Pokemon GO
עמוד 6 מתוך 10 ראשוןראשון ... 45678 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 76 עד 90 מתוך 142
  1. משתמש מנוסה
    שם: קארין
    [----------
    קארין
    ----------
    " היי את " הוא אומר , וזורק פוכדור שממנו יוצא מאצופ' , אם את לא נותנת לי את אקסו אני אתקוף " הוא מאיים.

"אם קרב זה מה שתה רוצא זה מה שתקבל"אני אומרת בקול ממאיים עוד יותר "צ'יקוריטה תתקונני לקרב!" אני צועק הרי היא בכל מיקרה כבר מחוץ לפוקדור "אתה עוד תצטער על מה שעשיתה לאקסו!"

2. משתמש מנוסה
    שם: סהר
    ציטוט פורסם במקור על ידי Prince צפה בהודעה
    -----------
    אנטוני

-----------
    בדריל שולח עוקץ וטרטוויג לא מצליח להתחמק ונפגע.
    טרטוויג מתרגז ומשתמש במתקפת זרעים שמקיפה את בדיריל ושואבת לו את החיים ישר לטרטוויג.
    חיים : 8/35
    חיים : 23/35
    בידריל מתרגז ומשתמש בבז על חושי
    "טרטוויג תתחמק מהר!" אומר לטרטוויג במהירות לפני שהמכה של בידריל תפגע בו "ומיד תשתמש בבלימה ותסיים את הקרב הזה!" אומר לטרטוויג בתקווה שהמכה הבאה תסיים את המערכה וטרטוויג ינצח סוף סוף את הבידריל הזה
    ווינר מ-22/03/2013 עד 24/3/2013 P:
    משחקי בפורום חת"מ:
    Spoiler ספוילר

Skarner:Feel My Sting!
    Spoiler ספוילר

פיקאצ'ו לעולם ועד!
    Spoiler ספוילר

3. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    שם: לי
    ----------
    לי
    ----------

קרייג " אין בעיות , סלי בוא לפה הנה " הוא צעוק , ולאחר כמה רגעים אתה רואה אישה שבאה לכיוונכם ואומרת , סלי " מה רצית קרייג ? " , " יש לי פה מתלמד שמו לי אני צריך שתעבירי לו קורס מזורז " , היא מסתכלת עליך ומחייכת.
    "בוא לי אני ידריך אותך " , אתה הולך בעקבותיה ואתם מגיעים למין אולם התאמניות .
    " אני רוצה לבדוק את כישוריך , כך תבחר מכאן פוכדור אחד מתוך הפוכדורים שיש כאן. " אחרי שאתה בוחר היא בוחרת אחד. " אוקיי לי , הפוקימונים האלה אומנו במיוחד כדי להיות אכזריים במיוחד. "
    סלי " פוכדור צא ומתוכו יוצא ויוול " , אחריה אתה זורק את הפוכדור וממנו יוצא סייטר , " לא רע איש לך בחירות מעולות " .
    " מהפוקימונים האלה כמעט הוציאנו את המקסימום שביכולתם ויודעים כמעט כל מתקפה שברשותם , אך לרוע מזלך מתור מתלמד תצטרך לזהותן לבד ".
    " ויוייל קדימה קפצי עליו בשריטה ".

.[/COLOR][/I]
    אני אומר לסאלי" את צוחקת עלי?! אפשר להחליף פוקימון לפוקימון אחר?. אני לא רוצה סיטר, אני לא מאמאין שהוא חזק כדי להביס תנקבה שאת משחקת איתך. מצטער אם העלבתי תפוקימון שלך.אני לא אוהב פוקימוני בנות ".
    אני פונה אל סיטר"אוקי אתה ואני לא סובלים את אחד השני אבל בוא ננצח. טוב תחמק מויבל ואז רוץ אליה במהירות ותדקור אותה עם מספרי איקס ".
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]

Spoiler ספוילר

<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
    העם דורש וינר חברתי!

4. TBM
    שם: מתן
    ----------

אייס
    ----------
    אחרי שהוצאת את צ'ימצאר להכרות קלה , כנראה שהגיעה הזמן להתחיל במסע .
    אתה יוצא מהמעבדה והולך לכיוון דרך מס' 101 שהיא הדרך הראשונה במחוז.
    בהתחלת הדרך מישהו מגיע אליך ואומר " היי אתה , אתמול השגיתי את הפוקימון הראשון שלי ונראה שגם אתה רוצה לערוך קרב? "

[/I]
    'זה היה מהיר." אחשוב לעצמי . "אוקיי אבל לפני הקרב נלך למקום אחר שאין בו אנשים כמו דרך 101 בשביל לא לפגוע באף אחד." אומר לו . "צ'ימצ'אר בוא איתי." אומר לצ'ימצ'אר ואז ארוץ לדרך 101 ובדרך אסתובב כמה פעמים כדי לבדוק שהוא מאחורי .

5. Retired
    שם: Ashar
    ----------
    אייס
    ----------
    האיש מאשר ועוקב אחריך , כאשר אתם מגיעים לדרך מס' 101 האיש אומר " אוקיי פוכדור צא " ומתוכו יוצא פנפי , " דרך אגב אני גם יוצא מסע אז כנראה אני יפגוש אותך כמה פעמים בדרך כדי לראות את רמתך! " הוא מחייך , אז שנתחיל?

----------
    לי
    ----------
    סלי " אנחנו עוד נראה , אני יהיה עדינה איתך "
    סייטר יוצא ראשון ומתחיל עם דקירות חזקות על ויבל ופוגע בה קלות ,ואז יוצא שוב לדקירה של מספרי איקס אך ויבל משתמש באגרוף קרח ובולמת את ההתקפה ומעיפה את סייטר אחורה.
    חיים : 94/115
    חיים : 105/114
    סלי " אני רק התחממתי , בוא נראה אותך עכשיו " , " ויביל חפירה ואז אגרוף אש , אם אתה שואל את עצמך מאיפה היא יודעת את המתקפה הזאת , אז כנראה שאימנו את הפוקימונים שלנו היטב ".

-----------
    אנטוני
    -----------
    המתקפה של בידריל לא פוגעת בטרטוויג הזריז ובידריל התעייף ומעדיף לנטוש את הקרב ולברוח.
    טרטוויג נראה שמח אחרי הניצחון הראשון בקרב , אך טרטוויג נופל על הרצפה כנראה במתקפת העוקץ של בידריל הוא גרם לו לפציעה ברגל.

----------
    קארין
    ----------
    בלי שום מקדמה מיותרת מאצ'ופ רץ היישר לכיוון של צ'יקוריטה ופוגעה בה באגרוף חזק שמעיף אותה אחורה !
    חיים : 34/34
    חיים: 30/38
    " קדימה תלמד את הילדה אם מי יש לה עסק , צא ותן לפוקימון הרקוב הזה עוד אגרוף! "

-----------
    ריי
    -----------
    פידג'י נראה מאושר מהצעה אך רוצה להוכיח את עצמו קודם ולמרות שהוא פצוע הוא רוצה קרב קודם!.
    פידג'י מסתכל על פיפלאפ ומתעופף לעברו בסיבוב כדי לנקר אותו!
    פרישה

6. TBM
    ----------
    אייס
    ----------
    האיש מאשר ועוקב אחריך , כאשר אתם מגיעים לדרך מס' 101 האיש אומר " אוקיי פוכדור צא " ומתוכו יוצא פנפי , " דרך אגב אני גם יוצא מסע אז כנראה אני יפגוש אותך כמה פעמים בדרך כדי לראות את רמתך! " הוא מחייך , אז שנתחיל?
    [/COLOR][/I]
    "צ'ימצ'אר בוא הנה ." אני אומר וזורק את הפוקדור . "צ'ימצ'אר השתמש בלהבה עכשיו." אני אומר לו .

7. Retired
    ----------
    אייס
    ----------
    הקרב מתחיל וצ'ימצאר יוצא בלהבה לכיוון פנפי ופוגע בו , פנפי נשאר חייב ומשתמש במתקפת גלגול ומעיף צ'ימצאר שפוגע באחד העצים , זו הייתה מכה קשה!
    חיים : 24/30

חיים : 29/38
    פנפי קופץ ומשתמש ברעידה לכיוון צ'ימצאר!
    פרישה

8. TBM
    ----------
    אייס
    ----------
    הקרב מתחיל וצ'ימצאר יוצא בלהבה לכיוון פנפי ופוגע בו , פנפי נשאר חייב ומשתמש במתקפת גלגול ומעיף צ'ימצאר שפוגע באחד העצים , זו הייתה מכה קשה!
    חיים : 24/30

חיים : 29/38
    פנפי קופץ ומשתמש ברעידה לכיוון צ'ימצאר!
    "צ'ימצ'אר קפוץ לאחד העצים כדי להתחמק מהרעידה ואז תשתמש בלהבה פעם נוספת." אומר לו .

9. Retired
    ----------
    אייס
    ----------
    פנפי משתמש ברעידה לכיוון צ'ימצאר אך צ'ימצאר קופץ על אחד העצים ושום דבר לא קרה לו , אך פנפי משתמש זאת לטובתו ומשתמש שוב ברעידה לכיוון העץ שנופל , וצ'ימצאר קופץ ממנו באומץ באמצע הנפילה ומגיע מעל הראש של פנפי ומשום מקום צ'ימצאר השתמש בבעיטת אש ולא בהלבה!
    פנפי נפגע קשות מהמקרה
    חיים : 10/30

חיים : 27/38
    האיש " וואו הצי'מאר שלך פשוט מעלה! איזה יכולת טבעיות " הוא מגרד בראשו , " פנפי קדימה יריקת בוץ'!"
    ~ צ'ימצאר קיבל מתקפה : בעיטת אש ~
    פרישה

10. הסבתא של הרגשות
    שם: סבתא כרמלה
    כינוי: PizzaBlaster
    שם: דרייק האמרקור
    זכר/נקבה: דו מיני (XD) סתאם! זכר.
    תיאור: דרייק הוא צייד בן 14 בגובה 1.60 מטר, בעל עיניים אדומות-זהובות (כמו שיש כחול עם קווים ירוקים כאלה) ושיער אדום מזדקר. דרייק לובש בד"כ ווסט אדום ומכנסי ח"אקי. יש לו צלקת ממעל העין הימנית, דרך גשר האף אל הצד השמאלי של הסנטר שאותה הוא קיבל כשהיה בן 8 ונתקל ביער בחבורה של אורסרינגים.
    אופי: דרייק בד"כ יהיה אדיש, ממוקד במטרה, אסרטיבי ומחושב.
    מקצוע: צייד
    פוקימון התחלתי: הפוקימון שאיתו תרצו לחוות איתו את המסע. (* אם אתה איש מחתרת ,צייד אינך זקוק לפוקימון התחלתי)
    ציוד: (אם אפשר להמציא ציוד מגניב כזה אז) רובה חיצים עם חיצים מורעלים (הרעל פשוט משתק לכמה דקות) ומשגר קטן שיכול לסרוק מקומות מסוימים, וע"י פקודה קולית משגר אותך לשם. (אם אי אפשר) אז אקדח הלם וחרב סמוראי מסוג קטאנה (עד כמה שזה אירוני, זו החרב הגדולה של הסמוראי XD).
    הערות/הארות: משחק מגניב בטירוף, ואם אני יכול לרמוז שאני אוהב מאוד את הפוקימונים ויקטיני, פלייגון וזורוארק, אז אני רומז לך, כמו בנו"ד (X3)
    ציון ראשוני: 9.9999/10 כי פשוט אין כזה דבר שלמות

11. Retired
    רשום זיו , אני ירשום לך עוד מעט התחלה
    פרישה

12. TBM
    ----------
    אייס
    ----------
    פנפי משתמש ברעידה לכיוון צ'ימצאר אך צ'ימצאר קופץ על אחד העצים ושום דבר לא קרה לו , אך פנפי משתמש זאת לטובתו ומשתמש שוב ברעידה לכיוון העץ שנופל , וצ'ימצאר קופץ ממנו באומץ באמצע הנפילה ומגיע מעל הראש של פנפי ומשום מקום צ'ימצאר השתמש בבעיטת אש ולא בהלבה!
    פנפי נפגע קשות מהמקרה

חיים : 27/38
    האיש " וואו הצי'מאר שלך פשוט מעלה! איזה יכולת טבעיות " הוא מגרד בראשו , " פנפי קדימה יריקת בוץ'!"
    ~ צ'ימצאר קיבל מתקפה : בעיטת אש ~
    "כל הכבוד צ'ימצ'אר ." אומר . 'יופי צ'ימצ'אר למד מתקפה חדשה.' אחשוב לעצמי . "עכשיו צ'ימצ'אר תשתמש בבעיטת אש ותסיים את הקרב הזה ." אומר לו בתקווה שהמתקפה תעבוד .

13. משתמש מנוסה
    -----------
    ריי
    -----------
    פידג'י נראה מאושר מהצעה אך רוצה להוכיח את עצמו קודם ולמרות שהוא פצוע הוא רוצה קרב קודם!.
    פידג'י מסתכל על פיפלאפ ומתעופף לעברו בסיבוב כדי לנקר אותו!
    "בסדר פידג'י" אומר לו, "תזכור אני לא עומד לוותר לך" אני אוסיף.
    "פיפלאפ קפוץ הצידה והתחמק מהמתקפה" אומר לו במהירות.
    "עכשיו השתמש בבועות ובזמן שדעתו תהיה בבועות תתפרץ עליו עם מתקפת ניקור!" אומר לפיפלאפ.

14. Retired
    ----------

דרייק:
    ----------
    היום , 1 במרץ 2035 , אתה מקבל מכתב שמושחל מתחת לדלת , אתה פותח אותו ובו רשום " שלום לך דרייק , אנחנו רוצים שתצטרף להיות צייד קראנו את קורותיך ואנחנו מתרשמים ביותר.
    אתה רשאי להיות צייד , מפני שאתה גר בעיירת פייארס גש לבית שעליו יש שלט של קרס יחכה לך שם המדריך , שיהיה בצלחה! מחכים לכישוריך"
    ~אחרי קבלת המכתב , מה תעשה?~

----------
    אייס
    ----------
    צ'ימצאר מתקאה ביכולתו ולכן מתגלה כפזיזות כי מכת הבוץ' פוגעת לצ'ימצאר בעיניים והוא עינו רואה דבר ומשתמש בביעטת האש על אחד העצים.
    פנפי מצנל את זה ופוגע בצ'מיצאר בדחיפה ,צ'ימצאר קםומנסה להרויד את הבוץ מהעיניים!

חיים : 17/38
    פנפי רץ שוב כדי לדחוף את צ'ימצאר!

-----------
    ריי
    -----------
    פידג'י בדרך לפיפלאפ כדי לנקר אותו , אך פיפלאפ קופץ הצידה ומתחמק מהמתפקה ומשיב במתקפת בועות כדי להסיח את דעתו של פידג'י , אבל פידג'י מנקר את כל הבועותובדרך שוב לפיפלאפ ופוגע בו!
    פיפלאפ מתעצבן ומנקר את פידג'י
    חיים : 15/32
    חיים: 22/35
    פידג'י מתעופף טיפה למעלה כדי לכוון על פיפלאפ משב רוח אבל כנפיוו של פידג'י עדיין פגועות והוא נופל על הקרקע! כנראה זה סימן לסיים את הקרב!
    פרישה

15. הסבתא של הרגשות
    שם: סבתא כרמלה
    ----------

דרייק:
    ----------
    היום , 1 במרץ 2035 , אתה מקבל מכתב שמושחל מתחת לדלת , אתה פותח אותו ובו רשום " שלום לך דרייק , אנחנו רוצים שתצטרף להיות צייד קראנו את קורותיך ואנחנו מתרשמים ביותר.
    אתה רשאי להיות צייד , מפני שאתה גר בעיירת פייארס גש לבית שעליו יש שלט של קרס יחכה לך שם המדריך , שיהיה בצלחה! מחכים לכישוריך"
    ~אחרי קבלת המכתב , מה תעשה?~
    'טוב, מזל טוב לי!' אני חושב בציניות. אני אוכל ארוחת בוקר חפוזה, שם את הבגדים האהובים עליי ויוצא מהבית. ~אה...ממ.~ אני מפהק (איך כותבים קולות של פיהוק?!?!) וחושב 'זו היתה שינה טובה... כדאי למצוא את הבית הזה שהם דיברו עליו' אני אומר ומתחיל לחפש את הבית עם השלט של קרס.

עמוד 6 מתוך 10 ראשוןראשון ... 45678 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •