אייס-
מצטער, עכשיו הוא בסדר
ד"א:אתה לא יודע איך קוראים לו עדיין
------------------------------
אתה מחזיר את בלבאזור לפוכדור. והפוקימון נראה מופתע. אתה הולך בשקט אחורה ומוציא את בלבאזור שוב מהפוכדור. אתה רואה שבלבאזור מבולבל וכועס בגלל שהחזרת אותו לפוכדור באמצע קרב. אתה אומר לבלבאזור שלא תחזור על זה שוב ומבקש מימנו להשתמש בספיגה. בלבאזור מיתרצה ומתחיל להיתחזק בזמן שהפוקימון שבינתיים גילה אותכם מתחיל להחלש. הפוקימון מתחיל להיתעופף ויוצר מערבולות אוויר שפוגעות בבלבאזור קשה. הפוקימון לא נח לרגע ומשתמש שוב בניקור לעבר בלבאזור.
מה תעשה?
[/QUOTE]
__________________________________________________ _______________________________________
"בלבאזור , כך את זה." אני אומר לו וזורק עליו אורן ברי . וכשהוא אוכל אותו , "בלבאזור תקפוץ על המערבולות אויר ואז תשתמש במהירות של המערבולות ותשתמש עליו בדחיפה."
נערך לאחרונה על ידי TheBloperM, 04-05-2012 בשעה 10:59 PM
הנה משפט משלי...
גם ברגעים קשים תמיד אסמוך, אבטח ואאמין בך ולא אשכח אותך כי אתה חלק ממני
"ה' מלך, ה' מלך, ה' ימלוך לעולם ועד"
אנטוני-
אתה נכנס לחדר והולך לישון. אתה חולם על המכון כשלפתע ניקתע החלום הטוב של המכון (שעמדת לנצח בו) בחלום אחר. השמיים מיתכסים עננים שחורים ואתה עומד בתוך יער ניוטיק. לפתע אתה שומע קול מצמרר "קדימה.... צריך להגיע לעיר...... להרוס.... להשמיד...." ולקול מצטרפים עוד כמה קולות מצמררים באותה מידה ואפילו יותר "להרוס... לשרוף... להשמיד... להרוס... לישרוף... להשמיד". אתה מתעורר מהחולם בבעתה ורואה שכבר בוקר, אתה יוצא מהחדר יורד לקמה הראשונה נותן לאחות ג'וי את המפתח ויוצא ממרכז הפוקימונים. אתה נזכר בחנות ובמכון ומתלבט לאן ללכת עכשיו.
מה תעשה?
לן-
פתחת את עמוד 10, הפוקימון שלך יתפתח בקרוב (חחחחחחח)
-----------------------------------
חכה שדניאל יגיב
אייס-
כל הכבוד.אני גומל על יצירתייות
--------------------------------
אתה אומר לבלבאזור מה לעשות והוא קופץ אל תוך המערבולת. בלבאזור נפגע אבל ממשיך להיסתחרר בתוך המערבולת עד שלפתע הוא קופץ על הפוקימון המופתע ומרתק אותו לקרקע. הפוקימון משתמש בניקור ובלבאזור קופץ לאחור כדי להתחמק. לפתע יוצאים מהגפן שעל גבו של בלבאזור שני גפנים ומצליפים בפוקימון. בלבאזור למד הצלפת גפן.
~הפוקימון מעולף~
אתה שוקל לזרוק פוכדור שמח על המתקפה החדשה שבלבאזור למד.
מה תעשה?
נערך לאחרונה על ידי Roronoa zoro, 04-05-2012 בשעה 11:02 PM
תודה שקראתם
רועי
חזרתי מפרישה ארוכה
מקווה להישאר
[COLOR="DarkSlateGray"]אייס-
כל הכבוד.אני גומל על יצירתייות
--------------------------------
אתה אומר לבלבאזור מה לעשות והוא קופץ אל תוך המערבולת. בלבאזור נפגע אבל ממשיך להיסתחרר בתוך המערבולת עד שלפתע הוא קופץ על הפוקימון המופתע ומרתק אותו לקרקע. הפוקימון משתמש בניקור ובלבאזור קופץ לאחור כדי להתחמק. לפתע יוצאים מהגפן שעל גבו של בלבאזור שני גפנים ומצליפים בפוקימון. בלבאזור למד הצלפת גפן.
~הפוקימון מעולף~
אתה שוקל לזרוק פוכדור שמח על המתקפה החדשה שבלבאזור למד.
מה תעשה? [/QUOTE]
__________________________________________________ ________________________
"בלבאזור בוא לידי." אני אומר לו . "באלבאזור תשתמש בהצלפת גפן כדי לבדוק עם הוא באמת מעולף ." אני אומר לו . עם הפוקימון מעולף אז אני זורק עליו פוקדור .
לן ודניאל-
עכשיו שנייכם צריכים להשקיע ולהיות יצירתיים. אני אקבע את המנצח לפי הקריטריונים האלה
----------------------------------------
לן מתמלא חרדה וצועק לצ'יקו להתחבא שוב. סינדקוויל שמע את דניאל ולפני שצ'יקו מצליחה להעלם בצימחייה היא נפגעת מהגחלת שסינדקוויל שיחרר. סינדקוויל משתמש שוב בגלגל להבה אבל צ'יקו מצליחה לחמוק ונעלמת שוב בצימחייה. צ'יקו מתחילה להשתמש בספיגה ושואבת את הכוח מסינדקוויל
אייס-
כשאני אומר שפוקימון מעולף אז הוא מעולף
----------------------
אתה זורק על הפוקימון פוכדור והפוכדור פוגע בו והופך את הפוקימון להילה אדומה שניכנסת לפוכדור.
~נידנוד~
~נידנוד~
~נידנוד~
ספוילר
בלבאזור מרים את הפוכדור ומביא לך אותו. אתה שמח ומתרגש 'תפסתי את הפוקימון הראשון שלי' אתה חושב לעצמך בהתרגשות.
מה תעש?
נערך לאחרונה על ידי Roronoa zoro, 04-05-2012 בשעה 11:12 PM
תודה שקראתם
רועי
חזרתי מפרישה ארוכה
מקווה להישאר
ווינר מ-22/03/2013 עד 24/3/2013 P:
משחקי בפורום חת"מ:
ספוילר
Skarner:Feel My Sting!
ספוילר
פיקאצ'ו לעולם ועד!
ספוילר
הנה משפט משלי...
'מה?!' אחשוב לעצמי 'לשרוף את היער נגמרו לו הרעיונות אז הוא שורף את כל היער זה ממש מרושע' ואוסיף לחשוב 'אולי הוא מצוות רוקט' "ציקו אל תתני לו לפגוע בך!" אגיד "תתחמקי עד שאת חושבת שאת בתוכה ותתקפי בדחיפה ואז עלי תער מתווח אפס!!" ואוסיף "אבל אל תתני לו לגרום הרבה נזק ליער!" 'אני אולי רשע ואולי הבן של המנהיג של צוות רוקטט אבל זה מוגזם' אחשוב ואכווה שהתוכנית שלי תצליך
כמו תמיד. עמיטריד.
אמרתי שאני לא רוצה לגרום לשריפה ביער.
------------------------------------------
"סינדקוויל אנחנו מוכרחים לנצח!" אגיד לסינדקוויל בהתלהבות.
"מהר סינדקוויל אני בטוח שתצליח תתחיל לקפץ על עלי הטער האלה עד שתגיע לצ'יקוריטה ומהאוויר תשתמש בגלגל להבה"אגיד בנחישות ובעיניים נוצצות אל סינדקוויל.
' אם המתקפה הזאת היא תקבל תוספת כוח מהאוויר וכך המתקפה תוכל להיות קריטית ביותר ' אחשוב בראשי.
הנה משפט משלי...
לן ודניאל-
על תגיבו אחד לשני זה לא שרשור
--------------------------
סינדקוויל מטפס על העץ פעם נוספת ומחפש שוב את צ'יקו. צ'יקו שלמדה מהטעות שלה קודם ממשיכה לזוז אבל ממש לאט כדי שסינדקוויל לא יגלה אותה. אבל סינדקוויל מהגובה שלו על העץ מצליח למצוא את צ'יקו לומרות התזוזה האיטית שלה ויורה לערה גחלת. צ'יקו נפגעת קשה ונופלת על הקרקע, סינדקוויל מנצל את המצב ומשתמש בגלגל להבה לכיוון צ'יקו הפצועה ומצליח לפגוע בה. שני הפוקימונים תשושים מאוד כשלפתע צ'יקו מתחילה לזהור באור לבן בוהק והיא מתחילה לגדול, לן אומר "צ'יקו, היא... היא מתפתחת" צ'יקו ממשיכה לגדול ולבסוף האור הלבן נעלם ואתם רואים () עומדת במקום צ'יקו. "צ'יקו התפתחה לבייליף" אומר לן בהתפעלות והפתעה (בטח הפתעה, חחחח). בייליף משתמש בעלי תער רק שהפעם עלי התער בצבעים כחול ואדום בנוסף לירוק "אלה עלים קסומים" אמר דניאל והוסיף במהירות "סנידקוויל תתחמק מזה!". סינדקוויל התחמק מהעלים הקסומים ולן התאושש. בייליף (אתה רוצה להמשיך לקרוא לה צ'יקו) תשתמשי בדחיפה בכל הכוח. בייליף שהיתה הרבה יותר גדולה מצ'יקוריטה הסתערה אל סינדקוויל והפילה אותו בדחיפה חזקה שעילפה אותו.
~סינדקוויל מעולף~
לן, שמח החזיר את בייליף לפוכדור ונאנח "אתה די טוב ילד" הוא אמר לדניאל שבדיוק החזיר גם הוא באכזבה את סינדקוויל לפוכדור שלו.,"אולי נלחם שוב באחד הימים" לן הוסיף והחל ללכת בהמשך היער. בינתיים התחיל להחשיך ואת היער מילאו קולות פוקימוני הלילה שיצאו לטייל בשעה שפוקימוני היום הלכו לישון.
מה תעשו?
אייס-
אתה נותן לבלבאזור קצת מהאוכל שבתיקך ורואה שמתחיל להחשיך, אתה פונה אל אחד העצים הקרובים ומקים שם מחנה ללילה. 'אני אבדוק מי הפוקימון החדש שלי בבוקר, אתה חושב לעצמך והולך לישון. בלילה אתה מתעורר לפתע לקול רעש של פוקימון שבוקע מהעץ שמעליך.
מה תעשה?
אנטוני-
אני אגיב לך אחרי שרוב המשתתפים האחרים יקומו גם מהשינה
תודה שקראתם
רועי
חזרתי מפרישה ארוכה
מקווה להישאר
ציקו לנצח!!
-------------------------------
"יששש!!" אצהל "הניצחון הוא שלי!!" ואז ואשתקל על הפוקדור של ציקו "כל הכבוד אני גאה בך" אגיד לה "לורי את באה" אצעק ואחפס אל לורי "נו.. מה את עשית" אגיד ולא אחקה שתגיב "אני ניצחתי בקרב!! וציקו התפתחה!!" אצהל שוב "טוב בואי למרפאה דחוף ~מגיע למרפאה~ "שלום האחות ג'וי" אגיד שאכנס "תשמרי לי ותרפי את ציקו שלי בזמן שאנכנו נישן פה טוב" שאשל אותה
כמו תמיד. עמיטריד.
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)