"אחת,...,שתיים....,שלוש...,. היי שלום אני מייקל ואני מרים משקולות, קצת קשה לדבר עם משקולות ביד, אה....!!! פיו!!!... מעכשו אני לא אדבר איתכם אבל תוכלו לקרוא את הסיפור שלי.
"היי ג'ו, חכה רגע" אמר מייקל בהתרגשות גדולה, אבל ג'ו לא עצר ונכנס ועוד לפני שהוא נכנס הוא אמר למייקל: "אהה זוז ממני מייקל יא מעפן אני הולך לקחת את צ'ארמנדר ואתה לוזר, אפילו לא מלך הלוזרים" ענה ג'ו בבוז ומיהר להסתלק. מייקל התחיל ללכת ופתאום קפץ עליו משהו.זה היה מצ'ופ, מייקל והמצ'ופ נאבקו עד אחרי הצהריים בחוזקה רבה, לפחות מהצד של מייקל, הצד של המצ'וק היה משחק ילדים ולבסוף מצ'ופ הלך.
לבסוף מייקל הגיע למעבדה של פר' רן. "היי פרופסור" אמר מייקל."היי מייקל" אמר הפר' בעצבות קלה. "למה אתה עצוב ואיפה הפוקימונים?" שאל מייקל בהפתעה. "אתה הגעת באיחור ולא נשארו פוקימונים, אבל אני אתן לך 10 פוקדורים ופוקדקס משוכלל" אמר פר' רן. "מה?! אתה רציני" שאל מייקל בהפתעה מהולה בכעס, מופתע כי אין פוקימונים מתחילים וכי הוא מקבל 10 פוקדורים ופוקדקס, הכעס בגלל שהוא קיבל 10 פוקדורים ופוקדקס אבל בלי פוקימון התחלתי."כן הנה. קח ביי" אמר פר' רן בנימה לחוצה שנשמעה כאילו הוא רוצה לגרש את מייקל.
...שלוש שעות לפני זה...
"היי פרופסור רן" אמר ג'ו. "אני רוצה את צ'ארמנדר, פוקדקס כחול, חמישה פוקדורים ועוד משהו, אני אתן לך 500 פוקישקל ואתה בתמורה תגיד למייקל שנגמרו כל הפוקימונים" אמר ג'ו ברשעות עם צחוק קטן(לא מרושע, צחוק רגיל)."אני שונא אותו" אמר ג'ו.
"טוב" אמר פר' רן באכזבה.
...חוזרים לזמן האמיתי...
מייקל לקח את הפוקדקס ואת עשרת הפוכדורים ויצא ליער פרשווד (משחק מילים המבין יבין.) "מה זה?, למה אין פה שום פוקימון?, היער שומם לגמרי!" אמר מייקל בפליאה. לפתע ראה מייקל מצ'ופ. "מה?, מאיפה המצ'ופ הזה בא?, נראה לי שזה אותו המצ'ופ שנאבקתי איתו. " אמר מייקל וחשב לעצמו 'אולי אין לי פוקימונים אבל אני יכול ללכוד אותו. ' מייקל קפץ על מצ'ופ אבל מצ'ופ ברח כשהוא נותן למייקל אגרוף בפנים. זה היה סוג של משחק מבחינת מצ'ופ. לבסוף מייקל התייאש והלך, אך המצ'ופ עקב אחריו. מייקל החליט לנסות להתיידד עם המצ'ופ. "בוא מצ'ופ קטן, אני אתן לך אוכל" אמר מייקל בקול ילדותי. המצ'ופ התקרב לאט ובזהירות. ניתן היה לראות שהמצ'ופ הוא מצ'ופ חזק, לבסוף המצ'ופ אזר מספיק אומץ ולקח את האוכל במהירות וברח, אבל חזר. אף אחד עדיין לא יודע אם הוא חזר בגלל מייקל או בגלל מנה שנייה. אבל כולם יודעים שבאותו הרגע מייקל והמצ'ופ נעשו חברים, לנצח. מייקל החליט לא לתפוס את המצ'ופ, רק אם המצ'ופ רוצה אז שיבוא והמצ'ופ באמת בא והכניס את עצמו לתוך הפוקדור.