שמנת מתוקה.
1 גבינה לבנה (מומלץ סקי).
1 שקית סוכר וניל.
1 פודינג וניל.
חלב (פותחים את המכל של השמנת המתוקה לאחר שהשתמשנו בה וממלאים אותה חלב).
ומערבבים עד לעירבוב מושלם.
*לאחר מכן לוקחים קערה קטנה ומכניסים לתוכה כפית של נס קפה + טיפת חלב.
*מכניסים את הביסקוויטים לתערובת ומסדרים אותם בתבנית.
*את התערובת שהכנו לפני (קערה גדולה),מכניסים לקערה בעזרת לקקן (חצי מהכמות של הקרם).
*עושים עוד שיכבה של הביסקוויטים ועוד שיכבה של קרם וניל (הכול).
שוקולד מלמעלה:
*מחממים את חבילת השוקולד + שמנת מתוקה אחת עד לקבלת נוזל וממלאים את עוגה.
*מכניסים את העוגה למקרר ומחכים שעתיים לפחות.
*אפשר להוסיף איזה שוקולד שאוהבים לתוך התערובת של שוקולד.
קרדיט לאתר השף הלבן