Pokemon GO
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרוןאחרון
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 21
  1. משתמש מנוסה
    שם: alien
    ברוכים הבאים לטורניר DN פסח!
    הטורניר יכלול 8 משתמשים,כנראה:אייל,אביב,מור,ניב,איתי,דור,אלון ואני [האדום זה לא בטוח שהם יהיו,בגלל העדרם בפורום]
    למרות שזה יצא טיפה מאיחור [אני מצטער,שכחתי מזה ].
    הטורניר יהיה בשיטה לא רגילה-לשישה:
    סיבוב ראשון-שלושה מאצ'ים,שלושה מנצחים,שלושה מפסידים [מינימום 6 קרבות מקסימום 9 קרבות].
    טרום סיבוב שני-למי שהפסיד בסיבוב הראשון בלבד!כל שחקן שהפסיד צריך להילחם נגד השניים האחרים שהפסידו,היחיד שניצח בשני המאצ'ים יעלה לסיבוב השני.
    סיבוב שני-שני מאצ'ים,שלושת העולים מהסיבוב הראשון והמנצח מהטרום סיבוב שני,שני מאצ'ים [מינימום 4 קרבות מקסימום 6],שני המנצחים יעלו לגמר.
    הגמר-המנצחים בסיבוב השני נלחמים זה נגד זה במאץ' אחד,מינימום 2 קרבות מקסימום 3,המנצח הוא אלוף הטורניר!

פרסים:בקרוב...
    אני סומך עליכם שתשחקו באופן הוגן.

חוקים:
    לא לרמות.
    לקבל הפסד בכבוד.
    להילחם רק בחדר הירוק,אם יש קלפים אסורים בדק שלכם,אני די בטוח שתסתדרו גם בלעדיהם,יש סיבה שהוציאו אותם אתם יודעים.
    לא להשתמש בדקי OTK או שבורים,בכל זה אנחנו פה בשביל להנות.

דף הרשמה:
    כינוי:
    שם:
    כינוי ב-DN:
    דק:
    הערות:

Spoiler ספוילר

שימו לב שלא יהיו שום טעויות-הדואלים יהיו רק בחדר הירוק!

אלון כנראה גם לא יוכל.
    השישה כבר התגלו:עומר,אייל,אביב,איתי,מור וזיו.
    רק צריך שאביב יגלה את החפיסה שלו והתחלנו

ניקוד [ניצחונות והפסדים במאצ'ים]:
    עומר-0\1
    אייל-1\0
    זיו-1\0
    מור-1\0
    איתי-0\1
    אביב0\1
    הטרום סיבוב 2 לא נחשב

2. משתמש מנוסה
    שם: אייל
    כינוי:מאסטר ליאון
    שם:אייל
    כינוי ב-DN: DushKi9
    דק:מקלורד ועלול להשתנות
    הערות:אין
    תתרמו ותצילו חיים של מישהו,אפילו תרומה מעטה של 14 שקל http://www.uxv.co.il/neomi/

גם אני מאמין בתגובות בונות

תזכו בפרסים שווים עם נקודות תהילה!

שינוי כינוי עכשיו בזכות צמ"ח!

"There can be no ugly woman, there can only be not enough vodka"

3. משתמש מנוסה
    אוקיי,עכשיו צריך עוד שישה רשומים והסיבוב הראשון יתפרסם
    שימו לב:מור ואלון אולי לא יוכלו לתפקד בטורניר מכיוון שאני לא יודע איך להודיע להם שהטורניר התחיל.
    משום כך,יש שתי מקומות לא משורניים חופשיים.

4. היכל התהילה
    שם: בחריץ של עדי הימבלבלוי
    מדוע לא כולם נגד כולם כמו בפעם קודמת? ככה שני שחקנים חזקים נפגשים בסיבוב 1 ואחד מהם לא יתקדם למרות שאולי מגיע לו
    אביב

You can make fun of me, You can humiliate me and even hurt me

.But you can Never, Ever make fun of One Piece

5. משתמש מנוסה
    מה עם הרשמה?
    ולגבי הכולם על כולם,בשביל זה נצטרך לצמצם ל-6 לא?
    דור הודיע לי שהוא לא יוכל להשתתף.

6. היכל התהילה
    לא צריך לצמצם אבל במצב שלנו אולי בכל מקרה נצטרך 6 שחקנים XD

אני רק רוצה שאף אחד לא יחשוף תדק שלו לפני התחרות... שאף אחד לא יכין סייד במיוחד.

כינוי:Blackbeard
    שם:אביב
    כינוי בדואלינג:Aviv
    אביב

7. הסבתא של הרגשות
    שם: סבתא כרמלה
    כינוי: PizzaBlaster
    שם: זיו
    כינוי בדואלינג: ziviop
    דק: lighTK (עם קצת שינויים, ואביב יודע מה הם, והוא גם יודע מהי החולשה של הדק...) או six samurai, אני אחליט כשתגידו מתי זה יתחיל.
    הערות: בבקשה שיהיה עד יום שני, אני פשוט יוצא ביום שני בערך בצהריים לטיול אוהלים וחוזר ברביעי בערב.

8. משתמש מנוסה
    ציטוט פורסם במקור על ידי PizzaBlaster צפה בהודעה
    כינוי: PizzaBlaster
    שם: זיו
    כינוי בדואלינג: ziviop
    דק: lighTK (עם קצת שינויים, ואביב יודע מה הם, והוא גם יודע מהי החולשה של הדק...) או six samurai, אני אחליט כשתגידו מתי זה יתחיל.
    הערות: בבקשה שיהיה עד יום שני, אני פשוט יוצא ביום שני בערך בצהריים לטיול אוהלים וחוזר ברביעי בערב.
    זה טיפה יעקב את הטורניר רק שתדע -_- ותבחר אחד ורק שתדע שזה לא הוגן שני הדקים האלה,לייטTK זה דק שמביא OTK כמעט בטוח ולא הוגן לשאר וסיקס סמוראי זה אחד השבורים,אין לך דק פחות שבור מזה?
    ציטוט פורסם במקור על ידי Blackbeard צפה בהודעה
    לא צריך לצמצם אבל במצב שלנו אולי בכל מקרה נצטרך 6 שחקנים XD

אני רק רוצה שאף אחד לא יחשוף תדק שלו לפני התחרות... שאף אחד לא יכין סייד במיוחד.

כינוי:Blackbeard
    שם:אביב
    כינוי בדואלינג:Aviv
    שמע,כבר שלושה נתנו את הדקים שלהם וראו את זה,אז בבקשה תיתן גם אתה את הדק שלך.

9. הסבתא של הרגשות
    ציטוט פורסם במקור על ידי Kaiser צפה בהודעה
    זה טיפה יעקב את הטורניר רק שתדע -_- ותבחר אחד ורק שתדע שזה לא הוגן שני הדקים האלה,לייטTK זה דק שמביא OTK כמעט בטוח ולא הוגן לשאר וסיקס סמוראי זה אחד השבורים,אין לך דק פחות שבור מזה?

שמע,כבר שלושה נתנו את הדקים שלהם וראו את זה,אז בבקשה תיתן גם אתה את הדק שלך.
    מה זה דק שבור?
    וד"א, lighTK מביא otk די מהיר, אלא אם אתה אני שנלחם במישהו שהוא לא דור (skyfall) כמעט כל שאר הפעמים ששיחקתי עם הדק הזה, זה לא היה otk, ואם זה כן היה, זה היה אחרי די הרבה תורות, ואני חושב שפיינל קאונטדוון אם היה מופעל בתור הראשון היה יכול להביא ניצחון ליריב שלי...

ד"א2, לאביב: את החולשה של lighTK מצאתי בדי הרבה דקים שנלחמתי נגדם >< או שהמזל שלי דפוק (מה שכנראה נכון) או שטעית.

10. משתמש מנוסה
    מה זה דק שבור?
    וד"א, lighTK מביא otk די מהיר, אלא אם אתה אני שנלחם במישהו שהוא לא דור (skyfall) כמעט כל שאר הפעמים ששיחקתי עם הדק הזה, זה לא היה otk, ואם זה כן היה, זה היה אחרי די הרבה תורות, ואני חושב שפיינל קאונטדוון אם היה מופעל בתור הראשון היה יכול להביא ניצחון ליריב שלי...

ד"א2, לאביב: את החולשה של lighTK מצאתי בדי הרבה דקים שנלחמתי נגדם >< או שהמזל שלי דפוק (מה שכנראה נכון) או שטעית.
    דק שבור=דק שלא כיף לשחק איתו\נגדו כמו בלאק ווינג,דרגוניטי,סיקס סמוראי ועוד כמה.
    אבל עדיין זה דק שקל מאוד לנצח איתו וקשה מאוד להתמודד איתו

11. הסבתא של הרגשות
    ציטוט פורסם במקור על ידי Kaiser צפה בהודעה
    דק שבור=דק שלא כיף לשחק איתו\נגדו כמו בלאק ווינג,דרגוניטי,סיקס סמוראי ועוד כמה.
    אבל עדיין זה דק שקל מאוד לנצח איתו וקשה מאוד להתמודד איתו
    אז אתה חושב שאם אני אפרסם כמה חולשות מאוד גדולות של lighTK זה יהיה הוגן להשתמש בו?

ויש לי עוד דקים, שרובם לא טובים / עוד לא בדקתי אותם / שבורים / OTK / נראה לי שבור: nirdic...
    יש לי גם דק גלאדיאטור ביסט שלא בדקתי, סיקס סאמוראי ורד נובה בלאק ווינג שלך עומר שהם שבורים, lighTK, גרייבקיפרס לא מאוד טוב, אקסודיה דק די גרוע...

12. משתמש מנוסה
    אז אתה חושב שאם אני אפרסם כמה חולשות מאוד גדולות של lighTK זה יהיה הוגן להשתמש בו?

ויש לי עוד דקים, שרובם לא טובים / עוד לא בדקתי אותם / שבורים / OTK / נראה לי שבור: nirdic...
    יש לי גם דק גלאדיאטור ביסט שלא בדקתי, סיקס סאמוראי ורד נובה בלאק ווינג שלך עומר שהם שבורים, lighTK, גרייבקיפרס לא מאוד טוב, אקסודיה דק די גרוע...
    אם אתה חייב תשתמש בדק לייטTK,אומנם זה לא יהיה הוגן במיוחד

13. היכל התהילה
    אומנם אין לי המון ניסיון עם הדק אבל ממש אי אפשר להגיד עליו שבור או לא הוגן, קודם כל דק מומצא ולא משהו אוברפאוור שקונאמי הכינו זה תמיד הוגן, אבל הדק ממש לא כזה... לצערי טורנטיאלים מירור ואחרים שבכל מקום פשוט עושים לדק תמוות, או אמורים לפחות. ואם הוא כן יעבוד טוב זה יפה כי הוא מומצא. לא כמו סאמוראי שאתה סתם מביא שיאן וכל הכבוד לך(ציניות)...

כרגע עוד לא יודע מה הדק שלי וגם בתכלס לא יהיה לי ממש זמן לבדוק אבל אל תרשום אותי בנתיים צריך עוד לראות
    אביב

14. משתמש מנוסה
    שם: אייל
    ציטוט פורסם במקור על ידי Blackbeard צפה בהודעה
    אומנם אין לי המון ניסיון עם הדק אבל ממש אי אפשר להגיד עליו שבור או לא הוגן, קודם כל דק מומצא ולא משהו אוברפאוור שקונאמי הכינו זה תמיד הוגן, אבל הדק ממש לא כזה... לצערי טורנטיאלים מירור ואחרים שבכל מקום פשוט עושים לדק תמוות, או אמורים לפחות. ואם הוא כן יעבוד טוב זה יפה כי הוא מומצא. לא כמו סאמוראי שאתה סתם מביא שיאן וכל הכבוד לך(ציניות)...

כרגע עוד לא יודע מה הדק שלי וגם בתכלס לא יהיה לי ממש זמן לבדוק אבל אל תרשום אותי בנתיים צריך עוד לראות
    אני אמציא דק רק תענו לי בנו"ד
    תתרמו ותצילו חיים של מישהו,אפילו תרומה מעטה של 14 שקל http://www.uxv.co.il/neomi/

גם אני מאמין בתגובות בונות

תזכו בפרסים שווים עם נקודות תהילה!

שינוי כינוי עכשיו בזכות צמ"ח!

"There can be no ugly woman, there can only be not enough vodka"

15. היכל התהילה
    אתה לא צריך להמציא עדיף שתלך למשהו קיים
    אביב

עמוד 1 מתוך 2 12 אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •