"עבודה טובה, בואו נמשיך" אני אומר להם.
"פידג'י אני יודע שזאת פעם ראשונה אבל בוא ננסה את זה" אני אומר לו.
"השתמש במשב רוח על הכנפיים שלך ותשתמש במכת כנפיים נסה לשלב את המתקפות יחד" אני אומר לפידג'י.
"פיפלאפ תנסה להתחמק ובמידה ואתה חושב שאתה יכול לחסום את המתקפה תנסה להגן" אני אומר לפיפלאפ.
"אל תדאגו אם אתם לא מצליחים בהתחלה" אני אומר בחיוך "אחרי הכל מטעויות לומדים" אני מוסיף.
"קדימה בואו נמשיך" אני אומר להם בעידוד וממשיך את האימון לפי מה שאמרתי.
אני אומר לסלי" מאגניב, אהבתי את הקטע של מתקפת הכאוס .אבל אני הולך להביס את ויבל שלך ". אני צועק בקולי קולות לסיר בתקווה שיצא מהבלבול ואומר לו " סייטר אני מקווה שגם לך יש מתקפת כאוס שדומה לויבל. אם לא ,אחרת אתה כבר לא תרגיש שיש לך כנפיים.אני אתלוש את הכנפיים מגוף .אז צא מהבלול ותקוף במתקפת כאוס או במספרי איקס את ויבל וגמור אותה. הבנת אותי ?"
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]
ספוילר
<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
העם דורש וינר חברתי!
ווינר מ-22/03/2013 עד 24/3/2013 P:
משחקי בפורום חת"מ:
ספוילר
Skarner:Feel My Sting!
ספוילר
פיקאצ'ו לעולם ועד!
ספוילר
* קודם כל, פיג'יוט (בסדרה) הוא בגודל של אש ויותר, אז לדעתי קצת קשה לסחוב אחד על הקטף...
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אני ממשיך ללכת בידיעה שיש פוקימונים מעופפים יותר טובים, כמו סקרמורי או אלטריה... אני מתחיל בלחפש פוקימונים קצת יותר נדירים וחזקים מפיג'יוט, ואם אני נקלע בפוקימון זוהר בדרך, מה טוב. אני שולף את רובה החיצים עם הרעל המשתק שלי וטוען אותו בחץ, כדי להיות מוכן לכל מצב.
נערך לאחרונה על ידי סבתא כרמלה, 04-17-2012 בשעה 11:50 PM
אני מאוד מצטער אנשים... לא הייתי כאן כמה ימים ובנוסף לכך גם נמחק לי כמה דברים שקשורים למשחק מהמחשב שלי
אני לא יוכל להמשיך ככה , אני אפתח בקרוב משחק אחר מצטער!
פרישה
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)