עוד 100 פרקים בדיוק ואני מגע להכי עדכני!
לבוא ולהגיד '' אתה גרוע יש לך שגיאות כתיב אתה לא יכול לעשות את זה, אני יותר טוב אז אני יעשה את זה כי אתה לא מספיק טוב, ואני ממש מושלם והכי טוב שיש בעולם!!'' לזה אתה קורא גישה נחמדה? אם כן, אתה ממש מוזר. אתה בטוח שאתה יודע מה זה ''נחמד'' בכלל? ואני פגעתי בך? מה שאני רואה כרגע זה שאתה פוגע ומעליב אותי. וכל הזמן אתה רוצה לעבוד לבד, כי אתה חושב שכולם נחותים ממך ולא מגיעים לרמה שלך. אני לא זה שנרשם ואמר '' אני רוצה לעבוד לבד, אני הכי טוב'', אם תשים לב ותסתכל טוב טוב, זה אתה שכתבת את זה.
כמו תמיד. עמיטריד.
למישהו פה יש מסן משעמם לי...?
לי
כמו תמיד. עמיטריד.
מגניב!!
כמו תמיד. עמיטריד.
חח איזה זבל סתם סתם בצחוק
כמו תמיד. עמיטריד.
אתה לא צריך להשפיל אף אחד, לא את עצמך ולא את עמית.
טני מכבד ומעריך את העובדה שאתה מנהל ספרות, אני אפילו בחרתי לפרסם סיפור ישנושן בפורום שלך, הבאת לי חשק. אתה עושה עבודה נפלאה.
אמרת שבאת אליו בצורה נחמדה וזה פשוט לא נכון! אתה צריך להבין שהדרך שלך לעזור לאנשים להשתפר ולהרגיש בנוח עם הכתיבה שלהם זה באמצעות שאתה תנתב אותם!
כמה, כמה אנשים היו בתקופתי שלא ידעו לכתוב ויד ביד תדרכתי אותם, הייתי להם לבטא, ייעצתי והסברתי.
ספרות בתקופתי היה הפורום הפופולרי ביותר. ורק בגלל זה. גרמתי לאנשים להרגיש מקובלים בפורום. ייצגתי את הפורום כביטאון.
אתה לא בזעם עלי, אני בזעם על כל מי שפוגע בשני ואני רואה את זה.
פה, אתה פגעת בעמית.
אני מציע לך להתפייס איתו בצורה נעימה, ואז פשוט לעבוד איתו. הוא איטי יותר? אז מה!? זאאת הזדמנות פז בשבילך להסביר לו יותר, לתקן שגיאות ולהציג לו רעיונות טריים שלך! זאת ההנאה הגדולה מכולן!
דייייי כבר!!!!!!!!!
אני אמרתי שאתה גרוע?! תצטט כאן ועכשיו מתי אמרתי לך שאתה גרוע! אני רוצה לראות!! לפני שאתה מטיח בי האשמות שכל הפורום רואה וחושב שאני באמת עושה את זה!! אני אמרתי שאני מושלם??? אני אמרתי שאתה לא יכול לעשות את זה??? כל מה שאמרתי זה שעדיף שתעשה משהו שיהיה יותר יעיל! וכן, לזה אני קורא נחמד, מה שכרגע אני ממש לא!
אתה פוגע בי ממש עכשיו, אם אתה לא שם לב. ממציא עליי דברים... פשוט תתבייש.
מצטער חברים, פרשתי =(
ליצירת קשר: סקייפ ohadklein11 או מסן ohadklein11@gmail.com
עדיף סקייפ =)
אם תרצו לראות את סיבת הפרישה:
ספוילר
אני יותר לא עומד לדבר על זה איתך עמית, תעשה מה שבא לך ותעזוב אותי בשקט. תפסיק להתערב בעניינים שלי ותתעסק בשלך.
מצטער חברים, פרשתי =(
ליצירת קשר: סקייפ ohadklein11 או מסן ohadklein11@gmail.com
עדיף סקייפ =)
אם תרצו לראות את סיבת הפרישה:
ספוילר
היי
כמו תמיד. עמיטריד.
לילה טוב אני הולך לישון עבדתי מספיק.....
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)