תיזכורת: אתם צריכים לבדוק את הפוקימונים שלכם בפוקדע כדי לדעת את המתקפות שלהם ורק אז אני אעדכו אותם אצלכם
אנטוני-
הפרופסור הביאה לך
--------------------
אתה מוציא את צימצ'אר מהפוכדור ומציג את עצמך. צ'ימצ'אר נראה שמח ומואשר שאתה המאמן שלו וכשאתה מספר לו על החלום שלך הוא נראה מרותק. לאחר שאתה שואל אותו עם הוא רוצה ללכת איתך הוא מהנהן בראשו ומתחיל לקפץ לכל מקום מרוב אושר, עד שהוא קופץ לך על הראש. צ'ימצ'אר נראה מאושר.
מה תעשה?
דניאל-
כן, מצטער...
ד"א: כדי שאני אבין אותך מומלץ להשתמש בסימן הזה לדיבור("_") ובסימן הזה למחשבה('_')
---------------------
אתה מתקדם לעבר דרך 1 ומתחיל ללכת בה. בדרך אתה רואה מאמן עם צ'ימצ'אר שבדיוק קפץ לו על הראש ובתחילת דרך 1 ילד שמסתכל לעבר אחד השיחים. בנוסף אתה מבחין בכמה פוקימונים מעניינים: (
) (
) (
)
מה תעשה?
לן-
שותף, תרצה בן או בת
----------------------------------
אתה מתעורר בבית של אביך וניזכר שהיום הוא היום שסיכמת עם אביך שתצא למסע כדי להפוך ליורש של אביך. אתה נזכר בשיחה אתמול בערב.... "אני לא צעיר כמו פעם, לן בני" אביך אמר ונאנח, "בקרוב אמות ומישהו יהיה צריך להחליף אותי" הוא מספר לך. אתה המום, לא מאמין שאביך, המנהיג של הצוות החזק בעולם, שהצליח להשתלט על רוב האגדיים עם לא כולם, לפי השמועות (אביך לא סיפר לך עם הם נכונות), עומד למות. 'לא, לא יכול להיות, אתה חושב, מבועת. "אאאההה, לן, זו דרכו של עולם" הוא אומר ואז מוסיף "וזה מביא אותי לדבר שעליו רציתי לדבר איתך... אני רוצה שאתה תחילף אותי........" אתה מנער את ראשך ואתה מפסיק לחלום. 'זה היום שאני יוצא למסע אני אמור להיות שמח' אתה חושב לעצמך. אתה מתארגן בחדרך (המפואר שיש בו הכל, והוא בקומה השנייה) יורד במדרגות ופוגש את אביך שמדבר עם אדם לא מוכר. "שלום לן" אומר לך אביך "זה פרופסור ג'ושואה והוא יתן לך את הפוקימון הראשון שלך". אתה פונה על הפרופסור והוא שואל אותך בחביבות שניראת מזויפת "איזה פוקימון תירצה לן?".
מה תעשה?