איזה פרק מדהים!
ריגשתני![]()
אני יכול להבין אותך, הוא פחות מעניין משני הפרקים הקודמים, יותר רגוע. גם לא פירטתי בדיוק מה היה במערת מפלי המטאור, בכוונה. משמה הכל רץ מהר. אבל בכל זאת, עצם זה שאתם מחכים לפרק הבא קצת יותר משבוע ימתח אתכם יותר.
לידיעה, אני כרגע בשלבי התחלה של כתיבת הפרק האחרון לעונה (אכן, מתוכננת עוד עונה), פרק 25. זה אומר שנשארו לעונה הזאת עוד עשרה פרקים, ואני מבטיח לכם בפעם המליון, שאלה הפרקים הכי מעניינים ואני אישית הכי נהנתי גם לכתוב אותם...
לגבי ההבטחה הקודמת שלי, מחר בערב או אפילו לפני יפורסמו כמה הפתעות, יש למה לצפות! :]
כמו שאמרתי, הפרק הבא יגיע בשבת הבאה, אל תדאגו, זה יטוס! בינתיים, נחשפו שני שמות פרקים חדשים והנה הצצה אליהם, תגידו לי אם זה נשמע שווה!
"אתה, אתה ידעת על זה כל הזמן! שיקרת לי!!" התעצבנה קריס והצביעה באשמה על אחיה הגדול.
"הירגעי קריס, מייקל לא אשם בכלום, אני הכרחתי אותו לשקר לכם..." גוננה עליו קאסי. היא לקחה נשימה עמוקה והחלה לספר את הסיפור.
"ומה עם שאר הפוקימונים שלנו קאסי?" שאל דני.
"קירליה, קרן על יקירתי!" פקדה האישה. קירליה פערה את פיה וירתה קרן עוצמתית בצבע ורוד אל שלדר, ווינפמבל ואל דני וטרי שריחפו באוויר בעזרת הכוח העל חושי של קירליה.
"האחיינית של גילי..." מיהר גורג' לענות. הוא ניגש אל הדלת הנוספת שהיתה מתכתית, והעביר בה כרטיס מגנטי. היא נפתחה לרווחה והשלושה מיהרו להכנס.
"האחיינית הא?" מלמל איש צוות הרוקט ולחץ על כפתור אדום חירום גדול שניצב על אחד מהשולחנות שניצבו שם.
"ויולט, מה חשבת לעצמך להגיע לבניין הומה צוות רוקט בימים אלה כשאת וחברייך מבוקשים מספר אחת?" שאל האדם.
"איך זיהיתם אותי?!" נבהלה ויולט.
שני הפוקימונים הוירטואלים שלחו כדורים צהובים המוקפים בהילה חשמלית. המתקפות התנגשו אחת בשנייה והתפוצצו. אחד מהכדורים החשמליים של פוריגון פגע בתקרה והפיל נברשת על איש רוקט.
"בוגד!!!" צעק אחד מאנשי רוקט על ג'ורג'.
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)