הקדמה
להימחץ בידיו המסיביות של ענק,להיאכל בידי תולעת ענקית, להילחם בכלבים מתאגרפים שהופכים לזאבים,שכבשים יחשמלו אותך וכמעט להיאכל בידי יצורים כגון: נחש,חתול וכמעט כל החרקים ולעבור למימד אחר בפעם אחרת(עם תשאלו למה או תצחקו, אני אעשה הופעת אורח בסיוטים שלכם. אם ראיתם אסיר מטורף עם מחסום פה,מסור חשמלי ושמפיל קיר, זה אני),שקאובוי יתקוף אותי עם דינוזאור ויתן לי תסביך נקניקיאזם,שכוכבי נינג'ה ישסעו אותי וכמעט ירצחו אותי, לא נשמע כמו החיים של בן אדם שיכול כמעט הכול.טוב, אז הנה הסיבה שאני יכול לעשות כמעט הכול: אני אחד מהאנשים שקוראים לעצמם "מאלפים" ואנחנו מסיירים בעולם בחיפוש אחרי יצורים שקוראים לעצמם "שינטואים",יש כאלה שיאמרו שהם כמו המפלצות בארון או מתחת למיטה אבל הם מפלצות אמיתיות לגמרי(זה לא אומר שאתם צריכים לבדוק את הארון ואת מה שמתחת למיטה), יש לכל אחד מהם רמות ויכולות, הם חיים בעולם משלהם שנקרא "העולם האחר". לפחות נראה לי, אני לא שינטו אז אני לא יודע בדיוק איך קוראים לו. אני גר בטוקיו, הבירה של יפן והשותף שלי הוא דינוזאור קטן שכמוני, רוצה להיות המלך ואני רוצה להיות מפורסם.יש קלפים שנותנים לשינו כוח של יצורים מסוימים, אבל הם נדירים,מאוד. אנחנו יכולים להוציא אנרגיה מתוכנו, לכל מאלף יש מכשיר מיוחד משלו שנקרא "לוכד" ובעזרתו המאלפים טוענים את הדי.אן.איי שלהם כדי לפתח את השותפים השינטואים שלהם. בעולם האחר שולטים כמה יצורים(אני לא יודע כמה) שקוראים לעצמם מיראז' וכל אחד הוא שליט של אזור וכולם עובדים יחד עם השליט של כל העולם האחר. אני לא יודע עוד הרבה אז אגיע לסיכום: החיים שלי בעצם לא כל כך גרועים, אלא נהדרים: אני חבר בארגון שלוכד שינטואים ומחזיר אותם לביצים ומשם לעולם האחר, יש לי משפחה נהדרת ויש לי מכונית לפני שאני יכול לנהוג!. אבל הדבר הכי גרוע הוא שכרגע אני נלחם בכלב כחול בעל סרט כמו של לוחמי קראטה ,ככפות נפוחות כמו מתאגרפים שמעליהן רצועות אדומות מוזרות, עיניים ירוקות,ניבים קטנים בפיו,זנב קטן שנראה מתוק יחסית לשאר גופו, מתוך הכפפות המוזרות שלו יצאו טפרים ארוכים כמו של דינוזאור,ברגליו היו 3 טפרים כמו בידיו אבל עם אחד מאחורה. היצור הכלבי ההוא אמר שקוראים לו "דאיו" ואז קד קידה, והתחיל לתת לי אגרופים עד שירד לי דם בכמה חלקים שונים ואז הוא תקע טופר נוסף בכדי לסיים את העבודה. ממש לוחם מכובד.
ההקדמה קצרה בשביל מתח...