פרסומת סמויה http://www.myforum.co.il/showthread.php?t=49712- אשמח אם תצביעו.
בארי
הפרופסור אומר לך " אני לא פוקידע שיכול להגיד לך איפה נמצא וולפקיס. אין לי מושג איפה הוא נמצא. כל מה שאני יכול להגיד שולפקיס קיימים והם מסתובבים בחופשיות בעיר. אז תלך ברחובות העיר ויש סיכוי שתמצא אחד.אם אין לך עוד שאלות אז להתראות לך ". הפרופסור נכנס למעבדה שלו .אתה מתחיל ללכת ברחובות העיר אחר חיפוש ולפקיס. אתה הולך ברחובות כבר כמה דקות ולא מוצא אף זכר לוולפקיס. לפתע אתה שומק קול מוזר שפוגע בקרקע. אתה מעיף מבט סביבך ורואהיצור עגול כזה שמזכיר קצת פוכדור רגיל, אך יש לו פה ושיננים וזנב של שראראות. היצור רודף אחר
וולפקיס כנראה בשביל לאכול אותו. אתה שם לב שהילה כחולה בצורת סקרוירטל מקיפה את היצור. היצור פותח את הפה שלו ושולח זרם מים לעבר וולפקיס שמזכיר אקדח מים. אקדח המים פוגע בולפקיס ומעלף אותו. היצור מתקרב אל ולפקיס כדי לאכול אותו. מה תעשה?
ג'ייק.
אתה מודיע לו שאתה רוצה להרוג את משה רבינו אבל אז אתה מודיע לו שזה היה בצחוק. הפרופסור אומר לך " עשית החלטה נבונה. שכחתי בכלל שמשה רבינו נמצא בגן עדן ולא תוכל להגיע לשם. תשמע אולי ני פרופסור אבל אין לי מושג איפה נמצא מגבי. רק מה שאני יודע שיש קהילת מגבי שמסתובבת בעיר בפראיות. אם אין לך שאלות אז בי". הפרופסור נכנס למעבדה שלו. אתה מתחיל לכת ברחובות העיר ושם לב שהלילה נופל על הגיהנום. משום מה למרות כל האש מסביב אתה לא מצליח לאות מה יש מסביבך. אתה הולך ברחוב ונתקל בעמוד וחוטף מכה קשה בראשך. מולך אתה מבחין באש בוערת שמתחילה לגדול. לאחר כמה רגעים אתה רואה מולך חבורה של5 מגבי זועמיים, ככול הנראה רוצים להרוג אותך. המגבים שולחים לעבר גחלת כדי שתמות.