ג'ייק
מדיטייט מקשיב לפקודה שלך ושולח גל קולי מעגלי ורוד לעבר אגומון. אגומון מתעצבן מזה שקראת לו יצור מוכער. אגומון זז במהירות ומתחמק בקלות מהגל קולי של מדטייט. אגומון מתחיל לדבר " ילד אל תזלזל בי. אני דיג'ימון חזק מאוד, הרי ידוע שהדיג'מונים חזקים יותר מהפוקימונים- זה הוכח פיסית. אז למדיטייט שלך אין שום סיכוי לנצח אותי בקרב " . לאחר זאת אגומון צועק" להבת תינוק ". הוא פותח את הפה שלו ומתוכו יוצא גוש אש קטן שדומה למתקפת גחלת שעף ישירות לכיון של מדיטייט שלך.
רין
למה אתה שונא אותי?, בחייאת חייתי באשליה שלא הגבתי לי במשחק איזה כמה ימים- פתאום אני רוא שהגבת. הדרך לפני העיר זאת השממה אין שם פוקימונים.
--------------
אתה מוציא את צ'ימצ'אר מהפוכדור שלו ויוצא מהחנות חד איתו. אתה מחליט ללכת ביחד עם צ'ימצ'אר לכיון דרך 1 לתפוס כמה פוקימונים חזקים שם. אתם הולכים לכיוען דרך 1 ומגיעים לעמודי האש הכחולים. צ'ימצ'אר משתמש בגחלת על עמודי האש ומפלס לך דרך. אתה וצ'ימצ'אר ממשיכים ללכת אל דרך 1 ומגיעים לדרך במהירות רבה. לאחר כמה דקות אתם מגיעים למקום שבו היתם מקודם לפני שקניתם פוכדורים. הפעם אתה רואה בדרך 1 את הפוקימונים הבאים: ג'יודוד, גרבלר
, פילוסווין
, פוליורל
אנדרו
קויסגר קופץ לאוויר ואז נוחת בחוזקה על כדור הצל כך שהוא מצליח להשמיד את כדור הצל וליצור חור קטן בזירה. קויסגר יורק מהפה שלו ירית בוץ לעבר אנדום. ירית הבוץ פוגעת ברלו השמאלית הקדמית של האנדור. לאחר מכן קויסגר שולח אקדח מים שפוגע באנדור. אננדור היה תקוע בגלל ירית הבוץ ולכן לא התחמק מן אקדח המים. אנור שולח גחלת אל הבוץ ומשחרר את רגלו הקדמית השמאלית. להביוה פונה אליך ואומר " אה נכון שכחתי. טוב זה לא כזה משנה לי. אנדור נשיכת אש כחולה ". אנדור רץ אל עמוד אש כחול שקרוב אליו ומשתמש עליו בנשיכה. האש הכחולה משתלבת עם מתקפת הנשיכה שלו. עכשיו האנדור רץ לעבר קויסגר במתקפת נשיכת אש כחולה.
אדריאן
אתה מסכים להצעת של הדיג'ימון. הדיג'ימון מצחקק מה שאמרת ואומר לך " יש לך עוד הרבה מה ללמוד בגיהנום ,חבביבי. טוב נתחיל את הקרב. אתה מוזמן לתקוף ראשון את הדיג'ימון שלי ". הדיג'ימון זורק פוכדור לאוויר, הפוכדור נפתח ומנו יוצאיצור עם פרוו כחולה כזאת ועם קרן צהובה בראשו. היצור קד קידה לך ואומר לך " שלום ילד. שמי גאבומון. היום אני הולך להילחם נגדך והביס אותך בקרב ".
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]
ספוילר
<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
העם דורש וינר חברתי!
אנדרו
קויסגר מקשיב לרעיון הנפלא שלך ומתחיל בלירות אקדח מים לעבר הפה של האנדור. האנדור מנסה להתחמק מן אקדח המים , אולם אקדח המים פוגע בהאנדור ומכבה את האש הכחולה. האנדור ממשיך לרוץ במתקפת נשיכה. קויסגר שוב משתמש בירית בוץ- הוא יורה כדור בוץ לעבר האנדור. האנדור קופץ ומתחמק מן הבוץ. האנדור מסתער על קויסגר והוא נושך אותו בחוזקה בזנבו. האנדור לא עוזב את קויסגר. קויסגר קופץ ומשתמש בחבטת גוף. רגע לפני שקויסגר פוגע בזירה האנדור עוזב את אחיזתו מקויסגר. אנדור שוב משתמש בכדור צל על קויסגר.
אדריאן
גאבומון אומר לך " אל תהיה כל כך בטוח שתנצח אותי. ". טוטודיל צועד כמה צעדים לפניך שהיה מול גאבומון. טוטודיל הוא זה שמתחיל ראשון. טוטודיל פותח את הפה שלו ושולח אקדח מים לעבר גאבומון. גאבומון לא מתחמק מן אקדח המים של טוטודיל. הוא נעזר בפרווה שעל גופו בשביל לספוג את אקדח המים. גאבומון מעלה חיוך על פניו ואומר " כמה מרענן. מתקפות מים לא יעבדו עלי . מכת קרן קטנה! ". גאבומון ועק ורץ קדימה אל טוטודיל שהקרן שלו מופנת אל טוטודיל. טוטודיל קופץ ותוך כדי מסתחר ומתחמק מן המתקפה של גאבומון.
ספוילר
העם דורש וינר חברתי!
*אני שונא אותך כי אתה לא נותן לי לצאת עם זומבית :-(רין
למה אתה שונא אותי?, בחייאת חייתי באשליה שלא הגבתי לי במשחק איזה כמה ימים- פתאום אני רוא שהגבת. הדרך לפני העיר זאת השממה אין שם פוקימונים.
--------------
אתה מוציא את צ'ימצ'אר מהפוכדור שלו ויוצא מהחנות חד איתו. אתה מחליט ללכת ביחד עם צ'ימצ'אר לכיון דרך 1 לתפוס כמה פוקימונים חזקים שם. אתם הולכים לכיוען דרך 1 ומגיעים לעמודי האש הכחולים. צ'ימצ'אר משתמש בגחלת על עמודי האש ומפלס לך דרך. אתה וצ'ימצ'אר ממשיכים ללכת אל דרך 1 ומגיעים לדרך במהירות רבה. לאחר כמה דקות אתם מגיעים למקום שבו היתם מקודם לפני שקניתם פוכדורים. הפעם אתה רואה בדרך 1 את הפוקימונים הבאים: ג'יודוד , גרבלר , פילוסווין , פוליורל
"בוא נלך לג'יודוד!" אומר לצ'ימצ'אר "קדימה-השתמש בגחלת על הג'יודוד!" בבטחון 'כדאי שנתחיל ממשהו קל, אני לא רוצה להכביד על צ'ימצ'אר' אחשוב לעצמי.
NYO HO HO BITCH
רין
אם אתה כל כך רוצה לצאת עם הזומהית הזאת. אז אין לי בעיה, אתה יכול
--------------
אתה מחליט ללכת על דיג'ימון מכיון שהוא היה יריב לא קשה לצ'ימצ'אר שלך .רגע לפני שצ'ימצ'אר מתחיל לתקוף- האדמה שאתה, צ'ימצ'אר וג'יודוד נמצאים עליה מתחילה לתהרומם לגובה חצי מטר. סביכם נאספים פוקימונים פראים שמעודדים את ג'יודוש. מעליכם מרחפת המילה "FIGHT". צ'ימצ'אר פותח את הפה שלו משתמש במתק'פת גחלת. הוא שולח גחלת מהירה לעבר ג'יודוד. ג'יודווד לא מספיק מהיר ונפגע קצת מהגחלת. ג'יודוד מתאושש מהפגיעה שספג מצ'ימצ'אר ועובר לתקוף במתקפת גלגול את צ'ימצ'אר.
ג'ייק
אתה מצחחק משם המתקפה שאגומון משתמש על מדיטייט שלך. מדייטיט משתמש במגן מראה. במרחק כמה סנטימטרים ממנו מופיע מגן שקוף. המגן השקוף עודף בקלות רבה את להבת התינוק של של אגומון ומעיפה את הלהבה הישר אל אגומון . אגוומון יהיר בזה שהוא ינצח ולא שם לב בכלל שלהבת התינוק שהוא שלח עפה לעברו . להבת התינוק פוגעת הישר בפרצופו של אגומון. אגומון מתחיל להתעצבן נורא מזה ואומר לך " אתה תשלם על זה. אני עומד לאכול מדיטייט היום ". אגומון רץ לעבר מדייטיט עם פה פעור לרווחה במטרה לאכול אותו.
אנדרו
איזה FAIL אני חשבתי שקויסגר לא יודע חבטה אלה רק חבטת גוף, סורי.
------------------------------------------
קויסגר משתמש בזנב של בתור מתקפת חבט על כדור הצל. קויסגר חובט בעזת זנבו בכדור הצל ומעיף אותו הישר לאיפה האש הכחולה הגדולה מרחפת. כדור הצל נכנס לאש הכחולה ונעלם. קויסגר שוב ממשתמש בירית בוץ על האנדור. האנדור מתחמק מזה בעזרת זריזות רגליים קלה. קויסגר עוב לתקוף באקדח מים את האנדור בתקווה שהאנדור יפגע. אקדח מים נשלח אל האנדור. אנדור משתמש בנשיכה ושובר את מתקפת אקדח המים של קויסגר. האנדור מתחיל לרוץ לעבר קויסגר במתקפת נשיכה.
ספוילר
העם דורש וינר חברתי!
א)זה ג'יודוד, לא דיג'ימון ולא ג'יודוש Xdרין
אם אתה כל כך רוצה לצאת עם הזומהית הזאת. אז אין לי בעיה, אתה יכול
--------------
אתה מחליט ללכת על דיג'ימון מכיון שהוא היה יריב לא קשה לצ'ימצ'אר שלך .רגע לפני שצ'ימצ'אר מתחיל לתקוף- האדמה שאתה, צ'ימצ'אר וג'יודוד נמצאים עליה מתחילה לתהרומם לגובה חצי מטר. סביכם נאספים פוקימונים פראים שמעודדים את ג'יודוש. מעליכם מרחפת המילה "fight". צ'ימצ'אר פותח את הפה שלו משתמש במתק'פת גחלת. הוא שולח גחלת מהירה לעבר ג'יודוד. ג'יודווד לא מספיק מהיר ונפגע קצת מהגחלת. ג'יודוד מתאושש מהפגיעה שספג מצ'ימצ'אר ועובר לתקוף במתקפת גלגול את צ'ימצ'אר.
ב)זה זומבית, לא זומהית Xd
------------------------------------------------------------
"צ'ימצ'אר-תקפוץ ותשתמש עליו בגחלת ואז בשריטה!" אומר לצ'ימצ'אר.
NYO HO HO BITCH
רין
שגיאות הקלדה-הקלדתי מהר בלי לבדוק.
-----------------------------------------------------------
צ'ימצ'אר שומע לפקוד שלך ומיד קופץ לגובה. הקפיצה שלו גורמת לצ'ימצ'אר להתחמק מן הגלגול של ג'יודוד. בעודו באוויר צ'ימצ'אר תוקף בגחלת את ג'יודוד. ג'יודוד עדין מבולבל מן מתקפת הגלגל של עצמו ולכן לא מתחמק. הגחלת פוגעת הישר בפרצופו של ג'יודוד. ג'יודוד נפצע קלות מן הגחלת ודי מעוצבן מזה.צ'ימצ'אר נוחת על הזירה ומיד רץ אל ג'יודוד במתקפת שריטה. ג'יודוד מתחמק בעזרת גלגול מהשריטה.ג'יודוד עובר להשתמש בזריקת אבנים. הוא מוציא אבנים מהזירה ומתחיל לזרק אותם לעבר צ'ימצ'אר שלך.
ספוילר
העם דורש וינר חברתי!
"תקפוץ על האבנים ותתקדם לעבר ג'יודוד!" אומר לצ'ימצ'אר "אחר כך תשתמש בשריטה!"רין
שגיאות הקלדה-הקלדתי מהר בלי לבדוק.
-----------------------------------------------------------
צ'ימצ'אר שומע לפקוד שלך ומיד קופץ לגובה. הקפיצה שלו גורמת לצ'ימצ'אר להתחמק מן הגלגול של ג'יודוד. בעודו באוויר צ'ימצ'אר תוקף בגחלת את ג'יודוד. ג'יודוד עדין מבולבל מן מתקפת הגלגל של עצמו ולכן לא מתחמק. הגחלת פוגעת הישר בפרצופו של ג'יודוד. ג'יודוד נפצע קלות מן הגחלת ודי מעוצבן מזה.צ'ימצ'אר נוחת על הזירה ומיד רץ אל ג'יודוד במתקפת שריטה. ג'יודוד מתחמק בעזרת גלגול מהשריטה.ג'יודוד עובר להשתמש בזריקת אבנים. הוא מוציא אבנים מהזירה ומתחיל לזרק אותם לעבר צ'ימצ'אר שלך.
NYO HO HO BITCH
"תשתמש בהרבה מגני מראה!" אורה למדיטייט להקיף את אגומון במגני מראה, אגומון בטח יעצור בתהייה מה הולך כאן.
"תשלח גל בלבול* לתוך החדר מראות ותסגור אותו!" ככה שככל שאגומון יתחמק הקול של הגל יגבר ויגרום לו להתחרש, וגם המתקפה תפגע בסופו של דבר.
---
*שילוב של גל קולי ובלבול
אם תעשה שזה לא יעבוד אני שונא אותך, זה המתקפה הכי מקורית שהשתמשו בה במשחק הזה ^^
אנדרו
קויסגר מקשיב להוראה שלך ומשתמש בירית בוץ. הוא דולח ירית בוץ חזקה שפוגעת בסביבה לפני האנדור ומונעת ממנו להגיע אליך. קויסגר מנצל זאת שהאנדור לא יכול לזוז ומשתמש בחבטה עם זנבו הגדול על האנדור. אנדור לא יכול לזוז ולכן אין באפשרותו להתחמק מהחבטה. חבטת הזנב של קויסגר פוגעת באנדור ומעיפה אותו חזק אל מחוץ לזירה. אנדור מתנגש בקיר בעוצמה רבה ומתעלף. השופט מכריז " אנדור מעולף ולכן הגיע זמנו למות. 1-0 לאנדור".
אתה שמח מאוד שקויסגר נצח בקרב, אך עדיין חושש לגורלו של טאפיג שלכוד בלהבה הכחולה. איכשהאו הלהבה הכחולה שמעל הזירה מושמדת לרסיסים וממנה נופלים טאפיג ופינסיר. אתה מביט אל שניהם ורואה ששנים מעולפים. השפוט מכריז שוב " קרב זה נגמר בתיקו, לכן טאפיג, פנסיר, אנדור ידונו למות- זה אומר שאנדרו נצח בקרב ".
אתה מביט אל הזירה ומבחין ב3 יצורים עם קלשון בידיהם וגלימה שחורה, אתה מבין שאלו מלאכי מוות שבאו להרוג את טאפיג, פנסיר, ואנדור על זה שהפסידו בקרב. מה תעשה?
ג'ייק
אין צורך לשנוא אותי
----------------------
מדיטייט משלב את ידו ומשתמש במתקפת מגן מראה על אגומון. אגומון רץ ולפתע נתקל במגן המראה של מדיטייט. לאחר כמה שניות מלא מגני מראה מקיפים את אגומון ולא מאפשים לו לזוז אפילו סנטימטר אחד. מדיטייט ממנצל את המצב שבו אגומון נמצא בו ושולח גל על קולי, מיד אחרי זה הוא משתמש בבלבול על גל על קולי. הבלבול גורם ל2 המתקפות להתמזג למתקפה אחת-גל בלבול. גל הבלבול חודר דרך מגני המראה ומתחיל לפגוע באגומון בלי הפסקה במשך 10 דקות שלמות. לאחר 10 דקות גל הבלבול מפסיק לתקוף ואגומון מתעלף מזה שנגמר לו הכוח. גופו של אגומון מתחיל להתפורר לרסיסי מידע. הדיג'ימון השני שדומה לשלד אומר לך " הרגלת לי את אגומון ולכן נצחת ". הוא זורק לעברך פוכדור 1 כפי שהבטיח לך ונעלם.
רין
צ'ימצ'אר קופץ לעבר האבנים שעפות דרכו. בעזרת אבנים צ'ימצ'אר מנתר לאבן לאבן בקלות רבה וכך מתקדם במהירות לעבר ג'יאודוד בעזרת המתקפה של עצמו. כשצ'ימצ'אר מגיע מסזפיק קרוב לעבר ג'יאודוד הוא מציא את טפריו ומשתמש במתקפת שריטה חזקה על ג'יודוד. מתקפת השריטה פוגעת די קשה בג'יודוד וכמעט גורמת לו היפצע ושירד לו דם. אתה שם לב לשג'יודוד מתחיל להתנשאף בכבדות וזה סימן שהוא מתחיל להיחלש. ג'יודוד הופך לכדור ומשתמש במתקפת גלגול על צ'ימצ'אר.
ספוילר
העם דורש וינר חברתי!
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)