Pokemon GO
עמוד 7 מתוך 12 ראשוןראשון ... 56789 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 91 עד 105 מתוך 180
  1. היצור היחיד...
    תאריך הצטרפות: Nov 2008
    שם: יאיר
    הודעות: 926
    #91
    אחי אתה ממשיך?

  2. משתמש מנוסה
    תאריך הצטרפות: May 2010
    שם: רז
    הודעות: 244
    #92
    כבר אמרתי יותר מפעם אחת, פרק ביום שבת...

  3. מנהל ראשי
    תאריך הצטרפות: Jul 2007
    שם: אדם
    הודעות: 8,132
    #93
    חחח יצא לך חרוז. :-)
    טוב, לאחרים להיות תקיף הוא מת על הסיפור שלך! וגם אני!יאללה פרק!!

  4. blue To My Bones
    תאריך הצטרפות: Sep 2010
    שם: Noawsomeness
    הודעות: 1,871
    #94
    וואו!וואו!וואו!

    קראתי פרק 9 עד האחרון פרק 15 [אם אני זוכר נכון],ואני חייב להגיד שאתה ריתקת אותי ברמות שאין להבין!!!
    אם יהיו בחירות למנהל פורום ספרות החדש,תהיה בטוח שאבחר בך!!!

  5. משתמש מנוסה
    תאריך הצטרפות: May 2010
    שם: רז
    הודעות: 244
    #95
    תודה רבה, אין לי מילים כמה אני מעריך את התגובות החמות! :]
    מחר סוף סוף יפורסם פרק 16!!

  6. משתמש מנוסה
    תאריך הצטרפות: May 2010
    שם: רז
    הודעות: 244
    #96
    v v

  7. משתמש מנוסה
    תאריך הצטרפות: May 2010
    שם: רז
    הודעות: 244
    #97
    הרגע לו חיכינו, פרק 16!!!!



    הדלת האדומה בסלון נפתחה לרווחה. קאסי יצאה מתוכה, כשסלבי ומיו מרחפים בסמוך אליה. ויולט, דני, קריס וטרי היו בשוק. היא חייכה אל מייקל, ואחר כך היא קרצה למת'.
    מת' חייך אליה חזרה.
    "קאסי!!" השתנק טרי. קריס, דני וויולט היו מעט מבולבלים.
    קריס החלה לצחוק. היא הרגישה כאילו עשן שחור וסמיך יוצא מתוך מוחה ומפנה מקום לכל זיכרון שהיה לה, אותו היא לא זכרה.
    "אז זו היית את כל הזמן הזה, מה?"
    "מה חשבתם? שאחרי הכישלון בקרב שבמפלי המטאור אני אעזוב אתכם...?" שאלה קאסי.
    "לא, לא, ברור שלא... כואב לי הראש בטירוף, אני לא מבינה מה הולך פה...." ענתה לה ויולט ואחזה במצחה.
    "אני חושבת שאנחנו חייבים לכם הסברים, הרבה, כדאי שתשבו!" היא אמרה, מתיישבת על הכורסא. הילדים התיישבו מולה, מול מייקל ומול מיו וסלבי, נרגשים, מבולבלים. פוקימוניהם הוחזרו לפוקדור.
    "אתה, אתה ידעת על זה כל הזמן! שיקרת לי!!" התעצבנה קריס והצביעה באשמה על אחיה הגדול.
    "הירגעי קריס, מייקל לא אשם בכלום, אני הכרחתי אותו לשקר לכם..." גוננה עליו קאסי. היא לקחה נשימה עמוקה והחלה לספר את הסיפור.
    "אחרי אותו קרב במפלי המטאור, בו הפסדנו, חברים רבים שלנו לא הגיעו לעזור לנו. היינו בעיקר לאנס, דרו, אני, מייקל וחמשתיכם, עם עזרה ממש קטנה. לא ציפינו שהוא יגיע לשם בכבודו ובעצמו, לא ציפינו שנצטרך להגיע יותר מהכמות שהיינו. לא הצלחנו לעמוד בכוחו של מיוטו! ואז קרה דבר שלא ציפינו לו. מייקל נפגע מכדור צל, התעלף. דרו נרצח, לאנס נלקח בשבי. ואתם! אתם נפגעתם מוחית ע''י מיוטו והוא גרם לזיכרון שלכם להישכח מנקודה מסוימת ומשותפת לחמשתכם ובעזרת כוח לא ידוע, שאני חושדת שהוא קשור לשליטה שלו בפוקימון השולט בזמן, הוא שלח את הפוקימונים שלכם ברחבי הזמן, ופיזר אותם. הדבר הראשון שמיו עשה זה להגן עליכם, והוא לקח אתכם לכאן, לבית המבטחים של דרו"
    הילדים הקשיבו בדריכות לסיפורה של קאסי.
    "הייתם שקועים בתרדמת, ידענו שמוחכם נפגע והעדפנו להשאיר אתכם בחדר האפור ההוא עד שתתעוררו לבדכם. לא רצינו להתערב. מייקל היה גם הוא בתרדמת, אך העדפנו להשאיר אותו בנפרד מכם, בכדי שלא להעמיס עליכם. העדפנו שתזכרו רק את כל אחד מחמשת החברים שלכם איתם יצאתם למסע ברחבי הוון.
    "איך זה יתכן שכל אחד מהפוקימונים ההתחלתיים שלנו לא נעלם גם הוא בזמן?" שאל דני ואחז חזק בפוקדור של וולפיקס.
    "אף אחד לא אמר שהם לא אבדו בזמן..." התערב סלבי.
    "תראו. המטרה היתה לגרום לכם להחזיר את הזיכרון שלכם כמה שיותר מהר, אבל כמה שיותר בטוח. היינו חייבים שיהיה לכם זיכרון אחד כשתחזרו, וזה את הפוקימונים ההתחלתיים שלכם. לכן, אספנו אותם במהירות בזמן, בעזרת סלבי ותוכנה מיוחדת הנקראת זרם הזמן שפיתח מייקל בעזרתו של סלבי, מה שעזר לנו לבנות בשלמות את חדר הזמן. אספנו אותם בשבילכם והבאנו לכם אותם כדי שתקומו והם יהיו אתכם. את שאר הפוקימונים שלכם רצינו שאתם תאספו בעצמכם, כדי שתחזרו לעצמכם ושכל פעם יחזור אליכם משהו בזיכרון ובכך לאט, לאט תשלימו את הפאזל ותזכרו בהכל!"
    "וזה בהחלט עבד, ג'ינה שעובדת עם צוות רוקט גרמה לטרי להזכר בהכל, אותה הוא פגש כשיצא להביא את הטאורוס שלו. מת' הסקרן שיצא לטייל בבית ומצא את מייקל ישן, נזכר גם הוא בהכל!" הסביר מיו.
    "ומייקל? אחרי שתפסתי את מת' משוטט בחדר בו מייקל ישן, הכרחתי אותו לא לספר לכם כלום. וגם אחר כך החלטתי להעיר את מייקל בעצמו ולהכניס אותו לתמונה כדי שיכנס לכם עוד רמז ענקי לתעלומה. אצל כל אחד זה עובד אחרת, מת' כשראה אותו נזכר בהכל אבל לכם זה היה חשוד, אבל לא מספיק! אני מניחה שהיום כשראיתם אותי, את מיו וסלבי הכל חזר אליכם, נכון?" שאלה קאסי וסרקה בעיניה את כל החמישה. הם הנהנו אליה.
    "גם כשפגשתי את קקנייה לראשונה, נזכרתי באיך שתפסתי אותו. גם ויולט היתה שם, זה גרם לי להבין שבאמת הייתי במסע לפני וזה לא סתם!" הסביר טרי.
    "בבקשה..." הסכימה קאסי.
    "אני לא מאמין שדרו נרצח! איפה לאנס?" הצטער טרי.
    "לאנס נלקח בשבי, אבל אל תדאגו זה זמני ביותר... ולגבי בעלי, יש לי תוכנית! הרי זאת היתה המטרה שלי כל הזמן. רוצים לשמוע?"
    "ברור!" אמר דני.
    "כל המטרה שלי מלבד להחזיר אתכם למצב שהייתם בו, היתה כמובן לחזור יום לפני הקרב במפלי המטאור, רק שהפעם נהיה חזקים יותר, מתוחכמים יותר, עם צוות של פוקימונים טובים יותר. נשנה את ההיסטוריה, נציל את דרו ולאנס, נביס את מיוטו ונשחרר את השליטה שלו במחוז קנטו וסינו, וכמובן, נמנע מהם למצוא את האבן של הוון..."
    "אז בעצם הם מצאו אותה?" שאל מת'.
    "לצערי הרב כן, והם שולטים עכשיו גם במחוז שלכם, גם בראסטבורו איפה שרובכם גרים, בהורים שלכם, בכולם! חסרה להם רק השליטה בג'וטו והם שולטים בארבעת המחוזות המרכזיים של האיזור!"
    "מיוטו טיפש או מה? הוא לא מפחד שמישהו יחזור אחורה בזמן וינסה לשנות את התוכניות? במיוחד כשסלבי חבר בצד שלנו..." שאלה קריס.
    "מיוטו לא מעלה בדעתו שהיינו מוכנים כל כך מראש, שהיה לנו הכל בבית הזה, שתכננתי להחזיר אתכם למצב שלכם ושאז נחזור ונשנה את כל מה שהוא בנה. הוא הרי חושב שאנחנו במחתרת עכשיו, אחרי שלאנס אצלו, דרו נהרג ואני- רק אישה..."
    "אישה שבנתה אימפריה..." חייך מייקל.
    "ומה עם שאר הפוקימונים שלנו קאסי?" שאל דני.
    "אני צריכה להחזיר לך את הבלספראוט שלך, הוא כבר התפתח לווינפמבל. ובאשר אליך טרי, הסוולו שלך בסדר, הוא גם למד מתקפה חדשה. אבל אני חושבת שרק אתה תוכל להשלים איתו בעצמך!" היא הסבירה, והביאה לשניהם את הפוקדורים של ווינפמבל וסוולו, "לגבי הפוקימונים שחסרים לכולכם, קירליה, פוליווירל, סלוופוק, גלום, סנוראנט- אתם תצאו לחפש אותם בקרוב, כמה שיותר מהר, בלי מריחות. גם אין לי אינטרס לעכב אתכם!"
    "ומה אז קאסי?" שאל טרי.
    "תתאמנו קצת, יש לי עוד תוכניות על מנת שנהיה יותר חזקים הפעם!" היא אמרה.
    "טוב, בסדר..." אמר דני.
    "וכמובן, הדבר הכי חשוב! אם לא התעדכנתם, כשטרי חזר היום להשיב את טאורוס, הוא נתקל בג'ינה, אני מקווה שאתם זוכרים אותה. הוא לא זיהה אותה בהתחלה, אבל היא ניסתה להסתנן אל הבית. זה אומר שאין שום יציאה מהבית דרך הדלתות, זה ברור?! אנחנו במצב מסוכן! מיוטו גילה את מקום המחבוא שלנו והוא מנסה ללכוד אותנו! אין מצב כזה, אין מצב... בשביל זה נבנה עבורכם החדר הוירטואלי"
    "בסדר..." מלמלו כולם.
    "גם אתה מת'!" הדגישה קאסי. כולם צחקקו ומת' חייך.
    "משוחררים, אם אתם צריכים אותי- חפשו אותי דרך המנהרות. אני חושבת שמיימי הכין לנו ארוחת צהריים מאוד נחמדה..." היא אמרה תוך כדי שהריחה ניחוחות מעניינים ופנתה אל המטבח. כולם הלכו אחריה. פוקימון הפנטומימה עמד שם וערך את השולחן בעזרת המתקפות העל חושיות שלו.
    "תגידי קאסי, למי מיסטר מיים שייך באמת?" שאל דני.
    "מה זאת אומרת?"
    "כשהיינו אצלך בדירה הוא לא היה קיים..."
    "היה, בתוך פוקדור..." צחקה קריס.

    החבורה נכנסה אל המטבח והתיישבה מסביב לשולחן. מיסטר מיים עמל במטבח על סעודה חגיגית. נראה כי הוא שמח גם הוא מהעובדה שלילדים חזר הזיכרון. עכשיו קאסי, המאמנת שלו יכולה להסתובב חופשי בבית ולא צריכה להיות נעולה בתוך החדר הזה שלה.
    "אז תגידי, קאסי..." לעס טרי, "את יכולה להסביר לנו מה זה הבית הזה בעצם ואיך זה שהוא נבנה בשבילנו ככה מראש?"
    "הבית הזה אמור להיות הבית שאני ודרו היינו אמורים לעבור לגור בו. הוא נבנה בתוך צוק חלול על האי הזה בצמוד למחוז הוון כדי שיהיה מבודד ומרוחק. סיבה נוספת שהוא נבנה כאן היא שאני ודרו שנינו חברים בסוכנות הזאת ואנחנו מסומנים. קנינו אותו מהסוכנות. עד עכשיו איש לא גילה את מקום הימצאו של הבית..." קאסי אמרה זאת מעט בחוסר ביטחון, מכיוון שרק היום בבוקר התגלה פולש שהסתובב על האי.
    "הוא מדהים!! העיצוב שלו והכל..." התלהבה ויולט.
    "כן, לדרו היה דמיון קצת מיוחד, היתה לו הרבה השראה. הוא לא רצה משהו רגיל. והוא קיווה שהילדים שיהיו לנו יוכלו להנות ממנו כמה שיותר. כשהכרנו אתכם לראשונה הבנו שאנחנו לא לבד במאבק. הלכנו לבקר את קסטו, פוקימון הגורל. הוא גילה לנו שחמשתיכם לוקחים חלק במאבק. הוא גם סיפר שתוצאות הקרב הגורלי לא יהיו טובות. ידענו שאנחנו נקבל כאפה רצינית, לא כמו שציפינו. אבל בואו נגיד שידענו קצת מראש שנצטרך לבנות לכם חדרים משלכם בבית הזה. לא סתם גם מיקמנו את החדרים האישיים שלנו רחוק יותר מכם, עמוק בתוק הסלע, בחלקים הלא בנויים, אותם אתם מכירים כמנהרות של הבית!"
    "אז זה אומר שידעתם מראש שהפסדנו במאבק!" אמר מת' בנחישות.
    "זה מורכב... ההסטוריה נקבעה מראש, אף אחד לא אמר שאי אפשר לשנות את ההסטוריה!" אמרה קאסי וחייכה לסלבי. מת' הנהן בהבנה, "לא סתם שלחנו אתכם לחלץ אותו מידי בריאן הזקן. הבנו שאנחנו חייבים שיתוף פעולה מצידו, היינו צריכים שליטה בזמן"
    "אז זה לא כזה מסובך, פשוט צריכים לחזור ולתקן את כל הטעויות שקרו!" התלהבה ויולט.
    "נכון, בגלל זה אני לא ממהרת שנחזור כל כך מהר. תהיו חייבים להתחזק מספיק בשביל שתוכלו להביס את מיוטו! הפעם נהיו מתוגברים יותר טוב"
    הילדים סיימו לאכול. קאסי קמה מהכיסא לפנות את כליה. הם נחטפו מידיה על ידי כוחו העל חושי של מיסטר מיים.
    "מצטערת מיימי..."

    טרי וויולט ישבו בחדרה של ויולט, על מיטת האפריון המעוטרת בוילונות הורודים. ויולט שרה לטרי ואייפום בלדה ישנה שאהבה.
    "את בזבוז, יש לך קול כל כך מדהים ואת גם יכולה לנצל אותו להופעות בתחרויות. את צריכה פוקימון שיודע לשיר..." אמר טרי בנועם. אייפום הנהנה בהסכמה.
    "אממ, תודה, יש בזה משהו... רק שכרגע שקצת בעייתי! סלוופוק חסר..." היא ענתה.
    "את יודעת, היום כשמצאתי את טאורוס נתקלתי שוב בג'ינה!"
    "כן, כמו שקאסי סיפרה... איך לא זיהית אותה בהתחלה?"
    "היא היתה מוכרת לי מאוד! אבל לא ידעתי בדיוק מאיפה. אלקיד וגלייגר ניסו לתקוף אותה, הם זכרו הכל!" סיפר טרי.
    "וואי... פוסטמה! כל הכבוד להם!" התלהבה ויולט.
    "את הפוסטמה שלי, לא היא, חוצפנית! זה הכינוי שלך!" צחק טרי.
    "שתוק" היא נתנה לו צ'פחה על העורף.
    דני דפק בדלת. אייפום קפצה מהמיטה ומיהרה לפתוח אותה.
    "היי לכם, ויו אפשר לדבר איתך?" הוא שאל.
    "אתה לא רואה שאנחנו מדברים?" התפרץ טרי.
    "בסדר, אתם לא יכולים לדבר אחר כך? יש לי משהו חשוב לדבר איתה עליו..." הסביר עצמו דני.
    "היי!" התלהבה ויולט. על שידת המיטה שלה נחה הביצה בתוך כלי גדול. היא החלה לזהור באור לבן ולהתנדנד. ויולט מיהרה לשאת אותה בין ידיה.
    "וואי! מזל טוב!" התלהב דני.
    הביצה החלה לשנות את צורתה כשהיא בוהקת עוד יותר באור לבן ומסנוור. במקום הביצה העגולה, נתמך בתוך ידיה של ויולט פוקימון דובי קטן בצבע חום, על ראשו ירח לבן גדול.
    "טדיאורסה..." ילל הפוקימון. הוא החל לבכות.
    "שש, אמא ויולט אוהבת אותך!" אמר דני בקול חמוד. ויולט חיבקה אותו בחום.
    הוא חדל לבכות וליקק את ויולט. דני חטף אותו מידיה וטדיאורסה החל לבכות שוב. הוא שרט את פניו של דני, וטרי וויולט התפוצצו מצחוק.
    "נדבר אחר כך, אין לי כוח אליו... מזל טוב!" לחש טרי לויולט וברח מהחדר.

    טרי שאל את עצמו מה לעשות. הוא עמד במסדרון של חדרי השינה. האם הוא ילך לחדר? ילך לבקר את קאסי בחדרה? בשביל זה הוא צריך את מת' שיסביר לו איך הולכים במנהרות. ואז הוא הבין מה הוא צריך לעשות. הוא המשיך במסדרון וחצה את המעבר הקשתי, דילג על המקלחת ועל חדר הזמן וטיפס במדרגות אל החדר השלישי ונכנס אל החדר הוירטואלי. החדר לא היה בשימוש באותו רגע, לכן טרי עמד על הבמה. עכשיו נפל לו האסימון. צללית הפוקימון שעל המסך הגדול בכלל לא שייכת לפוקימון אגדי. היא שייכת לרוזרייד, הפוקימון הראשי והכי אהוב על דרו.
    "סוולו!" אמר טרי וזרק את הפוקדור באוויר. פוקימון הסנונית הגיח החוצה בהתלהבות. הוא הביט סביבו. הוא הופתע לראות את החדר הוירטואלי ואת טרי, אחרי שלא ראה אותו המון זמן. הוא גם לא מיהר לחזור אל הפוקדור, או לכסות את פניו עם כנפיו.
    "אני מצטער, באמת..." אמר טרי. סוולו לא ניסה להגיד כלום, הוא רק הביט בו. נראה כי עבודה עם קאסי במשך כל הזמן הזה עשתה בו איזה שינוי וריככה אותו. הוא הסכים להקשיב לטרי.
    "אני הייתי צעיר, רק התחלנו את המסע, הפחד שלי מנחשים עשה לי טראומה ובאמת שניסיתי סוולו!"
    "סוולו..." הוא ענה לו בתגובה והנהן עם ראשו.
    "האם תסכים שננסה לעבוד על זה? הבנתי גם שלמדת מתקפה חדשה..."
    "סוולו..." הוא ענה בחיוב.
    "צור הדמיה!" אמר טרי בחיוך. החדר נהיה ג'ונגל סבוך.
    "אתה מוכן?" שאל אותו טרי ונהיה דרוך.
    מתוך אחד הענפים קפץ לעבר סוולו פוקימון ארוך. היה זה ארבוק, פוקימון הקוברה. גופו היה ארוך וסגול.
    "סוולו, עוף משם!" נבהל טרי. סוולו פרש כנפיו והתעופף במהירות כדי להתחמק מארבוק.
    "תשתמש בניקור!" פקד טרי. הוא רעד מפחד.
    "תירגע טרי זה רק נחש!" אמרה קריס. היא ומת' נכנסו אל החדר מבלי שטרי שם לב.
    המקור של סוולו זהר והוא הטיח אותו בגופו של ארבוק. ארבוק הועף מעט אחורה ובתגובה החל לירות עוקצי רעל לעבר הציפור.
    "נסה להתחמק, שסע אווירי!" פקד טרי. הוא השתדל להימנע וליצור קשר עין ישיר עם ארבוק.
    "מילא הוא היה אמיתי, הוא רק הדמיה טרי!" עודד אותו מת'. סוולו התעופף במהירות בין העצים, מתחמק ממתקפת עוקץ הרעל. הוא נופף בכנפו ויצר סכין חדה העשויה אוויר, והטיח אותה בארבוק. ארבוק נפל על הקרקע. הוא לא נכנע והשתמש בחפירה.
    "סוולו, תהיה דרוך, תתעופף מעלה כדי שארבוק לא יצליח לפגוע בך!" פקד טרי. סוולו ריחף באוויר, מנסה לחוש בתזוזה מתחת לאדמה. ארבוק קפץ במפתיע, מנסה להתקיל את סוולו, והוא אכן הצליח. סוולו נפל על האדמה וארבוק החל להתעטף מסביב לגופו של הציפור.
    "טרי עשה משהו!" צעקה לו ויולט. היא נכנסה אל החדר עם דני, טדיאורסה נאחז בזרועותיה.
    "סולו, ניקור!" אמר טרי. משהו בו התרכך, אולי זה ההתאמצות שלו לא לחזור על טעויות העבר, או שאולי זה התמיכה מצד ארבעת חבריו הטובים.
    מקורו של סוולו זהר באור לבן, הוא החל לנקר בזעם את ארבוק. הנחש החל לשחרר מאחיזתו, הוא נסוג אחורנית ועזב את ארבוק לחופשי. סוולו התעופף גבוה בקריאות עידוד, ולבסוף השלים את הקרב במתקפת כנפי מתכת. כנפיו התעטפו מעטפת מברזל, הוא הטיח אותן בגופו של ארבוק ועילף אותו. ההדמיה התמוססה, גם ארבוק נמוג וגם זירת הג'ונגל. סוולו עשה סלטה באוויר ונחת הישר על טרי, מחבק אותו בעזרת כנפיו. "סוולו..." טרי צחק וחיבק אותו בחזרה.
    קאסי הציצה במצלמות האבטחה על החדר הוירטואלי. היא ראתה את חיבוק ה"שולם" בין סוולו לטרי וחייכה חיוך קטן ומרוצה. היא חשה מעט הקלה. מיו חייך אליה חזרה.
    "נו אז אולי יש לנו מעט תקווה עכשיו?" הוא שאל אותה.
    "יש הקלה, אבל יש לנו עוד עבודה קשה בדרך כדי להחזיר את דרו"

    שבוע שלם חלף מאז אותו היום בו קאסי נגלתה אל הילדים. סוף כל סוף התשובות לכל השאלות שלהם התגלו. מלבד אימונים בחדר הוירטואלי, הילדים לא היו עושים משהו מיוחד. האווירה בבית נהייתה מעט מתוחה. הבית היה אטום, הילדים לא זכו לראות אור יום כבר הרבה זמן. במיוחד דני שכבר שבועות לא יצא לטיול ברחבי הזמן. הגעגועים לפוקימונים החסרים שיגע את הילדים. ויולט לא הפסיקה לדבר על הסלוופוק שלה. קריס כבר השתוקקה למצוא את הפוליווירל שלה. מדי פעם גם נוצרו ויכוחים קטנים בין הילדים. קריס וטרי התווכחו שעה שלמה על עניין כה מטופש לדעתו של מת'. טרי היה עצבני ומתוח מאוד בגלל דני. הוא לא היה יכול לסבול את העניין שדעתה של ויולט מוסחת על ידי דני.
    מדי פעם הילדים היו מבקרים את קאסי בחדרה. קאסי גם היתה נעלמת מדי פעם עם סלבי ומיו. היא היתה מוטרדת לא פחות, וגם מייקל. מערכת "זרם הזמן" התקלקלה וסלבי לא הצליח לאתר את הפוקימונים האחרונים של החבורה, לכן גם חדר הזמן לא היה בשימוש כל כך הרבה זמן יחסית.
    אותו ערב התאמן דני עם ויולט בחדר הוירטואלי. וולפיקס ניסה לבצע להטוטי אש. ויולט שיתפה פעולה עם אייפום. הפוקימונית הקופיפה ביצעה מתקפת ניתור מושלמת, הישר אל תוך סחרור האש שוולפיקס שלח אל האוויר.
    "אייפום!" נבהלה ויולט, טדיאורסה נמחץ בין זרועותיה. אייפום ביצעה תנועה לא נכונה ונחתה על וולפיקס המסכן. פוקימון השועל הפסיק את מתקפת האש וירה ללא הפסק קרני בלבול שפגעו בקירות ובאייפום ובדני. ויולט הספיקה לברוח והצילה אותה ואת טדיאורסה מהמתקפה.
    "הכל בסדר?" היא שאלה את אייפום ודני ועזרה להם לקום על רגליהם, "חזרי אייפום..."
    "כן, אני בסדר, נראה לי..." הוא מלמל, משיב את וולפיקס לפוקדור שלו גם.
    "אייפום פישלה, את צריכה לעבוד איתה דחוף על מתקפת הניתור שלא יקרה עוד אסון בסופו של דבר..." תקף דני את ויולט.
    "היי זה לא יפה איך שאתה מדבר! פעם הבאה תחנך את הוולפיקס שלך שלא יתקוף בחזרה! מי ישמע כבר מה קרה? אז אייפום החליקה ונפלה עליו, היא לא כזאת כבדה..." החזירה לו ויולט.
    "טוב עזבי, אין לי כוח לזה כבר, אני משתגע! דיי, אני הולך מכאן, הפסטיבל הגדול של הוון מחכה לי... תמסרי ד''ש לכולם, תגידי לקאסי ששמחתי להכיר אותה ואת בעלה ומאחל לכם בהצלחה במאבק. לא הייתי צריך להכנס לזה מההתחלה!" הוא אמר והחל לחצות את החדר.
    "מה אתה מדבר שטויות? לאן אתה הולך דני?!" צעקה ויולט. דני לא ענה, הוא ירד במדרגות, לא חיכה לאף אחד וגלש במגלשה הישר אל הסלון. מיסטר מיים ניקה אבק שהצטבר על קרוסלת הפוקימונים, מבריק את הכיסא דמוי הפוקימון קינגדרה.
    "מה יש ויולט?" שאל אותה טרי כשהבחין בה אובדת עצות.
    "דני, הוא ברח. חייבים להשיג אותו לפני שהוא יצא אל האי..." היא הסבירה בלחץ והחלה לרדת במדרגות הפסנתר.
    "מצטער ויולט, אבל זה לא ממש מעניין אותי..."
    "שקרן, בוא איתי!" היא גררה אותו. השניים עקבו אחרי דני אל תוך המנהרות, הם רצו אחריו, בין הפיתולים, ותוך כמה דקות הגיעו אל חדרה של קאסי. הדלת היתה פתוחה לרווחה. אף אחד לא היה שם, מלבד דני שבדיוק קפץ מתוך דלת החירום היחידה בבית שלא היתה חסומה ומוגנת.
    "לעזאזל! קאסי באמת אמרה לנו שזאת הדלת היחידה שפתוחה, אפילו אלה שבחדרים שלנו בחיים לא יפתחו עכשיו!" אמרה ויולט.
    "מאיפה זה נפל עליו?" תהה טרי בקול.
    "אני יודעת, זאת קרן הבלבול של הוולפיקס שלו, היא פגעה בו והוא התחיל להשתגע, הוא דיבר אליי לא יפה, ואמר שנמאס לו להיות כלוא פה, ופשוט הלך בדרמטיות..."
    "הוא שחקן לא?" צחק טרי.
    "טוב זה לא מצחיק, אתה בא?" היא שאלה ברצינות.
    "שילך, גם ככה הוא לא קשור אלינו באמת..." אמר טרי והתכונן לעשות אחורה פנה.
    "טוב אז אני הולכת, לבד!" היא אמרה ולא חיכתה לאף אחד.
    "היי מה נראה לך שאני אתן לך לצאת לבד? קאסי לא מרשה לנו לצאת מכאן בכלל!" התעצבן טרי וקפץ בעקבותיה של ויולט דרך דלת החירום, היישר אל האי. השניים נחתו על החול הזהוב, בסמוך לסלע הענקי ששימש כביתם. השמש כבר הספיקה לשקוע וחושך שרר בחוץ, גם לא היתה יותר מדי תאורה, כמעט ולא ראו את הירח. "דני!" צעקה ויולט.
    "אני פה..." הוא אמר, "מצטער חברים, נפל לי האסימון רק מהנפילה על הקרקע, זה היה תחת השפעת קרן הבלבול!" הוא הסביר. מסתבר שהוא עמד שם כל הזמן.
    "יופי טיפש, הגיע הזמן שתתחיל לחשוב קצת על טובת הכלל לא רק על עצמך!"
    "טרי, זה לא הזמן..." אמרה ויולט.
    "לא, זה כן הזמן ויולט, תפסיק כבר עם ההתנהגות הזאת, אתה עסוק כל היום בלמשוך את תשומת הלב של ויולט, מתנהג בדרמטיות, והשיא זה מה שעשית עכשיו, אנחנו פאקינג תקועים עכשיו מחוץ לבית, קאסי הזהירה אותנו לא לעשות את זה כי עוקבים אחרינו! אתה קולט?!" יצא עליו טרי. דני לא אמר כלום, הוא השפיל את מבטו אל החול. יצור קטנטן רץ אליהם מרחוק, חתלתול ורדרד. הוא קפץ אל זרועותיה של ויולט והחליף את מקומו של טדיאורסה שנשאר בבית.
    "סקיטי!! לא ראינו אותך המון זמן!" היא אמרה וליטפה את הסקיטי של קאסי, אותו היא שמה למשמר על הבית.
    משהו באווירה השתנה, התקרר. נטיפים של ברד החלו לרדת אט, אט מהשמיים השחורים ונספגו בחול הזהוב. האווירה נהיית קרירה. עיניים אדומות נגלו מסביבם, אך מפאת החושך הם לא זיהו את הדמויות.
    "הרבה זמן חיכיתי לרגע הזה..." נשמע קול נשי מבין הצללים. הדמויות בעלות העיניים האדומות החלו להתקדם לאט אל עבר השלושה. הן נחשפו כפוקימון קירליה, כמו זה השייך לדני, אך הוא היה שונה. הקירליה נעלמו, נשארה רק אחת מהן, המקורית. מבין האפלה קפצה אישה בעלת שיער אדום בוהק, לא כמו האדום הג'ינג'י של ג'ינה. היא לבשה שמלה שחורה עם מחשוף והחזיקה בידיה פוקימונית תינוקת, סמוצ'אם, מסוג על חושי וקרח, זאת שיצרה את מתקפת הברד.
    "קירליה, את יודעת מה לעשות!" היא אמרה בחיוך זדוני. הפוקימונית החלה להשתמש במתקפה על חושית. עיניה זהרו באור כחול, וכך גם גופם של שלושת הילדים. הם הורמו לאוויר, ללא יכולת שליטה בגופם.
    "ילדה טיפשה, אין לי צורך בך!" היא אמרה. ויולט נזרקה אל החול והתעלפה. האישה צחקה צחוק קריר. הפוקדורים של הילדים נשאבו מתוך כיסיהם אל עבר ידיה של האישה.
    "נתחיל בשלל כמובן!"
    "היי עזבי אותנו ותחזירי לנו את הפוקימונים שלנו!" צעק טרי.
    "שקט! שני גברים מטופשים, אתם לא שווים שום דבר!" היא סיננה מבין שפתיה העבות והאדומות. סמוצ'אם נישקה את האוויר. שפתיים אדומות וזוהרות שנוצרו באוויר נשלחו אל עבר טרי והרדימו אותו.
    "עזרו לי!" מלמל דני לעצמו ביאוש.
    "חברותיי היקרות, הגיע הזמן לקחת אותם למיוטו!" חייכה האישה. שתי קרניים לבנות פרצו מתוך כיסיה של האישה והבהילו אותה. הקרניים פגעו בקרקע החולית וגיבשו צורה של שני פוקימונים- שלדר וווינפמבל.
    "מה זה?! מרד?!" צחקה האישה.
    ווינפמבל החל לירות עלי תער לכיוון האישה, קירליה וסמוצ'אם.
    סמוצ'אם פיזרה אותם לכל כיוון במתקפת בלבול. "כל הכבוד ילדונת שלי!" חייכה האישה.
    שלדר החל לירות קרן זוהר קוטבית אליהן. קירליה ירתה בתגובה קרן על חושית. שתי הקרניים התנגשו והתפוצצו.
    "קירליה, קרן על יקירתי!" פקדה האישה. קירליה פערה את פיה וירתה קרן עוצמתית בצבע ורוד אל שלדר, ווינפמבל ואל דני וטרי שריחפו באוויר בעזרת הכוח העל חושי של קירליה.
    "לא!!" צעק דני. ויולט התעוררה מהצעקה. מחסום בצבע ירוק הופיעה וחסם את הקרן. סלבי ריחף שם והגן עליהם. הפוקדורים שהיו בכיסה של האישה ריחפו חזרה אל הבעלים המקוריים שלהם.
    מיו התאמץ בכוח המחשבה שלו, שיגר משם בטלפורט את הפולשת ואז לקח עימו את הילדים.

    הילדים נחתו בחדרה של קאסי בליווים של סלבי, מיו, שלדר, סקיטי ווינפמבל.
    קאסי עמדה שם משולבת ידיים. מת', קריס ומייקל עמדו שם גם הם.
    "הסגרתם אותנו למריהאנה, המלחמה נפתחת בשנית!" אמרה קאסי בטון נוזף.

    פוקימונים שהופיעו:


    אירועים מיוחדים:
    *הביצה של ויולט בוקעת לטדיאורסה
    *טרי וסוולו משלימים
    *דני מקבל את הבלספראוט שלו ומגלה שהוא התפתח לוויפינבל

  8. היצור היחיד...
    תאריך הצטרפות: Nov 2008
    שם: יאיר
    הודעות: 926
    #98
    יפה!! בואנה זה חתיכת תפנית בעלילה...

  9. blue To My Bones
    תאריך הצטרפות: Sep 2010
    שם: Noawsomeness
    הודעות: 1,871
    #99
    יאללה עוד פרק,אחי!
    אתה כותב באופן מוטרף,אתה יכול לעשות מזה כסף אחי!!!

  10. משתמש מנוסה
    תאריך הצטרפות: Jun 2011
    שם: רועי
    הודעות: 1,176
    #100
    רק עכשיו קראתי את הפרק בגלל שעשיתי הפסקה קצרה מהפרום אז מצטער על העיקוב בתגובה
    על הפרק-
    כרגיל אתה כותב כמו מקצוען, פרק נהדר ומתי ההפרק הבא
    תודה שקראתם
    רועי



    חזרתי מפרישה ארוכה
    מקווה להישאר

    <img src=http://www.myforum.co.il/image.php?type=sigpic&userid=18873&dateline=1385573516 border=0 alt= />

  11. משתמש מנוסה
    תאריך הצטרפות: May 2010
    שם: רז
    הודעות: 244
    #101
    תודה חבר'ה, אמרתי לכם שהיה שווה לכם לחכות, פרק חדש ביום ראשון ומבטיח לכם שהוא יותר טוב...

  12. משתמש מנוסה
    תאריך הצטרפות: May 2010
    שם: רז
    הודעות: 244
    #102


    רוח הזמן נשבה בפניה העדינות של ויולט. הרוח לא היתה חמה וגם לא קרה, אבל היתה לה תחושה מוזרה ובלתי ניתנת להסבר. אורות מרצדים של כחול, ורוד וירוק סנוורו את עיניה הבהירות. לפתע הכל התבהר. האורות המסנוורים נמוגו. ויולט מצאה עצמה בסמטה אפלה, בין שני בניינים גבוהים, כמו גורדי שחקים. היתה זו שעת צהריים, אך השמיים כוסו עננים אפורים והאווירה היתה מאוד מדכאת.
    "העיר ספרון הא?" אמרה ויולט לטדיאורסה פוקימון הדובון הקטן, אותו היא אחזה בידיה. ויולט נבהלה כשהבחינה בקבצן מביט בה, נשען על קיר הבניין ויושב על מזרון אפור ומרופט.
    "מה ילדה יפה כמוך עושה פה לבדך?" הוא שאל אותה. ויולט ראתה אותו בטשטוש, בין הצללים. היא לא ידעה איך להגיב, וגמגמה. "למה זה מעניין אותך?"
    "לא כל כך בטוח למישהי כמוך להסתובב כך לבד מחוץ לבית, לא כשאנשי רוקט מסתובבים בכל מקום..."
    "אני לא מפה, אני לא יודעת מה קורה כאן..." היא אמרה לו.
    "הביטי!" הוא הצביע גבוה אל מרכז העיר. פסל עצום בגודל גורד שחקים נישא מעלה. הפסל עוצב בדמותו של מיוטו.
    "פוקימון חזק ביותר שולט במחוזינו!"
    "מיוטו, שמעתי עליו, מבטיחה לך שזה זמני אדוני!" היא אמרה לו בבטחון.
    "שנים שאנחנו מחכים ליום הזה..." הוא אמר ביאוש, "עכשיו שאני חושב על זה, את מאוד מוכרת לי! אני חושב שראיתי תמונה שלך ושל עוד ארבעה ילדים בעיתון, דווחו שאתם נעדרים, קישרו אתכם לגיבורים שנפלו במאבק נגד מיוטו ותומכיו, אמרו גם שאחרי זמן מסוים של כמה חודשים, בדיוק באמצע הסתיו, הוא מצא אתכם ומאז לא היה ידוע מה עלה בגורלכם, אז זה אומר שאתם חיים?"
    "אלוהים ישמור מצא אותנו?" אמרה ויולט. היא נזכרה במשימה שהוטלה עליה, למצוא חפצים חשובים בבניין חברת' סילפ. היא החלה לרוץ אל מרכז העיר וצעקה לעבר הקבצן, "אל תדאג אדוני, אנחנו בריאים ושלמים ובקרוב תראה את האור בקצה המנהרה!"

    -שעה לפני-

    היה זה בוקר רגיל בבית שעל האי.
    "דיי אני לא כועסת!" צעקה קאסי על דני, "זה היה קורה במוקדם או במאוחר..."
    דני התנצל בלי סוף והחל לעצבן את קאסי. השניים עמדו בסלון והתווכחו. קריס עזרה למיסטר מיים לנקות אבק בין המדפים.
    "קאסי!" קרא מייקל. הוא הופיע ביניהם, בליוויו של סלבי וקול נפץ שהבהיל את יושבי הסלון. "הצלחתי לתקן את זרם הזמן!" הוא אמר בחיוך קורן.
    "מעולה, אנחנו לא מבזבזים יותר זמן! דני, קריס, תתכוננו ליציאה!"

    "קרן קרח סניזל!" פקד מת' על פוקימון הסמור. השניים התאמנו בחדר הוירטואלי. הזירה היתה דמוית היכל קרב, כמו אולם של מכון. מת' השתמש באפשרות מיוחדת שאפשרה המערכת הוירטואלית, בה הפוקימון יכול להתאמן וללמוד מתקפות חדשות בעזרת מדריך וירטואלי, לא כמו בדרך כלל, כאשר הילדים היו בוחרים זירה אקראית ונלחמים מול פוקימונים אקראיים. במקביל למת' וסניזל, עמד על הזירה פוקימון עגול כמו כדור, בצבע תכלת. היה זה הפוקימון ספיל, פוקימון כלב ים צעיר.
    ספיל פער את פיו לרווחה, הוא יצר כדור מלפני פיו, כחלחל וזוהר. מתוך הכדור פרצו מספר קרניים תכולות ופגעו במטרות עגולות ואדומות שריחפו באוויר.
    "קדימה סניזל!" זרז אותו מת'.
    סניזל יצר גם הוא כדור בצבע תכלת. הכדור התנפץ והותיר את סניזל קפוא בתוך קרחון.
    "מת'! מזל טוב על המתקפה החדשה של סניזל, קאסי קוראת לכולנו למטה..." נכנסה ויולט אל החדר.
    "תודה ויולט, אנחנו עוד מתאמנים!"

    ויולט ומת' הצטרפו אל דני, קריס וטרי שהמתינו בסלון. "קאסי, אני מתנצלת שוב!" אמרה ויולט.
    "אני מבינה ויולט, אני מאוד מאוכזבת אבל זה בסדר, ניקח את החיסרון הזה כיתרון..." ענתה קאסי, "היום חברים, הצלחנו לתקן את תוכנת "זרם הזמן" מה שאומר שעוד היום, עכשיו, אתם הולכים לחלץ את חבריכם מהזמנים השונים אליהם הם נעלמו!"
    "פוליווירל!! התגעגעתי אל הבחור!" חייכה קאסי.
    "סנוראנט היקרה..."
    "קירליה!!!" נלהב דני.
    "סלוופוק...!!!!!!!!!!!" צהלה ויולט.
    "המצב איתך קצת שונה ויולט, לפני סלוופוק יש לי משימה מיוחדת בשבילך!"

    ויולט עמדה מול בניין חברת סילפ בעיר ספרון. הבניין היה גבוה ומרשים. שני אנשי רוקט עמדו בכניסה, בודקים כל בן אדם אשר נכנס אל תוך המבנה.
    "צאי אייפום!" פקדה ויולט והטילה פוקדור באוויר. אייפום נחתה על כתפה של ויולט.
    "טוב, אנחנו נצטרך לנטרל את שני השומרים בפנים, טדיאורסה, גם אתה תעזור לנו..." הסבירה ויולט. שני הפוקימונים הנהנו בהסכמה.
    לפני שהספיקו לעשות משהו, ניסה אדם רעול פנים לפרוץ את המבנה. אחד מאנשי הרוקט הוציא מתוך פוקדור, פוקימון רוח בצבע סגול, דמוי עננת גז. שתי ידיו ריחפו באוויר בסמוך לגופו, האנטר. שתי מתקפות כדור צל נשלחו אל האיש והוא עולף.
    "טוב, אני מניחה שהתוכניות צריכות להשתנות, אסור לנו למשוך תשומת לב..." אמרה ויולט והחזירה את אייפום אל הפוקדור שלה.
    ויולט נזכרה בפוקדור שנתנה לה קאסי לפני שיצאה אל המשימה. קאסי אמרה שהפוקימון יהיה מאוד שימושי לפריצה לבניין החברה.
    "פוקדור צא!" קראה ויולט. הפוקדור הוטל באוויר. קרן בהירה פרצה ממנו והפכה לפוקימון. לפני שויולט הצליחה להבין מי הפוקימון, הפוקימון הפך לטדיאורסה, זהה לשלה.
    "טדי-אורסה" אמר הטדיאורסה של ויולט. הטדיאורסה של קאסי חזר אחריו. הוא רץ בין הרגליים של ויולט, ולפני שהיא הספיקה להסתובב ולראות אותו, הוא הפך אליה. ויולט נתקפה הלם לראות העתק מדויק שלה בוהה בה.
    ויולט המזויפת זהרה והפכה ליצור קטן וורוד שנראה כמו מסטיק, או גוש של גומי.
    "דיטו..." אמר הפוקימון. עיניו היו זעירות, כמו שתי נקודות קטנות.
    "דיטו, הפוקימון החקיין הא? הבנתי את קאסי, היא נתנה לי פוקימון שיכול לשנות את צורתו, מאוד חכם!" אמרה ויולט.
    ויולט, שהחזיקה בידיה את טדיאורסה ודיטו, הלכה והתחבאה מאחורי בניין החברה, איפה שמוקמה חניית העובדים. היא המתינה כמה דקות וראתה את מנכ''לית החברה מגיעה, חונה עם רכב אדום. היא יצאה מהמכונית, ונעלה את האוטו. שיערה היה חום וארוך, אסוף בקוקו ועיניים חומות. היא הזכירה מעט ציפור.
    "צאי אייפום, ניתור וצווחה!" פקדה ויולט. אייפום פרצה מהפוקדור וניתרה גבוה לאוויר. היא נחתה על ראשה של המנכל''ית והבהילה אותה. היא השתמשה בצווחה ועלפה אותה. ויולט דאגה להחביא אותה טוב, טוב.
    "דיטו, תורך!" אמרה ויולט. דיטו שינה את צורתו והפך להעתק מדויק של המנכל''ית. "נעמיד פנים שאני אחיינית שלה..." הסכימה ויולט.
    השתיים חזרו אל כניסת הבניין.
    "בוקר טוב גילי..." אמרו שני אנשי הרוקט. דיטו חייך במסתוריות.
    "היי גילי, מי הילדה שאיתך?" שאל אחד האנשים בחשד.
    "זו האחיינית שלי..." נשמע קול מדיטו. ויולט לא הבינה כיצד דיטו דיבר. היא הבחינה בזוג עיניים כחולות עמוקות שהיו שייכות למיו.
    'הבנתי...' היא חייכה.

    ויולט, דיטו, טדיאורסה ומיו המרחף בסמוך אליהם נכנסו אל אולם הכניסה של בניין החברה. ויולט לא היתה לבד, אך מצד שני מי שהקיפו אותה היו רק פוקימונים. האולם היה מפואר מאוד, לפחות עד ליום בו עלה מיוטו לשלטון במחוז. רצפת שיש מבריקה, שני דלפקים מאחוריהם עומדים שני גברים ומשוחחים בטלפון או עם לקוחות הממתינים בתור לשירות. קירות מכוסים שטיח מקיר לקיר בצבע ארגמן, אך מאובק. נברשות קריסטל נתלו מהתקרה והאירו בעמעום את האולם האפל. פסל של מיוטו ניצב במרכז האולם ואנשי רוקט שמסתובבים באיזור. היתה שם גם מעלית וכמה דלתות שהובילו לחדרים באולם הכניסה.
    "בוקר טוב גילי!" בירכו כמה אנשים את דיטו. ויולט מעט נלחצה שיעלו עליהן.
    'למעלית' אמר לה מיו בטלפתיה. הם צעדו אל המעלית והיא בדיוק נפתחה.
    "גילי, יופי שהגעת, אני אשמח להציג לך את ההתקדמות שלנו!" אמר אדם מבוגר שעמד בפתח המעלית. הוא לבש חלוק לבן. שיערו היה בהיר גם והוא הרכיב משקפיים.
    "בוקר טוב..." אמר מיו במקום דיטו.
    "מי הילדה המקסימה הזאת?" הוא שאל.
    "אני אחיינית של גילי, היא רצתה להראות לי מה אתם מפתחים פה בחברה" ענתה ויולט מיד.
    "אחיינית? חשבתי שאת בת יחידה גילי..." הופתע המדען.
    עיניו של מיו התגלו לפתע באוויר. הן זהרו באור סגלגל ושינו משהו בזכרונו של המדען.
    "וובכן..." אמר המדען והעביר כרטיס מגנטי במתקן מיוחד שניצב על קיר המעלית. היא החלה לנוע כלפי הקומות העליונות. ויולט נאנחה. כל הסיפור הזה היה מסוכן מדי.
    "הגענו!" אמר המדען.
    "שמו הוא ג'ורג', הצלחתי לחקור את זה עמוק בנבכי התת מודע שלו..." אמר מיוטו בטלפתיה לויולט.
    "טדיאורסה אתה בסדר?" ליטפה ויולט את פוקימון הדובון. הוא הנהן בראשו וחייך חיוך שמח.
    המסדרון של הקומה היה מעט חשוך. היו שם עשרות דלתות. "ובכן, אני ארצה להציג לך שוב את פוריגון, הצלחנו ליצור עוד כאלה!" אמר ג'ורג' המדען. ויולט ודיטו נכנסו בעקבות אחת הדלתות הראשונות. היתה שם מעבדה. ויולט בקושי הצליחה לנחש מה כל המכשירים שניצבו שם, אבל אקווריום עגול וגדול שניצב במרכז החדר משך את תשומת ליבה. היה שם יצור, פוקימון, שנראה כמו הכלאה של ברווז, רק שגופו נראה כאילו הורכב מלגו. לגופו היו צלעות. צבעו היה ורוד, ומקורו ורגליו בצבע טורקיז.
    "מרתק..." אמר מיו כאילו מתוך גופו של דיטו שהתחזה לגילי מנכ"לית החברה, "מה עוד תוכל להציג לנו ג'ורג'?"
    "את מאיץ החלקיקים כבר ראית?"
    "משעמם אותי, אני אשמח לראות דברים מעניינים יותר הקשורים בפוקימונים..."
    "כן, אני גם רוצה!" הוסיפה ויולט.
    "אנחנו מייצרים כרגע משחקים למחשב, בהם יוכלו לשחק ילדים קטנים שהם צעירים מדי לצאת למסע פוקימונים. שם הם יוכלו לצאת למסע בעצמם וללכוד פוקימונים משלהם, הכל וירטואלי. אפילו את מנהיגי המכון הכנסנו לשם..."
    "נחמד, צפיתי בקדימון למשחק, שלחו לי למייל..." אמר מיו, "מה עוד?"
    "על הצ'יפים שמעת?" שאל ג'ורג'.
    "כן! אשמח לראות אותם!" התלהב מיו. ג'ורג' לא אמר מילה נוספת. הוא הוביל אותם חזרה החוצה אל המסדרון ונכנס בדלת נוספת. החדר היה זהה לחדר הקודם, מלבד דלת נוספת שהיתה שם. "שלום גילי!" בירך אדם לבוש מדי צוות רוקט את דיטו. "מי הילדה המקסימה?" שאל האיש.
    "האחיינית של גילי..." מיהר גורג' לענות. הוא ניגש אל הדלת הנוספת שהיתה מתכתית, והעביר בה כרטיס מגנטי. היא נפתחה לרווחה והשלושה מיהרו להכנס.
    "האחיינית הא?" מלמל איש צוות הרוקט ולחץ על כפתור אדום חירום גדול שניצב על אחד מהשולחנות שניצבו שם.

    החדר הנוסף לא היה גדול במיוחד. הוא היה עגול וחשוך יחסית. אורות כחולים האירו אותו בעמעום. היו שם רק מדפים, מדפים עצומים מהרצפה עד התקרה שמילאו את כל החדר. הם היו ממוספרים, כל מדף. על המדפים ניצבו חפצים, שונים ומגוונים. על אחד מהם ניצבו מספר פוקדורים שחצים העליון היה בצבע סגול ועליו כתובית של האות "אם". "אלה כדורי המאסטר, הם יתפסו כל פוקימון ללא כל קושי, גם את הנדירים ביותר" הסביר ג'ורג' לויולט, "החברה שלנו יצרה אותם לפני שנים ובכל העולם קונים אותם מאיתנו..."
    ויולט חייכה מתוך הסקרנות. היא לא ציפתה שתגיע אל יעדה כל כך מהר.
    באחד המדפים, מספר "חמישים וארבע" ניצבה קופסא מרובעת ושקופה. היא הכילה כמות גדושה של צ'יפים קטנים מתכתיים. לידה ניצבה קופסא נוספת מלאה במכשירים בגודל של מכשירים סלולריים קטנים ודקים.
    "אלה הצ'יפים של ההתפתחות!" הכריז ג'ורג' בגאווה.
    "וואוו!" אמר מיו מתוך דיטו.
    "מניחים אותם על פוקימון שמסוגל להתפתח. הם נצמדים אליו ובלחיצת כפתור של השלטים האלה, הפוקימון מתפתח! אבל מה שמיוחד בצ'יפים האלה, הוא שכשהקרב נגמר או שהפוקימון נפגע באופן קריטי, הוא חוזר לצורה המקורית שלו... משמע ההתפתחות הזאת זמנית ולא קבועה!"
    "אהבתי את הרעיון, זה אומר שאפשר להשתמש בכל הפוטנציאל של הפוקימון כאשר הוא מתפתח, רק בלי להכריח אותו להתפתח ככה שהוא חוזר לעצמו. אהבתי את הרעיון, באמת לא הייתי רוצה שהאייפום שלי תתפתח כל כך מהר, אני אוהבת אותה כך!" הסבירה ויולט.
    "לכן הצלחנו להמציא את זה, למקרים כאלה..." אמר ג'ורג'.
    "מדהים, מדהים מה שבני אדם מסוגלים לעשות בעזרת הטכנולוגיה!" אמר מיו בשם גילי.
    גילי המנכ''לית חייכה לג'ורג'. היא זהרה לפתע באור בוהק לבן והפכה חזרה לדיטו.
    "מה זה? מה הולך פה?!" הופתע ג'ורג'. הוא שפשף את עיניו, מופתע, מבולבל וחסר אונים.
    "אני מצטערת!" התנצלה ויולט. מיו נגלה בחדר, קודם עיני התינוק הגדולות, התכולות והעמוקות שלו, ואחריהן כל הגוף הורוד והצנום. הוא הביט בעיניו של ג'ורג' ועיניו זהרו באור סגול. הבחור המבוגר עצם את עיניו ונפל לתרדמת על רצפת השיש. ויולט פתחה את קופסת הצ'יפים ולקחה ממנה חופן, ובכך גם מהשלטים שהפעילו אותם.
    "ויולט, אני אקח את אלה לקאסי, עדיף שלא תצרי תשומת לב מיותרת. חכי לי מחוץ לבניין!" אמר מיו המרחף באוויר והשתגר משם עם השלל ועם סלבי שהגיע כדי להחזיר אותו בזמן.
    ויולט נלחצה, היא היתה לבד בתוך בניין עמוס בתומכי צוות רוקט. רק אייפום, טדיאורסה ודיטו איתה. היא לקחה עוד צ'יפים ספייר ושלט, ובזהירות היא יצאה מתוך החדר אל תוך המעבדה. האדם שהיה שם קודם כבר עזב. היא צריכה לחצות את המסדרון חזרה אל המעלית, לרדת אל קומת הכניסה, להגיע אל הדלת הראשית מבלי ליצור קשר עם אף אדם ששוהה שם ולצאת החוצה, מרגיש דיי פשוט. "דיטו, לבש את צורתה של גילי שוב!" פקדה ויולט. הגוש הורוד שהזכיר מסטיק זהר בלבן והפך שוב לגילי, המנכ''לית של חברת סילפ'.
    השתיים יצאו מהמעבדה וחצו את המסדרון. לא היה שם שום אדם, שקט מופתי. "השקט הזה מטריד מדי..." מלמלה ויולט, ליבה פעם בחוזקה. טדיאורסה שאותו היא אחזה בזרועותיה נראה טרוד גם הוא. דיטו הביע מבט אדיש דרך פניה המזויפות של גילי.
    הם נכנסו אל המעלית.
    "אנחנו צריכים כרטיס מגנטי?!" שאלה ויולט את דיטו בציפייה שיענה לה. היא לחצה על כפתור הקומה הראשונה, אך המעלית לא נעה. "אוי נוווו" היא התמרמרה. דיטו הרים את ידה של גילי ושינה את צורת כף היד למשהו מרובע ושטוח מאוד, כמו כרטיס מגנטי. הוא העביר אותה במתקן המגנטי המיוחד והמעלית החלה לנוע כלפי מטה.
    ויולט צחקה בהקלה, "הרי זה ברור שזה חרטא, זה לא באמת עובד על איזה קוד שהכרטיס מעביר..."
    אמנם היה מוקדם מדי לחוש הקלה. המעלית עצרה בקומת הכניסה והדלתות הכבדות נפתחו לרווחה. שוב שקט. ויולט צעדה באיטיות אל אולם הכניסה.
    "הפתעה!" צעק אחד האנשים. האיש לבש חליפה שחורה וכובע שחור, מדי צוות רוקט. הוא החזיק פוקדור בידו. אנשים דומים נצמדו אליו.
    "ויולט, מה חשבת לעצמך להגיע לבניין הומה צוות רוקט בימים אלה כשאת וחברייך מבוקשים מספר אחת?" שאל האדם.
    "איך זיהיתם אותי?!" נבהלה ויולט.
    "זה הם!! הם תקפו אותי!!!" צעקה אישה מבין האנשים, ויולט זיהית מיד מי האישה, הלא היא גילי מנכ''לית החברה האמיתית.
    ויולט נכנסה להלם וחרדה, אך השתדלה להביע אדישות למצב. היא מוקפת בעובדי החברה ובשניים עשר אנשי רוקט. התקווה היחידה שלה היא שעובדי החברה לא משתפים איתם פעולה כמו שאנשי רוקט חושקים בלכידתה.
    "מה את מחפשת פה ילדה?!" שאל אחד מאנשי הרוקט, "איפה שאר החברים שלך?"
    "זה ממש לא עניינכם, עכשיו ברשותכם אני צריכה ללכת!" הגיבה ויולט, אך הרגליים שלה לא הצליחו להגיב ולנוע.
    "אין בעיה, מיוטו ישמח לפגוש אותך!"
    ויולט שלפה את הפוקדור של אייפום.
    "היא רוצה קרב פוקימונים, אין בעיה!" אמר אחד מהרוקטים. הוא שלף פוקדור גם הוא, בדומה לשניים עשר האחרים. הם הטילו את הכדורים באוויר ושחררו לחופשי שניים עשר האנטרים, פוקימוני הרוח שנראו כמו עננת גז סגולה.
    "כדורי צל!" פקדו הרוקטים.
    "צאי אייפום!" פקדה ויולט, סטירת בוץ!"
    הקופיפה הסגולה פרצה החוצה מהפוקדור שלה וירתה מטחים של כדורי בוץ. כדורי הצל גברו על הבוץ. חלקם התפוצצו, אך רובם עוד היו בדרכם לפגוע בויולט, באייפום, טדיאורסה ובגילי המזוייפת. ויולט התכופפה והגנה על טדיאורסה הקטן. אייפום ביצעה סלטה ונפגעה מכדור הצל, אך לא קרה לה שום דבר מכיוון שמתקפות מסוג רוח לא משפיעות על פוקימונים מסוג רגיל. וכך גם דיטו שנפגע גם הוא, אך לא קרה לא כלום. הוא מעט הועף אחורנית וחזר לצורתו המקורית.
    "איך תתמודדו מול שלושה מתקפות של פעימת אופל?! אני חושב שמולן שלושת הפוקימונים הרגילים שלך לא יוכלו להתגונן!" צחק איש הרוקט. שלושה מההאנטרים הצמידו את כפות ידיהם המרחפות באוויר ויצרו כדור העשוי וטבעות שחורות וסגולות, אותן הם שלחו אל עבר ויולט והפוקימונים שלה.
    "אייפום, פעימת מים! דיטו, שינוי צורה!" פקדה ויולט. אייפום שלחה במהירות שלושה כדורים בצבע כחול בהיר. הכדורים נשלחו לעבר פעימות האופל והפכו לגל גדול של מים. עובדי החברה ברחו מתוך המבנה, דרך הדלתות הצדדיות או מדלת הכניסה. דיטו לבש צורה של האנטר.
    נוצרו פיצוצים קלים ועשן. מתוך העשן שהפריע לראייה, ויולט הבחינה בהאנטר הדבוק לה לפרצוף, באופן מטריד. היא צרחה בבהלה, האנטר שלף לשון ורודה וארוכה מפיו וצחק צחוק מטריד. הוא התכוון ללקק את ויולט. טדיאורסה קפץ מזרועותיה ונתלה לו על הלשון. האנטר צרח. טדיאורסה שלף גם הוא את לשונו וליקק את האנטר.
    "תותח!" היא צחקה בהקלה. מתקפת הליקוק שביצע טדיאורסה השפיעה על האנטר ושיתקה אותו. גלים של חשמל הופיעו על גופו והוא נדף משם חזרה אל מאמנו.
    שלושת ההאנטרים שידעו לבצע את מתקפת פעימת האופל שלחו מתקפות זהות נוספות. דיטו הלובש צורה של האנטר חיקה אותם ושלח גם הוא פעימה אחת. אייפום שלחה גם היא פעימת מים. המעלית נפתחה ומתוכה הגיח ג'ורג' המדען. בסמוך אליו ריחפו שני פוריגונים. "תותח אנרגיה!"
    שני הפוקימונים הוירטואלים שלחו כדורים צהובים המוקפים בהילה חשמלית. המתקפות התנגשו אחת בשנייה והתפוצצו. אחד מהכדורים החשמליים של פוריגון פגע בתקרה והפיל נברשת על איש רוקט.
    "בוגד!!!" צעק אחד מאנשי רוקט על ג'ורג'.
    "ויולט, אמנם תקפת אותי מקודם, אבל תדעי לך שאני תומך בך! נמאס מהשלטון של מיוטו!" אמר ג'ורג'. ויולט היתה נבוכה.
    ההאנטרים החלו לירות פצצות רפש, כדורי צל ופעימות אופל. ויולט הופתעה ולא הספיקה להגיב. מיו הופיע מלפניה וחסם את ההתקפות במתקפת התגוננות, כאשר מגן ירוק הקיף אותם.
    "ויולט, צאי מהבניין, אני אחכה לך בחוץ!" אמר מיו. הוא שלח גל של אנרגיה על חושית שהרעידה את החדר והפילה את האנשים על הרצפה.
    "אבל..." היא נקטעה.
    "אנחנו נהיה בסדר, אל תדאגי!" אמר לה מיו. ג'ורג' חייך אליה וסימן לה לרוץ.
    ויולט החזירה את דיטו אל הפוקדור שלו. היא החלה לרוץ בין מלכודות אנשי הרוקט אל כיוון היציאה, טדיאורסה בידה ואייפום על ראשה. "את לא הולכת לשום מקום!" צעק איש רוקט שהחל להתרומם על רגליו וניסה לתפוס בקרסולה על מנת להפילה. טדיאורסה קפץ מתוך זרועותיה ותקף בשריטות את האיש, מתיר אותו מדמם מפניו. כובעו השחור נפל על הרצפה והוא צרח מכאבים. ויולט המשיכה לרוץ, טדיאורסה עימה. האנטר הפתיע אותה מלפנים. פוריגון שלח תותח אנרגיה היישר אל פניו והוא התחשמל וניזוק קשות. ויולט הצליחה להגיע אל דלת הכניסה. אך לפני שהיא יצאה החוצה היא הספיקה לראות את מיו ושני הפוריגונים עוד מתעמתים עם ההאונטרים היחידים שנשארו.
    ויולט רצה על מדרגות השיש ודרכה על רצפת האספלט של הרחוב הראשי בעיר ספרון.
    "עשינו את זה חברים, עשינו את זה!" היא צעקה וחיבקה את אייפום וטדיאורסה. אייפום נדהמה כאשר קלטה דמות המביטה בהם. ויולט הסתובבה. בכניסה לאחת הסמטאות ישב על הרצפה בסמוך לשני פחי זבל ענקיים סלוופוק, הסלוופוק שלה. פוקימון הלוטרה הורוד והשמנמן לא הפסיק לבהות בה. הוא היה נראה מעט פצוע ומרופט. היו עליו כתמים שחורים של לכלוך שהצטבר. "סלוופוק!" התרגשה ויולט. היא רצה אליו. רעש של יריית אקדח הקפיץ אותו בעוד היא רצה. היא הסתובבה וזיהתה את מקור הרעש, בניין חברת סילפ. כולה תקווה שהכל בסדר שם.
    "איך הגעת לפה??" היא שאלה את הפוקימון הורוד ותפסה את הפוקדור של סלוופוק שהופיע משום מקום באוויר. רעש כמו הצלפת שוט נשמע כאשר הפוקימון קירליה הופיע משום מקום. "קירליה? אז גם דני פה?!" התרגשה ויולט. "קיר-ליה!" חייך הקירליה של דני. החיוך המקסים של הפוקימון הפך לחיוך שטני מלא זדון.
    "קיר-ליה!" אמר קירליה. הוא השתמש בטלפורט ושיגר משם את ויולט והפוקימונים שלה.

    במערבולת של תוהו ובהו, הרגישה ויולט איך היא נוחתת על רצפת אבן קרה. היא היתה בתוך חדר חשוך וקריר. הפוקימונים שלה לא היו איתה. "ויולט...?" נשמעה לחישה. ויולט ראתה ארבע דמויות. אחת מהן מרחפת באוויר בעזרת כוח על חושי, קריס. שלושת הבנים, טרי, דני ומת' עומדים על ארבע כמו כלבים כשהילה על חושית מקיפה אותם, ורצועות קשורות לצוואר שלהם ומחוברות לקיר.
    "מה אתם עושים כאן?" נבהלה ויולט.
    "ויו, הקירליה שפגשת, זה לא הקירליה שלי..." הסביר דני.
    צחוק נשי וקר נשמע. ויולט ראתה שהם בתוך תא עם סורגים. מאחורי הסורגים, בתוך מסדרון המואר על ידי לפיד, עמדה מריהאנה, שיערה האדום ועורה הכהה מוארים על ידי להבת הלפיד. לידה עמדה הקירליה שלה.

    פוקימונים שהופיעו:


    אירועים מיוחדים:
    *ויולט משיגה את הצ'יפים המיוחדים להתפתחות
    *ויולט מוצאת את הסלוופוק שלה

  13. משתמש מנוסה
    תאריך הצטרפות: Jun 2011
    שם: רועי
    הודעות: 1,176
    #103
    פרק פשוט מושלם, יופי של גיוון בעלילה
    ולגבי הארועים המיוחדים ויולט מצאה גם את הסלוופוק שלה לא?
    תודה שקראתם
    רועי



    חזרתי מפרישה ארוכה
    מקווה להישאר

    <img src=http://www.myforum.co.il/image.php?type=sigpic&userid=18873&dateline=1385573516 border=0 alt= />

  14. משתמש מנוסה
    תאריך הצטרפות: May 2010
    שם: רז
    הודעות: 244
    #104
    תודה רבה רבה :]
    אתה צודק, עדכנתי את זה. אגב, הפרק הזה והפרק הבא אלה שני הפרקים שאני הכי אוהב, באמת!

  15. משתמש מנוסה
    תאריך הצטרפות: Jun 2011
    שם: רועי
    הודעות: 1,176
    #105
    זה באמת היה אחד הפרקים הכי טובים אם לא הכי טוב
    מתי הפרק הבא?
    תודה שקראתם
    רועי



    חזרתי מפרישה ארוכה
    מקווה להישאר

    <img src=http://www.myforum.co.il/image.php?type=sigpic&userid=18873&dateline=1385573516 border=0 alt= />

עמוד 7 מתוך 12 ראשוןראשון ... 56789 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

  • אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •