Pokemon GO
עמוד 3 מתוך 10 ראשוןראשון 12345 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 31 עד 45 מתוך 142
  1. Retired
    שם: Ashar
    ----------

מרקוס - כן זה טוב
    ----------
    בזמן שאתה מנסה להבין איפה אתה ומי האנשים האלה , אתה רואה שאחד מהם זה טוד .
    ולידו עוד מישהו שמתקדם אליך ואומר , " מרקוס אין שום סיבה לדאגה , הבאנו אותך לכאן כאשר הייתה תחת השפעת אבקת שינה " אתה מהסס , " שמי ארטון , אפשר להגיד שאני מנהיג המסדר של הציידים " , " הבאנו אותך לכאן במצב שינה כי אנחנו עדיין לא בוטחים בך כ"כ ולכן לא רצינו שתחפוש לעת עתה את מיקומינו."
    האיש השלישי מתקדם אליך ואומר " אנחנו רק רוצים לוודא שאתה באמת מוכן להיות צייד " , אתה מהנהן בראשך והוא ממשיך לדבר " שמי כריס ואני רק רוצה לתת את הדרגה שלך : F , ואת מדיך." ארטון " הוא מוכן " , טוד " מרקוס עכשיו אתה שוב תרדם ותמצא את עצמך בבית הקרס , ככה בינתיים אנחנו מתקשר איתך , כל צייד עובד לבד . "
    ארטון " אתה רשאי להתחיל בעבודותיך , בבית הקרס יחכו לך שם ציוד אשר מתאים לצייד , שיהיה לך צייד נעים , אנחנו נבקר ואתך ונעריך את דרגתך , את מטרתנו הסופית תגלה בהמשך , וכך גם על מסעותיך "
    טוד מוציא שוב את גלום ואתה שוב נרדם.
    ~כעבור זמן לא ידוע~ אתה מתעורר ומוצא את עצמך בבית הקרס , לידך נמצא הציוד .
    מה תעשה עכשיו?

----------
    דניאל

----------
    אתה נכנס קלות פנימה ואומר " פרופסור אתה כאן? " , כעבור כמה שניות אתה שומע צעדים לעבריך " הכנס " אתה נכנס ורואה בפנים את פרופסור קיים . " שלום שלך דניאל , חיכיתי לבואך. "
    " אני שמח שהחלטת להיות מאמן פוקימונים , עכשיו אהם... אתה יכול להזכיר לי איזה פוקימון אני אמור להביא לך יש לך כאן הרבה פוקימונים ומשלחות ".

----------
    אייס
    ----------
    אחרי שאתה נרגע אתה נכנס פנימה ורואה את הפרופסור קיים מסתכל בטלויזיה , " פרופסור? " אתה אומר , הוא מסתובב אליך ואומר " או אייס הגעת , חיכיתי לך שליחה על אי הנעימות " *צחקוק*
    " אני שמח שהחלטת להיות מאמן פוקימונים זה מביא המון גאווה! , עכשיו אתה יכול להזכיר לי איזה פוקימון אניצריך להביא לך? "

פרישה

2. משתמש מנוסה
    שם: סהר
    ציטוט פורסם במקור על ידי Prince צפה בהודעה
    -----------

אנטוני :
    -----------
    אתה הגעת בהתלהבות לפרופסור , " פרופסור זה אני אטוני , אשמח לקבל את פוקימון שלי ".
    פרופסור " שלום אנטוני חיכיתי לך , לא ידעתי שהגעת כ"כ מהר.. , טוב אהם... יש לי מלא פוקימונים תוכל להזכיר לי במי מדובר? "

"ברור אדוני!" אומר לפרופסור "אני באתי כדי לקחת את פוקימון העשב טרטוויג!" אומר בביטחון "תאמין לי אני אדאג לטרטוויג יותר ממה שאני דואג לעצמי!" אומר לו כדי לשכנע אותו לתת לי את טרטוויג "הוא יהיה בידיים טובות איתי!" אמשיך בנאום המרגש ואז אומר בקול מתחנן "אז בבקשה,בבקשה תיתן לי את טרטוויג!"
    ווינר מ-22/03/2013 עד 24/3/2013 P:
    משחקי בפורום חת"מ:
    Spoiler ספוילר

Skarner:Feel My Sting!
    Spoiler ספוילר

פיקאצ'ו לעולם ועד!
    Spoiler ספוילר

3. משתמש מנוסה
    שם: אייל
    ----------

מרקוס - כן זה טוב
    ----------
    בזמן שאתה מנסה להבין איפה אתה ומי האנשים האלה , אתה רואה שאחד מהם זה טוד .
    ולידו עוד מישהו שמתקדם אליך ואומר , " מרקוס אין שום סיבה לדאגה , הבאנו אותך לכאן כאשר הייתה תחת השפעת אבקת שינה " אתה מהסס , " שמי ארטון , אפשר להגיד שאני מנהיג המסדר של הציידים " , " הבאנו אותך לכאן במצב שינה כי אנחנו עדיין לא בוטחים בך כ"כ ולכן לא רצינו שתחפוש לעת עתה את מיקומינו."
    האיש השלישי מתקדם אליך ואומר " אנחנו רק רוצים לוודא שאתה באמת מוכן להיות צייד " , אתה מהנהן בראשך והוא ממשיך לדבר " שמי כריס ואני רק רוצה לתת את הדרגה שלך : F , ואת מדיך." ארטון " הוא מוכן " , טוד " מרקוס עכשיו אתה שוב תרדם ותמצא את עצמך בבית הקרס , ככה בינתיים אנחנו מתקשר איתך , כל צייד עובד לבד . "
    ארטון " אתה רשאי להתחיל בעבודותיך , בבית הקרס יחכו לך שם ציוד אשר מתאים לצייד , שיהיה לך צייד נעים , אנחנו נבקר ואתך ונעריך את דרגתך , את מטרתנו הסופית תגלה בהמשך , וכך גם על מסעותיך "
    טוד מוציא שוב את גלום ואתה שוב נרדם.
    ~כעבור זמן לא ידוע~ אתה מתעורר ומוצא את עצמך בבית הקרס , לידך נמצא הציוד .
    מה תעשה עכשיו?

----------[COLOR=#a0522d]

אקח את הציוד שלי ואצא עם פנים קשוחות כצייד, אבל אז אשמח ואחשוב "תתעודד, היום אתה צד את הפוקימון הראשון שלך, בלי רחמים ושנינו נהיה הצוות האולטימטיבי של הקרב המושלם".
    תתרמו ותצילו חיים של מישהו,אפילו תרומה מעטה של 14 שקל http://www.uxv.co.il/neomi/

גם אני מאמין בתגובות בונות

תזכו בפרסים שווים עם נקודות תהילה!

שינוי כינוי עכשיו בזכות צמ"ח!

"There can be no ugly woman, there can only be not enough vodka"

4. TBM
    שם: מתן
    ----------

----------
    אייס
    ----------
    אחרי שאתה נרגע אתה נכנס פנימה ורואה את הפרופסור קיים מסתכל בטלויזיה , " פרופסור? " אתה אומר , הוא מסתובב אליך ואומר " או אייס הגעת , חיכיתי לך שליחה על אי הנעימות " *צחקוק*
    " אני שמח שהחלטת להיות מאמן פוקימונים זה מביא המון גאווה! , עכשיו אתה יכול להזכיר לי איזה פוקימון אניצריך להביא לך? "

[/RIGHT]
    "אני שמח שאתה חיכית לי." אני אומר לו . "אה והפוקימון שאני רוצה הוא צ'ימצ'אר ." אני מוסיף . 'אני מקווה שיש לפרופסור קיים את הפוקימון שאני רוצה צ'ימצ'אר.' אני חושב לעצמי .

__________________________________________________ _______________________________________
    התעכבתי כי עזרתי למשפחה בהכנות לליל הסדר .

5. משתמש מנוסה
    שם: קארין
    קארין
    -----------
    היום , 1 במרץ 2035. " שלום לך קארין , אנו מבינים שבדקת את המייל שלך יום יום כדי לראות אם אישרנו את הבקשה שלך להיות מגדלת
    לא ממש רצינו לאשר דבר זה בשל הגורמים המאורעות השונות במחוז.
    אך לבסוף הכריע ההחלטה שאין בכך צרה אנו לא רוצים ליצור מהומה ולחץ בקרב התושבים , להפך אפילו אנחנו חושבים שאישור זה יעזור לנו מאוד לקדם את המחוז.
    לכן אנו שמחים להודיע לך על כך שהתקבלת , את רשאית להיות מגדלת.
    מפני שאת גר בעיירת פיארס , את מוזמנת להגיע לפרופסור קיים ממנו תקבלי את הפוקימון ההתחלתי שלך והוא ידריך אותך להמשך הדרך, שיהיה בצלחה.
    ~אחרי קבלת המכתב , מה תעשי?~

"התקבלתי!" קפצתי משמחה ורצתי לספר לאמא שלי כל כך אהבתי פוקמונים וסוף סוף תהייה לי אפשרות להיות איתם ולטפל בהם אז התארגנתי בשיא המהירות ויצאתי עם חיוך על הפנים למעבדה של הפרופסור כדי לקבל את הפוקמון הראשון שלי!
    נערך לאחרונה על ידי karind7, 04-07-2012 בשעה 12:38 AM

6. משתמש מנוסה
    ------------
    ריי
    ------------
    היום , 1 במרץ 2035. " שלום לך ריי, אנו מבינים שבדקת את המייל שלך יום יום כדי לראות אם אישרנו את הבקשה שלך להיות מתאם.

לא ממש רצינו לאשר דבר זה בשל הגורמים המאורעות השונות במחוז.

אך לבסוף הכריע ההחלטה שאין בכך צרה אנו לא רוצים ליצור מהומה ולחץ בקרב התושבים , להפך אפילו אנחנו חושבים שאישור זה יעזור לנו מאוד לקדם את המחוז.
    לכן אנו שמחים להודיע לך על כך שהתקבלת , אתה רשאי להיות מתאם.
    מפני שאתה גר בעיירת פיארס , אתה מוזמן להגיע לפרופסור קיים ממנו תקבל את הפוקימון ההתחלתי שלך והוא ידריך אותך להמשך הדרך, שיהיה בצלחה.
    ~אחרי קבלת המכתב , מה תעשה?~
    'מעולה סוף סוף אני יכול להיות מתאם' אחשוב לעצמי ואחייך.
    אני אארגן את חפצי ואתכונן למסע, ברגע שאני אסיים אני אפרד לשלום מהורי ואלך למעבדה של פרופסור קיים. ברגע שאני אגיע למעבדה אני אדפוק על הדלת ואחכה שיכניסו אותי פנימה.

7. Retired
    -----------
    קארין
    -----------
    אחרי אקסטזה והתלהבות את רצה לכיוון המעבדה , כאשר את מגיע את נושמת לרווחה ונכנסת פנימה , בפנים מחכה לך פרופסור קיים ולידו את רואה את דיילה מגדלת מאומנת.
    קיים : " קארין הגעת יופי , תכירי זאת דיילה היא באה להדריך אותך " , דיילה : " שלום לך קארין , אני שמחה שאת יוצאת למסע שלך בעקבות גידול הפוקימונים והשמירה להם ".
    פרופסור : " קארין את יכולה להזכיר לי איזה פוקימון את צריכה להתחיל איתה בגידול? "

----------
    אייס

----------
    הפרופסור : "נכון צ'ימצאר , פוקימון נאמן ונחמד . " אתה מחייך ומלטף את צ'ימצאר .
    " שיהיה לך בהצלחה אייס! " , אתה יוצא מהמעבדה של הפרופסור מה תעשה עכשיו?

----------
    מרקוס
    ----------

אתה לוקח את הציוד ויוצא לדרך , לכיוון דרך מס' 101 או דרך האלטיל.
    הדרך הראשונה שיוצאים ממנה למסע , שם תוכל לפגוש כמה פוקימונים שונים.
    כעבור כמה דקות של הליכה אתה רואה את הפוקימון הראשון אברה יושב לו על הדשא ואוכל , אתה כנראה תרצה לצוד את הפוקימון הראשון שלך מה תעשה?

-----------

אנטוני

-----------
    הפרוספור " ברור טרטוויג , פוקימון העשב העקשן." הוא מגרש בראשו."הנה הוא טרטוויג " הוא מושיט אותו אליך אתה מלטך אותו קלות , " שיהיה לך בהצלחה בחור צעיר ".
    מה תעשה?

-----------
    ריי

-----------
    אתה שמח ונרגש נפרד מהמשפחה ויצא למעבדה של פרופסור קיים , כשאתה מגיע לדלת אתה דופק אליה ונכנס " פרוספור אתה כאן? " אתה מלחשש , אתה שומע צעדים לכיוון שלך " הכנס נערי ".
    אתה מתקדם פנימה ואתה רואה את הפרופסור " שלום לך ריי , חיכיתי לך " הוא מסתכל עליך ומחייך.
    " אני בטוח שאתה מוכן למסע שלך , רק תוכל בבקשה להזכיר לי איזה פוקימון אני צריך להביא לך? "
    פרישה

8. משתמש מנוסה
    [QUOTE=Prince;1306889][RIGHT]קארין
    -----------
    אחרי אקסטזה והתלהבות את רצה לכיוון המעבדה , כאשר את מגיע את נושמת לרווחה ונכנסת פנימה , בפנים מחכה לך פרופסור קיים ולידו את רואה את דיילה מגדלת מאומנת.
    קיים : " קארין הגעת יופי , תכירי זאת דיילה היא באה להדריך אותך " , דיילה : " שלום לך קארין , אני שמחה שאת יוצאת למסע שלך בעקבות גידול הפוקימונים והשמירה להם ".
    פרופסור : " קארין את יכולה להזכיר לי איזה פוקימון את צריכה להתחיל איתה בגידול? "

"אני מתחילה עם צ'יקוריטה!" "ואני שמחה מעוד שיש מי שידריך אותי " אני אומרת וכבר מפנטזת על כל ההרפתקאות שהיו לי
    נערך לאחרונה על ידי karind7, 04-07-2012 בשעה 12:52 AM

9. משתמש מנוסה
    -----------
    ריי

-----------
    אתה שמח ונרגש נפרד מהמשפחה ויצא למעבדה של פרופסור קיים , כשאתה מגיע לדלת אתה דופק אליה ונכנס " פרוספור אתה כאן? " אתה מלחשש , אתה שומע צעדים לכיוון שלך " הכנס נערי ".
    אתה מתקדם פנימה ואתה רואה את הפרופסור " שלום לך ריי , חיכיתי לך " הוא מסתכל עליך ומחייך.
    " אני בטוח שאתה מוכן למסע שלך , רק תוכל בבקשה להזכיר לי איזה פוקימון אני צריך להביא לך? "
    "ברור שאני מוכן" אומר לפרופסור בחיוך.
    "אני אשמח לקבל את פיפלאפ!" אוסיף במהירות ואמשיך לחייך.

10. Retired
    --------
    קארין
    --------
    הפרופסור : " נכון צ'יקוריטה " הוא מסתובב ולוקח את הפוכדור של צ'יקוריטה.
    הוא מסתובב חזרה ומושיט לך את הפוכדור " הנה לך " , את מודה לפרופסור קיים.
    דיילה : " לפני שאת הולכת אני רק רוצה להגיד לך בהצלחה והמליץ לך לעבוד עם כל פוקימון ופוקימון , לתת לו אהבה ותמיכה והוא גם יחזיר לך , זה הסוד להצלחה! " היא מחייכת ומוסיפה להגיד " אני אפגוש אותך בהמשך לראות את מצבך בהצלחה לך "
    הפרופסור " בהצלחה.
    מה תעשי עכשיו?

--------
    ריי
    --------
    הפרופסור : " נכון איך שכחתי " הוא מרגד בראשו ומסתובב להביא לך את הפוכדור של פיפלאפ.
    כאשר הוא מוצא אותו הוא נותן לך אותו . " שיהיה בהצלחה לך ופיפלאפ הרבה בהצלחה במסע , אני טיפה עסוק עכשיו אם תזדקק לעזרה חייג אליי דרך אחת מהטלפונים במרפאות "
    מה תעשה עכשיו?
    פרישה

11. משתמש מנוסה
    --------
    ריי
    --------
    הפרופסור : " נכון איך שכחתי " הוא מרגד בראשו ומסתובב להביא לך את הפוכדור של פיפלאפ.
    כאשר הוא מוצא אותו הוא נותן לך אותו . " שיהיה בהצלחה לך ופיפלאפ הרבה בהצלחה במסע , אני טיפה עסוק עכשיו אם תזדקק לעזרה חייג אליי דרך אחת מהטלפונים במרפאות "
    מה תעשה עכשיו?
    "תודה רבה פרופסור" אומר בשמחה ואשים את הפוכדור בכיס.
    "יש לי שאלה אחת פרופסור" אומר לו.
    "בתור מתאם לאן אתה חושב שכדי לי ללכת עכשיו?" אשאל אותו.

12. משתמש מנוסה
    [QUOTE=Prince;1306899]--------
    קארין
    --------
    הפרופסור : " נכון צ'יקוריטה " הוא מסתובב ולוקח את הפוכדור של צ'יקוריטה.
    הוא מסתובב חזרה ומושיט לך את הפוכדור " הנה לך " , את מודה לפרופסור קיים.
    דיילה : " לפני שאת הולכת אני רק רוצה להגיד לך בהצלחה והמליץ לך לעבוד עם כל פוקימון ופוקימון , לתת לו אהבה ותמיכה והוא גם יחזיר לך , זה הסוד להצלחה! " היא מחייכת ומוסיפה להגיד " אני אפגוש אותך בהמשך לראות את מצבך בהצלחה לך "
    הפרופסור " בהצלחה.
    מה תעשי עכשיו?

"תודה רבה פרופסור" אני אומרת "אבל לאן בעצם אני יכולה ללכת?"

13. Retired
    ---------
    קארין
    ---------
    את מודה לפרופסור והוא אומר לך , " תכירי את צ'יקוריטה קצת ואז תפני בהתחלה מרקט כדי שיהיה לך את כל הציוד הדרוש למגדלת ".

---------
    ריי
    ---------
    הפרופסור : " מפה אפשר להתחיל רק בדרך אחת , דרך מס' 101 - דרך איטול , משם המסע שלך מתחיל" בהצלחה איש צעיר.
    פרישה

14. משתמש מנוסה
    שם: סהר

-----------

אנטוני

-----------
    הפרוספור " ברור טרטוויג , פוקימון העשב העקשן." הוא מגרש בראשו."הנה הוא טרטוויג " הוא מושיט אותו אליך אתה מלטך אותו קלות , " שיהיה לך בהצלחה בחור צעיר ".
    מה תעשה?

"תודה רבה לך פרופסור!" אומר לפרופסור בהתרגשות בזמן שאחזיק את טרטוויג ואכניס אותו לתוך הפפוכדור שלו "נתראה בפעם אחרת!" אומר לפרופסור ואצא מהמעבדה בריצה לכיוון דרך 101.
    כאשר הגיע למקום הרצוי אזרוק את הפוכדור של טרטוויג באוויר ואומר לו "שלום לך טרטוויג!" אפתח בדבריי בחמימות עם חיוך מזמין "אני אנטוני,המאמן החדש שלך!" אמשיך באותה חמימות בה התחלתי "אנחנו עומדים לעבור עכשיו מסע מלא חוויות ביחד,יהיו רגעים טובים וקצת פחות אך החברות שתיווצר בינינו תנצח הכל!" אומר לו בביטחון "אגיע הזמן לאימונים מיוחדים לחידוד הידידות שלנו וגם הכוח שלנו!" אומר לטרטוויג בזמן שאש תהיה בעיניי "הגיע הזמן לחפש פוקימון להלחם איתו!" אמשיך בדבריי ואתחיל לחפש וקימון חדש בסביבה
    ווינר מ-22/03/2013 עד 24/3/2013 P:
    משחקי בפורום חת"מ:
    Spoiler ספוילר

Skarner:Feel My Sting!
    Spoiler ספוילר

פיקאצ'ו לעולם ועד!
    Spoiler ספוילר

15. משתמש מנוסה
    ---------
    קארין
    ---------
    את מודה לפרופסור והוא אומר לך , " תכירי את צ'יקוריטה קצת ואז תפני בהתחלה מרקט כדי שיהיה לך את כל הציוד הדרוש למגדלת ".
    .[/COLOR]
    "אוקי תודה רבה פרופסור" אני אומרת ויוצאת מהמעבדה אני מחליטה להוציא את צ'יקוריטה כדי להכיר אותה ושתלך לידי ופונה לכיוון המרקט

עמוד 3 מתוך 10 ראשוןראשון 12345 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •