Pokemon GO
עמוד 14 מתוך 30 ראשוןראשון ... 4121314151624 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 196 עד 210 מתוך 442
  1. Trust me i'm the doctor
    שם: גיא
    ציטוט פורסם במקור על ידי ~Donphan~ צפה בהודעה
    הודעה חשובה
    יש לי "יותר מדי" מבחנים בזמן הקרוב, כולל מפמר"ים, טיולים ועוד. אני מעט אפחית פעילות, ואולי רק בסופי שבוע אוכל להגיב, או כשאמצא זמן. אני מבטיח לפצות אתכם בחופש הגדול שיגיע

טאי
    שניהם התעלפו, אין למה שיעשו מתקפות.. תגיב שוב בבקשה.

אהה לא ראיתי את השורה האחרונה,טיפש אני
    ------------------------------------------------------------
    "מדקיפ חזור!"אקרע ואכניס אותו לפוקדור
    "תראי מה עשית עכשיו צריך ללכת למרכז הפוקימונים" אגיד לזואי
    "גם כן את והרעיונות שלך.."אנזוף בה

2. לא ברור בכלל
    שם: tAlon
    טאי
    "תראי מה עשית עכשיו צריך ללכת למרכז הפוקימונים, גם כן את והרעיונות שלך.." אתה נוזף בזואי ומחזיר את מאדקיפ לפוכדור שלך, "היי! גם אתה רצית להילחם, וגם אני צריכה ללכת לרפא" אומרת לך זואי במבוכה.
    "חזור סקארגי, היית מקסים" היא אומרת ומחזירה אותו לפוכדור.
    אתם צועדים אל עבר מרכז הפוקימונים, החאות ג'ואי מופתעת לראות אתכם פעמיים באותו יום ומרפאת לכם את הפוקימונים. אתם יוצאים לבחוץ לרוח הנעימה, ומתחילים להמשיך בדרך 102.
    לפתע זואי קוראת "היי, תראה, העיירה פטלבורג!" ומצביעה על עיירה קטנה מולכם.
    מצידך אתה יכול לראות שיירה של פוקימונים, ליד שניים גדולים יותר.

לורן
    אני רואה שאתה מנסה ללמד אותו ראשייה ><
    קיצר, לאחר המתקפות הראשוניות אני לא תמיד הולך לפי הרמות.
    ~~~~~~~~
    'אוף נמאס לי שהוא צודק בכל דבר.' אתה חושבו מתרגז, דבר שמעלה לך את החשק לגרום לו לטעות פעם אחת. "אוקיי זיגזגון תרדוף אחרי אייפום וכשאתה רואה שהמצב נכון תרוץ על אייפום ותשתמש בדחיפה ולאחר מכן תרוץ לכיוון אייפום ותפגע בו עם ראשך" אתה מורה לו ומצביע על האייפום. אייפום מצליח לשרוט את זיגזגון לפני שהוא קם, והוא כבר מאוד חלש. "אייפום!!" הוא צורח כשזיגזגון קופץ ממקומו ורץ אחריו, הוא תוקף בבלימה עוצמתית כשראשו בחזית, ומקבל מכה חזקה בראשו, אך גם מצליח לגרום לאייפום להיות כמעט מעולף. אייפום בקושי קם, "איי איי.." הוא ממלמל. זיגזגון שוכב על הקרקע לעומת זאת מעולף

Spoiler ספוילר

3. TBM
    שם: מתן
    [B]
    לורן
    אני רואה שאתה מנסה ללמד אותו ראשייה ><
    קיצר, לאחר המתקפות הראשוניות אני לא תמיד הולך לפי הרמות.
    ~~~~~~~~
    'אוף נמאס לי שהוא צודק בכל דבר.' אתה חושבו מתרגז, דבר שמעלה לך את החשק לגרום לו לטעות פעם אחת. "אוקיי זיגזגון תרדוף אחרי אייפום וכשאתה רואה שהמצב נכון תרוץ על אייפום ותשתמש בדחיפה ולאחר מכן תרוץ לכיוון אייפום ותפגע בו עם ראשך" אתה מורה לו ומצביע על האייפום. אייפום מצליח לשרוט את זיגזגון לפני שהוא קם, והוא כבר מאוד חלש. "אייפום!!" הוא צורח כשזיגזגון קופץ ממקומו ורץ אחריו, הוא תוקף בבלימה עוצמתית כשראשו בחזית, ומקבל מכה חזקה בראשו, אך גם מצליח לגרום לאייפום להיות כמעט מעולף. אייפום בקושי קם, "איי איי.." הוא ממלמל. זיגזגון שוכב על הקרקע לעומת זאת מעולף
    "כל הכבוד זיגזגון , היית טוב." אומר ואחזיר אותו לפוקדור . "טריקו צאי עכשיו." אומר ואזרוק את הפוקדור של טריקו על אייפום על מנת שטריקו תהיה קרובה לאייפום . "טריקו תשתמשי במתקפה מהירה על אייפום ועם אייפום עדיין עומד תשתמשי עליו בשאיבה." אומר לטריקו בעצבנות . 'אוף עכשיו אני צריך ללכת למרכז הפוקימונים.' אחשוב לעצמי .

4. לא ברור בכלל
    לורן
    מתקפה מהירה גם ככה תוקפת תמיד ראשונה -_-
    ~~~~~~~~~~~~~~
    "כל הכבוד זיגזגון , היית טוב. טריקו צאי עכשיו." הפוכדור של טריקו נזרק על ידיך באוויר, והיא יוצאת בהבזק אדום. "טריק" היא ממלמלת ומכניסה זרד עם עלה קטן לפה שלה.
    "טריקו תשתמשי במתקפה מהירה על אייפום ועם אייפום עדיין עומד תשתמשי עליו בשאיבה" אתה מורה לה. טריקו רמה במהירות ופוגעת באייפום שעף אחורה, היא יוצרת כדור אדום ושולחת אל עבר אייפום, הכדור פוגע בו והוא נחלש מאוד, אותו כדור יוצא שוב מטריקו רק בצבע ירוק ופוגע בטריקו, "מרפא אותה". אתה רואה שאייפום המסכן מעולף
    "טרי טרי" היא קוראת בחיוך.

Spoiler ספוילר

5. TBM
    לורן
    מתקפה מהירה גם ככה תוקפת תמיד ראשונה -_-
    ~~~~~~~~~~~~~~
    "כל הכבוד זיגזגון , היית טוב. טריקו צאי עכשיו." הפוכדור של טריקו נזרק על ידיך באוויר, והיא יוצאת בהבזק אדום. "טריק" היא ממלמלת ומכניסה זרד עם עלה קטן לפה שלה.
    "טריקו תשתמשי במתקפה מהירה על אייפום ועם אייפום עדיין עומד תשתמשי עליו בשאיבה" אתה מורה לה. טריקו רמה במהירות ופוגעת באייפום שעף אחורה, היא יוצרת כדור אדום ושולחת אל עבר אייפום, הכדור פוגע בו והוא נחלש מאוד, אותו כדור יוצא שוב מטריקו רק בצבע ירוק ופוגע בטריקו, "מרפא אותה". אתה רואה שאייפום המסכן מעולף
    "טרי טרי" היא קוראת בחיוך.
    "טוב מאוד טריקו , בואו נמשיך בדרך." אומר (טריקו מחוץ לפוקדור) . 'אחרי שאני אעבור את הדרך הזאת אני ארפא את טריקו וזיגזגון.' אחשוב לעצמי ואתקדם בדרך וכמה פעמים אעצור כדי לחפש איזה וורמפל או פוקימון חשמל . "טום רוצה שנתפוס איזה פוקימון חדש?"אשאל את טום תוך כדי חיפוש פוקימונים .

6. לא ברור בכלל
    לורן
    "טוב מאוד טריקו , בואו נמשיך בדרך" אתה אומר לעברה, טום קם והולך איתך.
    'אחרי שאני אעבור את הדרך הזאת אני ארפא את טריקו וזיגזגון' אתה חושב ובדרך מסתכל לצדדיך, אבל לא רואה דבר מיוחד.
    "טום רוצה שנתפוס איזה פוקימון חדש?" אתה שואל אותו, "אהא" הוא אומר לשלילה ומניד את ראשו, "הרי הנה העיירה פטלבורג" הוא עונה, אתה מעלה את ראשך, מכל הסיבובים והחיפושים לא ראית שאתם בפתחה של העיירה פטלבורג.
    פרחים צבעוניים שתולים ברחבי העיירה, מזג אוויר צונן נמצא בה, ורוב האנשים מחוץ לבתים משחקים בגנים הגדולים של העיירה.

Spoiler ספוילר

7. TBM
    לורן
    "טוב מאוד טריקו , בואו נמשיך בדרך" אתה אומר לעברה, טום קם והולך איתך.
    'אחרי שאני אעבור את הדרך הזאת אני ארפא את טריקו וזיגזגון' אתה חושב ובדרך מסתכל לצדדיך, אבל לא רואה דבר מיוחד.
    "טום רוצה שנתפוס איזה פוקימון חדש?" אתה שואל אותו, "אהא" הוא אומר לשלילה ומניד את ראשו, "הרי הנה העיירה פטלבורג" הוא עונה, אתה מעלה את ראשך, מכל הסיבובים והחיפושים לא ראית שאתם בפתחה של העיירה פטלבורג.
    פרחים צבעוניים שתולים ברחבי העיירה, מזג אוויר צונן נמצא בה, ורוב האנשים מחוץ לבתים משחקים בגנים הגדולים של העיירה.
    "טוב , אז טום...נתראה בתחרות." אומר ואתפוס את טריקו תוך כדי ריצה לכיוון העיר פטלבורג ואז ארוץ לכיוון מרכז הפוקימונים , "את יכולה לרפאות לי את זיגזגוון , טריקו לא נפגעה במלך הקרב אז אני צריך רק את זיגזגון." אומר לאחות ג'וי כשגיע למרכז הפוקימונים , "אה ואיך את הגעת מהעיר אולדייל לפה ?" אשאל את האחות ג'וי ללא הבנה .

8. לא ברור בכלל
    לורן
    לא הבנתי למה אתה נפרד ממנו..
    ~~~~~~~~~~
    "טוב , אז טום...נתראה בתחרות" אתה אומר ורץ למרכז הפוקימונים, הוא מנופף לשלום ואתה נכנס.
    אתה ניגש אל האחות ג'ואי שמתפנית ואומרת "הבא".
    "את יכולה לרפא לי את זיגזגוון, טריקו לא נפגעה במלך הקרב אז אני צריך רק את זיגזגון" אתה מבקש ממנה, היא אומרת "כמובן" ולוקחת את הפוכדור של זיגזגון למכונה.
    במהלך שאתה מחכה אתה שואל אותה "אה ואיך את הגעת מהעיר אולדייל לפה?", מבולבל ביותר.
    "אהה.. הרבה מאמנים צעירים מתבלבלים, אני ואחיות שלי עובדות פה. גם הבנות שלי יעבדו פה, וכנראה שגם האחייניות.." היא אומרת נרגשת והמכשיר מצפצף. "הנה לך, זיגזגון בריא" היא אומרת ומביאה לך את הפוכדור שלו.

Spoiler ספוילר

9. TBM
    לורן
    לא הבנתי למה אתה נפרד ממנו..
    ~~~~~~~~~~
    "טוב , אז טום...נתראה בתחרות" אתה אומר ורץ למרכז הפוקימונים, הוא מנופף לשלום ואתה נכנס.
    אתה ניגש אל האחות ג'ואי שמתפנית ואומרת "הבא".
    "את יכולה לרפא לי את זיגזגוון, טריקו לא נפגעה במלך הקרב אז אני צריך רק את זיגזגון" אתה מבקש ממנה, היא אומרת "כמובן" ולוקחת את הפוכדור של זיגזגון למכונה.
    במהלך שאתה מחכה אתה שואל אותה "אה ואיך את הגעת מהעיר אולדייל לפה?", מבולבל ביותר.
    "אהה.. הרבה מאמנים צעירים מתבלבלים, אני ואחיות שלי עובדות פה. גם הבנות שלי יעבדו פה, וכנראה שגם האחייניות.." היא אומרת נרגשת והמכשיר מצפצף. "הנה לך, זיגזגון בריא" היא אומרת ומביאה לך את הפוכדור שלו.
    "אה הבנתי , תודה רבה." אומר ואלך , 'אני אסתובב בעיר בשביל למצוא כמה פוקימונים בסמטאות , לאחר שאחפש בעיר , עם לא אמצא אף פוקימון אמשיך לדרך הבאה ושם אאמן את זיגזגון וטריקו וגם אתפוס פוקימון חדש.' אחשוב לעצמי תוך כדי הסתובבות בעיר .

10. לא ברור בכלל
    לורן
    אתה יוצא מהמרכז, ומתחיל ללכת בעיירה.
    אתה הולך אל עבר אחד גני השעשועים שבעיירה, ומתיישב על הספסל.
    לפתע פוקימון יוצא מהאדמה, "סאנ סאנדייל?" הוא קורא ומסתכל עליך בעיניו הקטנות.
    אתה מושיט לעברו יד, הוא פותח את פיו וסוגר אותו על ידך.

Spoiler ספוילר

11. TBM
    לורן
    אתה יוצא מהמרכז, ומתחיל ללכת בעיירה.
    אתה הולך אל עבר אחד גני השעשועים שבעיירה, ומתיישב על הספסל.
    לפתע פוקימון יוצא מהאדמה, "סאנ סאנדייל?" הוא קורא ומסתכל עליך בעיניו הקטנות.
    אתה מושיט לעברו יד, הוא פותח את פיו וסוגר אותו על ידך.
    "תן לי את היד שלי כבר." אומר בכעס תוך כדי משיכה של ידי . "טריקו תשתמשי בשאיבה." אומר לטריקו . "ועכשיו תשתמשי בהתקפה מהירה." אומר לטריקו ולאחר מכן עם הוא התעלף אכוון עליו את הפוקדע ולאחר מכן אזרוק עליו את הפוקדור .

12. לא ברור בכלל
    לורן
    למה אתה כזה מהיר?.. כולה התחלת קרב חח, הוא לא יתעלף אחרי שתי מתקפות
    ~~~~~~~~~~~~
    אתה קורא לטריקו לתקוף בשאיבה, "סאנ סאנ דייל!" הוא קורא ורץ משם, כשהוא גורר אותך אחריו עם ידך בתוך פיו. "עזוב אותי כבר!" אתה קורא לעברו, טריקו מסתכלת במבוכה.
    היא תוקפת בחבטה שמעיפה את הפוקימון אחורה.
    היא רצה לעברו בהתקפה מהירה, אך לפתע היא נופלת. מגן עגול וירוק נוצר סביב סאנדייל.
    "סאנ!" הוא קורא ונושך את טריקו, שנפצעת קשה בידה.

Spoiler ספוילר

13. TBM
    לורן
    למה אתה כזה מהיר?.. כולה התחלת קרב חח, הוא לא יתעלף אחרי שתי מתקפות
    ~~~~~~~~~~~~
    אתה קורא לטריקו לתקוף בשאיבה, "סאנ סאנ דייל!" הוא קורא ורץ משם, כשהוא גורר אותך אחריו עם ידך בתוך פיו. "עזוב אותי כבר!" אתה קורא לעברו, טריקו מסתכלת במבוכה.
    היא תוקפת בחבטה שמעיפה את הפוקימון אחורה.
    היא רצה לעברו בהתקפה מהירה, אך לפתע היא נופלת. מגן עגול וירוק נוצר סביב סאנדייל.
    "סאנ!" הוא קורא ונושך את טריקו, שנפצעת קשה בידה.
    "טריקו , תשתמשי בשאיבה בשביל לרוקן את הכוח של הפוקימון ולאחר מכן תשתמשי עליו בחבטה ותכווני שהפוקימון הזה יפגע מאחד המתקנים."אומר לטריקו , 'טוב לפחות הוא לא נושך אותי יותר.' אחשוב בהקלה . "עכשיו טריקו תשתמשי בפזילה על הפוקימון הזה." אומר לטריקו .
    נערך לאחרונה על ידי TheBloperM, 04-30-2012 בשעה 07:03 PM

14. Trust me i'm the doctor
    שם: גיא
    טאי
    "תראי מה עשית עכשיו צריך ללכת למרכז הפוקימונים, גם כן את והרעיונות שלך.." אתה נוזף בזואי ומחזיר את מאדקיפ לפוכדור שלך, "היי! גם אתה רצית להילחם, וגם אני צריכה ללכת לרפא" אומרת לך זואי במבוכה.
    "חזור סקארגי, היית מקסים" היא אומרת ומחזירה אותו לפוכדור.
    אתם צועדים אל עבר מרכז הפוקימונים, החאות ג'ואי מופתעת לראות אתכם פעמיים באותו יום ומרפאת לכם את הפוקימונים. אתם יוצאים לבחוץ לרוח הנעימה, ומתחילים להמשיך בדרך 102.
    לפתע זואי קוראת "היי, תראה, העיירה פטלבורג!" ומצביעה על עיירה קטנה מולכם.
    מצידך אתה יכול לראות שיירה של פוקימונים, ליד שניים גדולים יותר.
    "מה את אומרת על קרב קטן?"אשאל את זואי ואסתכל על הפוקימונים שעומדים שם
    "קרב נגד פוקמונים הפראיים פה?,רוצה?" אשאל אותה.
    "או שאת מפחדת גם מהם" אגיד בזילזול

15. student of Gakuen Alice
    שם: אליס
    מיקו
    אתם הולכים לעבר העיר, ומגישים לאחות ג'ואי בעלת השיער הורוד המעוגל את הפוכודרים.
    היא מכניסה אותם למכונה, מחזירהל כם ואתם מודים לה מאוד.
    "מה דעתך, שנלך לדרך 102 או 103?" שואל לן ומצביע צפונה ומזרחה/מערבה. (אני טועה כל הזמן איתם.. :s)

''אומ...בסדר בוא נלך אל דרך 103'' אומר לאחר מעט מחשבה ללן
    אלך יחד עם לן לדרך 103 בתקווה לתוס פוקימוני אש כמו למשל פוניטה(רמז רמז)
    מנהלת פורום חת''מ ושרשורים מה12\11\13-13\3\25 ומנהלת פורום ספרות מה 13\3\25-תאריך שאני לא זוכרת, משהו לרביעי 2013

הפוקימונים האהובים עליי:
    Spoiler ספוילר

עמוד 14 מתוך 30 ראשוןראשון ... 4121314151624 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •