פורסם במקור על ידי ~Len Kagamine~ לא פגשתי אותה אבל אני מכיר אותה יש לי את כל הלילה לסיפור שלך תשפוך! אבל לי אין ><" אז למה אתה לא עונה לי..? יש לה שיער חום מתולתל, תענה לי על השאלה השנייה לפחות.
Super Omer הפורום מסוכן, אבל לא כשעומר כאןסופר-עומר מעל כולם סופר-עומר אח בדם סופר עומר לא פוחד כלל סופר עומר סופר עומר פורסם במקור על ידי DiviLon~ omer FTW ספוילר ספוילר
ספוילר ספוילר
ספוילר
פורסם במקור על ידי הנואש לווינר לא, אני רציני.. באמת שמעתי את זה פה. אם אני לא טועה זה היה כשדיברת עם מישהו על מטאל ושמתם פה מלא סירטונים.. אני הפעלתי את בטעות, וזרמתי. אולי טרינר?
מגל שים את זה בחתימה זה כזה אתה ~אלון 2015 סקילה זה אח I will eat you all! Num Num Num Num! STM= system to manage
הנה, גם מגל זוכר.. אני רציני, אתה אמרת לו שאתה אוהב את זה, או שהתמכרת או משהו כזה..
פורסם במקור על ידי הנואש לווינר הנה, גם מגל זוכר.. אני רציני, אתה אמרת לו שאתה אוהב את זה, או שהתמכרת או משהו כזה.. השיר שאמרתי לו שהתמכרתי אליו זה Whiskey In The Jar של מטאליקה.. שלחתי אולי 2 שירים של Heavenly, ואף לא אחד מהם היה השיר הזה..
חמוף
פורסם במקור על ידי הנואש לווינר הנה, גם מגל זוכר.. אני רציני, אתה אמרת לו שאתה אוהב את זה, או שהתמכרת או משהו כזה.. בטח שאני זוכר, הוא חפר על יומיים... עומר, אופק טרול הזה פתח פורום, שכולל פורום דרגון בול, נארוטו וgta
פורסם במקור על ידי ♣Gogeta ssj4♣ בטח שאני זוכר, הוא חפר על יומיים... עומר, אופק טרול הזה פתח פורום, שכולל פורום דרגון בול, נארוטו וgta אתה לא זוכר כלום.. אתה רק יודע שדיברתי עם טרינר, לא מה שלחתי.. אתה בטוח לא טיפוס של רוק ומטאל..
פורסם במקור על ידי ♣Gogeta ssj4♣ בטח שאני זוכר, הוא חפר על יומיים... עומר, אופק טרול הזה פתח פורום, שכולל פורום דרגון בול, נארוטו וgta מזל טוב..? סתם, קנית אותי בדרגון בול. איך למצוא אותו באינטנט?
פורסם במקור על ידי הנואש לווינר מזל טוב..? סתם, קנית אותי בדרגון בול. איך למצוא אותו באינטנט? בה"פ שתקבל עוד מעט אבל תמחוק אותו מהר, שלא נעבור על החוקים האמת היא שהוא מינה אותי למנהל אבל משהו השתבש וירדתי והוא היה צריך ללכת...
יופי, אז אני יהיה המנהל במקומך Xd סתם חח.. כמה משתשים רשומים בינתיים..? שתיים Lol
אני מבין שפרשת מהשיחה בינינו.. אין טעם לשקר, פשוט תגיד את האמת כבר.. ><"
באמא שלי שפירסמת את זה.. אני יביא לך מחר את ההודעה, איך אני? פשוט עכשיו אני על זמן קצוב, עוד פחות מחמש דקות אני הולך ><"
פורסם במקור על ידי הנואש לווינר אבל לי אין ><" אז למה אתה לא עונה לי..? יש לה שיער חום מתולתל, תענה לי על השאלה השנייה לפחות. אני לא פגשתי אותה!!!!!
כמו תמיד. עמיטריד.
פורסם במקור על ידי הנואש לווינר באמא שלי שפירסמת את זה.. אני יביא לך מחר את ההודעה, איך אני? פשוט עכשיו אני על זמן קצוב, עוד פחות מחמש דקות אני הולך ><" עברתי על ההודעות שלי עכשיו בעצמי, ולא, לא פרסמתי את זה.. פרסמתי שיר אחד אחר לגמרי מהשניים שהבאתי לך היום.. אתה שקרן גרוע..
אה Xd אז למה אמרת שאתה מכיר אותה? ~~~~~~ הלכתי, משתמש לפורום של אופק אני כבר יפתח מחר. ביי כולם.
חברי.. יש לי הודעה חשובה.
תודה שקראתם,עומר. בפרישה עליתי לניהול פורום פוקימון כללי בתאריך 26.5 ופרשתי באיזה שהו יום. לכל עזרה או חפירה,כל דבר אפילו התלבטות פנו אליי בפרטי (תלחצו על הסמל כדי לשלוח הודעה) ]
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)
תקנון הפורום