Pokemon GO
עמוד 2 מתוך 2 ראשוןראשון 12
מציג תוצאות 16 עד 23 מתוך 23
  1. NYO HO HO
    שם: עמית.
    אוף..
    אם הם מחזירים את אלונה ונהיים פחות סתומים אני רואה את זה..
    NYO HO HO BITCH

2. היכל התהילה
    שם: בחריץ של עדי הימבלבלוי
    ציטוט פורסם במקור על ידי SportMan צפה בהודעה
    חח קודם שיהיה ערוץ הילדים:
    http://www.globes.co.il/news/article...did=1000738736

העונה הרביעית הייתה הרבה יותר טובה מכל העונות האחרונות והראשונות, כל פרק שם זה זהב טהור, ואז גם דיברו מהעונה השלישית שהייתה גרועה שהסדרה ישתיימה, אולי העונ השמינית תהיה כמו הרביעית כי זה אותו מקרה שאמרו שאין עוד עונה.
    בדיוק בדיוק מה שרציתי להגיד. העונה הרביעית הייתה מדהימה, פשוט עונה נהדרת ששמה את ה3 הקודמות בכיס הקטן. ואז הגיעה החמישית שבה וממנה החליטו להפוך את הסדרה לתינוקית(כשבעונה 4 זה הלך לכיוון הפוך של בגרות ראו בדיחות לא קוראים לי זינה) וככה זה נעשה גרוע. סיבות נוספות גם בהבדל בין 4 ל5 הם צירופה של דנה פרידר הגרועה והלא מצחיקה במקום התמקדות בימית סול שקצת יותר מוכשרת ויפה(בכל זאת) ממנה, וזה שנתן לא היה, וגם אחרי שחזר זה לא עזר.
    אביב

You can make fun of me, You can humiliate me and even hurt me

.But you can Never, Ever make fun of One Piece

3. אבל הופיר יותר
    שם: שקד
    חח קודם שיהיה ערוץ הילדים:
    http://www.globes.co.il/news/article...did=1000738736

העונה הרביעית הייתה הרבה יותר טובה מכל העונות האחרונות והראשונות, כל פרק שם זה זהב טהור, ואז גם דיברו מהעונה השלישית שהייתה גרועה שהסדרה ישתיימה, אולי העונ השמינית תהיה כמו הרביעית כי זה אותו מקרה שאמרו שאין עוד עונה.
    לא יורידו משידור את ערוץ הילדים, אני יכול להבטיח לך את זה.
    וכן, אני מסכים, העונה הרביעית הייתה מצוינת, אבל הציפיות שלי ירדו ל-0 בעונות הבאות אחריה.
    אני לא חושב שהם ישנו את הסדרה למשהו כמו שהיא הייתה בעונה 4, הם ימשיכו עם הילדותיות כי קהל היעד שלהם עכשיו הוא ילדים קטנים..
    חמוף

4. מנהל פורום ספורט לשעבר
    ציטוט פורסם במקור על ידי Blackbeard צפה בהודעה
    בדיוק בדיוק מה שרציתי להגיד. העונה הרביעית הייתה מדהימה, פשוט עונה נהדרת ששמה את ה3 הקודמות בכיס הקטן. ואז הגיעה החמישית שבה וממנה החליטו להפוך את הסדרה לתינוקית(כשבעונה 4 זה הלך לכיוון הפוך של בגרות ראו בדיחות לא קוראים לי זינה) וככה זה נעשה גרוע. סיבות נוספות גם בהבדל בין 4 ל5 הם צירופה של דנה פרידר הגרועה והלא מצחיקה במקום התמקדות בימית סול שקצת יותר מוכשרת ויפה(בכל זאת) ממנה, וזה שנתן לא היה, וגם אחרי שחזר זה לא עזר.
    ציטוט פורסם במקור על ידי ワンピース צפה בהודעה
    לא יורידו משידור את ערוץ הילדים, אני יכול להבטיח לך את זה.
    וכן, אני מסכים, העונה הרביעית הייתה מצוינת, אבל הציפיות שלי ירדו ל-0 בעונות הבאות אחריה.
    אני לא חושב שהם ישנו את הסדרה למשהו כמו שהיא הייתה בעונה 4, הם ימשיכו עם הילדותיות כי קהל היעד שלהם עכשיו הוא ילדים קטנים..
    העונה הרביעית תוכננה להיות רק משודרת בקשת (ערוץ 2, כי ערוץ הילדים רצה לסיים בעונה השלישית את הסדרה כמו כל הסדרות שלה ובסוף התחרטה כנראה ראו שהעונה הזאת היא זהב טהור), בגלל זה השקיעו נורא בעונה הזאת והפכו את הסדרה למבוגרת בשביל קשת, מעונה חמישית קשת לא שידרה את הפיג'מות אז הם החליטו להפוך את הסרה לכזאת, אני מקווה שישנו את היחס או לפחות יעיפו את דנה "המצחיקה".
    בברכה אבי, מנהל ספורט ודיבורים בדימוס ומשתמש וותיק בהווה

חתימה בשיפוצים.

5. היכל התהילה
    שם: בחריץ של עדי הימבלבלוי
    סך הכל גם הדמות של ימית הייתה הרבה יותר פתוחה וכיפית, ודנה היא מרירה כזו ומגעילה. בלי קשר לזה שגם Out Of Character נראית לי הרבה פחות מלהיבה מימית.
    אביב

You can make fun of me, You can humiliate me and even hurt me

.But you can Never, Ever make fun of One Piece

6. אבל הופיר יותר
    שם: שקד
    העונה הרביעית תוכננה להיות רק משודרת בקשת (ערוץ 2, כי ערוץ הילדים רצה לסיים בעונה השלישית את הסדרה כמו כל הסדרות שלה ובסוף התחרטה כנראה ראו שהעונה הזאת היא זהב טהור), בגלל זה השקיעו נורא בעונה הזאת והפכו את הסדרה למבוגרת בשביל קשת, מעונה חמישית קשת לא שידרה את הפיג'מות אז הם החליטו להפוך את הסרה לכזאת, אני מקווה שישנו את היחס או לפחות יעיפו את דנה "המצחיקה".
    ומזל שעשו ככה.
    אבל אני אומר לך, הם לא ישנו את זה, קהל היעד השתנה לילדים בני ארבע..
    ציטוט פורסם במקור על ידי Blackbeard צפה בהודעה
    סך הכל גם הדמות של ימית הייתה הרבה יותר פתוחה וכיפית, ודנה היא מרירה כזו ומגעילה. בלי קשר לזה שגם Out Of Character נראית לי הרבה פחות מלהיבה מימית.
    אני מסכים, אני לא אוהב גם את המשחק שלה, לא רק שהיא אמורה לשחק מפגרת, היא משחקת כמו מפגרת..
    חמוף

7. bbuuuii
    שם: עידן
    מעניין איזו אישה יביאו הפעם...
    וכן, הסדרה הפכה לילדותית כי בעונה 1 פרק 4 קובי אומר ״סקס, סקס סקס סקס סקס״ (ראיתי את זה עכשיו) ומעונה 5 הם בחיים לא יאמרו מילה שתגרום לאמאות של ילדים קטנים להתקשר ולהתלונן...
    אני רוצה שיביאו לסדרה את יעל גרובגלס, היא פשוט שחקנית אחת הטובות והמצחיקות! *

Spoiler ספוילר

8. משתמש מנוסה
    ציטוט פורסם במקור על ידי ワンピース צפה בהודעה
    יש רייטינג, כמו שאמרתי, של ילדים קטנים וטיפשים שבגללם הערוץ המזוהם הזה מרוויח כסף..
    מה שאני הכי שונא בערוץ הילדים זה הריאלטי שלהם (המקום האמיתי חלש.....), ערוץ הילדים היה יכול לשרוד אבל הבעיה שלהם זה שהם הורידו תוכניות טובות ושמו במקומם חרא של תוכניות.
    להזכירכם פעם היה נארוטו ופוקימון בערוץ הילדים אבל ערוץ הילדים עשה טעות ענקית כשהחליט להוריד אותם

עמוד 2 מתוך 2 ראשוןראשון 12

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •