הייוש שוב, כן זאת שוב אני שחופרת עם מתכונים שכוללים מלאווחP:
אלתור ענק אבל טעים שלי ושל חברה שליD:
חומרים(לבורקס אחד-שימו לב זה בורקת ענקקק)-
1 מלוואח
1 חבילת קוטג'
1 ריבוע גבינה צהובה
קמצוץ פרמזן
2 ביצה
אופן ההכנה-
*שימו מלאווח בצד כדי שיפשיר ביינתים.
*לוקחים קערה(צלחת עמוקה אל תביאו לי עכשיו קדרה).
*שפכו פנימה שלוש-תרבע מחבילת הקוטג'.
*קחו את ריבוע הגבינה הצהובה וחתכו אותו ביידים לחתיכות בינוניות ושימו בפנים.
*ערבבו והוסיפו מעט פרמזן.
*שברו ביצה אחת ושימו בפנים וערבבו.
*את המלית שנוצרה שימו עכשיו בצד.
*קחו את המלאווח שבטח כבר הפשיר עד עכשיו ושימו בתוכו מלית(לא להגזים בכמות!).
*עכשיו סגרו את הבורקס בכל צורה שתרצו(צורות שלי ושל חברה שלי בתמונות-תהיו יצירתיים!).
*שימו את הבורקס בתנור,לא לפני שתמרחו אותו בביצה כמובן, חממו תנור ל180 מעלות.
*חכו עד שהבורקס יקבל גוון זהוב, גם לאחר שהבורקס קיבל גוון זהבהב, תוודאו שהוא באמת מוכן.
בתאבון D: