Pokemon GO
עמוד 7 מתוך 10 ראשוןראשון ... 56789 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 91 עד 105 מתוך 142
  1. משתמש מנוסה
    ציטוט פורסם במקור על ידי Prince צפה בהודעה
    -----------
    ריי
    -----------
    פידג'י בדרך לפיפלאפ כדי לנקר אותו , אך פיפלאפ קופץ הצידה ומתחמק מהמתפקה ומשיב במתקפת בועות כדי להסיח את דעתו של פידג'י , אבל פידג'י מנקר את כל הבועותובדרך שוב לפיפלאפ ופוגע בו!
    פיפלאפ מתעצבן ומנקר את פידג'י
    חיים : 15/32
    חיים: 22/35
    פידג'י מתעופף טיפה למעלה כדי לכוון על פיפלאפ משב רוח אבל כנפיוו של פידג'י עדיין פגועות והוא נופל על הקרקע! כנראה זה סימן לסיים את הקרב!
    "אני מצטער פידג'י זה יכאב קצת" אומר לו "אבל אל תדאג אני אטפל בך ברגע שזה יגמר" אני מוסיף.
    "עכשיו פיפלאפ בו נסיים את זה" אני אומר לפיפלאפ.
    "רוץ במהירות לפידג'י, זנק עליו והשתמש בניקור" אצעק לפיפלאפ.
    "קדימה אתה יכול" אני אעודד אותו.

2. TBM
    שם: מתן
    ----------

----------
    אייס
    ----------
    צ'ימצאר מתקאה ביכולתו ולכן מתגלה כפזיזות כי מכת הבוץ' פוגעת לצ'ימצאר בעיניים והוא עינו רואה דבר ומשתמש בביעטת האש על אחד העצים.
    פנפי מצנל את זה ופוגע בצ'מיצאר בדחיפה ,צ'ימצאר קםומנסה להרויד את הבוץ מהעיניים!
    חיים : 10/30

חיים : 17/38
    פנפי רץ שוב כדי לדחוף את צ'ימצאר!

[/COLOR][/I]
    "זה לא טוב , מה אני יכול לעשות." אני אומר . לפתע צץ במוחי רעיון . "צ'ימצ'אר תסתובב במקום ותוך כדי תשתמש בבעיטת אש ולהבה." אני אומר לו .

3. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    שם: לי

----------
    לי
    ----------
    סלי " אנחנו עוד נראה , אני יהיה עדינה איתך "
    סייטר יוצא ראשון ומתחיל עם דקירות חזקות על ויבל ופוגע בה קלות ,ואז יוצא שוב לדקירה של מספרי איקס אך ויבל משתמש באגרוף קרח ובולמת את ההתקפה ומעיפה את סייטר אחורה.
    חיים : 94/115
    חיים : 105/114
    סלי " אני רק התחממתי , בוא נראה אותך עכשיו " , " ויביל חפירה ואז אגרוף אש , אם אתה שואל את עצמך מאיפה היא יודעת את המתקפה הזאת , אז כנראה שאימנו את הפוקימונים שלנו היטב ".

[/COLOR][/I]
    אני אומר לסייטר בצעקות גדולות" טוב עוף לאוויר, למעלה. מתקפות אדמה לא משפיעות על פוקימוני מעופף. אז חפירה לא תשפיע עליך ואז שאתה באוויר תתחמק גם מאגרוף האש של ויבל .
    טוב תשמש בריקוד חרבות ותתחיל לזרוק את החרבות על ויבל. לאחר מכן נסה לדקור אותה בגב עם מספרי איקס."
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]

Spoiler ספוילר

<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
    העם דורש וינר חברתי!

4. משתמש מנוסה
    שם: דניאל
    דניאל[/COLOR]
    ----------
    אתה נכנס קלות פנימה ואומר " פרופסור אתה כאן? " , כעבור כמה שניות אתה שומע צעדים לעבריך " הכנס " אתה נכנס ורואה בפנים את פרופסור קיים . " שלום שלך דניאל , חיכיתי לבואך. "
    " אני שמח שהחלטת להיות מאמן פוקימונים , עכשיו אהם... אתה יכול להזכיר לי איזה פוקימון אני אמור להביא לך יש לך כאן הרבה פוקימונים ומשלחות ".

"אתה אמור להבייא לי את פוקימון המים טוטודייל פרופסור קיים"אגיד אל הפרופסור בחיוך.

הנה משפט משלי...
    גם ברגעים קשים תמיד אסמוך, אבטח ואאמין בך ולא אשכח אותך כי אתה חלק ממני
    "ה' מלך, ה' מלך, ה' ימלוך לעולם ועד"

5. משתמש מנוסה
    שם: אייל
    ----------
    מרקוס

-----------
    מסעך בתור צייד פוקימונים מתחיל! אתה מתחיל ללכת קדימה בדרך מס' 101 ומתחיל לחשוב שכל צייד יש איזה פוקימון מעופף שיושב לו על הקטף , כנראה תצטרך למצוא אחת כזאתי.
    בדרכך עוברים מעליך להקה של טרנקוילים ובסוף גם פידג'יוט אחד בעקבותיהם.

----------
    .[/COLOR][/I]
    ארוץ אחריהם ואטפס על מה שאמצא בסביבה כשאני מוציא את אברה ואומר לו "נראה שהצוות האולטימטיבי יצוד פוקימון אחד נוסף!" ואז אירה חצי הרדמה בניסיון לפגוע בכל הפוקימונים.
    תתרמו ותצילו חיים של מישהו,אפילו תרומה מעטה של 14 שקל http://www.uxv.co.il/neomi/

גם אני מאמין בתגובות בונות

תזכו בפרסים שווים עם נקודות תהילה!

שינוי כינוי עכשיו בזכות צמ"ח!

"There can be no ugly woman, there can only be not enough vodka"

6. היכל התהילה
    ----------
    ג'ייק
    ----------
    לאחר שאתה מוציא את צ'ארמנדר כדי להתייד איתו, אתם הוכלים ביחד לדרך מס' 101 כשהמפה שלך פתוחה וגלויה לפניך , לפתע צ'ארמנדר מבחין בעקבו כלשהןשילדן יש עקבות מפותלות.
    אתם ממשיכים קדימה עם העקבות ואתה רואה 2 פוקימונים , אחד זה פויווג , והשני זה אקנס , אתה משתמש בפוקידע כדי שיכנסו אליה.
    אתה רואה אקנס מתקיף את פוליווג ואתה רואה שפוליווג מלא שריטות וחבלות עליו והוא שוכב על האדמה.
    "צ'ארמנדר, יש לנו אקנס לכסח" אחייך ואוציא את צ'ארמנדר בביטחון.
    "תקוף אותו בלהבה!"

7. משתמש מנוסה
    שם: סהר
    -----------
    אנטוני
    -----------
    המתקפה של בידריל לא פוגעת בטרטוויג הזריז ובידריל התעייף ומעדיף לנטוש את הקרב ולברוח.
    טרטוויג נראה שמח אחרי הניצחון הראשון בקרב , אך טרטוויג נופל על הרצפה כנראה במתקפת העוקץ של בידריל הוא גרם לו לפציעה ברגל.
    "כל הכבוד לך טרטוויג עשית עבודה טובה מאוד!" אעודד את טרטוויג ואודה לו על הקרב "תחזור עכשיו!" אומר בזמן שאני מכוון אליו את הפוכדור שלו ומחזיר אותו לתוכו 'אני לא אתפוס עכשיו בידריל' אחשוב לעצמי קצת בבאסה ואתחיל לחזור לכיוון העיר פייארס ואגש שם למרפפאה ואבקש מהאחות ג'וי לטפל בטרטוויג שלי לפני שאחזור שוב פעם לדרך 101.
    ווינר מ-22/03/2013 עד 24/3/2013 P:
    משחקי בפורום חת"מ:
    Spoiler ספוילר

Skarner:Feel My Sting!
    Spoiler ספוילר

פיקאצ'ו לעולם ועד!
    Spoiler ספוילר

8. משתמש מנוסה
    שם: קארין
    ----------
    קארין
    ----------
    בלי שום מקדמה מיותרת מאצ'ופ רץ היישר לכיוון של צ'יקוריטה ופוגעה בה באגרוף חזק שמעיף אותה אחורה !
    חיים : 34/34
    חיים: 30/38
    " קדימה תלמד את הילדה אם מי יש לה עסק , צא ותן לפוקימון הרקוב הזה עוד אגרוף! "

"צ'יקוריטה תתחמקי מהאגרוף שלו ותשתמשי עליו במתקפת זרעים"אני צועקת

9. Retired
    שם: Ashar
    ----------
    קארין

----------
    צ'יקורטיה מצליחה להתחמק מהאגרוף של מאצו'פ והאגרוף שלו פוגע באחד הבניינים.
    צ'יקוריטה רצה לכיוונו של מאצ'ופ ומשתמשת במתקפת זרעים
    פתאום השוטרת ג'יני מגיעה משום מקום " עצרו את הקרב הזה מיד! " היא צועקת
    " אתם לא יודעים שאסור להלחם פה באזור של העיר!? "

-----------
    אנטוני
    -----------
    אחרי שאתה חוזר לרפא את טרטוויג במרפאה אתה ממשיך בכיוון של דרך מס' 101 שלפתע מאחוריך מישהו מדבר איתך " סלח לי אישי " אתה מסתובב לאחור ואתה רואה שהדמות שנמצאת מאחוריך היא לא אחרת מאשר גרי " התסכלתי קודם על הקרב שלך וטרטוויג ושמתי לב שאתה מאמן מתחיל " הוא מחייך ואומר , " בוא נגדי קרב באזור מס' 101 אני גם התחלתי עכשיו את המחוז הזה כי שמעתי שהוא מחוז טוב ואני מתחיל פה מ0 למירות שעדיין יש לי יכולות ", הוא שוב מחיי ומוציא פוכדור מהכיס שלו . " צא וובט " הוא צועק ומשתחרר לקרב . " קדימה אישי תוציא את טרטוויג ובדרך תגיד את שמך "

----------
    ג'ייק - מחר אני יעדכן לך את הלינק של הפוקידע
    ----------

אתה מוציא את צ'ארמנדר והוא משתמש בלהבה חזקה לכיוון אקנס שפוגע בו קשות.
    אקנס מתסובב ומתעצבן וחונק את צארמנדר בחוזקה ולא משחרר אותו!
    חיים : 20/31
    חיים : 23/34

----------
    מרקוס

-----------
    ' זה יום המזל שלי ' אתה אומר לעצמך כאשר אתה מוציא את אברה כדי שיצפה בצייד , אתה מוציא ת רובה חצי ההרדמה ומתחיל לירות חצים על הפוקימונים , אתה מצליח לפגוע ב3 פוקימונים 2 טרקווילים ובפידג'יוט אחד , שלושתם נופלים לכיוונך ונפלים על הרצפה , אתה מכניס אותם לכלובים ולפני שהלהקה מנסה להצילם אברה משתמש בטלפרוט וכולכם עוברים למקום אחר.
    אחרי שאתה מסתכל על הכלובים של שלושת הפוקימונים אתה אומר לעצמך 'עליי לבחור את הפוקימון החזק ביותר מבינהם ואת השניים האחרים לשחרר או למקור לציידים אחרים , אולי נעשה טרייד פוקימונים' ומנסה לחשוב על דרך לבדוק מי החזק ביותר.

----------
    דניאל
    -----------
    " נכון טוטודייל " הוא מסתכל אחורה ואומר לעצמו 'איפה שמתי את הפוכדור של טוטדייל' , הוא מחפש כמה שניות " הנה מצאתי " הוא מסתובב אליך ומביא לך את הפוכדור , " שיהיה לך בהצלחה במסע דניאל! "

מה תעשה עכשיו?

----------
    לי

----------
    סייטר עף לאוויר ומתחמק מהחפירה של ויביל ולפני שויביל מגיע מספיק גבוהה כדי להשתמש באגרוף אש , סייטר שלח אליה חרבות קרב ומפיל את ויביל על הרצפה ואז משתמש בניקור מספרי איקס וחובט בויביל קשות , אך היא הצליחה לקום בקושי.
    חיים : 37/115
    חיים : 102/114
    סלי " כנראה תיכננת את המהלך הזה היטב , ניצלת את הפוקימון כי ידעת שהוא יודע לעוף מחוכם , קרייג כנראה צדק שחשב שאתה ממש תגיע רחוק כאיש מחתרת " ,היא מצחקקת " אבל אתה עדיין טירון ואת הקרב הזה אני בחיים לא אפסיד . " ויביל השתמשי בניעוץ כנפיים , חפירה ואז אגרוש משולש! "

----------
    אייס
    ----------
    פנפי מתכנן דחיפה נוספת אבל צ'ימצאר משתמש בבעיטת אש ומתחיל הסתובב סביב עצמו מה שדומה להוריקן אש , פנפי נפגע קשות ואינו מצליח לקום שוב!
    האיש " לא פנפי! , תחזור " הוא מסתכל על הפוכדור מאוכזב אבל שמח " תודה פנפי על הקרב הראשון שלנו " *הוא מסתכל עלייך ומחייך* " טוב יפה אייס , אנחנו עוד נפגש שוב בעתיד כדי לבדוק את רמתנו אגב קוראים לי רון , שיהיה לך בהצלחה אייס! "

-----------
    ריי
    -----------
    פיפלאפ לא מרחם וקפוץ על פידג'י חסר האונים ומנקר אותו , פידג'י קרב לא יכול להלחם ומותש על הרצפה!

----------
    דרייק:
    ----------
    לאחר שינה טובה אתה מתארגן ויוצא כדי לחפש את הבניין עם הקרס , למרות שאתה מכיר את העיירה בחיים לא ראית בית עם קרס , אחרי 10 דקות של חיפוש אתה מוצא בית שיש עליו את הקרס אתה נכנס פנימה ושם מחכה לך טוד , שלום " לך דרייק , אני טוד " אתה מחייך אליו והוא ממשיך לדבר " אמרו להגיע לכאן כדי להעביר לך את זה " הוא מושיט לך פוכדור , הפוכדור נפתח וממנו יוצא גלום , הוא משתמש באבקת שנייה ואתה נרדם.
    ~כעבור זמן לא ידוע~ אתה פוקח את עינייך ואתה רואה שאתה בתוך מבנה מוזר ומולך עומדים 3 אנשים , מה תעשה?

פרישה

10. TBM
    [COLOR=#800080]----------

אייס
    ----------
    פנפי מתכנן דחיפה נוספת אבל צ'ימצאר משתמש בבעיטת אש ומתחיל הסתובב סביב עצמו מה שדומה להוריקן אש , פנפי נפגע קשות ואינו מצליח לקום שוב!
    האיש " לא פנפי! , תחזור " הוא מסתכל על הפוכדור מאוכזב אבל שמח " תודה פנפי על הקרב הראשון שלנו " *הוא מסתכל עלייך ומחייך* " טוב יפה אייס , אנחנו עוד נפגש שוב בעתיד כדי לבדוק את רמתנו אגב קוראים לי רון , שיהיה לך בהצלחה אייס! "
    "כן ניפגש רון." אני אומר בחיוך , "צימצ'אר בוא." אומר לצ'ימצ'אר וכשהוא בא אני אביא לו אורן ברי ועשים אותו על כתפי . ואחרי זה אני אמשיך בדרך 101 .

11. היכל התהילה
    ----------
    ג'ייק - מחר אני יעדכן לך את הלינק של הפוקידע
    ----------
    אתה מוציא את צ'ארמנדר והוא משתמש בלהבה חזקה לכיוון אקנס שפוגע בו קשות.
    אקנס מתסובב ומתעצבן וחונק את צארמנדר בחוזקה ולא משחרר אותו!

''לא מצב כל כך מסובך'' אמלמל ואצעק לצ'ארמנדר ''תרים את הראש ותשתמש בלהבה על הפרצוף שלו!''

12. Retired
    שם: Ashar
    ----------
    ג'ייק
    ----------
    אקנס חונק את צ'ארמנדר בחוזקה ולא נותן לצ'ארמנדר להשתמש בלהבה , הלהבה של צ'ארמנדר בזנב נחלשת! אבל פתאום פוליווג החליט לעזור לצ'ארמנדר ומשתמש בזנבו ומצליף לאקנס בפנים.
    אקנס מסתובב לכיוון פוליווג , זאת ההדמנות של צ'ארמנדר אך הלבה שלו חלשה מדי ולא יצליח להשתמש בלהבה.

----------
    אייס
    ----------
    אתה ממשיך בדרכך עם צ'ימצאר שלפתע אתה מרגיש שהאדמה לא ממש יציבה , אבל בכל זאת אתה מתעלם וכעבור כמה צעדים את נופל לתוך בור ואתה מתסכל למעלה ואתה רואה מאנקי שמצחקק לו על הנפילה שלך
    פרישה

13. היכל התהילה
    אקנס חונק את צ'ארמנדר בחוזקה ולא נותן לצ'ארמנדר להשתמש בלהבה , הלהבה של צ'ארמנדר בזנב נחלשת! אבל פתאום פוליווג החליט לעזור לצ'ארמנדר ומשתמש בזנבו ומצליף לאקנס בפנים.
    אקנס מסתובב לכיוון פוליווג , זאת ההדמנות של צ'ארמנדר אך הלבה שלו חלשה מדי ולא יצליח להשתמש בלהבה.

תתקוף את הראש שלו בשריטה הכי חזקה שלך!'' אורה לו

14. משתמש מנוסה
    שם: קארין
    ----------
    קארין

----------
    צ'יקורטיה מצליחה להתחמק מהאגרוף של מאצו'פ והאגרוף שלו פוגע באחד הבניינים.
    צ'יקוריטה רצה לכיוונו של מאצ'ופ ומשתמשת במתקפת זרעים
    פתאום השוטרת ג'יני מגיעה משום מקום " עצרו את הקרב הזה מיד! " היא צועקת
    " אתם לא יודעים שאסור להלחם פה באזור של העיר!? "

"צ'יקורטיה תעצרי"אני צועקת "סליחה השוטרת ג'יני לא ידעתי שאסור להלחם פו...ובכל מיקרה הוא התחיל הוא תקף אותי כי לא יתי מוכנה למסור אילו את הפוקמון הפצוע משום שהוא גרם לפציעות במכוון ולא הסכים לטפל בפוקמון" אני אומרת בכעס

15. TBM
    ----------

----------
    אייס
    ----------
    אתה ממשיך בדרכך עם צ'ימצאר שלפתע אתה מרגיש שהאדמה לא ממש יציבה , אבל בכל זאת אתה מתעלם וכעבור כמה צעדים את נופל לתוך בור ואתה מתסכל למעלה ואתה רואה מאנקי שמצחקק לו על הנפילה שלך
    "אוקיי זה כאב." אני אומר בלחש . "צ'ימצ'אר תטפס למעלה ותגרום שמנקי לא יוכל להילחם בזמן שאני מנסה לעלות." אני אומר לו ואז מתחיל לנסות לטפס .

עמוד 7 מתוך 10 ראשוןראשון ... 56789 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •