תתרמו ותצילו חיים של מישהו,אפילו תרומה מעטה של 14 שקל http://www.uxv.co.il/neomi/
גם אני מאמין בתגובות בונות
תזכו בפרסים שווים עם נקודות תהילה!
שינוי כינוי עכשיו בזכות צמ"ח!
"There can be no ugly woman, there can only be not enough vodka"
אנטוני-
אתה מתקדם בלי לשים לב לאף אחד מהילדים שבדרך וכעבור זמן מה מגיע ליער ניוטיק. בכניסה אתה שומע המון רעשים של פוקימונים פראיים שתוכל להתאמן ולנצח אותם וגם לתפוס כמה. אתה מתחיל לשוטט ורואה שלל רב של פוקימוני חרק ועשב () (
) (
) (
) (
).
מה תעשה?
לן-
יותר משורה זה כבר טוב
-------------------------------------
אתה אומר לצ'יקו לחמוק ובודק את הפוקימון בפוקדע. מהפוקדע יוצא הקול המתכתי שאומר "קקניאה, פוקימון הקקטוס, קקניאה חיים בדרך כלל בקבוצות קטנות במדבר ליד מצבור קקטוסים, הקקטוס מספק לקקניאה את כל צרכיו, מקום לינה, מקור מזון ומים, הגנה מפני פוקימונים אחרים, וכו... לומרות זאת שכיח מאוד למצוא קקניאה במקומות פתוחים וירוקים" אומר הקול ומשתתק. אתה אומר לצ'יקו להשתמש בעלי תער לכיוון קקניאה, צ'יקו יורה עלי טער לכיוון קקניאה אבל הוא מצליח להתחמק, קקניאה משתמש בחבטה, שוב בלי שהילד יגיד משהו, ואתה אומר לצ'יקו להשתמש בדחיפה. שני הפוקימונים מתנגשים, קקניאה עף לכיוון הילד וצ'יקו לכיוונך. שניהם מפילים אתכם (מעולפים) ואז אתה שומע את הילד בפעם הראשונה "אוו... אוי לא הוא שמע אותי" והא מסתכל עליך בפחד. הקול שלו הוא קול של בת, עכשיו אתה מבין למה הוא נראה מוזר קודם. הילד הזה הוא בעצם נערה.
מה תעשה?
דניאל-
אתה מסביר לסינדקוויל שאתה המאמן החדש שלו והוא נראה עדיין מבולבל אבל שמח. אתה מוציא את הפווקדע ומכוון לעברו, מהפוקדע יוצא קול מתכתי שאומר "סינדקוויל, פוקימון עכבר האש, סינדקוויל חיים בדרך כלל ליד הרי געש רדומים או פעילים אך קשה למצוא אחד בטבע. אפשר למצוא סינדקוויל בתור פוקימון התחלתי אצל הפרופסורים השונים" הקול אומר ומוסיף "המתקפות של סינדקוויל הם: דחיפה, פזילה וגחלת"
מה תעשה?
מרקוס-
הוא כבר ריפא אותו
-------------------
אתה מסביר לו את מה שקרה ואז הוא אומר לך "לא חשבתי שעשית את זה הוא נראה חולה מידי בשביל זה" הוא אומר ומחייך אליך "חוץ מיזה מי יפגע במשהו ואז ישב לידו וינסה לטפל בו... לא הגיוני בכלל" הוא מוסיף בטון מתפייס. "טוב אז כפי שכבר אמרתי אני סמל רובי ג'ונס ואני מאמן את המתלמדים של המחתרת, לפי מה שהבנתי אתה במכתרת נכון?" ומבלי לחכות לתשובה מסתובב והולך לכיוון יער ניוטיק "בוא, אתה צריך להתחיל את המשימה הראשונה שלך.
מה תעשה?
נבו100 בבקשה על תספים פה זה מ"ת ועם אתה רוצה אתה יכול לנסות להרשם
נערך לאחרונה על ידי Roronoa zoro, 04-04-2012 בשעה 11:15 AM
תודה שקראתם
רועי
חזרתי מפרישה ארוכה
מקווה להישאר
טופס הרשמה:
כינוי בפורום: נבו100
שם במשחק( כך הפנה אליכם):אדווין ג'ו
גיל(13~15):13
תמונה:
רקע(5~7 שורות): אדווין נולד במחוז רוקט לשני הורים שהיו במחתרת מגיל קטן הוא רצה להיות במחתרת. הא כל הזמן שמע (בסתר כמובן) על הדברים שההורים שלו עושים וחשב שהם גיבורים. הוא גר ליד חורשה ורוב הימים אחרי בית הספר היה הולך לחורשה ומשחק עם הפוקימונים הפוקימונים אהבו אותו אך היה פוקימון אחד שאהב אותו במיוחד מאדקיפ הוא תמיד שיחק עם מאדקיפ. אך יום אחד אביו הלך ולא חזר. כנראה נרצח ע"י צוות רוקט. אחרי שרצחו את אביו הוא ואימו החלו לנדוד מחשש שירצחו גם אותם, הוא היה צריך להיפרד גם ממאדקיפ והכול בגלל צוות רוקט הוא חשב אני עוד אנקום.אדווין הוא ילד נמרץ נחמד מאוד ומתחבר בקלות, קצת שוויצר ומאוד פזיז, וכאשר מעצבנים אותו הוא מתפרץ ומתחיל לצעוק.כאשר חטפו אותו והראו לו את ההוכחות הוא עוד יותר רצה להתצרף למחתרת ונשבע שהוא יתצרף.
צד:מחתרת
פוקימון התחלתי: מאדקיפ
פוקימונים:
שותף/שותפה: לא תודה
חפצים: 5 פוקדורים, פוקידע, חכה טובה, אוכל לכל המסע, 5000$,מכשיר קשר לצוות
תגים:-לא לגעת-
משימות:
בקשות/הערות: זה המ"ת הראשון שלי ואני עומד ממש להשקיע
נערך לאחרונה על ידי מייקל100, 04-04-2012 בשעה 12:10 PM
נבו100 לגבי התמונה הינה אתר שיש בוא מלא ספריטים של פוקימונים ואתר שמעלה אותם לפורומים
http://www.pokemonelite2000.com/dptr.html
http://www.siz.co.il
לגבי הרקע הוא לא ממש מושקע. עם תאריך אותו ותשים תמונה אז אולי תצטרף
תודה שקראתם
רועי
חזרתי מפרישה ארוכה
מקווה להישאר
'איזה מגוון עצום של פוקימונים חיים ביער הזה!' אחשוב לעצמי בהתרגשות בזמן שאסתכל על כולם ואבחן אותם. 'אני יודע!' רעיון יקפוץ לראשי ואז אתקרב לאוזן של צ'ימצ'אר ואלחש לו "צ'ימצ'אר בוא נלכוד פוקימון מסוג עשב" ואז אנמק לו למה "אאתה חזק על פוקימונים מסוג עשב וזה אמור להקל על העבודה!" אומר ואז אצביע על הפוקימון הכחול הקטן "לך לפוקימון הכחול הקטן הזה ותשתמש בגחלת!" אומר לו זמן שאשלוף את הפוקידע לקבלת מידע על הפוקימון.
ווינר מ-22/03/2013 עד 24/3/2013 P:
משחקי בפורום חת"מ:
ספוילר
Skarner:Feel My Sting!
ספוילר
פיקאצ'ו לעולם ועד!
ספוילר
נבו100-
רשום תגיב להתחלה
אנטוני-
אתה מסתכל על כל הפוקימונים בעינין רב אך מחליט לנסות לתפוס את הפוקימון הכחול הקטן. אתה מוציא את הפוקדע ומכוון לכיוונו, מהפוקדע יוצא הקול המתכתי שאומר "אודיש, פוקימון העשב, אודיש הוא פוקימון מאוד רגוע וחיכן, הוא חי בדרך כלל, בקבוצות גדולות במישורי דשא גדולים וביערות קטנים. אודיש הוא פוקימון חברותי למדי ואפשר להסתדר אאיתו בקלות" הפוקדע אומר ומשתתק. לאחר שהפוקדע סיים אתה אומר לצ'ימצ'אר להשתמש בגחלת לעבר אודיש. אודיש, אשר לא היה מוכן למתקפה נפגע קשה. אודיש מתקרב אל צ'ימצ'אר במהירות ותוך כדי אתה רואה שצ'ימצ'אר נחלש קצת ואודיש מתאושש קצת, אתה מבין שהוא השתמש בספיגה. אודיש ממשיך לרוץ לעבר צ'ימצ'אר.
מה תעשה?
תודה שקראתם
רועי
חזרתי מפרישה ארוכה
מקווה להישאר
"הי מה שמך?" אשאל אותה "למה לא דיברת עד עכשיו?" אשאל "ומה הסיפור שלך איך הוא תקף בלי שאמרת כלום?" 'טוב מוזרה קצת" אחשוב לעצמי 'אבל גם אני היייתי שתקן על שאבא אימץ אותי' ואז אזכר בזה שהוא גוסס 'אני חייב לבדוק איך הוא מרגיש' ~מוצאי את המכשיר קשר לצוות~ "הלו כן זה לן אפשר להעביר אותי לג'באני"
כמו תמיד. עמיטריד.
אני אומר בהתרגשות גדולה "אפשר לקבל את מאדקיפ זה הפוקימון האהוב עלי אני אטפל בו הכי טוב בעולם" ואחר כך אסמיק ואומר "סליחה על החוצפה אני פשוט מאוד מתרגש האם אפשר בבקשה את מאדקיפ פרופסור אנה?" ואסמיק שוב. "אופס שמי הוא אדווין, אדווין ג'ו". "בן להורים במחתרת, יש לי סיבה להיות במחתרת, צוות רוקט רצח את אבי" אומר עם דמעות בעיינים.השנה 2106,שנה אחרי השידור ההוא בטלוויזיה אתם קמים בבוקר נרגשים לקראת המסע הגדול שלכם!אתם יורדים במדרגות ופוגשים את ההורים שלכם שמחכים לכם ליד השולחן "נו קדימה תזדרז/תזדרזי!"הם אומרים ואתם רצים שלוחן.אמא שלכם פונה אליכם "רק שתדע/תדעי שאני ואבא מאחוריי מה שתחליט/תחליטי" הם אומרים ומתחילים לאכול.כל הארוחה אתם חושבים על הפוקימונים שיהיה לכם.אתם יוצאים החוצה ואומרים לעצמיכם "איזה כיף סוף סוף אני יוצא/ת למסע שתמיד רציתי!"אתם אומרים ויוצאים למעבדה של אנה/חיים.בדרך אתם רואים הרבה מאוד פוקימונים שהייתם רוצים לתפוס ולגדל במסע שלכם.אתם מגיעים למעבדה והפרופסור/ית מקבלים אתכם ומכניסים אתכם ואומרים "שלום!מה שמך?"
נערך לאחרונה על ידי מייקל100, 04-04-2012 בשעה 02:02 PM
לן-
אתה שואל את הילדה איך קוראים לה והיא פולטת משהו ברוגז ובמהירות שאתה כמעט ולא מצליח להבין: "לורי" ואז אתה שואל אותה למה היא לא דיברה והיא עונה לך בטון מזלזל ומרגיז "כי לא רציתי שידעו שאני ילדה... באמת" אתה ממשיך לשאול לגבי קקניאה שתקף בלי שהיא אמרה משהו והיא מסתכלת לעברך במבט עוין "לא עינינך" היא אומרת אבל אז המבט שלה מיתרכך קצת "קקניאה ואני פיתחנו קשר ככה שהוא כמעט תמיד מביין מה אני רוצה עוד לפני שאני אומרת את זה" היא מתרחקת ומתישבת על אחת האבנים שליד הדרך. אתה מנצל את זה ומנסה ליצור קשר עם ג'ובאני אבל אומרים לך שהוא עסוק כרגע ולא יוכל לדבר איתך. הילדה מסתכלת עליך ושואלת "רגע, גם אתה מצוות רוקט?"
מה תעשה?
אדווין-
אתה נכנס למעבדה ומרוב התרגשות אתה כמעט מפיל את הפרופסור. אתה אומר לה שאתה רוצה מאדקיפ והיא מכיחת חיוך קטן ואומרת "מאדקיפ? הוא אחד החביבים עלי" היא נותנת לך פוקדור נוצץ שיש עליו סמל של טיפה. היא נותנת לך גם פוקדע וחמישה פוכדורים. " בבקשה ילדי ובהצלחה" היא אומרת ומנופפת לך לשלום כשאתה יוצא מהמעבדה.
מה תעשה?
תודה שקראתם
רועי
חזרתי מפרישה ארוכה
מקווה להישאר
טופס הרשמה:
כינוי בפורום: Shikamaru
שם במשחק: ריי
תמונה:
רקע:
ריי הוא נער שקט שנולד למשפחה קטנה במחוז רוקט, שני הוריו פעלו באירגון המחתרת וניסו להחביא זאת ממנו אך הוא ידע זאת. יום אחד הוריו אמרו שהם צריכים לצאת לכמה סידורים אך ריי ידע שהם הולכים למשימה מסוכנת. הוריו של ריי יצאו למשימה ונהרגו.
מספר ימים לאחר המקרה מכתב נשלח לביתו של ריי, במתכב היה מסופר שהוריו היו במשימה למען המחתרת והם נהרגו ושהמחתרת מאוד מצטערת על הפסדו. מאותו הרגע, לאחר שקרא את המכתב, ריי התחיל לשנוא את המחתרת והחליט שהוא עומד להשמיד אותה ולהרוג אחד אחד את כל מי שיעמוד בדרכו.
יום אחד ריי קרא את העיתון וראה שצוות רוקט מחפשים חברים חדשים, הוא החליט להצטרף לצוות רוקט על מנת להשמיד את המחתרת.
צד:צוות רוקט
פוקימון התחלתי: מיאו.
פוקימונים:
שותף/שותפה: כן, שותפה.
חפצים: 5 פוקדורים, פוקידע, חכה טובה, אוכל לכל המסע, 5000$,מכשיר קשר לצוות
תגים:-לא לגעת-
משימות:
בקשות/הערות: לתפוס וולפיקס וריוליו.
אדווין-
אתה נכנס למעבדה ומרוב התרגשות אתה כמעט מפיל את הפרופסור. אתה אומר לה שאתה רוצה מאדקיפ והיא מכיחת חיוך קטן ואומרת "מאדקיפ? הוא אחד החביבים עלי" היא נותנת לך פוקדור נוצץ שיש עליו סמל של טיפה. היא נותנת לך גם פוקדע וחמישה פוכדורים. " בבקשה ילדי ובהצלחה" היא אומרת ומנופפת לך לשלום כשאתה יוצא מהמעבדה.
מה תעשה?
אני אומר לה "תורה רבה ושלום" ואלך החוצה לדרך אחת ובדך אומר שלום וביי ביי לכל החברים שלי ולאימי אחבק אותה ושוב ירדו לי כמה דמעות. כאשר אגיע לדרך אחת אני אתחיל לחפש פוקימוני אש כי מאדקיפ הוא פוקימון מים והוא טוב על פוקימוני אש. אני אוציא את מאדקיפ ואגיד לו "היי אני המאמן החדש שלך ואנחנו נגד צוות רוקט, אני מקווה שתתנהג יפה ואני בטוח שאתה חזק" ואבדוק איזה מתקפות יש לו בפוקדקס.
נערך לאחרונה על ידי מייקל100, 04-04-2012 בשעה 03:11 PM
ריי-
אתה מתחיל את המשחק במחוז רוקט אז תתקן ואז תגיב להתחלה
לן-
-----------------------
היא מסתכל עליך ברצינות ואומרת "תמיד התיחסו אלי כמו מישהי צריך לדאוג לה לומרות שידעתי לדאוג לעצמי, תמיד נתנו לי פחות צומת לב מלאחי אבל התיחסו אלי כמו אל תינוקת. אז יום אחד קמתי וברחתי, כי נמאס לי ואני לא רוצה שיתיחסו אלי כמו אל תינוקת" היא אומרת ומסתכלת לעבריך במבט של 'בוא נראה אותך מתנגד' "ואתה לא צריך להגיד כלום אני יודעת שאתה מצוות רוקט כי ראיתי את מכשיר הקשר שלך וגם אני קיבלתי כזה" והיא מראה לך מכשיר קשר כמו שלך. לפתע היא נראת כאילו יש לה רעיון. "ואיך קוראים לך?" היא שואלת" ואז בטון קצת יותר מבויש "אה... אולי... אתה רוצה... שנעשה את המסע שלנו ביחד"
מה תעשה?
אדווין-
תגיב מחדש אתה לא קובע מה יהיה, אני קובע
אתה לא רושם מה שנדמה לך ושאתה רוצה שיהיה. אתה רק משתתף
תודה שקראתם
רועי
חזרתי מפרישה ארוכה
מקווה להישאר
'אודיש יודע ספיגה,לא יעזור לו כי מתקפות עשב לא משפיעות כל כך על פוקימונים מסוג אש!' אחשוב לעצמי ואז אגיד לצ'ימצ'אר "חכה עד שהוא יתקרב!" אומר בביטחון "עוד קצת,עוד קצת" וכאשר אודיש יהיה קרוב מאוד לצ'ימצ'אר אגיד לו "עכשיו תשחרר מתקפת גחלת מתווך אפס על אודיש ותגמור את הקרב הזה!" והתבונן בקרב
ווינר מ-22/03/2013 עד 24/3/2013 P:
משחקי בפורום חת"מ:
ספוילר
Skarner:Feel My Sting!
ספוילר
פיקאצ'ו לעולם ועד!
ספוילר
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)