איסשה-
מצטער אני תכף מעדכן- אבקת שינה
-----------------------------------------------
אתה מתרגש מאוד בגלל שתפסת את לדיבה ואתה ממשיך לכיוון יער ניוטיק אתה שם לב שמתחיל להחשיך ואתה מתקדם במהירות. כשאתה נכנס ליער ניוטיק אתה רואה שכבר חשוך מאוד וכדאי לך להחליט, אולי תמשיך ללכת ותחפש פוקימונים ליליים. או שתעצור ותקים מחנה כאן, בכניסה ליער.
מה תעשה?[/
אני אחפש פוקימונים ליליים בקצת פחד ואומר למדקיפ ולדיבה ״ וואו הלילה הראשון שלנו במסע ביחד איך אתם מתרגשים?״ אשאל אותם ״אוקי לדיבה תקשיב נחפש פוקימון לילי ובסימן שלי אני אגיד לך לבוא ולתקוף אותו בפתע במתקפה מהירה ואז באבקת שינה במהירות״ אלחוש ללדיבה ״ אבל לפני זה, אנחנו נבדוק אותו בפוקידע״ אומר להם.
נערך לאחרונה על ידי banana man, 05-08-2012 בשעה 05:20 PM
הfc שלי: 0920-1552-4079
משחקים: פוקימון y
דניאל-
אתה שוקל לצאת לחפש פוקימונים בלילה אבל פוסל את הרעיון. אתה לוקח את המפתח מהאחות ג'וי שמאחלת לך לילה טוב, אתה עולה לקומה השנייה ורואה עשר דלתות ממוספרות מ1 עד 10. אתה מנסה את הדלת שרשום עליה המספר 4, המפתח מסתובב במנעול והדלת נפתחת. אתה נכנס לחדר ומתארגן לשינה. אתה נרדם מהר מאוד ובלילה אתה חולם חלום מוזר. בחלום אתה עומד בפתח של חנות העיר אוקיומה, אתה מסתכל לעבר יער ניוטיק ורואה צלליות לא מזוהות. אתה רואה שהצלליות מתחילות לנוע לעבר העיר ואתה עומד בלי פחד בפתח החנות. הצלליות מתקרבות אליך, אתה יכול לזהות לפחות כמה עשרות. כשהצללית הראשונה מגיעה אליך אתה מתעורר בפתאומיות. אתה מסתכל סביב ורואה שאתה בחדר במרכז הפוקימונים ושכבר בוקר.
מה תעשה?
אייס-
אתה מעיר בעדינות את הפוקימונים שלך ומחזיר אותם לפוכדורים שלהם. אתה יוצא מהחדר ומתחיל ללכת לעבר המכון כשאתה עדיין חושב על החלום שחלמת. אתה מגיע למכון ונכנס לתוכו. אתה רואה את מנהיגת המכון ומתקרב אליה. אתה משב את צומת ליבה ואומר לה שאתה רוצה לאתגר אותה לקרב מכון. "אוקי" היא אומרת בחייוך "בוא נעשה את זה. אני איריס ואני מנהיגת מכון המים בעיר אוקיומה. צא מריל" היא מוסיפה ומוציאה פוקימון כחול דמוי עכבר (תמונה בעמוד הראשי).
מה תעשה?
לן-
אתה צועק לעבר הילדה שהית מסתדר טוב מאוד בלעדיה. הילדה נראת מרוגזת ואומרת לך "אתה זה שביקש עזרה" ואז מסתלקת לעבר מרכז הפוקימונים. אתה מסתכל על באגון, או איפה שהיה לפני כמה רגעים אבל אתה לא רואה אותו. אתה מחפש בסביבה ומספיק לראות משהו נעלם על אחד הגגות. אתה שם לב שכבר חושך מוחלט ושלא ישנת בלילה הקודם.
מה תעשה?
קארין-
יכלת לנסות לתפוס את גיבל ובאגון
-------------------------
הילד זורק לעברך הערה שלא היית צריכה לעזור לו כי הוא היה מסתדר לבד, את צועקת לעברו שהוא ביקש עזרה ואת נדהמת בגלל החוצפה שלו. את מחליטה ללכת למרכז הפוקימונים כדי לנוח. את נכנסת למרכז הפוקימונים ומבקשת מהאחות ג'וי שתרפא לך את הפוקימונים. האחות ג'וי לוקחת את הפוקימונים שלך והולכת לחדר אחורי. כעבור כמה דקות היא חוזרת ונותנת לך את הפוקימונים שלך "הם מרגישים הרבה יותר טוב עכשיו" היא מוסיפה ואת מבקשת חדר ללילה. האחות ג'וי מגישה לעברך מפתח שעליו הסיפרה 5.
מה תעשי?
איסשה-
בבקשה על תרשום כל כך הרבה דברים שתעשה. אתה יכול לעשות רק אחד משני הדברים, להקים מחנה או לנסות למצוא פוקימונים ליליים ללכידה. תגיב מחדש בבקשה.
תודה שקראתם
רועי
חזרתי מפרישה ארוכה
מקווה להישאר
אני מזכיר שאני אמור לקבל גלייגר
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
" וואו! " אגיד מקבלת החלום כזעזוע, " זה היה סיוט, מזל " אגיד ואתנשף ,אקום, אצחצח שיניים במהירות , אתרגן אקח את תיקי ואצא אל חלל מרכז הפוקימונים " בוקר אור האחות ג'וי " אגיד לה בחיוך ואחזיר לה את מפתח חדרי. אצא ממרכז הפוקימונים ואסתכל על השמיים ' אייזה יום יפה, זמן טוב מאוד בשביל לחפש פוקימון נוסף לצוות! ' אחשוב לעצמי ואצא לחפש פוקימון בשביל הצוות .
הנה משפט משלי...
גם ברגעים קשים תמיד אסמוך, אבטח ואאמין בך ולא אשכח אותך כי אתה חלק ממני
"ה' מלך, ה' מלך, ה' ימלוך לעולם ועד"
אני מזכיר שאני צריך לקבל פוקימון התכלתי לבחירה אני עוד לא סגור על זה ואני יודיע לך כברלן-
אתה צועק לעבר הילדה שהית מסתדר טוב מאוד בלעדיה. הילדה נראת מרוגזת ואומרת לך "אתה זה שביקש עזרה" ואז מסתלקת לעבר מרכז הפוקימונים. אתה מסתכל על באגון, או איפה שהיה לפני כמה רגעים אבל אתה לא רואה אותו. אתה מחפש בסביבה ומספיק לראות משהו נעלם על אחד הגגות. אתה שם לב שכבר חושך מוחלט ושלא ישנת בלילה הקודם.
מה תעשה?
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
"אף פוקימון לא בורח ממני!" אצעק "מורקרו חפס את באגון הזה!" אגיד למורקרו שעדיין בחוץ מהקרב האחרון "בינתיים אתם תחזרו" אגיד לשאר הפוקימונים שלי ואחזיר אותם לפוקדורים שלהם 'טוב' אחשוב 'אחרי שאני אלקד אותו אני אשן בחוץ מי צריך מיתה אני חייתי ברקטון!' אחשוב ואז אזחר בעברי העצוב 'אני חייב לברר על האנשים האלה שקורים להם ההורים שלי' אחשוב 'אני חייב לנקום' אחשוב ואחפס את באגון שברח לי
כמו תמיד. עמיטריד.
אייס-
אתה צוחק לעצמך בלב ומוציא את בלבאזור. הזירה נפתחת ואתה רואה שהיא בריכה ענקית שעלה יש כמה משטחי קרח מוצקים. אתה מתחיל לחשוב על האסטרטגיה כשלפתע, בלי אזהרה, מריל מתנגש בבלבאזור בכוח רב. מופתע, אתה מסתכל על הזירה ורואה שבלבאזור נופל אל תוך המים. "מריל תקפוץ אחריו ותשתמש באקדח מים" אומרת איריס ומריל קופץ לתוך המים.
מה תעשה?
דניאל-
אני אתן לך אותו כשתנצח את המכון, עם תנצח
------------------------------------------
אתה מתעורר, מזועזע עדיין מהחלום שחלמת. אתה מתארגן ויורד לקומה הראשונה. אתה מברך את האחות ג'וי בבוקר טוב והיא מברכת אותך בחזרה. אתה מושיט לעברה את המפתח של חדרך אבל היא לא לוקחת אותו "תישמור אותו, אתה תוכל להשתמש בו כשתגיע למרכז הפוקימונים בעיר הבאה". אתה מודה לה ויוצא ממרכז הפוקימונים. אתה שם לב שבמכון מתנהל קרב ואתה מחליט לחפש פוקימונים. אתה מחליט לחפש בתוך העיר ואתה מתחיל ללכת ברחובות. אתה מגיע לצומת +. אתה שומע מהמשך הדרך הרבה קולות ומבין שמשהו קורה שם, מימין אתה שומע קצת קולות של שיגרה ומשמאלך אתה לא שומע אפילו רחש קטן.
מה תעשה?
לן-
אתה אומר למורקרו לעקוב אחרי באגון ומורקרו מתעופף לכיוון הגג. מורקרו יוצא מתווח הראיה שלך בגלל החושך ואז נשמעת חבטה ומורקרו נופל אל תוך ידך. אתה מחליט לוותר בעיניין הזה ולנסות מחר שוב. אתה מחליט להקים מחנה קטן בסימטה הזאת אבל קר לך נורא ואתה הולך אל מרכז הפוקימונים. אתה מבקש מהאחות ג'וי שתרפא לך את הפוקימונים. האחות ג'וי נעלמת בחדר אחורי וחוזרת כעבור כמה דקות. "הפוקימונים שלך מרגישים בסדר עכשיו" היא אומרת ונותנת לך בחזרה את הפוכדורים שלך. אתה מבקש חדר ללילה והיא מושיטה לעברך מפתח שרשום עליו את הסיפרה 6.
מה תעשה?
איסשה-
אתה מחליט לחפש פוקימונים ליליים אבל אחרי שעה של חיפוש ללא תוצאות אתה מוותר ומקים מחנה. אתה נכנס לאוהל ונרדם כמעט מיד. כשאתה מתעורר אתה רואה שכבר בוקר ואתה מתחיל להתארגן. אתה מקפל את המחנה וממשיך ללכת. לפתע אתה רואה קבוצה של ילדים ומבוגר אחד (תמונה בעמוד הראשי- סמל רובי ג'ונס).
מה תעשה?
קארין-
את לוקחת את המפתח מהאחות ג'וי ועולה לקומה השנייה. כשאתה מגיעה את רואה עשרה דלתות ממוספרות מ1 עד 10. את מנסה את דלת מספר חמש והמפתח מתאים. את נכנסת לחדר, נשכבת במיטה שנמצאת בו ונרדמת מיד. את חולמת שאת נמצאת ביער ניוטיק ושלידך נמצאים הרבה צלליות בלתי מזוהות. את משקיפה אל עבר העיר אוקיומה בסיפוק ומחכה בקוצר רוח. לפתע מגיחה דמות מבין הצללים, הדמות מברכת אותך לשלום ואת אומרת "איחרת". "כן גבירתי, הוראות מגבוהה" האיש אומר ואז מוסיף "אפשר להתחיל". את מוציאה מכשיר קשר מכיססך ואומרת לצד השני של הקו "אנחנו מוכנים" לא נשמעת תשובה אבל הצלליות שסביבך מתחילות לנוע לעבר היער. את מתחילה לצחקק לך מרוב הנאה ואז מתעוררת. את רואה שהשמש זורחת וקבר בוקר.
מה תעשי?
תודה שקראתם
רועי
חזרתי מפרישה ארוכה
מקווה להישאר
"בלבאזור , תשתמש בהצלפת גפן לכיוון הריצפה כדי שתצא מהמים ולאחר שתצא מהמים תשתמש בעלי תער ולאחר מכן תדחוף אותם עם הצלפת גפן , עם עלי התער פוגעים בה תשתמש במערבולת עלים ותוך כדי מערבולת העלים תתקדם לכיוון מריל עם המערבולת." אומר לבלבאזור בתקווה שהוא שומע אותי , "תני לפחות אזהרה שאת מתחילה." אומר בכעס ואסתכל על בלבאזור שבתוך המים מודאג .
אני הולך לחדר לישוןלן-
אתה אומר למורקרו לעקוב אחרי באגון ומורקרו מתעופף לכיוון הגג. מורקרו יוצא מתווח הראיה שלך בגלל החושך ואז נשמעת חבטה ומורקרו נופל אל תוך ידך. אתה מחליט לוותר בעיניין הזה ולנסות מחר שוב. אתה מחליט להקים מחנה קטן בסימטה הזאת אבל קר לך נורא ואתה הולך אל מרכז הפוקימונים. אתה מבקש מהאחות ג'וי שתרפא לך את הפוקימונים. האחות ג'וי נעלמת בחדר אחורי וחוזרת כעבור כמה דקות. "הפוקימונים שלך מרגישים בסדר עכשיו" היא אומרת ונותנת לך בחזרה את הפוכדורים שלך. אתה מבקש חדר ללילה והיא מושיטה לעברך מפתח שרשום עליו את הסיפרה 6.
מה תעשה?
כמו תמיד. עמיטריד.
איסשה-
אתה מחליט לחפש פוקימונים ליליים אבל אחרי שעה של חיפוש ללא תוצאות אתה מוותר ומקים מחנה. אתה נכנס לאוהל ונרדם כמעט מיד. כשאתה מתעורר אתה רואה שכבר בוקר ואתה מתחיל להתארגן. אתה מקפל את המחנה וממשיך ללכת. לפתע אתה רואה קבוצה של ילדים ומבוגר אחד (תמונה בעמוד הראשי- סמל רובי ג'ונס).
מה תעשה?[/COLOR][/QUOTE]
מצטער אני לא כלכך יודע לצוטט רק את החלק שלי...
אני אלך לסמל רובי ג'ונס ואגיד " שלום סמל רובי ג'ונס ! אני מגויס חדש של המחתרת שמעתי שאתה מאמן במחתרת אם כך רוצה שנעשה קרב?" אגיד בהתרגשות מפני שזה אולי קרב מאמנים הראשון שלי "אתה מחליט או אחד על אחד או שתיים על שתיים מה אתה רוצה? או שאתה מחליט את החוקים..." אגיד בבישנות ואחשוב 'וואו סמל רובי ג'ונס... הקרב הראשון שלי אני חייב לנצח אם הוא יסכים!' אחשוב לעצמי ואחכה לתשובה שלו בהתרגשות רבה.
נערך לאחרונה על ידי banana man, 05-11-2012 בשעה 04:30 PM
אייס-
בבקשה אל תרשום יותר מידי דברים
-----------------------------------------
אתה אומר לבלבאזור להשתמש בהצלפת גפן כלפי הרצפה כדי לצאת מהמים. בלבאזור מנסה אבל הגפנים נעשות איטיות יותר במים ולכן מריל פוגע בבלבאזור ודוחף אותו בחוזקה כלפי תחתית הבריכה. מתחתית הבריכה בלבאזור לא שומע את מה שאתה אומר בגלל המים. עוברים כמה שניות מתוחות ולפתע בלבאזור מועף מהמים ונוחת, תשוש, על אחד הקרחונים. מריל יוצא מהמים ועומד גם הוא על קרחון אחר.
מה תעשה?
לן-
אני מסכים שלא היה הרבה לכתוב, אבל לפחות היתה נותן לי שורה ולא רק ארבע מילים. בפעם הבאה אני אאלץ להוציא אותך
----------------------------------------------------------
אתה נכנס לחדר שלך, מספר 6 והולך לישון. אתה נרדם כמעט מיד ואז אתה חולם חלום מוזר. אתה חולם שאתה נמצא ביער ניוטיק ושלידך נמצאים הרבה צלליות בלתי מזוהות. אתה משקיף אל עבר העיר אוקיומה בסיפוק ומחכה בקוצר רוח. לפתע מגיחה דמות מבין הצללים, הדמות מברכת אותך לשלום ואתה אומר "איחרת". "כן אדוני, נאלצתי לאחר בגלל משהו למעלה" האיש אומר ואז מוסיף "אפשר להתחיל". אתה מוציא מכשיר קשר מכיסך ואומר לצד השני של הקו "אנחנו מוכנים" לא נשמעת תשובה אבל הצלליות שסביבך מתחילות לנוע לעבר היער. אתה מתחיל לצחקק לך מרוב הנאה ואז מתעורר. אתה רואה שהשמש זורחת וכבר בוקר.
מה תעשה?
איסשה-
אתה לא יודע איך קוראים לו עדיין
-------------------------------------------
אתה ניגש את המבוגר שבקבוצה, אבל לפני שאתה מספיק לפתוח את הפה האיש מבחין בך ואומר "שלום לך, אתה מגוייס חדש של המחתרת?" אתה מהנהן והוא ממשיך "טוב, אז אני סמל רובי ג'ונס והתפקיד שלי הוא לאמן את המגויסים החדשים של המחתרת. אבל לפני שאתה תיהיה חבר במחתרת אתה צריך לנצח בקרב עם אחד הילדים" ואז הוא קורא לילד אחד שמגיע אליכם. סמל רובי ג'ונס מסביר לו את המצב והילד זורק פוכדור ואומר "צא פידג'י". מהפוכדור יוצא פוקימון דמוי ציפור () (אתה לא חייב לבדוק אותו בפוקדע).
מה תעשה?
דניאל-
לא הבנתי, אתה הולך קדימה, ימינה או שמאלה? תגיב מחדש בבקשה
קארין-
את מתארגנת ויוצאת מהחדר שלך. את הולכת לכיוון האחות ג'וי ומושיטה לעברה את המפתח שלך. "לא, תשמרי אותו" היא אומר ומוסיפה "תוכלי להשתמש בו בעיר הבאה" ואז חוזרת לעניניה. את יוצאת ממרכז הפוקימונים וחושבת לעצמך 'לאן ללכת, לחזור לתוך העיר. או לנסות למצוא פוקימוים בדרך 2'.
מה תעשי?
תודה שקראתם
רועי
חזרתי מפרישה ארוכה
מקווה להישאר
נערך לאחרונה על ידי banana man, 05-13-2012 בשעה 10:32 PM
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)