למה לא פירטטה לי את הפוקימונים אני שלחתי ה״פ
ערכיה:
אופס זה לא שלך את התגובה שלי אז אני יערוך שוב אחר כך ותתן לי פירוט שאני יוכל להגיב יותר טוב
אדווין-
מה....
-------------------------
אתה מנסהה להעיר את פוצ'יאנה ולמנוע מהפוקימון לתקוף אותו. אבל אתה רואה שפוצ'יאנה לא מתעורר ובניגוד לכל מה שאתה יודע הפוקימון לא תוקף. אתה מתעניין אבל עדיין מנסה להעיר את פוצ'יאנה וכשאתה רואה שאתה לא מצליח אתה לוקח את הפוקדע ובודק את הפוקימון "בלספראוט, פוקימון הפרח, בלספראוט הוא פוקימון רגוע שחי ביחידים. הוא הפוקימון היחיד שידוע עליו שיש לו חוש כבוד לאויביו. בלספרואט ילחם כשצריך אבל לא יתקוף ראשון בכוונה תחילה, הוא ינסה להתגונן אבל לא יברח מקרב. בלספראוט חי באזורים ירוקים שטופי שמש כמו: שדות, אחו, נאות מדבר ועוד" אומר הפוקדע ומשתתק.
מה תעשה?
אני אוציא את רטטה ואבדוק איזה מתקפות יש לו בפוקדע
אנטוני-
אתה מתפעל מהפוקימונים שאתה רואה אבל מעדיף קרב עם מאמן. אתה פונה למאמן שרץ הלוך ושוב ומאתגר אותו לקרב. אתה אומר לו ששימך אנטוני ואתה רוצה להלחם איתו קרב שניים על שניים, בלי אפשרות להחליף פוקימון עד שהפוקימון הראשון מעולף. האיש אומר לך "מקבל את התנאים, ודרך אגב, שמי ניק ואני עומד להפיל אותך כל כל חזק שאתה לא תשכח אותי לעולם" הוא אומר בשחצנות. הוא זורק פוכדור ואומר "צא איפום" והמפוכדור יוצא פוקימון דמוי קוף סגול ().
מה תעשה?
קארין-
את לא חייבת לבדוק כל פוקימון בפוקדע, מספיק שאת יודעת את השם שלו
----------------------------
הפוקדע אומר "אקנס, פוקימון נחש הרעל, אקנס חי בהרבה מקומות כך שאי אפשר להגיד על מקום אחד שהוא אזור המחיה שלו. אקנס הוא פוקימון טוקפני שלא אוהב זרים בשטח שלו ובגלל זה הוא חי לבד. אקנס הוא פוקימון מהיר מאוד אבל עצלן מאוד אבל עם אימון טוב הוא יכול להפוך לפוקימון קטלני וחזק לכן מומלץ למאמנים מתקדמים" אומר הפוקדע בקולו המתכתי ומשתתק. את מוציאה את טוטודייל ואומרת לו להשתמש בשריטה, טוטודייל מתחיל לרוץ לעבר אקנס שאפילו לא מתאמץ ומתחמק בקלות. מרוגזת מעט את אומרת לטוטודייל להשתמש באקדח מים שגם מימנו אקנס מתחמק. מעוצבנת את אומרת לג'ק "אתה עומד להתחמק כל היום ולא לעשות כלום" וג'ק עונה לך "בדיוק התכוונתי לתקוף. צא אקנס תשתמש בניב רעל" מוסיף ג'ק ואקנס מזנק באוויר לכיוון טוטודייל כשניב אחד שלו נוטף מארס.
מה תעשי?
לן-
פתחת את עמוד 20 (טה טה טה טם) ואתה מקבל פוקימון התחלתי לבחירתך.
----------------------------
() (
) (
) (
) (
)
ריי-
אתה אומר לפאצ'יריסו לחמוק ופאצ'יריסו המהיר מצליח להתחמק בזמן. אתה אומר לפאצ'יריסו להשתמש בניצוץ והוא מתחיל לזהור באור לבן ובוהק,. לפתע הוא מתקרב במהירות שיא אל מריל ופוגע בו. מריל עף מהקרחון שעליו עמד והוא עומד ליפול למים. לפתע אתה שומע את איריס "מהר מריל תשתמש בגלישה" לפתע מריל מתאזן ויוצור גל גדול. מריל מתקרב אליך על הגל כששוק חשמלי פוגע בו מידי פעם. מריל מגיע לפאצ'יריסו המבועט מהמראה והוא נפגע קשה. "מריל תשתמש באקדח מים" אתה שומע את איריס אומרת וסילון מים מהיר מגיע מכיוון מריל לעבר פאצ'יריסו.
מה תעשה?
אדווין-
אתה לא צריך להוציא את הפוקימון מהפוכדור שלו כדי לבדוק את המתקפות שלו ואתה עדיין באמצע קרב!!!
-------------------------------
אתה מנצל את הזמן שניתן לך ואתה בודק את המתקפות של רטטה, הפוקדע אומר "המתקפות של רטטה הם: נשיכה, דחיפה ופזילה. בינתיים אתה רואה שפוצ'יאנה מתחיל לזוז.
מה תעשה?
תודה שקראתם
רועי
חזרתי מפרישה ארוכה
מקווה להישאר
אדווין-
אתה לא צריך להוציא את הפוקימון מהפוכדור שלו כדי לבדוק את המתקפות שלו ואתה עדיין באמצע קרב!!!
-------------------------------
אתה מנצל את הזמן שניתן לך ואתה בודק את המתקפות של רטטה, הפוקדע אומר "המתקפות של רטטה הם: נשיכה, דחיפה ופזילה. בינתיים אתה רואה שפוצ'יאנה מתחיל לזוז.
מה תעשה?
אני אומר לרטטה לתקוף בפזילה ואז בנשיכה הכי חזקה שלו ואז אומר לו שהוא נראה רטטה חזק במיוחד ואמשיך לעשות כל דבר אפשרי כדי להעיר את פוצ'יאנה.
אני רוצה Tepig ואם אפשר אז זוהר
-----------------------------------------------
אוציא את הפוקידע ואבדוק את הפוקימון העגול ללא הידיים והסללום בבתן לאחר שאשמע את הפוקידע אחשב לעצמי 'מ... אולי בתוך העגם יש פוקימונים יותר טובים' אחשוב ואוצי את החכה שלי "לורי את יכולה גם לנסות לדוג כדי שנמצא יותר פוקימונים?" אשאל אותה
כמו תמיד. עמיטריד.
אלך לפינה מרוחקת בתוך העיר ושם אוציא 3 פוקדורים מתוך החגורה שלי.
אזרוק את שלושתם לאוויר ואצעק "צאו!, טירטוגה, קוויליבה ומורקרו!".
אסתכל אל עבר טירטוגה ואגיד "מורקרו וקוויליבה זהו פוקימון חדש שבצוות שלנו שמו טירטוגה" אציג את טירטוגה בפניהם.
"עכשיו.." אמשיך, "נתאמן לקראת המכון שלנו כאן בעיר אוקיומה!" אגיד בהחלטיות אל הפוקימונים שלי.
אמצע קיר או עץ ואגיד " קוויליבה תשתמש בגלגל להבה על הקיר, מורקרו אתה תשתמש בכנף מתכת, טירטוגה אתה תשתמש בסילון אקווה! "
נערך לאחרונה על ידי EZ-Style, 04-15-2012 בשעה 08:47 PM
הנה משפט משלי...
גם ברגעים קשים תמיד אסמוך, אבטח ואאמין בך ולא אשכח אותך כי אתה חלק ממני
"ה' מלך, ה' מלך, ה' ימלוך לעולם ועד"
ווינר מ-22/03/2013 עד 24/3/2013 P:
משחקי בפורום חת"מ:
ספוילר
Skarner:Feel My Sting!
ספוילר
פיקאצ'ו לעולם ועד!
ספוילר
ריי-
אתה אומר לפאצ'יריסו לקפוץ כדי להתחמק ופאצ'יריסו קופץ ומתחמק. "לא כל כך מהר" אתה שומע את איריס אומרת ואתה רואה שהיא מאותת למריל ומריל מרים את הראש, יחד עם ראשו מריל מרים גם את אקדח המים שעומד לפגוע בפאצ'יריסו. אתה אומר לפאצ'יריסו להשתמש במכת חשמל והוא שולח מכת חשמל שפוגעת במריל בדיוק כשאקדח המים פוגע בו. שני הפוקימונים נראים מותשים מאוד. "מריל לק עוד מאמץ אחרון" אומרת איריס "תשתמש בגלישה" היא מוסיפה. מריל מאמץ את שארית כוחותיו ומזמן גל גדול שמתקרב לעברק פאצ'יריסו.
מה תעשה?
אדווין-
רטטה לא מחוץ לפוכדור ובדרך כלל נהוג להשתמש בפוקימון אחד כל פעם, אבל בגלל שזה נגד פוקימון פראי זה אפשריאבל לא מומלץ
--------------------------------------
אתה מוציא את רטטה ואמר לו להשתמש בפזילה ואז בנשיכה, רטטה, שזה הקרב הראשון שלו, מנסה להוכיח את עצמו והוא משתמש במהירות בפזילה שמבלבלת את בבלספראוט. לאחר מיכן הוא רץ במהירות לעבר בלספראוט ונושך לו את היד. בלספראוט נאנק מכאבים אבל מתעשת ומוציא מפיו אבקה ורודה שרטטה שואף מימנה. נראה שרטטה לא נפגע ובלספראוט מכה בו עם זרוע העשב שלו ופוגע. לפתע נראה שרטטה נפגע בגלל עוד משהו חוץ מבלספראוט. אתה מבין שהאבקה הורודה היתה רעל.
מה תעשה?
קארין-
טוטודייל משתמש באקדח מים לבקשתך ופוגע באקנס שנפגע ועף אל הקרקע. את אומרת לטוטודייל להשתמש בשריטה וטוטודייל מתקרב לאקנס ומנסה לשרוט אותו. "תשמתש בנשיכה" את שומעת את קולו של ג'ק אומר ואקנס מתחמק במהירות ותופס את היד של טוטודייל בנשיכה חזקה. את אומרת לטוטודייל להשתמש באקדח מים כדי להתרחק וטוטודייל משתמש באקדח מים שפוגע באקנס, אבל נראה שלא ממש הזיק לו והוא רק הידק את האחיזה שלו.
מה תעשי?
לן-
אתה לא יכול לקבל אותו זוהר, אתה תקבל אותו במהלך המשחק
------------------------------------------------------
אתה בודק את הפוקימון בעל הספירלה על ביטנו והפוקדע אומר "פוליוואג, פוקימון הראשן, פוליוואג הוא פוקימון שחי באגמים ומקורות מים מתוקים אחרים. פוליוואג אוהב חברה אבל לומרות זאת רוב הפעמים הוא חי לבדו (בלי אף פוקימון אחר כמוהו, או מפותח שלו). לעומת זאת פוליוואג אוהב את חברתם של פוקימונים אחרים והוא מתחב רבקלות" אומר הפוקדע ושותק. אתה חושב לעצמך ואז עולה רעיון בראשך 'אולי נדוג ונתפוס פוקימונים יותר טובים'. אתה משתף את ורי ברעיון והיא מסכימה. אתם מוציאים את החכה מתיקכם וזורקים אותה למים. כעבור חצי שעה אתה מרגיש משיכה בחכתך ואחרי כמה משיכות חזקות אתה מוציא מהמים (). כעבור כמה שניות אתה רואה שגם החכה של לורי מתחילה לרעוד ומהמים יוצא (
).
מה תעשה?
דניאל-
אתה מסייר בעיר ומוצא סימטה נהדרת לאימונים: בצד הסימטה יש כמה פחים ממתכת ובצד השני יש כמה קרטונים, סוף הסימטה מסתיים בקיר ריק שגם עליו אפשר להתאמן. אתה מוציא את שלושת הפוקימונים שלך מהפוכדורים שלהם ומציג את טריטוגה, הפוקימון שקיבלת על כך שנכנסת למחתרת, בפני שני האחרים. אתה אומר להם שעכשיו הם יתאמנו כדי שיהיו יותר חזקים ויצליחו לנצח את מכון העיר. אתה אומר לקווילבה להשתמש בגלגל להבה על הקיר, למורקרו להשתמש בכנף מתכת על הפחים ולטריטוגה להשתמש בסילון אקווה על הקרטונים. הפוקימונים שלך מתחילים לעבוד במרץ.
מה תעשה?
אנטוני-
אתה אומר לצ'ימצ'אר שהוא ילחם בקרב הראשון והוא נראה שמח. "איפום תשתמש בחבטה" אומר ניק ואיפום מתקרבת במהירות לצ'ימצ'אר שלא נרתע ומשתמש בגחלת לבקשתך. הגחלת פוגעת באיפום והיא נופלת על הקרקע. "איפום תשתמשי שוב בחבטה ואז דחיפה" מוסיף ניק ואיפום קופצת ומתכוננת לחבוט בצ'ימצ'אר שהחליט להשתמש באותה טקטיקה והשתמש בגחלת. הגחלת פגעה באיפום שהפעם נפלה על צ'ימצ'אר בדחיפה. "תשתמשי במכה כפולה" אומר ניק ואיפום מתחילה להניע את הזנב שלה מטווח אפס.
מה תעשה?
תודה שקראתם
רועי
חזרתי מפרישה ארוכה
מקווה להישאר
אדווין-
רטטה לא מחוץ לפוכדור ובדרך כלל נהוג להשתמש בפוקימון אחד כל פעם, אבל בגלל שזה נגד פוקימון פראי זהאפשריאבל לא מומלץ
--------------------------------------
אתה מוציא את רטטה ואמר לו להשתמש בפזילה ואז בנשיכה, רטטה, שזה הקרב הראשון שלו, מנסה להוכיח את עצמו והוא משתמש במהירות בפזילה שמבלבלת את בבלספראוט. לאחר מיכן הוא רץ במהירות לעבר בלספראוט ונושך לו את היד. בלספראוט נאנק מכאבים אבל מתעשת ומוציא מפיו אבקה ורודה שרטטה שואף מימנה. נראה שרטטה לא נפגע ובלספראוט מכה בו עם זרוע העשב שלו ופוגע. לפתע נראה שרטטה נפגע בגלל עוד משהו חוץ מבלספראוט. אתה מבין שהאבקה הורודה היתה רעל.
מה תעשה?
אני יעודד את רטטה ואומר לו שהוא חזק והוא יכול להתגבר על זה ושיעשה עוד נשיכה בשיא העוצמה ואני אמשיל לעודד אותו עד שהוא מתחיל לתקופ כי הוא צריך ריכוז ואחרי שרטטה יתקוף אני אזרוק פוקדור ואקווה שהפוקימון יתפס
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)