----------
מרקוס
----------
כנראה שאברה יותר מתוחכם ממה שחשבת , ישר אחרי שאתה שם לו את הכלוב הוא משתמש במתקפה שנקראה טלפורט , והוא משתגר ליד העץ הקרוב וממשיך לאכול.
----------
לי
----------
אחרי שאתה מסיים את הארגונים ויוצא לפגוש את האיש בשער המזרחי בזמן , אתה רואה שם מישהו
שכנראה מחכה לך , כאשר אתה מגיע אליו הוא אומר בקול חלש " אתה לי? " , אתה מהנהן.
" יופי " פתאום הוא מוציא מהפוכדור גלום
שמרדימה אותך בעזרת אבקת שינה.
~לאחר זמן לא ידוע~ אתה מתוערר ואתה רואה שאתה באיזה מקום מוזר שאפשר לקרוא לו מחתרת , כאשר אתה מתעורר אתה רואה את
קרייג סמית' מסתכל עליך ואומר " ברוך הבא לי למחתרת שלנו , הוולקנוס. " כולם מוחאים כפיים . " כפי שאפשר לראות אנחנו עוסקים באזור חמים ולכן האזור פה קולו מקורר , אנו זקוקים לך ולעוד אנשים טובים שיעזרו לנו במטרותינו " הוא מגרז את סנטרו.
" בשנים האחרונות החלה המחתרת האקוונטוס לאיים עלינו גם , המטרה שלנו להוריד גם את המחתרת שלהם בעזרתך ליי אנחנו יכולים לעשות זאת " , כולם מסתכלים עליך.
" אז תגיד לנו לי למה אתה חושב שאנחנו צריכים לבטוח בך ולתת בך אימון ? ".
-----------
אנטוני
-----------
כאשר אתה מוכן לקרב הראשון שלך אתה שולח את טרטוויג !
והקרב מתחיל , טרטוויג רץ לכיוונו של בידריל ומכה בבטנו בחוזקה , בידריל נשאר מחויב והתחיל לנקר את טרטוויג אך טרטוויג הצילח להתחמק.
חיים : 20/35
חיים : 25/35 
בידריל יוצא שוב להתקפה!
-----------
ריי
-----------
" פיפלאפ צא! " , פיפלאפ משתמש בבועות ופוגע בשלושת הפארסים , אחד מהם בורח ו2 מוכנים לקרב.
פידג'י מרגיש מחויב ובא לעזור.
כנראה שזה יהיה קרב של 2 על 2!
חיים : 23/34
חיים : 22/33
חיים : 18/30
חיים : 35/35 
----------
קארין
----------
אקסו נראה פגוע ומפוחד אבל דיי תשוש לכן הוא לא יכול לעשות כלום שאת מתקרבת אליו , את מרימה אותו כדי לראות איפה הוא פצוע , אתה מוציאה את תיק עזרה ראשונה ומוציאה ממנו את תרסיס נגד פציעות.
כאשר אחרי כמה רגעים את רואה מישהו מרחוק צועק
" הנה אתה אקסו , בוא לכאן מיד פוקימון חלש שכמותך "
---------
ג'ייק - תבדוק בדף הראשון או השני עניתי לך על זה כאשר אמרתי שאתה רשום
---------
כאשר אתה מבקש את צ'ארמנדר אתה מעלה גיחוח קל , הפרופסור ניגש לאחת הספריות ומוציא את הפוכדור של צ'ארמנדר ואומר " הנה צ'ארמנדר פוקימון הלטאה , שיהיה לך וצ'ארמנדר בהצלחה במשך הדרך "
מה תעשה עכשיו??