54K
אני מקדיש רק:
לגודה המלך של העולם הזה
ריאס סאמה האלילה שלי
קיד האליל שלי.
דניס הגדול.
סימתי את הקדשה- אסור לכם לגלות שהקדשתי במשחק. לא לגלות לאף אחד, מובן?!
אנדרו
אחלה
----------
אתה צועק לטאפיג שישתמש בדחיעפה ובגחלת על פנסיר בתקווה שהוא יצליח לשוע את מה שאתה אומר לו ויעשה זאת. להביוה אומר לך " זה חסר טעם, אין טעם שתנסה לצעוק לטאפיג שלך. טאעפיג לא ישמע את מה שאתה צועק לו, אפילו אם תצעק עם מגפון. כל מה שעלינו לעשות זה לחכות עד שהלהבה הכחולה תעלם ".
השופט אומר " אוקי תשמש בפוקיימון השני שלכם בזמן שהלהבה כחולה תעלם ". אתה שם לב שאור לבן מקיף את הזירה ומפשוט מחדש אותה כאילו לא נלחמתם בה. הלהבה הכחולה מתרוממת לאוויר ונמצאת למעלה. להביוה אומר " הסיבוב השני מתחיל, תוציא את הפוקימון השני שלך ". להביוה זורק את הפוכדור שלו לזירה ומן הפוכדור יוצאהאנדור.
ג'ייק
אתה מתלהב נורא זה שיש מולך פאקינג קוייסגר פוקימון כזה שוווה. אתה מיד מורה למדיטייט לתקוף את קויסגר בלבלבול. רגע לפני שמדיטיט תוקף , האדמה שמתחתיכם ותחת קויעסגר עולה ובונה זירת קרב בגובה חצי מטר. סביבכם מופיעים מלא פוקימונים שמעודדים את קויסגר. מעליכם מרחפף המילה "FIGHT". מדיטייט שומע בקולך ושולח בלבלבול לעבר קויסגר. קויסגר מחטיף באדמה ומצליח לנטרל את הבלבול. בזמן הזה אתה מגלה שאין לך פוכדורים. קויסגר פותח את הפה שלו לרווחה ושולח זרם מים חזק לעבר מדייטייט. זרם המים נקרא אקדח מים.
אדריאן
טוטודיל מתחמק מ5 אבנים גדולות בזריזות, לאחר מכן עפות עוד 4 אבנים קטנות לעבר טוטודיל. טוטודיל משתמש בנשיכה ונושך את האבנים. לאחר מכן הוא בעזרת הפה שלו ובעזרת נשיכה מעיף בחזרה את האבנים של גבלר לעצמו. גרבלר עדין תקוע בוץ ולכן אינו יכול להתחמק מן האבנים. הוא ספג נזק רציני מן האבנים של עצמו. טוטודיל מבחין בזה שגרבלר הפסיק לזרוק אבנים עליו ומיד מתחיל לירות מלא אקדחי מים חזקים לעבר גרבלר. גרבלר עדין תקוע בבוץ ולכן לא מתחמק מאף אקדח מים שנשלח מעברו. לאחר 10 רקדחי מים שגרבלר סופג בגופו, גרבלר מתעלף על האדמה. אתה שם לב שהאדמה חוזרת לגודלה הרגיל והפוקימונים סביכם הולכים לדרכם. טוטודיל שמח שניצח את גרבלר.
רין
אתה נזכר שאין לך בכלל כסף שתוכל לקנות איתו משהו בחנות. הזומבית אומרת לך " אין בעיה, חתיכי. אני אחכה שתחזור עם הכסף הנדרש. החנות פועלת 24 שעות ביממה. אז תבוא בכל זמן שתרצה ". אתה יוצא מהחנות מבסוט וחושב באיזה דרך תוכל להשיג כסף. אתה מהתלך בעיר ולפתע אתה דורך על משהו שצועק " אי ". אתה מסתכל סביבך ורואה שדרכת על שטר של דולר של ספיידרמן . הספיידרמן שעל הדולר אומר לך " תדה שדרכת עלי, כאות תודה עניק לך 80 דולר ". אור לבן מופיע מולך ונוחתים בידך 80 דולר מזומן. שטר הספידרמן נעלם לו.
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]
ספוילר
<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
העם דורש וינר חברתי!
*lmao!!רין
אתה נזכר שאין לך בכלל כסף שתוכל לקנות איתו משהו בחנות. הזומבית אומרת לך " אין בעיה, חתיכי. אני אחכה שתחזור עם הכסף הנדרש. החנות פועלת 24 שעות ביממה. אז תבוא בכל זמן שתרצה ". אתה יוצא מהחנות מבסוט וחושב באיזה דרך תוכל להשיג כסף. אתה מהתלך בעיר ולפתע אתה דורך על משהו שצועק " אי ". אתה מסתכל סביבך ורואה שדרכת על שטר של דולר של ספיידרמן . הספיידרמן שעל הדולר אומר לך " תדה שדרכת עלי, כאות תודה עניק לך 80 דולר ". אור לבן מופיע מולך ונוחתים בידך 80 דולר מזומן. שטר הספידרמן נעלם לו.
"אוקיי..זה היה מוזר..." אומר ואחזור לחנות.אחרי שאכנס אומר לזומבית:"היי מאמי, יש לך פוכדורים רגילים שלא הורגים?"
NYO HO HO BITCH
אדריאן
טוטודיל שמח מאוד ממה שאמרת לו. אתה מוציא פוכדור מהתיק שלך וזו-. אז אתה נזכר שאין לך בכלל פוכדורים חוץ מהפוכדור של טוטודיל. לכן לא תוכל לתפוס את הגרבלר שטוטודיל הביס. אתה מחליט ללכת למצוא מרכז פוקימונים לרפא את טוטודיל. אתה רואה שמשהו עוצר אותך מלללכת . חור שחור קטן מופיע ומתוכו יוצאדיג'ימון שלד שיש לו כנפים ומחזיק בידו שרביט קסמים. הדיג'ימון אומר לך " ראיתי שאין לך פוכדור לתפוס את גרבלר. אני מוכן להיות נדיב ולתת לך פוכדור אחד. בשביל לזכות בפוכדור תצטרך להביס את הדיג'ימון שלי עם אחד הפוקימונים שלך. אם תפסיד, אקח את נשמתך איתי ואתה תמות. אתה בעניין, ילד?"
ג'ייק
אתה תופס במהירות את מדיטייט ומתחמק מן אקדח המים של קוויסגר. אתה קופץ מן הזירה אל הקרע יחד עם מדיטייט ובורח מן המקום במהירות רבה. אתה רץ מהר מאוד בלי להסתכל לאן אתה רץ ואתה מתנגש במשהו וחוטף בומבה חזקה בראש. אתה מסתכל מולך ורואהדיג'ימון שלד שיש לו כנפים ומחזיק בידו שרביט קסמים. הדיג'ימון אומר לך " ראיתי שאין לך פוכדור לתפוס את קויסגר. אני מוכן להיות נדיב ולתת לך פוכדור אחד. בשביל לזכות בפוכדור תצטרך להביס את הדיג'ימון שלי עם אחד הפוקימונים שלך. אם תפסיד, אקח את נשמתך איתי ואתה תמות. אתה בעניין, ילד?"
אנדרו
אתה מחליט להשתמש בקויסגר שתפסת לא מזמן שיעזור לך בקרב המכון הזה .אתה זורק את הפוכדור שלו והוא נפתח לרווחה וקויסגר יוצא לקרב. ללהביוה עולה חיוך על פניו ואומר " אני רואה שמת את הטוב לסוף .לא נורא העברתי אימונים את האנדור שלי נגד פוקימוני מים. אז הוא יכול לשרוד נגד פוקימון מים ". קויסגר שולח אקדח מים לעבר אנדור. אנדור זז במהירות ומתחמק מאקדח המים בקלות רבה. לאחר מכן קויסגר קופץ לגובה ומשתמש בחבטת גוף. קויסגר נוחת על הזירה ויוצר מכתש ענקי בזירה. יחד עם אנדור נפגע מן הדף של מכה. האנדור שולח כדור צל לעבר קויסגר.
רין
לאחר הדבר המוזר שראית הרגע, אתה חוזר לחנות שבה הית לפני כמה דקות. אתה נכנס ושוב רואה את הזומבית בדלפק.אתה שואל אותה אם יש לה פוכדורים רגילים וקורא לה מאמי. הזומבית מסמיקה מה"מאמי " שלך ואז אומרת לך " הו, תודה לך בחור חתיך צעיר. עכשיו שקראת לי מאמי, מה דעתך שנתחתן ונוליד ילדים ?. אה יש לי פוכדורים רגילים. פוכדור רגיל 1 עולה 5 דולר. 5 עולים 15 דולר. כמה תרצה לקנות?"
ספוילר
העם דורש וינר חברתי!
"תביאי לי עשרה פוכדורים, אם תרצי תוכלי להצטרף אליי במסע." אומר לזומבית, אוציא 30 דולרים ואשים אותם על הדלפק.רין
לאחר הדבר המוזר שראית הרגע, אתה חוזר לחנות שבה הית לפני כמה דקות. אתה נכנס ושוב רואה את הזומבית בדלפק.אתה שואל אותה אם יש לה פוכדורים רגילים וקורא לה מאמי. הזומבית מסמיקה מה"מאמי " שלך ואז אומרת לך " הו, תודה לך בחור חתיך צעיר. עכשיו שקראת לי מאמי, מה דעתך שנתחתן ונוליד ילדים ?. אה יש לי פוכדורים רגילים. פוכדור רגיל 1 עולה 5 דולר. 5 עולים 15 דולר. כמה תרצה לקנות?"
NYO HO HO BITCH
רין
אתה מורה לזומבית שתביא לך 10 פוכדורים רגילים לתפוס פוקימונים. הזומבית אומרת לך " סורי מתוקי אבל אני לא יכולה לצאת עם בני אנוש. אני יוצאת רק עם זומבים. אז לא אוכל לצאת יחד למסע איתך בגיהנום ". הזומבית נכסת לחדר האחורי בשביל לקחת פוכדורים ולהביא לך. בזמן הזה שאתה ממתין לה אתה שומע את טוריקו ודראוי ממלמלים לך משהו, אבל הפה שלהם אטום אז אתה לא מבין מה הם אומרים לך. כעבור דקה הזומבית חוזרת כבידה 10 פוכדורים. היא מביאה לך ויחד עם זאת מביאה לך מחסנית ואומרת לך " קח המחסנית בחינם. שם אחסן אתצ הפוכדורים שלך". אתה מביא לה 30 דולר ולוקח את מה שהביא לך ויוצא מהחנות. מה תעשה?
ג'ייק
אתה מגחף מזה שאתה יכול למות פעם נוספת. הדיג'ימון מתחיל לומר לך " מציע לך לא לצחוק. אתה יכול למות פעם נוספת למרות שנהרגת . טוב לפני שאני אתחיל אסביר את החוקים. הקרב היה הפוקימון שלך נגד הדיג'ימון שלך. אם הפוקימון שלך מתעלף הפסדת וההפף. טוב אני מקווה הבנת את החוקים. אנחנו מתחילים ". "זימון פוכדור" צועק הדיג'ימון ומופיע מולך פוכדור שנפתח לרווחה. מן הפוכדור יוצאיצור צהוב דמוי דרקון קטן העונה לשם "אגומון ". אגגומון מתחיל לדבר לפתע " תוציא את הפוקימון שלך. אני מתם להילחם נגד הפוקימון שלך ולהרוג אותו ".
ספוילר
העם דורש וינר חברתי!
*אני שונא אותך :-(רין
אתה מורה לזומבית שתביא לך 10 פוכדורים רגילים לתפוס פוקימונים. הזומבית אומרת לך " סורי מתוקי אבל אני לא יכולה לצאת עם בני אנוש. אני יוצאת רק עם זומבים. אז לא אוכל לצאת יחד למסע איתך בגיהנום ". הזומבית נכסת לחדר האחורי בשביל לקחת פוכדורים ולהביא לך. בזמן הזה שאתה ממתין לה אתה שומע את טוריקו ודראוי ממלמלים לך משהו, אבל הפה שלהם אטום אז אתה לא מבין מה הם אומרים לך. כעבור דקה הזומבית חוזרת כבידה 10 פוכדורים. היא מביאה לך ויחד עם זאת מביאה לך מחסנית ואומרת לך " קח המחסנית בחינם. שם אחסן אתצ הפוכדורים שלך". אתה מביא לה 30 דולר ולוקח את מה שהביא לך ויוצא מהחנות. מה תעשה?
"קדימה צ'ימצ'אר!בוא נלך ללכוד כמה פוקימונים!" אומר לצ'ימצ'אר ואלך איתו לדרך שלפני העיר.
NYO HO HO BITCH
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)