----------
מרקוס - כן זה טוב
----------
בזמן שאתה מנסה להבין איפה אתה ומי האנשים האלה , אתה רואה שאחד מהם זה טוד .
ולידו עוד מישהו שמתקדם אליך ואומר , " מרקוס אין שום סיבה לדאגה , הבאנו אותך לכאן כאשר הייתה תחת השפעת אבקת שינה " אתה מהסס , " שמי ארטון, אפשר להגיד שאני מנהיג המסדר של הציידים " , " הבאנו אותך לכאן במצב שינה כי אנחנו עדיין לא בוטחים בך כ"כ ולכן לא רצינו שתחפוש לעת עתה את מיקומינו."
האיש השלישי מתקדם אליך ואומר " אנחנו רק רוצים לוודא שאתה באמת מוכן להיות צייד " , אתה מהנהן בראשך והוא ממשיך לדבר " שמי כריסואני רק רוצה לתת את הדרגה שלך : F , ואת מדיך." ארטון " הוא מוכן " , טוד " מרקוס עכשיו אתה שוב תרדם ותמצא את עצמך בבית הקרס , ככה בינתיים אנחנו מתקשר איתך , כל צייד עובד לבד . "
ארטון " אתה רשאי להתחיל בעבודותיך , בבית הקרס יחכו לך שם ציוד אשר מתאים לצייד , שיהיה לך צייד נעים , אנחנו נבקר ואתך ונעריך את דרגתך , את מטרתנו הסופית תגלה בהמשך , וכך גם על מסעותיך "
טוד מוציא שוב את גלום ואתה שוב נרדם.
~כעבור זמן לא ידוע~ אתה מתעורר ומוצא את עצמך בבית הקרס , לידך נמצא הציוד .
מה תעשה עכשיו?
----------
דניאל
----------
אתה נכנס קלות פנימה ואומר " פרופסור אתה כאן? " , כעבור כמה שניות אתה שומע צעדים לעבריך " הכנס " אתה נכנס ורואה בפנים את פרופסור קיים. " שלום שלך דניאל , חיכיתי לבואך. "
" אני שמח שהחלטת להיות מאמן פוקימונים , עכשיו אהם... אתה יכול להזכיר לי איזה פוקימון אני אמור להביא לך יש לך כאן הרבה פוקימונים ומשלחות ".
----------
אייס
----------
אחרי שאתה נרגע אתה נכנס פנימה ורואה את הפרופסור קייםמסתכל בטלויזיה , " פרופסור? " אתה אומר , הוא מסתובב אליך ואומר " או אייס הגעת , חיכיתי לך שליחה על אי הנעימות " *צחקוק*
" אני שמח שהחלטת להיות מאמן פוקימונים זה מביא המון גאווה! , עכשיו אתה יכול להזכיר לי איזה פוקימון אניצריך להביא לך? "