לן
"יש פה פוקימון שמענין אותך? אני לא נראלי אלכם איתם" אתה ממלמל.
"כן, גם האיילים וגם החפרפרת מוצאים חן בעיניי.. אני חושבת אני אלחם נגד האייל הכתום" היא אומרת.
"טוב אז אני אסתקל מהצד ואראה אותך מנצחת!" אתה אומר לה, "ואם את תצתרחי אזרה אני פה!" אתה מוסיף. "תודה לן" היא אומרת ומסמיקה מעט.
"צא, ליליפאפ! תקוף בנשיכה את ה.... דירלינג הזה!" היא אומרת לאחר שהיא בודקת אותו בפוקידע.
ליליפאפ יוצא, "לילי!" הוא קורא ורץ אל עבר הדירלינג שמתחיל לרוץ.. הוא קופץ ונושך אותו ברגל. "דיררר" הוא זועק מכאב, דירלינג תוקף בבעיטה כפולה, הוא מצליח להעיף את ליליפאפ ממנו, ליליפאפ נפגע וקם על רגליו, "ליפ...." הוא מגרגר.
דירלינג לפתע משתנה, הצבע שלו הופך לחום כמו האדמה של דרך 101. "זו הסוואה!" קוראת אליס, דירלינג מתחיל לרוץ, אתה חושב שהוא תוקף בדחיפה. "תסתלק משם!" קוראת אליס, בתקווה שהדחיפה לא תפגע והוא לא יעיף אותו על העץ. דירלינג מפספס את ליליפאפ שמתחמק, ופוגע בעצמו בעץ. דירלינג מצליח להשתחרר מהעץ, ורץ אחרי ליליפאפ, נחוש לתקוף בבלימה. "מרדף, עכשיו!" קוראת אליס (Pursuit), לילפאפ רץ אחרי דירלינג והופך את זה למרדף עליו, הוא פוגע בדירלינג שנופל על האדמה ומתעלף. "פוכדור צא!" קוראת אליס, היא זורקת פוכדור עם חותמת ורודה על הדירלינג, שנשאב באור ורוד אל עבר הפוכדור, לאחר כמה נדנודים הפוכדור עוצר. אליס לכדה דירלינג