דבר הכותב
טוב אולי חלכם זוכרים אותי ואולי לא. אבל אני יונתן.
אני עומד לכתוב סיפור על מיינקראפט.
אני אכתוב עוד פרקים רק אם יהיו 5 גולשים לפחות שירצו.
פרק 1-מי אתה?
הראש שלי איים להתפקע. הכאב היה כה עז. לקח לי כמה זמן להתעשת ולפתוח את עיני. שכבתי על עשב רך, ירוק ורענן. אני לא ידעתי למה אני שם, אני לא ידעתי אפילו מי אני. להיזכר באותה שנייה הייתה משימה קשה מנשוא, משימה שנראתה כבלתי אפשרית. ניסיתי לגרום למחשבות שלי להסתדר, להפוך לצלולות אך הכאב היה חזק והסיח את דעתי. איך קוראים לי? למה אני פה? השאלות האלו חזרו שוב ושוב בלי מענה. לאחר כמה דקות הכאב התחיל להחלש. התיישבתי וניסיתי לסדר את כל מה שזכרתי אבל לא הצלחתי אפילו לגבש זיכרון אחד. קמתי, זו הייתה התחלה.
הסתכלתי מסביב. כבשים, פרות וחזירים היו בכל מקום. המקום היה נראה כמין גן עדן טבעי. גווני הירוק הכו בכל מקום בשליטה מוחלטת. עצים, שיחים, פרחים, חיות. המראה היה כל-כך מדהים ששמץ של עצב עלה בי כשסובבתי את ראשי בשביל לחפש משהו, משהו שיוכל לעזור לי.
השמש החלה לשקוע. היא נשקה לים והרקיע החל להצבע בגווני כתום עזים. אפילו לנוכח היופי השמש השוקעת בשרה רעות, 'זה לא טוב' חשבתי לעצמי בלחץ ואז פתאום מצאתי את מה שהיה עתיד להיות התחלת ההרפתקה שלי. ראיתי בית.
הבית היה עשוי קרשי עץ חתוכים היטב בצבע חום בהיר. בפינות הבית היו מונחים בולי עץ, לא חתוכים, מה ששיפר את מראה הבית. דלת, גם היא מעץ הייתה בחזית וחלונות זכוכית היו מכל צד. אור בקע מתוכו. שלושה ריבועי גדרות היו ליד הבית. באחד היו פרות, בשני חזירים ובשלישי תרנגולים. חיטה צמחה על מול הבית בסדר מופתי. היה ברור שמישהו גר שם.
'יופי' חשבתי לעצמי והלכתי לכיוון הבית.
לא הספקתי לדפוק וכבר נפתחה הדלת. בחזיתה עמד בנאדם בעל שיער חום, חולצת טי-שירט כחולה ומכנסי ג'ינס כחולים ומשופשפים. לפני שהספקתי לפתוח את פי האיש תפס אותי, זרק אותי על רצפת ביתו, שלפ חרב וכיוון אותה לגרוני. האיש הסתכל עלי במבט בוחן ואז שאל בתוקפנות "מי אתה?"
הגעתי לחזית