Pokemon GO
עמוד 12 מתוך 30 ראשוןראשון ... 2101112131422 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 166 עד 180 מתוך 442
  1. לא ברור בכלל
    שם: tAlon
    מרקוס
    אתה שולף את הפוקידע ומכוון אותו אל עבר הפוקימונים:

"אייפום, פוקימון הזנב הארוך. הם חיים בצמרות העצים. הוא יכול להשתמש בזנב שלו בדיוק כמו ביד.
    צ'רובי, פוקימון הדובדבן. הפרי שעליו הוא לא רק עם חומרים מזינים, אלא גם טעים! סטארלי מנסים לנקר אותו.
    צ'רים, פוקימון הפריחה והצורה המפותחת של צ'רובי. כאשר יש קרני שמש חזקים הוא פותח את עלי הכותרת שלו על מנת לקלוט את השמש בגופו."
    מירה חושבת ואומרת.. "ברור! אייפום, איזה אתה?" היא שואלת.

לורן
    אתה הולך למרכז הפוקימונים עם טום, אבל לא שוכח לציין לטריקו שהייתה טובה ושנתנה את כל מה שהייתה יכולה.
    לאחר שאתם מגיעים למרכז, האחות ג'ואי לוקחת מכם את הפוכדורים ומרפאת אותם.
    "תגידו, אתם מאמנים במקרה?" היא שואלת, אתם מנהנהים וממלמלים בקול "אהא".
    "יש תחרות קרבות בעיר פטאלבורג, היא מתחילה מחר, לא כדאי לכם לפספס אותה! תהיה גם הופעה של המנהיג בראוולי" היא אומרת. "בראוולי? כלומר דוד שלי בראוולי? מנהיג מכון הלחימה?" שואל טום נרגש, "כן" מאשרת זאת ג'ואי. "ההרשמה נמצאת בפטאלבורג" היא אומרת.

Spoiler ספוילר

2. TBM
    שם: מתן
    ציטוט פורסם במקור על ידי ~Donphan~ צפה בהודעה
    [B]

לורן
    אתה הולך למרכז הפוקימונים עם טום, אבל לא שוכח לציין לטריקו שהייתה טובה ושנתנה את כל מה שהייתה יכולה.
    לאחר שאתם מגיעים למרכז, האחות ג'ואי לוקחת מכם את הפוכדורים ומרפאת אותם.
    "תגידו, אתם מאמנים במקרה?" היא שואלת, אתם מנהנהים וממלמלים בקול "אהא".
    "יש תחרות קרבות בעיר פטאלבורג, היא מתחילה מחר, לא כדאי לכם לפספס אותה! תהיה גם הופעה של המנהיג בראוולי" היא אומרת. "בראוולי? כלומר דוד שלי בראוולי? מנהיג מכון הלחימה?" שואל טום נרגש, "כן" מאשרת זאת ג'ואי. "ההרשמה נמצאת בפטאלבורג" היא אומרת.
    " תחזור קצת אחורה , דוד שלך הוא בראוולי מנהיג מכון הלחימה?" אשאל את טום . "טוב אז עם אנחנו רוצים להגיע לתחרות אנחנו צריכים לצאת עכשיו!" אומר ואקח את הפוקדורים מג'וי . "מי שמגיע לדרך 102 אחרון הוא ביצה רקובה." אומר לטום וארוץ לכיוון דרך 102 וכשאגיע אליה אתחיל לחפש לי עוד פוקימון חדש לצוות .

3. עמיטריד.
    שם: עמיטריד
    לן
    "יש פה פוקימון שמענין אותך? אני לא נראלי אלכם איתם" אתה ממלמל.
    "כן, גם האיילים וגם החפרפרת מוצאים חן בעיניי.. אני חושבת אני אלחם נגד האייל הכתום" היא אומרת.
    "טוב אז אני אסתקל מהצד ואראה אותך מנצחת!" אתה אומר לה, "ואם את תצתרחי אזרה אני פה!" אתה מוסיף. "תודה לן" היא אומרת ומסמיקה מעט.
    "צא, ליליפאפ! תקוף בנשיכה את ה.... דירלינג הזה!" היא אומרת לאחר שהיא בודקת אותו בפוקידע.
    ליליפאפ יוצא, "לילי!" הוא קורא ורץ אל עבר הדירלינג שמתחיל לרוץ.. הוא קופץ ונושך אותו ברגל. "דיררר" הוא זועק מכאב, דירלינג תוקף בבעיטה כפולה, הוא מצליח להעיף את ליליפאפ ממנו, ליליפאפ נפגע וקם על רגליו, "ליפ...." הוא מגרגר.
    דירלינג לפתע משתנה, הצבע שלו הופך לחום כמו האדמה של דרך 101. "זו הסוואה!" קוראת אליס, דירלינג מתחיל לרוץ, אתה חושב שהוא תוקף בדחיפה. "תסתלק משם!" קוראת אליס, בתקווה שהדחיפה לא תפגע והוא לא יעיף אותו על העץ. דירלינג מפספס את ליליפאפ שמתחמק, ופוגע בעצמו בעץ. דירלינג מצליח להשתחרר מהעץ, ורץ אחרי ליליפאפ, נחוש לתקוף בבלימה. "מרדף, עכשיו!" קוראת אליס (Pursuit), לילפאפ רץ אחרי דירלינג והופך את זה למרדף עליו, הוא פוגע בדירלינג שנופל על האדמה ומתעלף. "פוכדור צא!" קוראת אליס, היא זורקת פוכדור עם חותמת ורודה על הדירלינג, שנשאב באור ורוד אל עבר הפוכדור, לאחר כמה נדנודים הפוכדור עוצר. אליס לכדה דירלינג
    "אליס הצלחת!" אגיד "לכדת אותו! כל הכבוד!" אחזק אותה "עכשיו בואי נחפס עוד פוקימונים" אגיד

כמו תמיד. עמיטריד.

4. Trust me i'm the doctor
    שם: גיא

[b]טאי
    אתה מוציא את מאדקיפ, "מאד מאד!" הוא קורא ומסתכל על סקארגי.
    "מאדקיפ דחיפה!" אתה קורא לעבר מאדקיפ, הוא מתחיל לרוץ אל עבר סקארגי, "סקארגי, פיצוץ ממוקד אל עבר מאדקיפ!" זואי קוראת. סקארגי יוצר כדור שזוהר בהילה כחולה, ושולח אותו אל מאדקיפ.
    מאדקיפ נפגע מבוהל, הוא נפצע אבל מתגבר על זה וממשיך עם הדחיפה, הוא פוגע בסקארגי שמוטח אחורה, סקארגי מיד קם.
    "סקארגי, תקוף בפזילה!" קוראת זואי, סקארגי מתחיל לפזול והעיניים שלו זוהרות באדום, מאדקיפ נלחץ ונשוג כמה צעדים אחורה.
    "תרגע מדקיפ כולה פוזל" אגיד לו בביטחון
    "תתעשט ותשתמש בסטירת בוץ ואז בדחיפה!" אקרע לעברו

5. לא ברור בכלל
    טאי
    מאדקיפ מצליח להתעשת על עצמו ומוכן לפקודה.
    "תשתמש בסטירת בוץ ואז בדחיפה!" אתה אומר, מאדקיפ מתחיל לחפור את ידיו באדמה, ואז שולף אותן, בוץ עף אל סקארגי. "סקארגי בעיטה נמוכה, מהר!!" קוראת זואי, סקארגי רץ אל מאדקיפ, קופץ באוויר ומסתובב, ואז בועט במאדקיפ, מאדקיפ מועף אחורה תוך כדי שהוא מסתובב.
    אתה רואה שדווקא לסיבובים יש השפעה, מאדקיפ מתבלבל ויכול לפגוע בעצמו.
    מאדקיפ תוקף בדחיפה, הוא מתחיל לרוץ אך למקום לא נכון, הוא מעט נפגע מאבן שהוא פגע בה.

לן
    אתה משבח את אליס, ואתם מתחילים ללכת בתוך חורשת העצים הסמוכה.
    אתה ממשיך לראות דירלינג באזור, אין משהו מיוחד..
    מתחיל טיפה להחשיך, ואליס מעט נלחצת, על העצים יש מספר פוקימונים שמתכוננים לשינה.

לורן
    " תחזור קצת אחורה , דוד שלך הוא בראוולי מנהיג מכון הלחימה?" אתה שואל את טום. "כן, אח של אמא שלי" הוא אומר בגאווה, "מדי פעם אני יוצא לחופשות באי שהוא גר עליו" מוסיף.
    "טוב אז עם אנחנו רוצים להגיע לתחרות אנחנו צריכים לצאת עכשיו! מי שמגיע לדרך 102 אחרון הוא ביצה רקובה" אתה אומר ומתחיל לצאת מהמרכז פוקימונים, "היי!" קורא טום ורץ אחריך.
    שניכם רצים כשלפתע אתה נתקל בנער גבוה, שיער חום שמכסה לו את המצח ומעט את העיניים, חולצה כחולה עם ז'קט כתום, ומכנסי ג'ינס תכולים. "היי, תסתכל לאן אתה הולך" הוא אומר.
    אתה מתנצל, טום עומר לידך ואתם מתחילים ללכת. "איזה עלוב.." אתה שומע את הנער ממלמל לעצמו תוך כדי שאתם מתרחקים זה מזה.
    אתם נכנסים לדרך 102, ואתם מתחילים לסייר בתוכה.
    פוקימונים רבים מתרוצצים על הדשא הירוק והנעים של דרך 102.

Spoiler ספוילר

6. Trust me i'm the doctor
    טאי
    מאדקיפ מצליח להתעשת על עצמו ומוכן לפקודה.
    "תשתמש בסטירת בוץ ואז בדחיפה!" אתה אומר, מאדקיפ מתחיל לחפור את ידיו באדמה, ואז שולף אותן, בוץ עף אל סקארגי. "סקארגי בעיטה נמוכה, מהר!!" קוראת זואי, סקארגי רץ אל מאדקיפ, קופץ באוויר ומסתובב, ואז בועט במאדקיפ, מאדקיפ מועף אחורה תוך כדי שהוא מסתובב.
    אתה רואה שדווקא לסיבובים יש השפעה, מאדקיפ מתבלבל ויכול לפגוע בעצמו.
    מאדקיפ תוקף בדחיפה, הוא מתחיל לרוץ אך למקום לא נכון, הוא מעט נפגע מאבן שהוא פגע בה.
    "טוב,סקארגי פוקימון קרב קרוב זה לא רעיון טוב." אחשוב לעצמי
    "מדקיפ סטירת בוץ ואז תעלה על עץ!"אגיד לעברו
    "תתקיף אותו משם עם אקדח מים"אגיד לו
    ותפיל עליו ענף!

7. לא ברור בכלל
    טאי
    אתה מורה למאדקיפ לעלות על העץ, אבל הוא מבולבל וזז מצד לצד.
    "בעיטה נמוכה!" קוראת זואי, מאדקיפ חוטף עוד בעיטה נמוכה, וסקארגי מעיף אותו.. מזלך הוא שמאדקיפ כבר לא מבולבל, והמקום אליו הוא עף קרוב לעץ בגובה שני מטר בערך.
    מאדקיפ תוקף בסטירת בוץ, הבוץ שפוגע בסקארגי גורם לו להיות מעט מטושטש, וחסר מיקוד.
    מאדקיפ משתדל לעלות על העץ, אך ללא הצלחה. אתה צריך למצוא דרך אחרת לגרום לו לעלות, בינתיים סקארגי מתאבק עם הבוץ שמטשטש לו את הראייה.

Spoiler ספוילר

8. Trust me i'm the doctor
    טאי
    אתה מורה למאדקיפ לעלות על העץ, אבל הוא מבולבל וזז מצד לצד.
    "בעיטה נמוכה!" קוראת זואי, מאדקיפ חוטף עוד בעיטה נמוכה, וסקארגי מעיף אותו.. מזלך הוא שמאדקיפ כבר לא מבולבל, והמקום אליו הוא עף קרוב לעץ בגובה שני מטר בערך.
    מאדקיפ תוקף בסטירת בוץ, הבוץ שפוגע בסקארגי גורם לו להיות מעט מטושטש, וחסר מיקוד.
    מאדקיפ משתדל לעלות על העץ, אך ללא הצלחה. אתה צריך למצוא דרך אחרת לגרום לו לעלות, בינתיים סקארגי מתאבק עם הבוץ שמטשטש לו את הראייה.
    "טוב מדקיפ תקשיב טוב!"אגיד לו
    "תדחוף(מתקפה) את סקארגי על העץ בכל הכוח!"אגיד לו!
    "תעלה עליו ואחרי זה על העץ!"

9. משתמש מנוסה
    שם: אייל
    מרקוס
    אתה שולף את הפוקידע ומכוון אותו אל עבר הפוקימונים:

"אייפום, פוקימון הזנב הארוך. הם חיים בצמרות העצים. הוא יכול להשתמש בזנב שלו בדיוק כמו ביד.
    צ'רובי, פוקימון הדובדבן. הפרי שעליו הוא לא רק עם חומרים מזינים, אלא גם טעים! סטארלי מנסים לנקר אותו.
    צ'רים, פוקימון הפריחה והצורה המפותחת של צ'רובי. כאשר יש קרני שמש חזקים הוא פותח את עלי הכותרת שלו על מנת לקלוט את השמש בגופו."
    מירה חושבת ואומרת.. "ברור! אייפום, איזה אתה?" היא שואלת.

.
    אומר למירה לאחר מחשבה זריזה, "נראה לי שצ'רובי,הוא פוקימון נהדר לדעתי, ואולי יש עוד אייפום". אחפש אייפום נוסף בזמן שאוציא את מאדקיפ ואומר לה "בוא נתפוס את הפוקימון הראשון שלנו,סליחה שני. אז בבקשה תשתמשי בסטירת בוץ ובאקדח מים על צ'ארובי!" ואסתכל על מירה לראות מה היא עושה,אחרי שאבדוק בכל הכיוונים אם יש עוד אייפום.
    תתרמו ותצילו חיים של מישהו,אפילו תרומה מעטה של 14 שקל http://www.uxv.co.il/neomi/

גם אני מאמין בתגובות בונות

תזכו בפרסים שווים עם נקודות תהילה!

שינוי כינוי עכשיו בזכות צמ"ח!

"There can be no ugly woman, there can only be not enough vodka"

10. לא ברור בכלל
    מרקוס
    אתה לא מבחין בעוד אייפום, על כן אתה חוזר ומוציא את מאדקיפ כנגד הצ'רובי, רחוק מעט ממך מירה נלחמת באייפום.
    "אקדח מים על צ'רובי!" אתה מורה למאדקיפ, מאדקיפ תוקף באקדח מים שפוגע בצ'רובי שמצליחה לספוג את המתקפה. "צ'רו!" צ'רובי קוראת והפרי שלה זוהר בצהוב, היא אוגרת כוח מהשמש. ואז, היא שולחת קרן צהובה גדולה ומנצנצת אל עבר מאדקיפ, מאדקיפ לא מצליח להתחמק ונפגע קשות.

טאי
    בזמן שסקארגי מתאבק, מאדקיפ משנה כיוון, הוא רץ אל סקארגי והולך מאחוריו.
    סקארגי מצליח לראות! הוא מסתכל על מאדקיפ, אך מאוחר מדי, מאדקיפ תוקף בדחיפה ודוחף את סקארגי על העץ. מאדקיפ קופץ על הראש של סקארגי ומנסה להתלות על ענף, אך לא מגיע לשם.
    "סקארגי, פיצוץ ממוקד!" קוראת זואי, סקארגי תוקף בפיצוץ ממוקד, אך מאדקיפ יורד מהענף ובכך מתחמק מההתקפה.
    מאדקיפ מסתכל עליך, וקורץ לך. אתה לא מבין מה הוא רוצה, אבל מאשר לו שהוא יכול לעשות את זה. מאדקיפ תוקף באקדח מים, מתחת לענף אחר. הוא תוקף באקדח המים על הרצפה, בדיוק מתי שסקארגי מנסה לבעוט בו... אך הוא מתחמק, האקדח מים דוחף אותו על אותו ענף.
    "סקארגי, תטפס אליו!" קוראת זואי, סקארגי מנסה לטפל אך ללא הצלחה גם הוא.

Spoiler ספוילר

11. TBM
    [B]

לורן
    " תחזור קצת אחורה , דוד שלך הוא בראוולי מנהיג מכון הלחימה?" אתה שואל את טום. "כן, אח של אמא שלי" הוא אומר בגאווה, "מדי פעם אני יוצא לחופשות באי שהוא גר עליו" מוסיף.
    "טוב אז עם אנחנו רוצים להגיע לתחרות אנחנו צריכים לצאת עכשיו! מי שמגיע לדרך 102 אחרון הוא ביצה רקובה" אתה אומר ומתחיל לצאת מהמרכז פוקימונים, "היי!" קורא טום ורץ אחריך.
    שניכם רצים כשלפתע אתה נתקל בנער גבוה, שיער חום שמכסה לו את המצח ומעט את העיניים, חולצה כחולה עם ז'קט כתום, ומכנסי ג'ינס תכולים. "היי, תסתכל לאן אתה הולך" הוא אומר.
    אתה מתנצל, טום עומר לידך ואתם מתחילים ללכת. "איזה עלוב.." אתה שומע את הנער ממלמל לעצמו תוך כדי שאתם מתרחקים זה מזה.
    אתם נכנסים לדרך 102, ואתם מתחילים לסייר בתוכה.
    פוקימונים רבים מתרוצצים על הדשא הירוק והנעים של דרך 102.
    "טום אתה רוצה לתפוס את אחד הפוקימונים האלה?" אשאל את טום תוך כדי שאני מכוון עליהם את הפוקדע .

12. לא ברור בכלל
    לורן
    להבא טיפה יותר מושקע
    תאמר מה אתה חושב עליהם, או מה אתה מתכוון לעשות.
    ----------
    "לא חושב" אומר טום, הוא מחכה לך שתסרוק את הפוקימונים.
    הפוקידע מצפצף ואומר:
    סנטרנט, הפוקימון הצופה. הוא בדרך כלל מאוד לחוץ, לכן הוא עומד על זנבו על מנת לרצפות מלמעלה אזורים נרחבים.
    מינסינו, פוקימון הצ'ינצ'ילה. פוקימון זה אוהב אזורי מחייה נקיים ומסודרים, הם מטאטים אבק באמצעות הזנבות הגדולים והחזקים שלהם."
    "אתה תרצה להילחם נגד מישהו?" שואל אותך טום.
    ----
    להילחם זה לא תמיד ללכוד אתה יודע..

Spoiler ספוילר

13. TBM
    לורן
    להבא טיפה יותר מושקע
    תאמר מה אתה חושב עליהם, או מה אתה מתכוון לעשות.
    ----------
    "לא חושב" אומר טום, הוא מחכה לך שתסרוק את הפוקימונים.
    הפוקידע מצפצף ואומר:
    סנטרנט, הפוקימון הצופה. הוא בדרך כלל מאוד לחוץ, לכן הוא עומד על זנבו על מנת לרצפות מלמעלה אזורים נרחבים.
    מינסינו, פוקימון הצ'ינצ'ילה. פוקימון זה אוהב אזורי מחייה נקיים ומסודרים, הם מטאטים אבק באמצעות הזנבות הגדולים והחזקים שלהם."
    "אתה תרצה להילחם נגד מישהו?" שואל אותך טום.
    ----
    להילחם זה לא תמיד ללכוד אתה יודע..
    "אני אלחם באייפום הזאת." אומר לטום . 'אני חייב להתאמן הרבה עם אני ארצה לנצח בתחרות.' אחשוב לעצמי . "טוב עכשיו צא זיגזגון , תשתמש בהצלפת זנב ולאחר מכן בדחיפה." אומר לזיגזגון ברצינות . "טום אחרי ההפסד שלי אני אצטרך להתאמן הרבה." אומר לטום .

14. לא ברור בכלל
    לורן
    "אני אלחם באייפום הזאת" אתה אומר לטום, "טוב עכשיו צא זיגזגון , תשתמש בהצלפת זנב ולאחר מכן בדחיפה."
    'אני חייב להתאמן הרבה עם אני ארצה לנצח בתחרות' אתה חושב, זיגזגון יוצא החוצה וקורא "זיגזג!".
    הוא רץ אל עבר אייפום המופתע, ומעיף אותו אחורה, אייפום קם כאילו לא קרה כלום.
    אייפום מעיף חול עם ידיו על זיגזגון, שמתעוור זמנית מהחול. אייפום רץ אל זיגזגון ומתחיל לשרוט אותו במרץ.

Spoiler ספוילר

15. Trust me i'm the doctor
    [b]
    טאי
    בזמן שסקארגי מתאבק, מאדקיפ משנה כיוון, הוא רץ אל סקארגי והולך מאחוריו.
    סקארגי מצליח לראות! הוא מסתכל על מאדקיפ, אך מאוחר מדי, מאדקיפ תוקף בדחיפה ודוחף את סקארגי על העץ. מאדקיפ קופץ על הראש של סקארגי ומנסה להתלות על ענף, אך לא מגיע לשם.
    "סקארגי, פיצוץ ממוקד!" קוראת זואי, סקארגי תוקף בפיצוץ ממוקד, אך מאדקיפ יורד מהענף ובכך מתחמק מההתקפה.
    מאדקיפ מסתכל עליך, וקורץ לך. אתה לא מבין מה הוא רוצה, אבל מאשר לו שהוא יכול לעשות את זה. מאדקיפ תוקף באקדח מים, מתחת לענף אחר. הוא תוקף באקדח המים על הרצפה, בדיוק מתי שסקארגי מנסה לבעוט בו... אך הוא מתחמק, האקדח מים דוחף אותו על אותו ענף.
    "סקארגי, תתפס אליו!" קוראת זואי, סקארגי מנסה לטפל אך ללא הצלחה גם הוא.
    דיי איזה תותח אני כל זה בגלל מה שאני אמרתי? יא אללה
    -----------------------------------------------------------------------------------
    "מדקיפ תפיל על סקארגי ענף כבד" אגיד לו
    "מדקיפ תתפס על ראש העץ ואז תשתמש בדחיפה"אגיד לו

עמוד 12 מתוך 30 ראשוןראשון ... 2101112131422 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •