Pokemon GO
מציג תוצאות 1 עד 7 מתוך 7
  1. משתמש מנוסה
    שם: סהר
    אתמול התחלתי לראות את העונה ה-14 של פוקימון לאחר שסיימתי לראות מחדש את כל הסאגה של יהלום ופנינה ושמתי לב לסוג של חזרה שקורת בכל פעם שאש מגיע למחוז חדש:
    כל פעם הוא מגיע רק עם פיקצ'ו,מובן מאליו,אבל תמיד אכשיהו פיקאצ'ו נהיה כל פעם חלש יותר למרות שרק בעונה לפני זה הוא עזר לאש מאוד בליגה ותמיד אבל תמיד אש הופך להיות מאמן חלש יותר למרות שהוא מגיע בכל מחוז לליגה.
    קחו לדוגמה את הקרב של אש במכון השני באונובה,המנהיגה משתמש בmean Look שזה קרה לאש רק בסינו ופתאום הוא שוכח לגמרי מה המתקפה עושה.
    אז אני רוצה לדעת מה דעתכם על כל הסוגייה הזו שכל פפעם שאש מגיע למחוז חדש הוא כאילו מתחיל את המסע שלו מההתחלה כאילו הוא רק קיבל את פיקאצ'ו והתחיל להיות מאמן
    ווינר מ-22/03/2013 עד 24/3/2013 P:
    משחקי בפורום חת"מ:
    Spoiler ספוילר

Skarner:Feel My Sting!
    Spoiler ספוילר

פיקאצ'ו לעולם ועד!
    Spoiler ספוילר

2. היכל התהילה
    זה מתאפס.. ככה זה..
    אני חושב שזה אידיוטי אבל בתור אחד שראה פוקימון (לפני שנים) הייתי משתעמם אם הוא היה מנצח בפיהוק כל מאמן שהיה נקרא בדרכו.
    וביום שפיקצ'ו לא יצא איתו למסע אני אחזור לצפות באנימה ><
    אה כן.. וגם ביום שיעיפו את האש הדביל הזה..
    בכל מקרה הרעיון טיפשי ומורח את האנימה אבל ככה זה ואי אפשר לשנות את זה..

3. מנהל פורומי משחקי פוקימון
    עושים את זה בשביל למשוך צופים חדשים
    ושתהיה לגיטימציה לתפוס פוקימונים חדשים
    אחרת כל פעם אותם הפוקימונים וזה משעמם, צריך גיוון

לגביי זה שפיקאצ'ו חלש:
    זה לא ממש מדויק. פיקאצ'ו נחלש בגלל אירועים ספציפים שלקחו לו את הכוחות זמנית, אבל הם חוזרים אליו אחר כך.
    לכן הוא הפסיד לסניבי של טריפ.
    זה הפסד לגיטימי.
    ההפסד נגד פנפואר היה באמת מוגזם, אבל בהתחשב בעובדה שהוא נפגע מחפירה, אפשר לקבל את זה.

ומותר לאש לשכוח מתקפות ופוקימונים.
    יש כ"כ הרבה ואומנם הוא ראה את המתקפה בסינו אבל עברו מספר חודשים אם לא שנים (למרות שזה לא הכי ברור איך הזמן עובר בסדרה).

4. משתמש מנוסה
    זה הפורמט של הסדרה שכל פעם מתחילים מהתחלה
    פרק אחד הוא עושה תיקו עם לטיאס ופרק אחרי הוא מפסיד לסניבי חלשלוש

5. משתמש מנוסה
    שם: אייל
    לדעתי זה כי הוא לא מכיר את הפוקימונים החדשים
    תתרמו ותצילו חיים של מישהו,אפילו תרומה מעטה של 14 שקל http://www.uxv.co.il/neomi/

גם אני מאמין בתגובות בונות

תזכו בפרסים שווים עם נקודות תהילה!

שינוי כינוי עכשיו בזכות צמ"ח!

"There can be no ugly woman, there can only be not enough vodka"

6. מנהל ראשי
    שם: אדם
    לדעתי זה מגוחך, הם יכלו לחשוב על דרכים יותר יצירתיות לשלב את אש כמאמן "מתחיל"
    לא יעלה על הדעת שכל מי שנהיה יריב של אש הופך לחזק ממנו במהירות!

גם העלילה חוזרת על עצמה בכל המובנים! טופיד צ'ימצ'אר וצ'ארמנדר מהווים מכנה משותף ואני לא מדבר על כך שהם פוקימוני אש.

7. משתמש מנוסה
    זה יכל להיות יותר הגיוני אם אש היה משאיר את פיקאצ'ו אצל אוק.... למה הם עושים את זה? גם ככה הסדרה לא כזאת מעניינת אז גם פיקאצ'ו מחסל במתקפה אחת כל פוקימון שהוא נלחם נגדו בקרב? זה יהפוך את הסדרה לאפילו יותר משעממת.... היה מגניב אם הוא היה חוזר ומנסה לזכות בליגה במקום להתקדם ללא הפסקה, ואז היו רואים גם קרבות יותר מעניינים ולא פיקאצ'ו נגד סנייבי.... וחוץ מזה לדעתי אנחנו הדור של קאנטו/ ג'וטו והיוצרים רוצים לקבל קהל יעד חדש ולכן הם "מתחילים" כביכול כל סאגה כאילו הסדרה רק התחילה וככה הקהל יעד החדש יוכל להבין את הסדרה, כי אם הסדרה תתקדם והצופים יתבגרו ולא יתעניינו יותר בפוקימון לא יהיו צופים שיבינו את הסדרה והאנימה תלך לגן העדן לסדרות טלוויזיה ואת זה הם לא רוצים ולכן הם מחדשים כל סאגה מחדש את קהל היעד.

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •