Pokemon GO
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרוןאחרון
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 16
  1. משתמש מנוסה
    שם: איתן
    היי אני מתחיל לשחק בפוקימון פלטינה ואחרי התלבטויות רבות עם חברים שלי החלטתי לקחת צ'ימצ'אר האם בחרתי טוב? למרות זאת שמעתי שטרטוויג טוב מאוד במכון הראשון עם מתקפת ה-absorb וגם שמעתי שפיפלאפ מאוד חזק אז מי היה לי כדאי לבחור?

2. משתמש מנוסה
    צ'ימצ'אר הוא התחלתי מעולה אני התחלתי איתו וכשהוא מתפתח ונהיה גם סוג לוחם הוא ממש משתפר ואז כשהוא סוג לוחם את יכול לנצח את ההתפתחויות של פיפלאפ (של היריב שלך) חוץ מזה שאין הרבה פוקימוני אש בהתחלה אז הוא יעזור לך ברבה מצבים
    מקווה שעזרתי

3. משתמש מנוסה
    ציטוט פורסם במקור על ידי omerbot צפה בהודעה
    צ'ימצ'אר הוא התחלתי מעולה אני התחלתי איתו וכשהוא מתפתח ונהיה גם סוג לוחם הוא ממש משתפר ואז כשהוא סוג לוחם את יכול לנצח את ההתפתחויות של פיפלאפ (של היריב שלך) חוץ מזה שאין הרבה פוקימוני אש בהתחלה אז הוא יעזור לך ברבה מצבים
    מקווה שעזרתי
    תודה אבל תשמע המכון הראשון זה של פוקימוני אבן ואני נתקע שמה עם צ'ימצ'אר רמה 12 וסטארביה רמה 14 ומתקפות אש ותעופה לא משפיעים כל כך על אבן אתה יודע אם אחר כך יש להם מתקפה אפקטיפית יותר ? (בינתיים המתקפה הכי חזקה של סטארביה היא wing attak ושל צ'ימצ'אר זה ember מהפוקימונים שלי) אני לא מצליח לנצח את המאמנים המשניים במכון הזה

4. משתמש מנוסה
    תעלה את צ'ימצ'אר 2 רמות והוא יתפתח למונפרנו וילמד אגרוף מאך, שזאת מתקפה סופר אפקטיבית על פוקימוני אבן.

כי בראיינט שולט!

5. משתמש מנוסה
    תודה גבר הוא לומד את זה ברמה 14 או אחרי כמה רמות? וגם שמתי לב שיש לי hm6 rock smash זה גם טוב ?
    נערך לאחרונה על ידי banana man, 04-12-2012 בשעה 02:17 PM

6. משתמש מנוסה
    rock smash זאת לא מתקפה כל כך טובה...
    והוא לומד אגרוף מאך ברמה 14.

כי בראיינט שולט!

7. משתמש מנוסה
    ציטוט פורסם במקור על ידי kobe bryant צפה בהודעה
    rock smash זאת לא מתקפה כל כך טובה...
    והוא לומד אגרוף מאך ברמה 14.
    אה הוא לומד א זה עם ההתפתחות אוקיי תודה אפשר לנעול!

8. NYO HO HO
    שם: עמית.
    קח צ'ימצ'אר, הוא הכי חזק מביניהם(עם צ'ימצ'אר לא הפסדתי באף קרב ולעומת זאת עם טרטוויג כן).
    NYO HO HO BITCH

9. משתמש מתחיל
    שם: רועי אליהקמל
    שמעתי הרבה שהכי כדאי להתחיל עם טרטוויג אז ניסיתי והוא לא משהו,ואז מחכתי את השמירה התחלתי עם צימצאר והוא ממש טוב ,אני ממליץ עליו

10. משתמש מנוסה
    טרטוייג הכי טוב שילוב של אדמה ועשב שהוא מתפתח
    [

11. משתמש מנוסה
    אני ממליץ על טארטוויג, טארטוויג הוא פוקימון שכיף לשחק איתו, עם גרוטל חיסלתי את כל מכון העשב בעזרת קראנצ' ועם טורטרה חיסלתי את מכון הלוחם, הרוח, הברזל והמים בעיקר בעזרתו וגם את האינפרנייפ בליגה חיסלתי רק בעזרת רעידת אדמה של טורטרה. עם צ'ימצ'אר גם כיף וגם הוא פוקימון מדהים וחזק מאוד. פיפלאפ נחמד אבל יותר בתור 5 מאשר דור 4..... ובכלל פיפלאפ טוב אבל לא כמו צ'ימצ'אר וטארטוויג.

12. משתמש מנוסה
    טרטוויג זו טעות לבחירה, ההתפתחויות שלו איטיות, מאוד, ושלא נזכיר שעשב\אדמה זה שילוב שחלש פי 4 נגד קרח, קרח סופר אפקטיבי גם על עשב וגם על אדמה
    שלא נדבר שמתקפות עשב חלשות על מעופפים ומתקפות אדמה לא משפיעות על מעופפים, זו חולשה רצינית
    פיפלאפ או יותר נכון ההתפתחות האחרונה אמפליון, שילוב של מתכת\מים, מתכת חלש נגד אש ומים חזק נגד אש, מה שאומר שאש משפיע רגיל על אמפוליון, מצד שני מחליש את העשב, ואת הקרח מחליש פי 4
    החולשות של אמפוליון הם:
    אדמה וחשמל, במקום עשב וחשמל

הוא יחסית שימושי, הבעיה בשבילי אצלו זה המתקפות..

צ'ימצ'אר הטוב ביותר מביניהם, אתה יכול לבנות לו סט פיזי (מכיוון שהוא פוקימון לחימה גם בהתפתחות שלו אינפרנייפ) וסט מיוחד (יש גם מתקפת לחימה מסוג מיוחד ורוב מתקפות האש הם מסוג מיוחד)
    אינפרנייפ יחסית מהר, הלחימה מוריד מהחולשה של האש נגד סלע, וככה הוא מנצח כמובן את ההתחלתי של היריב עם מתקפות לחימה

החולשות של אינפרנייפ:
    מים, מעופף, אדמה, על חושי

עדיין, זה שישייה לסטורי לא ככה? לwi-fi לא הייתי לוקח התחלתיים...

קרדיט לבני על השילוב החייתי הזה

קרדיט לקודק על השילוב הסוס הזה

13. משתמש מנוסה
    אתה יכול ללמד את טורטרה Stone Edge שמחסל גם מעופף וגם קרח והבעיה עם אמפוליאון הוא שכל פוקימון שני יכול ללמוד מתקפת אדמה וחשמל.
    לגבי אינפרנייפ אתה צודק, הוא תוקף משולב, מהיר, מתקפות חזקות ומתקפות נגד החולשות! אחד הפוקימונים הטובים ביותר! אני רק מעדיף את טורטרה כי אני יותר אוהב אותו. בקיצור, קח צ'ימצ'אר!

14. מנהל פורומי משחקי פוקימון
    אמפוליון חלש גם נגד סוג לוחם
    ואפשר לזכותו להגיד שמתקפות המים שלא יעזרו לו להתמודד עם פוקימונים מסוג אדמה (שמקבלים סטאב על מתקפות מסוג אדמה. יחד עם סופר אפקטיביות זה נזק של פי 3)

15. מורחקים
    שם: חסוי
    טוב בקיצר צ'ימצצ'אר הכי טוב! הוא מומלץ לכמרי

עמוד 1 מתוך 2 12 אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •