[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]
ספוילר
<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
העם דורש וינר חברתי!
תתרמו ותצילו חיים של מישהו,אפילו תרומה מעטה של 14 שקל http://www.uxv.co.il/neomi/
גם אני מאמין בתגובות בונות
תזכו בפרסים שווים עם נקודות תהילה!
שינוי כינוי עכשיו בזכות צמ"ח!
"There can be no ugly woman, there can only be not enough vodka"
"כל הכבוד לך טרטוויג עשית עבודה טובה מאוד!" אעודד את טרטוויג ואודה לו על הקרב "תחזור עכשיו!" אומר בזמן שאני מכוון אליו את הפוכדור שלו ומחזיר אותו לתוכו 'אני לא אתפוס עכשיו בידריל' אחשוב לעצמי קצת בבאסה ואתחיל לחזור לכיוון העיר פייארס ואגש שם למרפפאה ואבקש מהאחות ג'וי לטפל בטרטוויג שלי לפני שאחזור שוב פעם לדרך 101.
ווינר מ-22/03/2013 עד 24/3/2013 P:
משחקי בפורום חת"מ:
ספוילר
Skarner:Feel My Sting!
ספוילר
פיקאצ'ו לעולם ועד!
ספוילר
----------
קארין
----------
צ'יקורטיה מצליחה להתחמק מהאגרוף של מאצו'פ והאגרוף שלו פוגע באחד הבניינים.
צ'יקוריטה רצה לכיוונו של מאצ'ופ ומשתמשת במתקפת זרעים
פתאום השוטרת ג'יני מגיעה משום מקום" עצרו את הקרב הזה מיד! " היא צועקת
" אתם לא יודעים שאסור להלחם פה באזור של העיר!? "
-----------
אנטוני
-----------
אחרי שאתה חוזר לרפא את טרטוויג במרפאה אתה ממשיך בכיוון של דרך מס' 101 שלפתע מאחוריך מישהו מדבר איתך " סלח לי אישי " אתה מסתובב לאחור ואתה רואה שהדמות שנמצאת מאחוריך היא לא אחרת מאשר גרי" התסכלתי קודם על הקרב שלך וטרטוויג ושמתי לב שאתה מאמן מתחיל " הוא מחייך ואומר , " בוא נגדי קרב באזור מס' 101 אני גם התחלתי עכשיו את המחוז הזה כי שמעתי שהוא מחוז טוב ואני מתחיל פה מ0 למירות שעדיין יש לי יכולות ", הוא שוב מחיי ומוציא פוכדור מהכיס שלו . " צא וובט
" הוא צועק ומשתחרר לקרב . " קדימה אישי תוציא את טרטוויג ובדרך תגיד את שמך "
----------
ג'ייק - מחר אני יעדכן לך את הלינק של הפוקידע
----------
אתה מוציא את צ'ארמנדר והוא משתמש בלהבה חזקה לכיוון אקנס שפוגע בו קשות.
אקנס מתסובב ומתעצבן וחונק את צארמנדר בחוזקה ולא משחרר אותו!
חיים : 20/31
חיים : 23/34
----------
מרקוס
-----------
' זה יום המזל שלי ' אתה אומר לעצמך כאשר אתה מוציא את אברה כדי שיצפה בצייד , אתה מוציא ת רובה חצי ההרדמה ומתחיל לירות חצים על הפוקימונים , אתה מצליח לפגוע ב3 פוקימונים 2 טרקווילים ובפידג'יוט אחד , שלושתם נופלים לכיוונך ונפלים על הרצפה , אתה מכניס אותם לכלובים ולפני שהלהקה מנסה להצילם אברה משתמש בטלפרוט וכולכם עוברים למקום אחר.
אחרי שאתה מסתכל על הכלובים של שלושת הפוקימונים אתה אומר לעצמך 'עליי לבחור את הפוקימון החזק ביותר מבינהם ואת השניים האחרים לשחרר או למקור לציידים אחרים , אולי נעשה טרייד פוקימונים' ומנסה לחשוב על דרך לבדוק מי החזק ביותר.
----------
דניאל
-----------
" נכון טוטודייל " הוא מסתכל אחורה ואומר לעצמו 'איפה שמתי את הפוכדור של טוטדייל' , הוא מחפש כמה שניות " הנה מצאתי " הוא מסתובב אליך ומביא לך את הפוכדור , " שיהיה לך בהצלחה במסע דניאל! "
מה תעשה עכשיו?
----------
לי
----------
סייטר עף לאוויר ומתחמק מהחפירה של ויביל ולפני שויביל מגיע מספיק גבוהה כדי להשתמש באגרוף אש , סייטר שלח אליה חרבות קרב ומפיל את ויביל על הרצפה ואז משתמש בניקור מספרי איקס וחובט בויביל קשות , אך היא הצליחה לקום בקושי.
חיים : 37/115
חיים : 102/114
סלי " כנראה תיכננת את המהלך הזה היטב , ניצלת את הפוקימון כי ידעת שהוא יודע לעוף מחוכם , קרייג כנראה צדק שחשב שאתה ממש תגיע רחוק כאיש מחתרת " ,היא מצחקקת " אבל אתה עדיין טירון ואת הקרב הזה אני בחיים לא אפסיד . " ויביל השתמשי בניעוץ כנפיים , חפירה ואז אגרוש משולש! "
----------
אייס
----------
פנפי מתכנן דחיפה נוספת אבל צ'ימצאר משתמש בבעיטת אש ומתחיל הסתובב סביב עצמו מה שדומה להוריקן אש , פנפי נפגע קשות ואינו מצליח לקום שוב!
האיש " לא פנפי! , תחזור " הוא מסתכל על הפוכדור מאוכזב אבל שמח " תודה פנפי על הקרב הראשון שלנו " *הוא מסתכל עלייך ומחייך* " טוב יפה אייס , אנחנו עוד נפגש שוב בעתיד כדי לבדוק את רמתנו אגב קוראים לי רון , שיהיה לך בהצלחה אייס! "
-----------
ריי
-----------
פיפלאפ לא מרחם וקפוץ על פידג'י חסר האונים ומנקר אותו , פידג'י קרב לא יכול להלחם ומותש על הרצפה!
----------
דרייק:
----------
לאחר שינה טובה אתה מתארגן ויוצא כדי לחפש את הבניין עם הקרס , למרות שאתה מכיר את העיירה בחיים לא ראית בית עם קרס , אחרי 10 דקות של חיפוש אתה מוצא בית שיש עליו את הקרס אתה נכנס פנימה ושם מחכה לך טוד, שלום " לך דרייק , אני טוד " אתה מחייך אליו והוא ממשיך לדבר " אמרו להגיע לכאן כדי להעביר לך את זה " הוא מושיט לך פוכדור , הפוכדור נפתח וממנו יוצא גלום
, הוא משתמש באבקת שנייה ואתה נרדם.
~כעבור זמן לא ידוע~ אתה פוקח את עינייך ואתה רואה שאתה בתוך מבנה מוזר ומולך עומדים 3 אנשים , מה תעשה?
פרישה
----------
ג'ייק - מחר אני יעדכן לך את הלינק של הפוקידע
----------
אתה מוציא את צ'ארמנדר והוא משתמש בלהבה חזקה לכיוון אקנס שפוגע בו קשות.
אקנס מתסובב ומתעצבן וחונק את צארמנדר בחוזקה ולא משחרר אותו!
''לא מצב כל כך מסובך'' אמלמל ואצעק לצ'ארמנדר ''תרים את הראש ותשתמש בלהבה על הפרצוף שלו!''
----------
ג'ייק
----------
אקנס חונק את צ'ארמנדר בחוזקה ולא נותן לצ'ארמנדר להשתמש בלהבה , הלהבה של צ'ארמנדר בזנב נחלשת! אבל פתאום פוליווג החליט לעזור לצ'ארמנדר ומשתמש בזנבו ומצליף לאקנס בפנים.
אקנס מסתובב לכיוון פוליווג , זאת ההדמנות של צ'ארמנדר אך הלבה שלו חלשה מדי ולא יצליח להשתמש בלהבה.
----------
אייס
----------
אתה ממשיך בדרכך עם צ'ימצאר שלפתע אתה מרגיש שהאדמה לא ממש יציבה , אבל בכל זאת אתה מתעלם וכעבור כמה צעדים את נופל לתוך בור ואתה מתסכל למעלה ואתה רואה מאנקישמצחקק לו על הנפילה שלך
פרישה
אקנס חונק את צ'ארמנדר בחוזקה ולא נותן לצ'ארמנדר להשתמש בלהבה , הלהבה של צ'ארמנדר בזנב נחלשת! אבל פתאום פוליווג החליט לעזור לצ'ארמנדר ומשתמש בזנבו ומצליף לאקנס בפנים.
אקנס מסתובב לכיוון פוליווג , זאת ההדמנות של צ'ארמנדר אך הלבה שלו חלשה מדי ולא יצליח להשתמש בלהבה.
תתקוף את הראש שלו בשריטה הכי חזקה שלך!'' אורה לו
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)