היי אני מתחיל לשחק בפוקימון פלטינה ואחרי התלבטויות רבות עם חברים שלי החלטתי לקחת צ'ימצ'אר האם בחרתי טוב? למרות זאת שמעתי שטרטוויג טוב מאוד במכון הראשון עם מתקפת ה-absorb וגם שמעתי שפיפלאפ מאוד חזק אז מי היה לי כדאי לבחור?
תודה אבל תשמע המכון הראשון זה של פוקימוני אבן ואני נתקע שמה עם צ'ימצ'אר רמה 12 וסטארביה רמה 14 ומתקפות אש ותעופה לא משפיעים כל כך על אבן אתה יודע אם אחר כך יש להם מתקפה אפקטיפית יותר ? (בינתיים המתקפה הכי חזקה של סטארביה היא wing attak ושל צ'ימצ'אר זה ember מהפוקימונים שלי) אני לא מצליח לנצח את המאמנים המשניים במכון הזה
אני ממליץ על טארטוויג, טארטוויג הוא פוקימון שכיף לשחק איתו, עם גרוטל חיסלתי את כל מכון העשב בעזרת קראנצ' ועם טורטרה חיסלתי את מכון הלוחם, הרוח, הברזל והמים בעיקר בעזרתו וגם את האינפרנייפ בליגה חיסלתי רק בעזרת רעידת אדמה של טורטרה. עם צ'ימצ'אר גם כיף וגם הוא פוקימון מדהים וחזק מאוד. פיפלאפ נחמד אבל יותר בתור 5 מאשר דור 4..... ובכלל פיפלאפ טוב אבל לא כמו צ'ימצ'אר וטארטוויג.
טרטוויג זו טעות לבחירה, ההתפתחויות שלו איטיות, מאוד, ושלא נזכיר שעשב\אדמה זה שילוב שחלש פי 4 נגד קרח, קרח סופר אפקטיבי גם על עשב וגם על אדמה
שלא נדבר שמתקפות עשב חלשות על מעופפים ומתקפות אדמה לא משפיעות על מעופפים, זו חולשה רצינית
פיפלאפ או יותר נכון ההתפתחות האחרונה אמפליון, שילוב של מתכת\מים, מתכת חלש נגד אש ומים חזק נגד אש, מה שאומר שאש משפיע רגיל על אמפוליון, מצד שני מחליש את העשב, ואת הקרח מחליש פי 4
החולשות של אמפוליון הם:
אדמה וחשמל, במקום עשב וחשמל
הוא יחסית שימושי, הבעיה בשבילי אצלו זה המתקפות..
צ'ימצ'אר הטוב ביותר מביניהם, אתה יכול לבנות לו סט פיזי (מכיוון שהוא פוקימון לחימה גם בהתפתחות שלו אינפרנייפ) וסט מיוחד (יש גם מתקפת לחימה מסוג מיוחד ורוב מתקפות האש הם מסוג מיוחד)
אינפרנייפ יחסית מהר, הלחימה מוריד מהחולשה של האש נגד סלע, וככה הוא מנצח כמובן את ההתחלתי של היריב עם מתקפות לחימה
החולשות של אינפרנייפ:
מים, מעופף, אדמה, על חושי
עדיין, זה שישייה לסטורי לא ככה? לwi-fi לא הייתי לוקח התחלתיים...
אתה יכול ללמד את טורטרה Stone Edge שמחסל גם מעופף וגם קרח והבעיה עם אמפוליאון הוא שכל פוקימון שני יכול ללמוד מתקפת אדמה וחשמל.
לגבי אינפרנייפ אתה צודק, הוא תוקף משולב, מהיר, מתקפות חזקות ומתקפות נגד החולשות! אחד הפוקימונים הטובים ביותר! אני רק מעדיף את טורטרה כי אני יותר אוהב אותו. בקיצור, קח צ'ימצ'אר!
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)