תתרמו ותצילו חיים של מישהו,אפילו תרומה מעטה של 14 שקל http://www.uxv.co.il/neomi/
גם אני מאמין בתגובות בונות
תזכו בפרסים שווים עם נקודות תהילה!
שינוי כינוי עכשיו בזכות צמ"ח!
"There can be no ugly woman, there can only be not enough vodka"
דניס, התקבלת, תגיב להתחלה של שקד.
[QUOTE=master lion;1303282]טל
את נמצאת במדבר, בתוך מאורה של איזושהי חיה. את בקושי נכנסת לשם, אבל זה עדיף מאשר תקבלי מכת חול כואבת במיוחד. את לוקחת צמחים שאת רואה ובעזרת שני אבני צור את מדליקה אש בפנים. העשן יוצא אל האוויר הצח, ואת מחליטה לסגור את המאורה כדי שלא יכנס אליה חול. עובר יום, את אוכלת חלזונות שהיו במערה ולפתע מופיע יצור חתולי, בעל אוזניים גדולות שנראה דיי רעב. מעליו יש קבוצה של שלושה סלעים שנראים רופפים, משמע, את יכולה לצאת דרך שם.
שונרי!!!!!
אני אקח חילזון מאחד הקירות ואזרוק אותו מעל ראשו של החתול בכדי להסיח את דעתו ממני, בזמן שהוא מטה את ראשו לאחור אקפוץ על גבו ומשם אטפס דרך הסלעים אל מחוץ לסלעים תוך אמירת ''סליחה חתולי, לא הייתה לי בררה'', אביט סביבי ואחשוב מה כדי לי לעשות, אחליט לחפש מקום מסתור חדש ולנסוץ לחפש יציאה מן המדבר, ולכן אתקדם מערבה
מנהלת פורום חת''מ ושרשורים מה12\11\13-13\3\25 ומנהלת פורום ספרות מה 13\3\25-תאריך שאני לא זוכרת, משהו לרביעי 2013
הפוקימונים האהובים עליי:
ספוילר
אפשר להירשם?
שם משתמש: Toxicity
שם בתחרות: כריס
כמה אני חושב שאני יצליח: 9, אני מאוד טוב במשחקי תפקידים.
אייל
אם אתה לא הבנת, אתה באיראן ._.
--
בזמן שאתה הולך לקנות לך איזה בייגלה, קו 144 עובר. אתה רץ, אך הוא ממשיך לתחנה הבאה. המטוס של אל-על מגיע למגדל, ומתנגש בתוכו. יש קול פיצוץ אדיר והמטוס השני והשלישי גם מתפוצצים שם. הבניין קורס, נשאר ממנו עפר ורסיסים של אבנים עפות עליך. אתה נשרט קשות מאבנים שעפות אליך ורואה מהרחוב השני קבוצה של לוחמי צבא איראן רצים. "אנחנו לוחמי צבא הצדק!! ואנחנו נשמיד את כל אזרחי ישראל על מעשה זה! אללה וואכבר!" הם מתחילים לרוץ לעבר הרחוב השני ומתחילים לשמוע יריות.
טל
קרקל.
--
את תופסת חילזון וזורקת לקרקל. זה קרקל. הוא לא אוכל חלזונות. הוא מתעלם ממנו וממשיך להתקדם אלייך.
רועי
"יש לנו אסיר חדש, מצאנו כאן מהאי. לא ברור מי-הוא או מה הוא עשה בשטח שלנו, אבל מהיום יש לנו שטח למדינה רשמית. נתחקר אותו ונתן לך עוד פקודות. אבל בנתיים, אנחנו צריכים שתיצור קשר עם האו"ם, בכל צורה שתרצה. במקרה ותצטרך לנסוע, יש לנו את הצוללות שאיתם תוכלו לנסוע, לירות, ואולי לכבוש איזה מקום. יש לנו אספקת חיילים באיזור איסלנד שרק מחכים לפקודות. אתה מוזמן להתחיל לעשות מה שאתה רוצה.
הערה: אם אתה רוצה להתחיל לשוט, תבחר 10 פעמים מספרים בין 1-10. אתה יכול לבחור אותו מספר פעמיים.
כל מי ששלח עכשיו טפסי הרשמה, שיגיד איפה הוא רוצה להתחיל. מגל ויונתן אם לא יגיבו היום, יצאו. איתי, אני אומר שנית, תגיב להתחלה של שקד.
טל
קרקל.
--
את תופסת חילזון וזורקת לקרקל. זה קרקל. הוא לא אוכל חלזונות. הוא מתעלם ממנו וממשיך להתקדם אלייך.
הייתי קרובה!D:
ספוילר
טל
את לוקחת חילזון וזורקת על גבו של הקרקל. החילזון פוגע בקרקל, ונופל על האדמה. בתור הבא שתעשי משהו מיותר הוא יגיע אלייך.
מנהלת פורום חת''מ ושרשורים מה12\11\13-13\3\25 ומנהלת פורום ספרות מה 13\3\25-תאריך שאני לא זוכרת, משהו לרביעי 2013
הפוקימונים האהובים עליי:
ספוילר
האיש שלידך מבקש למברוסקו. כמובן שהברמן מוציא את הכוס האולי הכי מינאטורית שראית בחיים ומבקש על זה 5$, אבל זה לא הכוס שלך. הם מתחילים לדבר בזמן שאתה שותה לך את בקבוק הבירה, ואתה מקשיב להם. "מה זה הדלת שם?" שואל האיש את הברמן בזמן שהוא מדליק נרות. כשאתה רואה את זה, אתה שם לב שיש לו שוטגן בגב. הוא משיב לו: "הדלת שחסינה להכל. אם מישהו יפרוץ וירצה להרוג אחד מאיתנו, אני הולך לשם וחסין לפיצוצים ולעוד כמה דברים. הבעיה, שרק אני יודע לפתוח אותה." על הדלת יש 5 חורים מכוסים בד, לא ברור למה.
''זה אידיוטי, בולשיט'' אטיח את אגרופי בשולחן כדי למשוך את תשומת ליבם ''והיא לא באמת חסינה''. ''רוצים הוכחה?'' ארים גבות ואעמ, אשלוף את השוטגאן במהירות מגבו של הברמן. ''צפו ותלמדו'' אגחך, אתקרב את הדלת וארה עליה כדור. אחר כך אזוז הצידה למקרה שהכדור יחזור מהבד שאקרב אליו את הקנה של השוטגאן, אצמיד את הקנה לבד, אלחץ על ההדק.
' מה לנו ולאמריקנים בכלל,איך אני אחלץ מהמצב הזה' אחשוב לעצמי עד שלפתע אצוצ במוחי רעיון,אתחיל להשליך פירות מהעץ על זכוכיות המטוסים כדי לעקב אותם,לאחר מכן,אקח את כלי העבודה השונים ואזרוק אותם בכל הכוח לעבר המדחפים ל המטוסים, אקח את דל יהמים ואזרוק אותו על הכפר לפני שהרכוש יהרס ואתחיל לברוח,במהירות מהאזור,לפני שיחלו דברים לא טוביםם להתרחשיונתן
"עצלן שמן, צא כבר לשטח האדמה." צועק האיכר עליך. אתה מתחיל ללכת, וללכת, וללכת, ולאחר חצי שעה אתה מגיע אל האדמות. אתה לוקח מים ושופך אותם על הפרחים, מטפח את המריחואנה של האיכר ואוכל לך איזה פרי מהעצים. לפתע, אתה שומע קולות מטוסים. צי של בערך 15 מטוסים אמריקאים טסים מעל אדמתכם, ומתחילים להפציץ את הכפר. הפצצות שנופלות מהמטוסים מתרסקות על הכפר ויוצרות פיצוץ אדיר, עשן מטורף עולה מהכפר ולא נראה שמישהו שרד. המטוסים עושים סיבוב פרסה כדי לעשות הפצצה שנייה.
באיזה מדינה אני נמצא עכשיו
--------------------------------------
"בסדר גמור, תודה" אומר בקול רישמי ואתחיל לחשוב על תוכנית 'קודם צריך לדבר עם האו"ם, אז נראה לי שאתמש בצוללת כדי להגיע לארה"ב ואדבר שם עם האו"ם' בזמן שאחשוב אסקור את הציוד שיש לי ואגיד למתדרך שלי "אני חושב שאשתמש בצוללת, ושוב תודה" אומר לו ואלך לכיוון הצוללת (4,8,3,4,2,9,2,8,1,6) אכניס את נקודות הציון של בינין האו"ם (שבניו יורק, נראה לי) ואתחיל לשוט לשם כשאני חושב מה לעשות עם החילים שהוקצו לי.
תודה שקראתם
רועי
חזרתי מפרישה ארוכה
מקווה להישאר
שם משתמש: Amitlv
שם בתחרות: עמית
כמה אני חושב שאני יצליח: אני יפסיד
אני רוצה להתכיל ברחובות הפשע של העיר הכי מסוכנת בעולם ושאני נער יתום
כמו תמיד. עמיטריד.
איתי
אתה מתחיל לזנק לברמן, רק הרעיון שיש את הבר ביניכם מאוד מפריע לך. הוא מוציא את השוטגן מגבו ודורך. "מי אתה ומה אתה עושה כאן" הוא שואל אותך, נראה מאוד נחוש בדעתו לגלות.
טל
עמוד האש מבריח את הקרקל. באותו הזמן את זורקת עליו אותו, מעיפה את האבנים ויוצאת לבחוץ. את נמצאת בתוך מדבר, שבו יש סופת חול. זה כואב. מה תעשי?
אל תגיבי. אני עושה את זה לפי פרקים ואת הפרק הזה סיימת. חכי להודעה ממני שתגיד לך להגיב.
רועי
תבדוק לבד...
--
בחר 3 פעמים מספרים בין 1-5. אותה חוקיות.
אתם נכנסים לצוללת ומתחילים לשוט, כמובן שזוהי לא הצוללת היחידה, ועוד כמה צוללות הולכות אחריכם. "יש לנו בערך יומיים נסיעה." אומר לך הקפטן, ואתה הולך לנוח. יש לך זמן חופשי לעשות מה שבא לך בתוך צוללת.
עמית- לא אפשרי מה שאתה רוצה. אתה צריך לבקש משהו כללי.
יונתן
אתה מטפס ומתחיל לנסות לזרוק גויאבות לגובה 400 מטרים. כמובן שאתה לא מצליח. ההפצצה השנייה מתחילה והכפר מושמד לגמרי. "אללה וואכבר!" אתה שומע צעקות איכר, אותו איכר שאתה הכרת, וכרגע השגת את השדה שלו. באותו הזמן, המטוסים מתחילים להתקדם כדי להרוס את הצורה הכלכלית של הכפר הם מתפצלים:
10 לשדה
5 ללולים, דירים ורפתות.
מה תעשה?
אתה מתחיל לזנק לברמן, רק הרעיון שיש את הבר ביניכם מאוד מפריע לך. הוא מוציא את השוטגן מגבו ודורך. "מי אתה ומה אתה עושה כאן" הוא שואל אותך, נראה מאוד נחוש בדעתו לגלות.
''השם שלי הוא אף אחד'' אחייך ''אתה לא באמת מתכוון להשתמש בדבר חסר התועלת הזה''.
אקרב את היד שלי בעדינות ובאיטיות לשוטגאן ואז אחטוף אותו במהירות מידיו.
אסובב את השוטגאן כך שהאיש יהיה חייב לעזוב אותו.
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)