תיקנתי לפי מה שאמרת
אנטוני-
אתה מחכה שאודי יתקרב וכשהוא ממש קרוב אתה אומר לצ'ימצ'אר "תשתמש בגחלת" צ'ימצ'אר מתחיל להשתמש בגחלת אבל אודיש שהיה באמצע התנופה כבר לא יכול לעצור. אודיש מתנגש בצ'ימצ'אר והגחלת נעצרת, לומרות זאת אודיש נפגע מהגחלת שצ'ימצ'אר כן הצליח ליצור. שני הפוקימונים פצועים קשה.
מה תעשה?
אדווין-
פעם הבאה דבר איתי רק בפרטי ולא פה
----------------------
אתה נפרד מהוריך ומידידך ומתחיל לצעוד לכיוון דרך 1. בצידי הדרך אתה רואה כמה ילדים שיושבים ומדברים ואיש מבוגר אחד שמדבר עם עוד ילד. אתה ממשיך ומוצא פינה נוחה לעצור בה ממש בשולי היער מוציא את מאדקיפ מהפוכדור שלו ומציג את עצמך. לאחר מיכן את לוקח את הפוקדע ומוון לעבר מאדקיפ שנראה שמח ומחייך אליך חיוך נחמד, לפתע אתה שומע קול מתכתי שאומר "מאדקיפ פוקימון דג הבוץ, מאדקיפ חי בדרך כלל בזוגות או בשלשות, בתוך ביובים, אגמים או בביצות רדודות. מאדקיפ ידוע במיזגו הרגוע ובאהבתו למים חמים. לומרות זאת נדיר למצוא מאדקיפ בטבע וניתן לקבלו בתור פוקימון התחלתי אצל הפרופסורים השונים. המתקפות שמאדקיפ יודע הם: דחפה נהמה והצלפת בוץ
תודה שקראתם
רועי
חזרתי מפרישה ארוכה
מקווה להישאר
"וואו כבר על ההתחלה שלוש מתקפות אתה כנראה מאדקיפ חזק מאוד" אומר למאדקיפ. "בוא נלך לחפש פוקימונים אחרים ללכוד ולהילחם בהם" אומר למאדקיפ בהתלהבות ונתחיל ללכת לעבר יער ניוטיק. בדרך אני אעצור לאכול ואאכיל גם את מאדקיפ כדי שלא יהיה רעב. בשלב מסוים אני אחשוב 'אני צריך לאמן את מאדקיפ' ואז אני יעצור ואתחיל לאמן את מאדקיפ על עץ בשלושת המתקפות שלו: דחיפה, נהמה והצלפת בוץ.אתה נפרד מהוריך ומידידך ומתחיל לצעוד לכיוון דרך 1. בצידי הדרך אתה רואה כמה ילדים שיושבים ומדברים ואיש מבוגר אחד שמדבר עם עוד ילד. אתה ממשיך ומוצא פינה נוחה לעצור בה ממש בשולי היער מוציא את מאדקיפ מהפוכדור שלו ומציג את עצמך. לאחר מיכן את לוקח את הפוקדע ומוון לעבר מאדקיפ שנראה שמח ומחייך אליך חיוך נחמד, לפתע אתה שומע קול מתכתי שאומר "מאדקיפ פוקימון דג הבוץ, מאדקיפ חי בדרך כלל בזוגות או בשלשות, בתוך ביובים, אגמים או בביצות רדודות. מאדקיפ ידוע במיזגו הרגוע ובאהבתו למים חמים. לומרות זאת נדיר למצוא מאדקיפ בטבע וניתן לקבלו בתור פוקימון התחלתי אצל הפרופסורים השונים. המתקפות שמאדקיפ יודע הם: דחפה נהמה והצלפת בוץ
"שלום פרופסור" אומר בקול שקט בעודי מסתכל על הפוקימונים.
"קוראים לי ריי" אני אומר לו ואחזור לריכוז, "הגעתי לכאן כדי לקבל את הפוקימון הראשון שלי ולהתחיל את המסע בתור חבר בצוות רוקט" אני יוסיף ואחזור להסתכל על שאר הפוקימונים בחדר.
"יש לך במקרה מיאו? פרופסור" אני אשאל אותו, "כי הייתי שמח להתחיל את המסע עם אחד כזה. "אומר בעודי ממשיך לבהות בפוקימונים.
'אוקיי זה אמור להיות מספיק טוב בשביל שאני אוכל לזרוק פוכדור!' אחשוב לעצמי ואחפש בתיק שלי מהר פוכדור לזריקה וברגע שאמצע אזרוק עם כל הלב את הפוכדור על אודיש בזמן שאני צועק "צא פוכדור!" ולאחר שאודיש יכנס לתוך הפוכדור התבונן בו מתנדנד על האדמה ואמור "תלכד,תלכד,תלכד,בבקשה תלכד!" ואפנה גם לצ'ימצ'אר ואומר לו "כל הכבוד לך צ'ימצ'אר,עבודה מדהימה!"
ווינר מ-22/03/2013 עד 24/3/2013 P:
משחקי בפורום חת"מ:
ספוילר
Skarner:Feel My Sting!
ספוילר
פיקאצ'ו לעולם ועד!
ספוילר
הנה משפט משלי...
גם ברגעים קשים תמיד אסמוך, אבטח ואאמין בך ולא אשכח אותך כי אתה חלק ממני
"ה' מלך, ה' מלך, ה' ימלוך לעולם ועד"
לן-
"ברחתי לרחוב ושם הבנתי שצריך להיות בן כדי שיתיחסו אליך ברצינות" היא אומרת לך באומץ "ו... עדיין לא ענית לי אם אתה רוצה שנעשה את המסע שלנו יחד" היא מוסיפה בקול בישני. "ולא, לא נתנו לי משימות לומרות שהפרופסור אמר לי שניפגוש את רב סרן מורגן ביער והוא יתן לנו את המשימה הראשונה, לומרות שאולי כדאי שנתחזק קודם" היא אומרת.
מה תעשה?
אדווין-
לעומתך אני יכול להכניס כמה דברם בילתי צפויים מואהאהאהאהאה
---------------------------
אתה מכניס את הפוקדע לתיק וכשאתה קם כדי להמשיך ללכת אתה שומע רעש בין השיחים, פתאום מזנק מיתוך השיח () וכשהוא רואה אותך ואת מדקיפ הוא מתחיל לרוץ לעברכם בכל הכוח ועם מבט נחוש בעיניים
ריי-
אתה נכנס למעבדה ורואה את פרופסור ג'ושאה מתעסק בכל מיני דברים. כשהוא רואה אותך ואתה מציג את עצמך הוא אומר בחוסר סבלנות "מה? מה אתה רוצה הינ המיאו שלך ושאר הדברים" הוא אומר לך בגסות ומשליך לעברך פוכדור, פוקדע וחמישה פוכדורים אחרים. "עכשין לך, אני עסוק" הוא אומר לך בקוצר רוח.
מה תעשה?
אנטוני-
אתה מוציא פוכדור וזורק על אודיש הפוכדור מתנגש באודיש והופך אותו להילה אדומה, ההילה נכנסת לפוכדור והוא מתחיל להתנדנד
~נידנוד~
~נידנוד~
~נידנוד~
ספוילר
שמח אתה מברך את צ'ימצ'אר ואומר לו שהוא עשה עבודה נהדרת. לפתע אתה שומע רעש של כמה אנשים מהמשך השביל וילדיעוד איש מבוגר שמגיעים לשם (:[/U][/B])
תודה שקראתם
רועי
חזרתי מפרישה ארוכה
מקווה להישאר
אדווין-
לעומתך אני יכול להכניס כמה דברם בילתי צפויים מואהאהאהאהאה
---------------------------
אתה מכניס את הפוקדע לתיק וכשאתה קם כדי להמשיך ללכת אתה שומע רעש בין השיחים, פתאום מזנק מיתוך השיח () וכשהוא רואה אותך ואת מדקיפ הוא מתחיל לרוץ לעברכם בכל הכוח ועם מבט נחוש בעיניים
אני אחשוב שאין לי זמן לבדוק איזה מתקפות יש לפוצ'יאנה אז אני אגיד "מאדקיפ תקוף בהצלפת בוץ הכי חזק שאתה יכול" ואני אומר זאת בהיתרגשות גדולה כי זה הקרב הראשון שלי.
"כן.. תודה" אני אומר ואצא מהמעבדה. 'גם כן פרופסור' אחשוב לעצמי בעודי מארגן את כל הציוד שלי.
אני אכניס את הפוקדע לכיס ואת חמשת הפוכדורים אני אשים בתיק.
'יהיה נחמד להכיר את מיאו' אחשוב לעצמי בעודי אני מחזיק בפוקדור.
אני אפתח את הפוקדור ואתכופף לעברו, "שלום מיאו אני המאמן החדש שלך, ריי" אומר לו בחיוך.
"או כן,לכדתי אודיש!" אצעק בהתרגשות ושמחה ואעשה פוזה מגניבה ואז אסרוק את הפוכדור של אודיש כדי לגלות אילו מתקפות הוא יודע,לאחר שאעשה זאת אראה את האנשים המתקרבים ואחשוב לעצמי בסקרנות 'מעניין מי הם והאם בא להם קרב' ואז אגש למבוגר מביניהם "שלום לך אדוני,קוראים לי אנטוני וזה השותף שלי צ'ימצ'אר!" אציג אותי ואת צ'ימצ'אר בצורה מכובדת ובחמימות "חשבתי לעצמי,אולי תרצה לערוך איתי קרב פוקימונים?" אשאל אותו בסקרנות ואמתין בחוסר סובלנות לתשובה
משחקי בפורום חת"מ:
ספוילר
ספוילר
פיקאצ'ו לעולם ועד!
ספוילר
לן-
לורי מחייכת ואתם ממשיכים ללכת לכיוון יער ניוטיק. כשאתם מגיעים ליער אתה רואה ממש בכניסה ילד () שנלחם עם מדקיפ שלו בפוקימון בדמות כלב שחור שרץ לעברו (
) בהמשך אתה רואה עוד ילד שנכנס ליער ביחד איתך ועם לורי (http://www.fastup.co.il/v.php?file=53439518.). בנוסף אתה רואה כמה פוקימוני חרק ועשב פראיים בתוך היער (
) (
) (
).
מה תעשה?
דניאל-
אתה ממשיך ללכת עם סינדקוויל וכעבור זמן מה אתם נכנסים ליער ניוטיק. אתה רואה שיחד איתך נכנסים נער() ונערה(ספוילר
) וממש בכניסה יש עוד ילד(
) שנלחם יחד עם מדקיפ נגד פוקימון דמוי כלב בצבע שחור (
) בנוסף אתה רואה כמה פוקימוני עשב וחרק פיראיים (
) (
)
מה תעשה?
אדווין-
בגלל שפתחת את עמוד 5 אתה מקבל פוקימון רגיל לבחירתך
-------------------------------------
בהתרגשות אתה מבקש ממדקיפ להשתמש בהצלפת בוץ. מדקיפ משתמש בזנבו ומעיף לעבר הפוקימון בוץ. הפוקימון לא מצליח להתחמק בגלל שהוא תוך כדי תנופה והבוץ פוגע בו ומעיף אותו, הוא קם על הרגליים שלו ונוהם בכוח לעבר מדקיפ, מדקיפ לא נבהל יותר מידי והפוקימון שןב רץ לעבר מדקיפ.
מה תעשה?
ריי-
אתה מארגן את חפציך ומוציא את מיאו מהפוקדור תוך כדי שאתה מיתמרמר על הפרופסור. כשמיאו יוצא החוצה אתה מציג את עצמך ומיאו נראה מסופק. אתה בודק אותו בפוקדע שלך ושומע קול מתכתי שאומר "מיאו פוקימון חתול הסריטה, מיאו הוא פוקימון מאוד הפכפך שידוע בערמומיותו, מיאו חיים בדרך כלל לבד או בזוגות ודואגים רק לעצמם. המתקפות של מיאו הם: סריטה, נהמה ונשיכה" הקול אומר ומשתתק.
מה תעשה?
אנטוני-
הקול של הפוקדע אומר "המתקפות של אודיש הם: דחיפה, ספיגה ואבקת רעל" ומשתתק. אתה הולך לכיוון הקבוצה של הילדים והמבוגר. המבוגר אומר לך "שלום, קוראים לי סמל רובי ג'ונס ואני אחראי לאמן את המתלמדים ש המחתרת" הוא אומר בקול נעים. אתה מספר לו שהתגיסת למחתרת והוא אומר "נהדר, עכשיו בוא נבחן את כישוריך. קני, בוא לכאן בבקשה" הוא אומר לך וקורא לילד(), כנראה קני. "קודם צריך לרפא לך את הפוקימונים נכון" סמל רובי ג'ונס אומר לך ולוקח ממך לרגע את הפוקימונים שלך, מחבר אותם למכשיר כולשהו ומחזיר לך אותם. "עכשיו הם מוכנים לקרב" הוא אומר. "צא אקנס" אומר קני ומהפוכדור שלו יוצא פוקימון דמוי נחש ורוד(
).
מה תעשה?
נערך לאחרונה על ידי Roronoa zoro, 04-04-2012 בשעה 06:06 PM
תודה שקראתם
רועי
חזרתי מפרישה ארוכה
מקווה להישאר
'יש לו אקנס...מעניין...' אחשוב לעצמי תוך כדי שאני סורק את האקנס הזה בעיניי 'נראלי אני אשתמש בצ'ימצ'אר בקרב הזה' אמשיך במחשבותיי ואז אגיד לצ'ימצ'אר "צ'ימצ'אר זה הקרב שלך!בוא נראה לילד הזה למה אתה מסוגל!" אומר בביטחון רב ואז ארים את המבט לכיוון שדה הקרב ואצעק "צ'ימצ'אר תשתמש בדחיפה על אקנס!"
משחקי בפורום חת"מ:
ספוילר
ספוילר
פיקאצ'ו לעולם ועד!
ספוילר
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)