Pokemon GO
עמוד 10 מתוך 10 ראשוןראשון ... 8910
מציג תוצאות 136 עד 142 מתוך 142
  1. משתמש מנוסה
    שם: קארין
    ציטוט פורסם במקור על ידי Prince צפה בהודעה
    ----------
    קארין - השגת את אחד מן ההשיגים אקסו קיבל מתקפה מתנה - זעם דרקון
    ----------
    את מסתכלת על אקסו והוא מהנהן עם הראש , את מחפשת את הפוכדור שאין בו כרגע פוקימון אתה זורקת על אקסו והוא נכנס פנימה , יש לך אקסו! התקפות שהוא יודע הן : שריטה , צעקה , נגיחה כפולה. מה עתשי עכשיו??
    אני אוצי את אקסו ואת צ'יקוריטה ואלך לי עם שניהם ביחד לדרך מס' 101 - דרך איטול כדי לפגוש עוד פוקמונים ולהתקדם לעי הבא! "בוא נעצה למסע שלנו!" אני אומרת לשני הפוקמונים.

2. משתמש מנוסה
    -----------
    ריי-
    -----------
    אתה מציב את פיפלאפ לאימון נגד פידג'י , פידג'י ישר שולח משב רוח חזק לעבר פילאפ שעף טיפה אחורה אך מחזיק טוב , פיפלאפ לא שם לב ופידג'י דוהה לקראתו במתקפת כנפיים ופוגע קלות בפיפלאפ , פידג'י חוזר לשמיים ומחכה לעוד הוראות לאימון שלו וכנראה כדי לנסות לעבוד על שילוב מתקפות שלו , פיפלאפ טיפה עצבני ומרגיש שהבקתפה הבאה יהיה זריז יותר.
    "עבודה טובה, בואו נמשיך" אני אומר להם.
    "פידג'י אני יודע שזאת פעם ראשונה אבל בוא ננסה את זה" אני אומר לו.
    "השתמש במשב רוח על הכנפיים שלך ותשתמש במכת כנפיים נסה לשלב את המתקפות יחד" אני אומר לפידג'י.
    "פיפלאפ תנסה להתחמק ובמידה ואתה חושב שאתה יכול לחסום את המתקפה תנסה להגן" אני אומר לפיפלאפ.
    "אל תדאגו אם אתם לא מצליחים בהתחלה" אני אומר בחיוך "אחרי הכל מטעויות לומדים" אני מוסיף.
    "קדימה בואו נמשיך" אני אומר להם בעידוד וממשיך את האימון לפי מה שאמרתי.

3. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    שם: לי
    [CENTER][SIZE=4]
    לי
    ----------

ויבייל משתמשת בניעוץ כנפיים שלא עובדת כי הכנפיים מפולדות ף ויבייל מהר נכנסת לאדמה ומתכוננת לפוגע בסטייר , שנייה לפני שהיא יוצאת למכת אגרוף משלושת סייטר מתעופף לאוויר וכאשר ויבייל יוצאת משחרר מכת גי'גה , אך ויביל משתמשת במתקפת כאוס - שריטת כעס שמשוגרת בעת הקפיצה של ויביל בעומצה כלפי סייטר שפוגע בו במצב קריטי וגורם לו לבלבול!
    חיים : 37/115
    חיים : 48/114 *מבולבל*
    סלי " ידעתי שזה יקרה , רציתי ללמד אותך את זה " היא מחייכת " הפוקימונים שלנו מחולקים לקטגריות פוקימונים מסוכנים כמו ויבלל נמצאים מחךקת כאוס , מה שאומר שאם כמה מתקפות של ויבייל ברצף לא מצליחות היא פועלת על דעת עצמה ומשגרת מתקפת כאוס מעצמה , אפילו אם נראה שהיא אפילו לא מכירה את המתקפה , אפשר לקרוא לזה פסיכוזה לפעמים התחמקות מכמה מתקפות ברצף יכולות לגרום לבלבול " . ויבייל נראת עייפה לאחר המכה אפשרי לנצל את זה למרות שסייטר מבולבל מהמתקפה.[/RIGHT]
    [/COLOR][/RIGHT]

אני אומר לסלי" מאגניב, אהבתי את הקטע של מתקפת הכאוס .אבל אני הולך להביס את ויבל שלך ". אני צועק בקולי קולות לסיר בתקווה שיצא מהבלבול ואומר לו " סייטר אני מקווה שגם לך יש מתקפת כאוס שדומה לויבל. אם לא ,אחרת אתה כבר לא תרגיש שיש לך כנפיים.אני אתלוש את הכנפיים מגוף .אז צא מהבלול ותקוף במתקפת כאוס או במספרי איקס את ויבל וגמור אותה. הבנת אותי ?"
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]

Spoiler ספוילר

<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
    העם דורש וינר חברתי!

4. משתמש מנוסה
    שם: סהר

-----------
    אנטוני
    -----------
    טרטוויג משתמש במתקפת זרעים על וויבאט כאשר וויבאט משתמש בגלי קול חזקים , המתקפות מנגשות וטרטוויג עף אחורה נופל על הרצפה ולא יכול להלחם יותר , אתה נראה מבואס אבל כשמתמוג העשן אתה רואה שוויבאט קשור במתקםת הזרעים , נתקע בעץ וגם הוא לא יכול להלחם יותר.
    גרי " חזור וויבאט , יפה אנטוני נתת לי קרב מרשים יחסית לאחד שעכשיו התחיל לאמן , שיהיה לך בהצלחה בהמשך הדרך אנטוני ".
    "תודה רבה לך גרי!" אומר לגרי על המחמאה ואשלוף את הפוכדור של טרטוויג "טרטוויג חזור!" אומר לו ואחזיר אותו לתוך הפוכדור "אני חייב לך עכשיו,תנוח!" אומר לפוכדור שלו וארוץ לכיוון מרכז הפוקימנים הקרוב כדי שאוכל לתת לאחות ג'וי לטפל בו
    ווינר מ-22/03/2013 עד 24/3/2013 P:
    משחקי בפורום חת"מ:
    Spoiler ספוילר

Skarner:Feel My Sting!
    Spoiler ספוילר

פיקאצ'ו לעולם ועד!
    Spoiler ספוילר

5. הסבתא של הרגשות
    שם: סבתא כרמלה
    ----------

----------
    דרייק:
    ----------
    [COLOR=teal]אתה יוצא לדרך , לנסות לצוד את הפוקימונים.
    אתה מתקדם לכיוון דרך מס' 101 וכשאתה נכנס אתה מריח את ריח הצייד , אתה מתקדם ורואה 3 פידג'יוטים באוויר מרחפים מעליך , ' צייד מצליח זה צייד שיש לו איזה פוקימון מעופף מגניב כזה על הקטף ' אתה חושב לעצמך האם כדי לנסות לתפוס אותם
    * קודם כל, פיג'יוט (בסדרה) הוא בגודל של אש ויותר, אז לדעתי קצת קשה לסחוב אחד על הקטף...
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    אני ממשיך ללכת בידיעה שיש פוקימונים מעופפים יותר טובים, כמו סקרמורי או אלטריה... אני מתחיל בלחפש פוקימונים קצת יותר נדירים וחזקים מפיג'יוט, ואם אני נקלע בפוקימון זוהר בדרך, מה טוב. אני שולף את רובה החיצים עם הרעל המשתק שלי וטוען אותו בחץ, כדי להיות מוכן לכל מצב.
    נערך לאחרונה על ידי סבתא כרמלה, 04-17-2012 בשעה 11:50 PM

6. TBM
    שם: מתן
    ----------

----------
    אייס
    ----------
    [/COLOR]אתה מתקדם בדרכיך כדי לפגוש אתגר של פוקימון שלפעת אתה שומע קולות של צווחה אתה מסתכל למעלה ואתה רואה שנוחת לידך סטארלי קטן מסתכל עליך ומגרגר.
    [/COLOR][/I]
    'זה פוקימון קטן וחמוד.' אחשוב לעצמי ולאחר מכן אבדוק אותו בפוקדע . "אוקיי , צימצאר השתמש בבעיטת אש." אומר לצ'ימצ'אר בחיוך .

7. Retired
    שם: Ashar
    אני מאוד מצטער אנשים... לא הייתי כאן כמה ימים ובנוסף לכך גם נמחק לי כמה דברים שקשורים למשחק מהמחשב שלי
    אני לא יוכל להמשיך ככה , אני אפתח בקרוב משחק אחר מצטער!
    פרישה

עמוד 10 מתוך 10 ראשוןראשון ... 8910

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •